14 غذا از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بین گردشگران خارجی-گروه غذایی


گرچه برخی رستوران ها خود نیز در کنار غذا تدارک ته دیگ را می‌بینند. ته دیگ یکی از بخش های محبوب غذا در جمع های خانوادگی و ایرانی است که برای برداشتنش با دست کسی شما را مواخذه نمی‌کند. اگر ظرفی از باقالی پلو پیش روی تان بگذارند، رنگ سبزش پیش از هر چیزی خودنمایی می کند.

  • در این مقاله قصد داریم تعدادی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی را به شما معرفی کنیم تا با فرهنگ غذایی ایرانی آشنا شوید.
  • به لیست غذاهای ایرانی، «خورش آلو اسفناج» را هم اضافه کنید.
  • کباب در ایران انواع گوناگونی دارد مثل کوبیده, جوجه, برگ و کباب گوشت.
  • این غذای سنتی در استان‌های کرمانشاه و کردستان نیز طبخ می‌شود و دارای مواد مغذی بسیار است.
  • کلم پلوی اصیل و خوش عطر شیرازی ترکیبی از مواد تازه است و همین تازه بودن مواد اولیه یکی از رمز و رازهای خوش عطر و طعم بودن آن است.
  • بوی کباب، جوجه‌کباب،‌ خورشت‌های شمالی و سبزی‌های تازه هوش از سر همه می‌برد.

در بهشتی همانند شیراز، میوه بهشتی همانند انار باید حسابی پرطرفدار باشد. شیرازی ها در غذاهای بسیاری از انار البته در صورت های مختلف استفاده می کنند. برای تهیه این پلوی خوشمزه و ساده شما به برنج ایرانی، رب انار، گردو، کشکش، شکر، پیاز داغ، روغن و نمک و فلفل احتیاج دارید.

در مرحله بعد پیاز را با انار و خلال پسته اندکی تفت دهید. حالا مرغ پخته را تکه تکه کرده و به مخلوط انار اضافه کنید. در مرحله آخر گشنیز و زعفران را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه کوتاه شعله زیر ظرف را خاموش کنید. بعد از آبکش کردن برنج مخلوط را لایه به لایه به آن اضافه کنید. رستوران گل یخ تهرانپارس دارای بخش سرپوشیده و روباز است؛ بنابراین در روزهای سرد سال می‌توانید از سالن داخلی استفاده کنید.

ته چین | Tah chin

اصفهانیخا گوشت و لوبیا را معمولا در ظروف مسی طبخ کرده و آن را با نان سرو می کنند. از جمله کباب‌های ساده و در عین حال خوش طعم است که تهیه و پخت آن نیاز به مهارت خاصی ندارد و در نهایت در روغن سرخ می‌شود. یک غذای سنتی دیگر با طعم ملس که البته معمولا با نان خورده می شود. اصفهانی ها این غذا را با گوشت چرخ ‌کرده، آرد نخودچی، شیره، زردک ،ادویه‌ های خوش‌عطر، پیاز و سرکه درست می کنند. این رستوران دارای بالکن زیبایی است که میهمانان می‌توانند هنگام صرف غذا از فضای باغ لذت ببرند.

طرز تهیه خورشت انار مسما

خوردن ترکیب گوشت گوسفندی و جگر سفید به همراه ادویه‌های مخصوص، اتفاق‌های خوب روزتان را تکمیل می‌کند. ترکیب این غذای چرب و خوشمزه با دوغ تازه که عطر نعنایش به مشام می‌رسد و نون سنگک داغ، مزه‌ دلچسب‌اش را برای همیشه زیر زبان‌تان خواهد گذاشت. اگر کلسترول دارید می‌توانید برای پخت این غذا به سراغ روغن زیتون بروید و مواد اولیه را به مدت یک تا دو دقیقه به خوبی در آن تفت دهید. در کنار این موضوع، توصیه می‌شود که برای کنترل چربی خون، در کنار میگو پلو از آب کرفس استفاده کنید. برای مقابله با یبوست هم بهتر است در این غذا به سراغ برنج قهوه‌ای بروید و فیبر دریافتی‌تان را افزایش دهید.

برای درست کردن این غذا از گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی استفاده می‌شود و سپس کوفته‌های خوشمزه داخل سس گوجه قرار می‌گیرند. اگر محدودیت مصرف گوشت قرمز دارید به همین ترتیب کوفته اراکی را با گوشت مرغ، بوقلمون یا به عنوان یک غذا با سویا تهیه کنید. در اولین مرحله از طرز تهیه ته چین آلبالو با مرغ باید مرغ‌ها را به تکه‌های کوچک برش دهید. سپس آن‌ها را در یک ظرف بریزید و مقداری آب لیموترش تازه، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید. مرغ‌ها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید برای نیم ساعت مزه‌دار شوند.

قورمه سبزی از آن نام های آشنای همه ما ایرانیان است غذای سنتی ایرانی و در عین حال خشوشمزه و همه پسند. غذایی که از کودکی با آن انس گرفته ایم و در لیست علاقه مندی هایمان قرار گرفته. این غذای جذاب و سنتی از ترکیب گوشت گوساله، لوبیا و سبزی مخصوص و لیمو امانی تهیه می شود. آنچه در اینجا عنوان شد، تنها بخشی از غذاهای سنتی شهرهای ایران است.