به مانند زرشک پلو، یکی از غذاهایی دیگر که می تواند ظاهری بسیار مجلسی به سفره شما ببخشد، ته چین بوده که آن را می توان به صورت ساده و یا همراه با گوشت، بادمجان و مرغ درست کرد. با این وجود ته چین مرغ نسبت به سایر گزینه ها محبوبیت و شهرت بیشتری داشته و در میان بهترین غذاهای ایرانی جایگاه خاصی به دست آورده است. یکی دیگر از انواع غذای ایرانی که بسیار پرطرفدار و محبوب می باشد خورشت قیمه است. قیمه به طور معمول با خلال سیب زمینی سرخ شده و گاهی اوقات هم با بادمجان تهیه می شود که به طور کلی اولی را به قیمه سیب زمینی و دومی را قیمه بادمجان می شناسند.. این خورش را به همراه با برنج ساده زعفرانی نوش جان می کنند.
این غذا معمولا به عنوات صبحانه و یا در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری مصرف میشود. برای تزئین حلیم از سرشیر، دارچین، کنجد، پودر نارگیل، شکر و گوشت ریز شده بوقلمون یا مرغ استفاده میکنند. ثمین نصرت یک آشپز ایرانی-آمریکایی است که مدتها در بهترین رستورانهای جهان کار کرده است. هر یک از غذاها را میتوانید بر اساس سلیقه غذایی خود تغییر دهید.
- در رژیم غذایی مردم استان مرکزی رژیم بسیار جالبی از انواع آش به چشم میخورد که در نوع خود شگفت انگیز است.
- خب نوبتی هم که باشد، دیگر نوبت غذاهای آبکی است و همه ما می دانیم که معروف ترین و محبوب ترین غذای آبکی در میان ایرانیان دیزی یا همان آبگوشت است.
- فلافل در آبادان با نخودهای پرورش داده شده در جنوب تهیه می شود.
جالب است بدانید ایرانیان برای اینکه تعادل را در طعم این غذا به وجود بیاورند زرشک را با کمی شکر تفت میدهند. سرزمین کهن ایران که با فرهنگ گسترده و غنی در دنیا زبانزد است جاذبه های بسیار فراوانی در خود جای داده است که همه ساله شاهد حضور گردشگران فراوانی از سراسر دنیا می باشد. در خصوص نامگذاری این غذا باید گفت که چون در تهیه این غذا از گوشت استفاده نشده، به نوعی غذای فقیرانه محسوب میشود؛ بنابراین به آن یتیمچه میگویند. این غذا با نان سرو میشود و در دستور اصلی آن از گوشت استفاده نمیشود اما در برخی استانهای کشور گوشت گوسفند یا مرغ به آن اضافه میکنند و آن را از این سادگی در میآورند. قورمه سبزی امروز در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و هر شهر بسته به سبزیهای منطقه خود این خورش را به شیوهای متفاوت درست میکند.
در کلم پلو میتوان از دو نوع کلم متفاوت استفاده کرد ولی دستور اصلی آن با کلم قمری است. اگر کلم قمری در دسترستان نبود میتوانید از کلمبرگ استفاده کنید. رکن اصلی این غذا، زرشک است که باید با مقداری شکر و کره آن را تفت بدهید و زعفران اضافه کنید تا زرشک پلو با مرغ مجلسی شما آمادة نوش جان کردن شود. ماهی شکم پر یک غذای خوشمزه و مجلسی است که در شهرهای مختلف ایران هر کسی به یک نوع و با سلیقه خودش آن را درست میکند. برای ادامهی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی اینجا کیلیک کنید. یک غذای خوشمزه که همه به عنوان غذای سنتی شب عید میشناسند.
طرز تهیه دلمه برگ مو
جالب است که بدانید این غذا تقریبا در تمام کشورهای جهان درست میشود اما در غذاهای ایرانی، سیرابی یک غذای سنتی محسوب میشود. این غذای پرطرفدار انواع مختلفی دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده میشود.
باقالی پلو با مرغ
شاید برای شما هم جالب باشد که ببینید وقتی توریست ها کله پاچه را امتحان میکنند در حالیکه هیچ تصور و پیشینه ذهنی از طعم و ماهیت آن ندارند، چه واکنشی از خود نشان میدهند. در مورد بسیاری از غذاهای ما این موضوع صدق میکند و اکثر جهانگردان و گردشگران ورودی در پی آن هستند تا طعم غذاهای ایرانی را در سفرشان بچشند. در اولین مرحله از طرز تهیه کباب سرداشی همدان باید ۱ عدد سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید و خوب بشویید. آب اضافی سیب زمینی و پیاز را که ته ظرف باقی مانده دور بریزید. برای ریز کردن پیاز و سیب زمینی میتوانید از مولینکس نیز استفاده کنید.
غذاهای مجلسی ایرانی
یکی از غذاهای مشهور و محبوب ایرانی زرشک پلو است که طعم جذابی دارد و به دلیل وجود زرشک کمی ترش است. برخلاف خورشت فسنجان که ظاهر جالبی ندارد، زرشک پلو دیزاینی جذاب دارد و با استقبال گردشگران خارجی نیز مواجه می شود. برای پخت یک زرشت پلوی ناب ایرانی ابتدا مرغ را با طعم دهنده هایی چون زعفران و پیاز مزه دار می کنند و سپس آن را در روغن داغ سرخ می نمایند.
در مرحله دوممیگوها را دانهدانه درون آرد سفید قنادی قرار دهید تا میگو کاملا سفید شود. برای تهیه میگو سوخاری با کیفیت حتما این مرحله را با دقت و حوصله انجام دهید. بنابراین برای تهیه آن در اولین مرحله، میگوهای شسته شده را در ظرف مناسبی ریخته و تمامی ادویهها را به آن اضافه کنید. به خوبی به همبزنید تا میگوها حسابی به ادویه آغشته شوند. سپس یک تابه مناسب را انتخاب کنید و در آن روغن مایع بریزید.
اغلب باقالی پلو را با گوشت لخم و لطیف بره میپزند و گاهی نیز با گوشت بره و استخونش سرو میکنند. باقالی پلو با عطر ملیحی از زعفران همراه است که البته پیش از سرو، بر روی آن نیز پلوی مزعفر اضافه میکنند. اگر بخواهیم یک خورش مجلسی و خوشپخت نام ببریم بدون تردید یکی از نخستین گزینه ها خورش فسنجان است. در واقع نوع پخت این خورشت به شکلی است که به بهترین شکل می تواند زینت بخش سفره های مهمانی و مجالس رسمی باشد. یک قاشق غذاخوری برنج و سبزیها را در یک قابلمه ریخته و اجازه میدهیم خوب با هم بپزند. وقتی که مخلوط سبزی و برنج پخته شدند، آنها را خوب میکوبیم.
البته بسته به محل زندگی و نوع ماهی میتوانید مواد داخل آن را تغییر دهید. سوپ هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذا برای سرماخوردگی و غذای رژیمی مناسب است. برای سوپ معمولاً از عصاره گوشت مرغ یا آب مرغ استفاده میکنند. برای تهیه آن همانطوری که از اسمش پیداست به سیب زمینی و پنیر پیتزا نیاز داریم. سیب زمینیها را کاملاً بشویید و به صورت یک اندازه خلال کنید.