برعکس بلغور پلو تهیهٔ قوروت بادمجان کمی مشکل است، چراکه نیاز به سابیدن کشک دارد. این غذای لذیذ بر پایه ماهی طبخ میشود و در قشم محبوبیت بیشتری دارد. برای تهیه زیبون به ماهی, برنج, لیموعمانی, فلفل سبز تند و پیاز و سیبزمینی نیاز دارید.
- در این صورت بهتر است سری به رستوران سنتی شب های سرو بزنید.
- رستوران سنتی مرشد با داشتن 4 شعبه مختلف در گوشهگوشه شهر تهران جزو بزرگترین رستوران های سنتی تهران است.
- در واقع اگر می خواهید که با معرفی فقط یک غذا، گردشگران خارجی را با فرهنگ ایرانی و آشپزی آن آشنا کنید، مطمئنا آن سرو کردن دیزی در رستوران های سنتی می باشد.
- باید اضافه کرد که پسته موجود در قیمه نثار به دلیل مقدار زیاد کلسیمی که دارد، میتواند برای افرادی که در معرض پوکی استخوان هستند بسیار مفید باشد.
میهمانان میتوانند غذاهای سنتی محلی مانند کباب بختیاری، غذاهای بینالمللی یا مجموعهای از نوشیدنیهای گرم و اسموتیها را در کنار دسرهای خوشمزه نوش جان کنند. سوفی یک گروه معروف و پرطرفدار از رستورانهای شیراز، طیف وسیعی از غذاهای ایرانی و خاورمیانهای را ارائه میکند. شعبه خیابان عفیفآباد اغلب بسیار شلوغ است که نشاندهنده محبوبیت آن است و با فضای دوستانه و پرجنبوجوش و غذاهای لذیذ و باارزش خود مردم محلی را به خود جذب میکند.
این غذای ترش و خوشطعم را با آلو، قیسی، مرغ، شکر و زعفران میپزند. در ادامه با بهترین رستوران در رشت همراه باشید تا به معرفی غذاهای سنتی استان های ایران عزیزمان در دو بخش بپردازیم. بسیار خوشمزه و زیباست که ظاهری بسیار شیک و مجلسی دارد.جالب است بدانید که خارجی ها ته چین را به خاطر ظاهر زیبایش کیک ایرانی هم می نامند.
همچنین هر شب از ساعت ۷ تا ۱۱ شب، دو سانس مختلف موسیقی زنده در این رستوران برگزار میشود. البته برای لذتبردن از این برنامه مهیج، باید هزینه جداگانهای پرداخت کنید. در نورپردازی این رستوران از نور آبی استفاده شده تا احساس آرامش را در شما ایجاد کند. فضای رستوران بسیار خودمانی، راحت و دلنشین است و میتوانید ساعتها از آرامش محیط لذت ببرید.
رستوران سنتی گل یخ
اغلب باقالی پلو را با گوشت لخم و لطیف بره میپزند و گاهی نیز با گوشت بره و استخونش سرو میکنند. باقالی پلو با عطر ملیحی از زعفران همراه است که البته پیش از سرو، بر روی آن نیز پلوی مزعفر اضافه میکنند. برای پختن یک کشکبادمجان خوشمزه شما میتوانید بادمجانها را بهاندازهای که نیاز دارید سرخکرده و یا کبابی کنید. اگر قصد سرخ کردن بادمجانها را دارید حدود یک ساعت قبل از سرخ کردن بادمجانهای پوستکنده شده را در آبنمک بگذارید تا هم تلخی آن برود هم کمتر روغن مصرف کند. نانها را به شکل مستطیلی برش بزنید و مقداری مواد را در انتهای نان قرار دهید.
با 10 ماده خطرناک در لوازم آرایشی بیشتر آشنا شوید
قلیه کدو تنبل و قلیه سیب زمینی دو نوع از قلیه های معروف یزدی هستند که در خانه تمام یزدیها پخته میشوند. لوبیا قرمز، ماش، برنج، پیاز، دارچین و فلفل سیاه مواد مشترک بین این دو قلیه هستند. از نام این خورشت باید متوجه شده باشید که طعم ترشی در آن وجود دارد.
برای پخت قرمه سبزی باید به قول معروف فوت و فن کار را بلد بود چراکه رمز و راز یک خورش سبزی خوشمزه در روش پختن آن است. در واقع قرمه سبزی شبیه به اندرونی های زمان قدیم است که بخشی از خصوصی ترین قسمتهای آشپزی و در عین حال زندگی بودند. این غذا معمولا با سبزی خوردن و سالاد شیرازی و برنج زعفرانی سرو می شود و در شهرهای مختلف با روش های متفاوتی طبخ می شود. این غذای محبوب بومیان جزیره کیش از ماهی تازه و ادویهجات عربی تهیه میشود. ماده اصلی تهیه این غذا ماهی تازه خلیج فارس است که بهصورت کبابی یا سرخکرده تهیه میشود. ازآنجاکه ساکنان جزیره این غذا را با ادویههای عربی میپزند، برای کسانی که غذاهای تند را دوست دارند طعم فوقالعادهای دارد.
ظرف سبزی در تمام طول غذا بر روی میز باقی می ماند و می توانید در حین غذا هم از آن استفاده کنید. برای تهیه این برنج هنگام پخت داخل آن شکر فراوانی میریزند، طوری که رنگ آن زرد میشود سپس همراه با ماهی سرو میکنند. داخل صدف مروارید ساز که به آن «محار» میگویند، بخش گوشتی کوچکی وجود دارد که البته همه آن خوراکی نیست. بومیان کیش به دقت بخش غیر قبل خوردن محار را جدا میکنند و بخش خوراکی را با انواع ادویه و پیازداغ میپزند و خوش طعم میکنند. بومیان و ساکنین جزیره کیش از این ماهی برای تهیه نوعی غذا به نام کلهکندی استفاده میکنند. نامگذاری این غذا هم به این دلیل است که ابتدا سر ماهی را میزنند تا فقط گوشت آن باقی بماند.
هویج را که از قبل شسته و نگینی خردکردهاید نیز در انتها به مرغ اضافه کنید تا بپزد. اگر سوپ شیر را با جو بخواهید بپزید لازم است جو حداقل 5 ساعت از قبل خیس بخورد. اگر از طرفداران پر و پا قرص کباب هستید، کباب بناب به مزاجتان بسیار سازگار است. کباب بناب همانند کباب کوبیده معمولی است اما در حجم و اندازه بسیار بزرگتر. اگر به تبریز و آذربایجان شرقی سفر کردید، حتماً از کبابهای بناب آن جا دلی از عزا در بیاورید.