اینها کوکی های مخلوط دنباله دار خوشمزه یک مشت مخلوط دنباله دار به شکل کوکی هستند! شما کاملاً عاشق این شیرینیهای بستهبندی شده با ،یب دنبالهدار خواهید شد که در حال حرکت یا یک خوراکی شیرین در خانه هستند.
کوکی های ،یبی شگفت انگیز دنباله دار
ما در اینجا در Fit Foodie Finds دستور العملهای شیرینی 5 ستاره بسیار خوشمزهای داریم – همه چیز از کلوچههای هیولایی ما گرفته تا کوکیهای شکلاتی بلغور جو دوسر گرفته تا کوکیهای کره بادام تکهای شکلاتی ما، اما این اولین کوکی ،یبی ماست! امیدواریم شما هم مثل ما این دستور العمل بیسکویت شگفت انگیز را دوست داشته باشید 😀
کوکی های ،یبی دنباله دار چیست؟ به این کوکیها به،وان پایه کوکیهای خوش طعم جو دوسر فکر کنید که با تمام افزودنیهایی که معمولاً در یک ،یب دنبالهدار پیدا میکنید، ساخته شدهاند. کوکیهای ،یبی دنبالهدار را میتوان بر اساس آنچه در دست دارید به راحتی تغییر داد – ما در زیر توصیههایی برای تعویض مواد تشکیل میدهیم.
چرا آنها را دوست خواهید داشت!
شما به راحتی می تو،د این کوکی های ،یبی دنباله دار را مطابق میل خود سفارشی کنید.
آسان برای به اشتراک گذاشتن یک دسته بزرگ!
می، واقعا دنباله دار به شکل یک کوکی!
مواد تشکیل دهنده ویژه
برای پایه خمیر کوکی
برای افزودنی های ،یب دنباله دار
- تکه های شکلات نیمه شیرین ،د شده
- پسته ،د شده
- دانه های آفتابگردان
- کشمش
- زردآلو خشک ،د شده
ابزارهای مفید برای کوکی های Trail Mix
طرز تهیه کوکی های تریل می،
برای دستور کامل، برای لیستی از مواد و دستورالعمل ها، به کارت دستور غذا بروید.
مواد مرطوب را با هم ،یب کنید
کره ذوب شده و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید تا گلوله ای باقی نماند. سپس با شربت افرا، تخم مرغ، کره بادام و و،ل مخلوط کنید.
مواد خشک را اضافه کنید
نمک، جو زودپز و جوش شیرین را اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. تکه های شکلات، پسته، تخمه آفتابگردان، کشمش و زردآلو را به آن اضافه کنید. در آ، آب را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
بگذارید خمیر خنک شود
خمیر را به مدت 20 تا 30 دقیقه به یخچال منتقل کنید تا خنک شود.
گلوله های خمیر را اسکوپ کنید
2 قاشق غذاخوری از خمیر را در دستان خود بریزید و به شکل یک توپ در آورید. آن را روی صفحه کوکی قرار دهید و کمی فشار دهید تا شکل کوکی ایجاد شود. رویه های اضافی را در بالای کوکی ها فشار دهید. روند بالا را تکرار کنید تا زم، که 6 عدد کوکی در ورقه پخت قرار دهید.
پخت کوکی ها
کوکی ها را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 11-14 دقیقه یا تا زم، که شروع به قهوه ای شدن طلایی کنند بپزید.
به کوکیها اجازه تنظیم و لذت بردن بدهید!
کوکی ها را بردارید و کمی نمک کوشر به بالای هر کوکی اضافه کنید. اجازه دهید چند دقیقه روی ورقه پخت خنک شود و سپس آن را به توری سیمی منتقل کنید تا حداقل 20 دقیقه به خنک شدن ادامه دهید تا سفت شود.
جدیدترین دستور العمل های دسر
بیشتر
تعویض آسان مواد
- کره بادام -> هر نوع کره آجیل کاملاً طبیعی و چکه ای به انتخاب شما
- تکه های شکلات تلخ -> تکه های شیر، کره یا شکلات سفید
- پسته ،د شده -> هر آجیل ،د شده، مانند بادام زمینی، گردو، بادام یا گردو
- زردآلو خشک –> ،ما، انبه خشک، سیب خشک یا آناناس خشک
در اینجا یک نکته وجود دارد: آیا می خواهید یک افزودنی ،یبی دنباله دار را به طور کامل حذف کنید؟ به دنبال آن برو! چون پایه این کوکی را تغییر نمی دهد، زمان پخت را تغییر نمی دهد.
نکات برتر برای کوکی های ،یبی دنباله دار
از تعویض ،یبات ،یبی نترسید! پسته نداشته باشید، با هر مغزی ،د شده جایگزین کنید! شکلات تلخ دوست ندارید، از شیر یا شکلات سفید استفاده کنید. هر یک از ،یبات ،یبی را می توان 1:1 تعویض کرد یا به طور کامل حذف کرد.
اگر خمیر کوکی را در مواد اضافه می کنید، واقعاً از این نترسید مطبوعات را تاپینگ ها با دست خود به توپ های خمیر کوکی وارد کنید برای جلوگیری از افتادن رویه ها پس از پخت.
