با اینکه احتمالا بیشتر آدمها به محتویات داخل غذاهای مورد علاقهشان دقت نمیکنند و به هیچ عنوان آن را عجیب نمیدانند، ولی شاید ناهار محبوبتان برای یک خارجی معادل یک کابوس باشد. بنابراین، قبل از اینکه سفر آشپزیمان را به دنیای چندش آورترین و عجیب ترین غذای جهان آغاز کنیم، از خود بپرسید چهقدر مایل هستید در مورد عادات غذایی همنوعانتان در سایر نقاط جهان بدانید. پلوی مرغ سنگاپور همیشه در لیست خوش طعم ترین غذاهای جهان قرار داره و یکی از بهترین غذاهای معروف دنیا است. در این غذا مرغ آغشته به روغن رو به صورت کامل در ظرف قرار داده و میپزند، سپس اون رو قطعه قطعه کرده و همراه برنج میپزند.
- پس از اینکه ماهی را از داخل سود سوزآور در میآورند، آنچنان تند و سوزاننده میشود که باید تقریبا یک هفته در آب سرد بماند تا قابل خوردن شود.
- یک کاسه خوراک کادل، مانند یک آغوش گرم است، وقتی در عصری سرد، خیس از باران به خانه باز میشد.
- توفو یا پنیر لوبیا، یه نوع غذاییه که از شیر سویا تهیه میشه و با ادویههای مختلف در غذاهای گوناگون و پودینگها استفاده میشه.
این شیرینی پرتغالی، یک تارت محلی است که با نوعی کاستارد پر میشه و در همهی قنادی ها میتونی تهیه اش کنی و از طعم فوقالعاده اش لذت ببری. شیرینی خوش طعم کروسانت یه نوعی شیرینیه که داخل کره میندازن و به مربای تمشک آغشته میکنن این غذای شیرین رو میتونی با یه فنجان قهوه برای صبحانه بخوری و ازش لذت ببری. خرچنگ چیلی یک غذای تند به حساب می آید که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست .
در روسیه معمولاُ مردم کمی از غذا را در بشقاب باقی میگذارند تا میزبان مطمئن شود غذا به اندازهی کافی بوده است. ویدیو آموزشی دوخت دامن توری با گل های پاییزی،فیلم آموزش خیاطی و… مدل زیورآلات شیک و طلا از برند ایرانی فابیان مدل دستبند طلا… کمربند یکی از اکسسوری های مهم برای بانوان و آقایان محسوب می… گردنبند نقره مردانه به عنوان یکی از بهترین و متفاوت ترین کادو…
– پائلا ؛ غذای دریایی – اسپانیا
نسخه شور تست فرانسوی با نمک و فلفل طبخ میشود و روی آن، سس کچاپ یا مایونز میریزند. تست فرانسوی یا فرنچ تست، در نقاط مختلف دنیا با دستورالعملهای گوناگونی طبخ میشود. این صبحانه بینالمللی از نان تست آغشته به شیر، تخممرغ یا حتی آب پرتقال یا گلاب تشکیل میشود و با عنوانهای مختلفی مثل نان تخممرغی، تست آلمانی و… فرنچ تست یکی از لذیذترین گزینههایی است که میتوان برای صبحانه طبخ کرد.
مونته نگرو؛ طعم ایتالیایی، ظروف روسی و شیرینی فرانسوی
بلال کبابی به همراه آب نمک نیز از جمله خوراکی های پر طرفدار جهانی است که در سرتاسر جهان آنرا می توان یافت . کافیست که پوست بلال را کنده و آنرا بر روی مقداری ذغال کباب کنید . پس از کباب کردن کامل بر روی آن مقداری آب نمک ریخته و با گاز زدن شروع به میل کردن آن کنید . لچان که از گوشت خوک کاملا جوان تهیه می شود غذای ملی فیلیپین محسوب می شود . نحوه طبخ آن موجب می شود گوشت لطافت لازم را داشته باشم و طعمی ترد را به ارمغان بیاورد.
غذای برتر جهان
این کرمهای پیلهساز که عموما روی درخت موپانه (درخت مرهم) یافت میشوند – به همین خاطر آنها هم موپانه نامیده میشوند – منبع پروتئینی مهمی برای میلیونها آفریقایی به شمار میروند. معمولا این کرمها را خشک میکنند و به عنوان تنقلات نوش جان میکنند. مواد اولیه تارت بستنی ایتالیایی شامل بیسکویت شکلاتی کرم دار، کره و بستنی وانیلی می باشد. برای مطالعه دیگر پاستاها کافیست آموزش پاستا در آموزش رایگان آشپزی را جستجو نمایید.
برش، یک سوپ رایج در اروپای شرقی و آسیای شمالی است که اصالت آن به کشور اوکراین و روسیه برمیگردد. سوپ برش معمولا از آب گوشت یا قلم، سبزیجات تفت دادهشده و چغندر ترش بهعنوان ماده اصلی، تشکیل میشود. بسته بهطرز تهیه، ممکن است برخی از این مواد اولیه حذف یا جایگزین شوند. سوپ برش را بهصورت سرد یا گرم و با خامه ترش، تخممرغ پخته یا سیبزمینی سرو میکنند.
مهم ترفندی است که طعم و عطر غذای شما را برای میهمانان به یاد ماندنی می سازد. در سفر خود به سوییس، از کارخانهی Cailler هم بازدید کنید؛ شکلات شیری برای اولین بار در این کارخانه تهیه شده بود. دیم سام جزو غذاهاییه که بین پیر و جوان و تمام ذائقه ها شهرت داره. در هند این غذا بیشتر در صبحانه میل میشه و با خوردنش تا نزدیک ظهر احساس گشنگی نخواهی کرد و اغلب با سسها و ترشیهای متنوع سرو میشه. غذای فیجیو آدا برای برزیلی ها غذای ملی محسوب میشه و خیلی هم طرفدار داره.
لا اقل اگر در اون مقاله نبوده شما بصورت جداگانه مقاله منتشر کنید برای شناساندن یکی از وسوسه برانگیزترین دلایل گردشگری در ایران. این غذای تابستانی درواقع نوعی سوپ سرد است که با چغندر درست میشود. در تهیهی این غذا از خیار، چغندر و ماست استفاده میشود که در نهایت همراه با یک تخممرغ پخته سرو میشود. اشترودل سیب وین (پایتخت اتریش) که در این کشور به Apfelstrudel مشهور شده، شباهت زیادی به پای سیب آمریکاییها دارد. این اشترودل از ترکیب تارت سیب با خمیر شیرینیپزی تهیه میشود. مردم اتریش این خوراکی خوشمزه را با قهوهی بعدازظهر خود میل میکنند.