علت اصلی آن علاوه بر مهارت و اشتیاقی که فرد به پختن غذا دارد، فوت و فن های ریزی است که اجرا میکند. با دانستن آنها میتوانید تا حد زیادی سطح کیفیت غذای خود را ارتقا دهید. در دستور پخت هایی که در این سایت ارائه شده سعی کردیم بیشتر فوت و فن های پختن غذا های مختلف را آموزش دهیم تا نتیجه بهتری بگیرید. شکل ظاهری خورشت دوغ پای شباهت زیادی با خورشت قیمه دارد اما طعم آن کاملا متفاوت است. برای تهیه این غذا به جای آب از دوغ محلی ترش استفاده شده که باعث میشود طعم آن نسبت به قیمه ترشی بیشتری داشته باشد. از جذابترین غذاهای جنوب ایران، دمی لخلاخ است که بومیان بوشهری برای تهیه آن از روشهای خاصی استفاده میکنند.
- کوفته تبریزی جزء غذاهای محلی آذربایجان است و از محبوب ترین و لذیذترین غذاهای اصلی به حساب می آید .
- چین، تایلند و کره از یک سو، غذاهای هندی از سوی دیگر، غذاها و باقلواهای عربی و ترکی همگی آدم را وسوسه میکند که این طعم های جدید را بچشد.
- برای کامل تر شدن لیست غذایی خود می توانید از آموزش های زیر نیز بهره بگیرید.
- پس برای معرفی بهترین غذاهای ایرانی با ام ان زد همراه باشید.
- هنگامی که برنج در حال جوشیدن است، سبزی مخصوص کلم پلو را اضافه میکنیم.
برای تهیه کبه ابتدا ابتدا برنج نیم دانه ایرانی را چندین بار بشویید و حدود ۱۲ ساعت خیسانده و کنار بگذارید (از شب قبل). کوفته ریزه یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد نخودچی و… درست میشود. ابتدا برای درست کرده دلمه برگ مو لپه را از قبل خیس کرده و با نمک و آب میگذاریم تا بپزد.
قورمه سبزی
«شفته اراکی» یکی از اصیلترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی متعلق به شهر اراک است که طعم بسیار لذیذ و خوشمزهای دارد. اراکیها معمولاً در جشنها و روزهای خاص شفته اراکی را درست میکنند. «ته چین آلبالو» یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که به خاطر وجود آلبالو و زعفران ظاهر فوقالعاده جذابی دارد.
بعضی آن را با سیبزمینی و بعضی با بادمجان همراه میکنند. حتی در فصل زمستان نیز میشود بهجای سیبزمینی و بادمجان از هویج سرخکرده نیز استفاده کرد. از بسیاری از افراد ایرانی اگر بپرسید محبوب ترین غذای مورد علاقه شان کدام است بدون شک نامقرمه سبزیرا بر زبان می آورند. خورش قورمه سبزی با سبزیجات معطر بسیار زیاد، پیاز، لوبیا قرمز، لیمو عمانی و گوشت قورمه شده گوسفند و یا گوساله تهیه می شود.
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای
میگو پلوی بوشهری یكی از بهترین غذاهای ایرانی دریایی و همانطور كه از نامش پیداست، مربوط به خطه جنوب ایران است. در گذشته این غذا مختص به جنوب كشور بود، ولی با توجه به این كه مصرف میگو در سراسر ایران رایج شده، این غذا هم به نوعی همهگیر شده است. میتوان گفت این غذا جزو غذاهای مقرون به صرفه به شمار میرود؛ در تهیهی این غذا به سراغ میگوهای ریزی میرویم كه قیمت نسبتاً مناسبی دارند. به همین دلیل با تهیه این غذا میتوان با صرف هزینهای نسبتاً كم و مناسب به توصیه پزشكان مبنی بر استفاده از غذاهای دریایی گوش داد. این غذا مانند بسیاری از غذاهای ایرانی دیگر در هر شهر ایران کمی متفاوت است. مثلاً در برخی شهرها مانند اصفهان به آن استانبولی یا استانبولی پولو می گویند.
بورک یک غذای ترکیهای هست که برای ناهار گزینه خوبی میتواند باشد. بورک طعمهای مختلفی داره اما یکی از پرطرفدارترین آنها بورک حلزونی با قارچ و مرغ و دیگری بورک سیب زمینی سیب زمینی پنیری است. برای ماکارانی موادی چون پیاز و سیر، رب گوجه فرنگی، ماکارانی رشتهای و ادویهجات لازم است.