یکی از ثابت قدم های مجالس ایرانی ها قطعا زرشک پلو با مرغ می باشد که هم به عنوان یک غذای رسمی و هم یک غذایی دورهمی طبخ می شود و بسیار پرطرفدار است. این غذا رنگ و لعاب جذابی دارد و به شاید تنها رنگ و لعاب این غذا جوری شما را به هوس بندازد که نیازی با تست مزه آن نداشته باشید. زرشک پلو هم یکی از غذاهایی است که در منو غذایی شرکتی کترینگ دنا موجود است و این غذا با کیفیت بالایی به سازمان ها و شرکت های طرف قرارداد با کترینگ دنا ارائه می شود. باقلی پلو با گوشت گوساله یا «باغالی پولو با ماهیچه» یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که بسیاری از ایرانیان و البته گردشگران آن را دوست دارند. “لوبیا پلو” یکی دیگر از غذاهای ایرانی است که رسم و رسوم خاصی در سرو کردنش لحاظ می شود. معمولا این غذا را به همراه ته دیگ سیب زمینی یا نان ، سبزی خوردن ، سالاد شیرازی و ماست میل می کنند.
- قورمه سبزی امروز در شهرهای مختلف ایران طبخ میشود و هر شهر بسته به سبزیهای منطقه خود این خورش را به شیوهای متفاوت درست میکند.
- وجود ماست و تخم مرغ و مخلوط آن با پلو باعث می شود که این غذا طعم و چهرهی جذابی داشته باشد و در مجالس میهمانی یکی از غذاهای محبوب شود.
- علاوه بر طعم فوق العاده بینظیری که این پلو دارد ظاهر بسیار زیبا و مجلسی را هم به سفره شما می بخشد.
- یکی از غذاهای خوشمزه و خاص که طرز تهیه آن بسیار راحت است، طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی است.
- با این حال، مواد اصلی برنج، لوبیا سبز و رب گوجه فرنگی است.
- دلمه ها غذاهایی سالم و مقوی هستند که بیشتر با نان سرو می شوند.
در لیست غذاهای ایرانی کوفته ها توپک های خوشمزه ای هستند که درست کردنشان کمی تبحر لازم دارد، اما نگران نباشید با تمرین می توانید تجربه کافی در تهیه آنها کسب کنید. یکی از غذاهای اصلی ایرانی ها در مهمانی ها انواع پلو و چلو است. برنج پخته شده با انواع خورش، کباب یا بصورت پلو مخلوط سرو می شود. غذاهای سنتی و محلی ایران از ساده ترین آنها گرفته تا پرکارترین شان، جزو لذیذترین و خوش طعم ترین غذاهای جهان محسوب می شوند و سرشار از انوع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند. لیست غذاها را دسته بندی کرده ایم تا غذای مورد علاقه خود را راحت تر انتخاب کرده و دغدغه چی بپزم نداشته باشید.
خورش تره کردی خوشمزه و مجلسی رقیب قرمه سبزی
روش دیگر نیز بدون صورت است که بعد از آبکشی برنج، مخلوط گوشت و سیبزمینی و مواد اولیه دیگر را لابهلای برنج میریزیم و اجازه میدهیم تا برنج خوب دم بکشد. طرز تهیه این خورش خوشمزه و لذیذ بهصورت کامل در مقالههای قبلی مجله اسنپ اکسپرس آورده شده است. با این حال دستور تهیه این غذای برنجی خوشمزه را برای شما آوردهایم. برای تهیه دلمه باید لپه را از روز قبل خیس کنید و آن را بپزید.
طرز تهیه آش برنج همدان خوشمزه و مجلسی به دو روش
از میان غذاهای ایرانی متعلق به جنوب کشور، «خورش قلیه ماهی» یکی از محبوبترین غذاهاست. در طرز تهیه خورش قلیه ماهی معمولا از سبزیجات محلی هم استفاده میشود و در اصل جنوبیها سبزی مخصوص قلیه دارند که برای درست کردن این غذای خوشمزه ایرانی استفاده میکنند. باقالی پلو یکی از بهترین و مجلسیترین غذاهای ایرانی است که در اغلب مهمانیها و مجالس سرو میشود. این غذا هم با ماهیچهی گوسفند و هم با گوشت مرغ تهیه میشود. برای آماده کردن آن، برنج را با باقالی و زعفران و شوید میپزند و همراه با ماهیچه یا مرغ پخته و سرخ شده میل میکنند. ایرانیها عاشق این غذا هستند و البته در میان گردشگران خارجی نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است.
این غذای محلی ترش مزه بسیار شبیه قیمه است حتی گاهی ممکن است با دیدن آن نیز همین برداشت را داشته باشید. چرا که به جای آب در پخت این خورشت از دوغ استفاده می شود و چه بهتر که دوغ هم محلی و ترش باشد. البته که بایددر استفاده از لیمو عمانی دقت کنید که ترشی خورشت نهایی به قاعده باشد. پیاد داغ، زردچوبه، لپه را مخلوط میکنید و گوشت را اضافه میکنید. مهمترین عامل لذیذ بودن غذاهای شمال را میتوان به در دسترس بودن مواد اولیه و تازگی آنها ربط داد.