مردم آن ذائقهٔ غذایی خاصی دارند و غذاهای محلی آنها بسیار لذیذ و مقوی است. این غذای سنتی در استانهای کرمانشاه و کردستان نیز طبخ میشود و دارای مواد مغذی بسیار است. در پخت این غذا از موادی همچون شلم, آب انار, ترخون, نعنا, گندم و انواع ادویهها استفاده میشود.
- در همین راستا در این مقاله قصد داریم تا شما را با بهترین رستوران های سنتی تهران آشنا کنیم.
- بعد از کشیده شدن آب برنج مخلوط کشمش را در داخل برنج بریزید و منتظر بمانید تا پلو دم بکشد.
- اگر با بودجهای محدود به دنبال اجاره ویلا ساحلی در شمال باشید، میتوانید با خیال راحت با جاباما گزینه موردنظرتان را پیدا کنید.
- لوبیا را هم تا حد نیم پز شدن در آب پخته و آبکش می کنیم.
- خورشت تره کوهی ازلحاظ ترکیب و رنگ، شباهت بسیاری به قورمهسبزی دارد.
- بریان ترکیبی از گوشت، جگر سفید گوسفند و انواع ادویههاست.
به همین دلیل توصیه میکنیم در تهیه ماهی شکم پر به سراغ این دسته از ماهیها بروید. ماهیهای چرب درصد امگا ۳ بالایی دارند و همین مسئله باعث بهبود عملکرد درست بدن و مغز میشود. آبگوشت یا دیزی یکی از سنتی ترین و پرطرفدارترین غذاهای سنتی ایران است.
فضای داخلی رستوران بسیار شیک طراحی شده و نورپردازی خیرهکنندهای دارد. این غذا را در دو مرحله میخورند، ابتدا آب آن را با نان میخورند، سپس باقی مواد را میکوبند و گوشت کوبیده درست کرده و میل میکنند. با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید.
روش تهیه جگروز لرستان
در واقع مرصع پلو نوعی برنج است که مغزها و میوههای مختلف روی آن مانند جواهر میدرخشند. غذایی شیرین و خوش طعم است که در پخت آن از انواع مغزها و میوههای ایرانی مثل پسته، بادام، پوست پرتقال شیرین، زرشک، هویج و زعفران استفاده شده است. به هر گوشه از خاک ایران که بروید با طیف وسیعی از غذاهای سنتی و محلی آشنا میشوید؛ اما در این میان، برخی غذاها مثل قرمه سبزی و آبگوشت جزو غذاهای ملی محسوب میشوند. کشک بادمجان یکی از غذاهای اصلی و محبوب در بین ایرانیان است که طعم خاص ترش و شور آن بسیار لذیذ است. در خیلی از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده میکنند و در کنار آن کشک صد در صد ایرانی و اصیل هم م.. به همین دلیل شما می توانید انواع غذای ایرانی را برای وعدههای اصلی و یا میان وعده ها تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه قلیه کدو حلوایی
گوشت چرخکرده را به این مخلوط اضافه کنید و باکمی آب جوش بگذارید کاملاً ترکیب شود و رنگ و لعاب خوبی بگیرد. در مناطق شاندیز و ترقبه که قدم میگذارید، حتماً شیشلیک را امتحان کنید. بهترین و خوشمزهترین شیشلیکهای ایران، در همین نواحی ترقبه و شاندیز طبخ میشود.
باغ راز دارای سه محل غذاخوری مجزا است، غذاهای بین المللی در فضای داخلی، فست فود در تراس روی پشت بام و غذاهای سنتی ایرانی در باغ رستوران سرو میشود. برای تهیه این غذای محبوب شیرازی، ماست، برنج، تخم مرغ، زعفران و سایر ادویهها را با هم مخلوط میکنند. سپس مقداری کف تابه میریزند و روی آن را با مرغ، زرشک و بادمجان میپوشانند و روی آن را با یک لایه برنج آماده میپوشانند.