4 ماده سس پیتزا خانگی



سس پیتزا خانگی.

این خوشمزه سس پیتزا خانگی بسیار آسان است، شما هرگز نمی خواهید دوباره از فروشگاه ،یداری کنید! با زمان پخت 5 دقیقه ای و فقط 4 ماده اولیه، نمی تو،د اشتباه کنید.

سس پیتزا خانگی در یک شیشه.

بهترین دستور العمل سس پیتزا خانگی

شب پیتزای خانگی با این سس پیتزای خانگی 4 ماده ای بهتر شد! فقط کافی است چند قطعه اصلی آشپزی را بردارید، این سس قرمز ک،یک را بپزید و آن را روی پیتزا، پاستا، یا حتی آن را به یک سس غوطه ور تبدیل کنید. آسمان واقعاً حد است.

نسخه خانگی ما در مقایسه با سس معمولی فروشگاهی شما طعم تازه‌تر و زنده‌تری دارد و آن را به بهترین دستور پخت سس پیتزا در 5 دقیقه تبدیل می‌کند. شما باید آن را امتحان کنید!

چرا این سس را دوست خواهید داشت!

  • سریع و آسان: شما فقط به یک قابلمه و یک قاشق چوبی نیاز دارید تا این دستور ساده سس پیتزا را درست کنید! فقط در 5 دقیقه آن را آماده کنید.
  • مواد اولیه: برای تهیه این سس پیتزای ک،یک فقط به 4 ماده ساده نیاز دارید. راحت تر از این نمیشه!
  • آماده سازی دوستانه: یک دسته سه گانه از این سس پیتزای خانگی درست کنید تا آن را برای هر شام شب هفته آماده کنید.
  • کاربردهای فراوان: این سس پیتزا فقط به پیتزا محدود نمی شود! آن را به هر یک از غذاهای مورد علاقه خود بر پایه گوجه فرنگی اضافه کنید!
مواد لازم برای تهیه سس پیتزای خانگی در شیشه.

سس پیتزا چیست؟

سس پیتزا نوعی سس بر پایه گوجه فرنگی است که معمولاً قبل از پخت روی خمیر پیتزا می ریزند. از مواد ساده ای مانند سس گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی پوره شده، رب گوجه فرنگی و گیاهان و ادویه های اختیاری درست می شود.

سس پیتزا در مقابل سس پاستا

تفاوت اصلی سس پیتزا و سس پاستا در این است که سس پیتزا با گوجه فرنگی نپخته تهیه می شود، در حالی که سس پاستا با گوجه فرنگی پخته شده و ،یبی از سیر، سبزی و ادویه جات ترشی جات درست می شود. اگرچه آنها از مواد مشابه استفاده می کنند، سس پیتزا قوام غلیظ تری دارد.

مواد لازم سس پیتزا خانگی

  • سس گوجه فرنگی: به ،وان پایه اصلی این سس پیتزا عمل می کند و طعم عالی گوجه فرنگی را فراهم می کند. توصیه می کنیم برای بهترین نتیجه از گوجه فرنگی سن مارزانو استفاده کنید!
  • رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی مانند کنسانتره گوجه فرنگی است. طعم زیادی به این سس می دهد و همچنین به غلیظ شدن این سس کمک می کند.
  • چاشنی ایتالیایی: بدون چاشنی ایتالیایی نمی تو،د سس پیتزای ایتالیایی بخورید! همه چیز را به هم پیوند می دهد تا طعمی خوش طعم و خوب داشته باشد.
  • قند: شکر طعم سس را عمیق تر می کند و در عین حال اسیدیته گوجه فرنگی ها را بدون اینکه سس را خیلی شیرین کند کاهش می دهد.

آیا می توانم به جای آن از گوجه فرنگی تازه استفاده کنم؟ آره! فقط به خاطر داشته باشید که هرچه گوجه فرنگی را آبگیری کنید مدت زمان بیشتری طول می کشد تا سس بپزد و غلیظ شود.

سس پیتزای خانگی در تابه.