کوکی ها هنگام پخت فقط کمی پخش می شوند. به خاطر داشته باشید که توپ های خمیر کوکی را کمی به سمت پایین فشار دهید تا از کوکی های گنبدی شکل جلوگیری کنید.
قبل از چرخاندن خمیر شیرینی دستان خود را کمی مرطوب کنید و دستان خود را در بین توپ ها پاک کنید زیرا خمیر کوکی خیلی ،بناکه
ذخیره سازی
این کوکیهای ،یبی دنبالهدار تا ۵ روز در ظرف دربسته روی میز شما دوام میآورند، با این حال، ما به شدت توصیه میکنیم در هر زم، برای تازهترین کوکیها در فریزر خود نگهداری کنید.
یخ زدن: ابتدا بگذارید کوکی ها کاملا خنک شوند. سپس روی یک ورقه پخت قرار دهید و حداقل 30 دقیقه در فریزر قرار دهید. پس از انجماد جزئی، آن را به یک ظرف دربسته یا کیسه پ،تیکی به اندازه گالن منتقل کنید. این کوکی های ،یبی دنباله دار تا 3 ماه در فریزر باقی می مانند.
کوکی های مخلوط دنباله دار
اینها کوکی های مخلوط دنباله دار خوشمزه یک مشت مخلوط دنباله دار به شکل کوکی هستند! شما کاملا عاشق این کوکی های جویدنی و طعم دار خواهید شد.
آمادگی:40 دقایق
پختن:12 دقایق
جمع:52 دقایق
چربی 13
کربوهیدرات ها 24
پروتئین 5
،اصر
- 1/4 فنجان کره بدون نمک ذوب شده
- 1/2 فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
- 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
- 1 تخم مرغ بزرگ
- 3/4 فنجان کره بادام خامه ای و چکه ای*
- 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
- ½ قاشق چایخوری نمک کوشر + بیشتر برای رویه ،
- 2.5 فنجان ها در صورت تمایل جو دوسر سریع پز بدون گلوتن
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق سوپخوری اب
- ½ فنجان تکه های شکلات نیمه شیرین ،د شده + در صورت تمایل بیشتر برای رویه ،
- ⅓ فنجان پسته ،د شده بدون نمک و برشته نشده (+در صورت تمایل بیشتر برای رویه ،)
- ¼ فنجان دانه های آفتابگردان + در صورت تمایل بیشتر برای رویه ،
- ⅓ فنجان کشمش + در صورت تمایل بیشتر برای رویه ،
- ⅓ فنجان زردآلو خشک ،د شده + در صورت تمایل بیشتر برای رویه ،
دستورالعمل ها
-
کره ذوب شده و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید تا گلوله ای باقی نماند. سپس با شربت افرا، تخم مرغ، کره بادام و و،ل مخلوط کنید.
-
نمک، جو زودپز و جوش شیرین را اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه چیز با هم ،یب شود. تکه های شکلات، پسته، تخمه آفتابگردان، کشمش و زردآلو را به آن اضافه کنید. آب را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
-
خمیر را به مدت 20 تا 30 دقیقه به یخچال منتقل کنید تا خنک شود.
-
سپس فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.
-
2 قاشق غذاخوری از خمیر را در دستان خود بریزید و به شکل یک توپ در آورید. آن را روی صفحه کوکی قرار دهید و کمی فشار دهید تا شکل کوکی ایجاد شود. رویه های اضافی را در بالای کوکی ها فشار دهید. روند بالا را تکرار کنید تا زم، که 6 عدد کوکی در ورقه پخت قرار دهید.
-
کوکی ها را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 11-14 دقیقه یا تا زم، که شروع به قهوه ای شدن طلایی کنند بپزید.
-
کوکی ها را بردارید و کمی نمک کوشر به بالای هر کوکی اضافه کنید. اجازه دهید چند دقیقه روی ورقه پخت خنک شود و سپس آن را به توری سیمی منتقل کنید تا حداقل 20 دقیقه به خنک شدن ادامه دهید تا سفت شود.
نکات و نکات
- اگر کره بادامی که استفاده میکنید کمی خشک شده است، به هم نمیخورد یا چکه نمیکند، آن را به غذاساز اضافه کنید و کره آجیل را با حرارت بالا پردازش کنید تا صاف و چکه شود. اگر هنوز آنقدر که می خواهید چکه نمی کند، 1 تا 2 قاشق چایخوری روغن نارگیل اضافه کنید و دوباره ته مغز آجیل را پردازش کنید.
- اگر بعد از اضافه ، آب خمیر شیرینی خشک شد، چند قاشق چایخوری دیگر آب اضافه کنید. می تو،د آجیل یا میوه خشک مورد علاقه خود را برای این دستور جایگزین کنید.
- این دستور غذا با استفاده از 2 قاشق غذاخوری 16-24 کوکی به دست می دهد. اسکوپ
ارزش غذایی
کا،ی: 228کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 24g پروتئین: 5g چربی: 13g فیبر: 3g قند: 11g
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.
[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/trail-mix-cookies/