بهترین گوجه فرنگی تازه برای سس پیتزا خانگی

برای تهیه سس پیتزای خانگی، از نظر فنی می تو،د از هر نوع گوجه ای که در دست دارید استفاده کنید. با این حال، توصیه می کنیم از گوجه فرنگی آلویی استفاده کنید زیرا آنها به طور خاص برای تهیه سس گوجه فرنگی رشد می کنند و بهترین نتایج را ارائه می دهند.

طرز تهیه سس پیتزا خانگی

این دستور پخت ساده سس پیتزا خانگی در دو مرحله ساده درست می شود. خیلی ساده است، دیگر نمی خواهید بیشتر برای سس پیتزای فروشگاهی ،ج کنید!

سس را بپزید

در یک قابلمه کوچک، سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، چاشنی ایتالیایی و شکر را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند.

پس از ،یب شدن، سس را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید تا بجوشد. سپس حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد.

خدمت + لذت ببرید

قابلمه خود را از روی حرارت بردارید و به ،وان رویه روی پیتزا نان فرانسوی، پاستا یا هر غذای مبتنی بر گوجه فرنگی سرو کنید. لذت بردن!

پیتزا نان فرانسوی.

آن را امتحان کنید!

پیتزا نان فرانسوی

از این سس پیتزای خانگی روی پیتزای شگفت انگیز نان فرانسوی ما استفاده کنید. تمام خانواده آن را دوست خواهند داشت!

دریافت دستور العمل

سس پیتزای خانگی روی نان فرانسوی.

تنوع طعم

  • آن را تند کنید: 1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز را به آن اضافه کنید تا سس پیتزا گرم شود.
  • آن را تازه کنید: به جای استفاده از سس گوجه فرنگی کنسرو شده و رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی های ،د شده را خودتان با کمی آب در غذاساز درست کنید. سپس از گیاهان تازه مانند ریحان تازه و جعفری تازه استفاده کنید.
  • آن را کم کربوهیدرات کنید: شکر را با سرکه با،امیک جایگزین کنید تا جایگزینی سالم تر و دوستدار کتو برای این سس پیتزا شوید. با،امیک شیرینی لطیفی دارد که به همان اندازه طعم خوبی دارد.

راه های استفاده از سس پیتزا

  • پیتزا: واضح ترین راه برای استفاده از سس پیتزا، البته روی پیتزا است! آن را روی پیتزای چدنی خوشمزه یا پیتزای نان فرانسوی ما امتحان کنید.
  • ماری خونین: طعم سس پیتزا در مریم خونی عالی است! هر چقدر که می خواهید، به همراه (یا جایگزین) V8 یا آب گوجه فرنگی برای طعم دادن اضافه کنید. فقط مطمئن شوید که سس شما خوب و یکدست است تا بهترین قوام را داشته باشد.
  • گوشت خوک کشیده: دستور پخت گوشت خوک با قابلمه فوری ما را امتحان کنید! به جای استفاده از سس BBQ ،یداری شده در فروشگاه، با جایگزینی سس پیتزا با سس پیتزا، سس خانگی درست کنید.
  • فلفل قرمز ،: سس پیتزا یک جایگزین عالی برای سایر مواد بر پایه گوجه فرنگی در چیلی است. در چیلی گوشت ، 5 ستاره ما فوق العاده عمل می کند!
  • پاستا: سس پاستا سس پیتزای تازه پخته شده است، و آن را روی ماکارونی پیتزای 30 دقیقه ای سوسیس، ماکارونی ریکوتا و لاز،ا کاسه ای ما عالی می کند.
  • سالسا: وقتی صحبت از آن می شود، سالسا فقط یک سس گوجه فرنگی تند است. گوجه فرنگی را در دستور پخت سالسا خانگی ما با سس پیتزا جایگزین کنید، و شما آماده هستید!
پیتزا نان فرانسوی.

ذخیره سازی

باقیمانده سس پیتزا را در ظرف دربسته در یخچال تا 7 روز نگهداری کنید.

دستورالعمل فریزر

اجازه دهید سس پیتزا شما کاملا خنک شود. سپس آن را به یک کیسه Ziploc به اندازه گالن یا ظرف من، در فریزر منتقل کنید و تا حد امکان هوا را خارج کنید. ببندید و تا 3 ماه فریز کنید.

برش های پیتزای خانگی روی تخته برش.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/،memade-pizza-sauce-recipe/