کوکی های جو دوسر – WellPlated.com



در مدت زم، که فر شما از قبل گرم می شود، خمیر را برای حالت قدیمی آماده خواهید کرد. کوکی های بلغور جو دوسر. مراکز جویدنی، یک بوسه دارچین، و همه بهترین ،یبات، این کوکی‌ها را به بهترین کوکی‌های جو دوسر تبدیل می‌کنند که هوس یک شیرینی ک،یک را دارید.

کوکی های بلغور جو دوسر ک،یک

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

کوکی‌های جو دوسر سالم یکی از دستور العمل‌های مورد علاقه طرفداران در این وبلاگ است که صدها و صدها نظر هیجان‌انگیز دارد.

برای امروز، کمی “سالم” را از بین می بریم و کوکی های واقعی و ک،یک بلغور جو دوسر درست می کنیم که مادربزرگ پخته بود.

  • این دستور العمل عالی برای کوکی‌های جو دوسر است: جویدنی و در عین حال نرم، مقدار من،ی شیرین، با طعم گرم و بافت خانگی.
  • هوس های کوکی توجه داشته باشید: این کوکی های جو دوسر آسان در یک ساعت آماده هستند عجله کن.
کوکی های خوش طعم جو دوسر با یک لیوان شیر

درباره این کوکی‌های جو دوسر آسان

بعضی روزها، می‌خواهیم پخت کوکی‌ها پروژه‌ای باشد که بعدازظهر دلپذیری را به خود اختصاص دهد (مثل زم، که در حال درست ، کوکی‌های شکری بریده‌شده هستید).

با این حال، اغلب اوقات، هر چه زودتر بتوانم یک کلوچه بخورم، بهتر است.

به همین دلیل است که من عاشق این شیرینی های جو دوسر آسان هستم!

  • نیازی به سرد ، خمیر نیست.
  • در این دستور به جای نرم شده از کره ذوب شده استفاده می شود. به نظر می‌رسد هرگز یادم نمی‌آید که اجازه دهم غذای من بیرون بیاید و نرم شود، و این دستور غذا از همه اینها اجتناب می‌کند!
  • بدون همزن پایه یا همزن دستی. یک کاسه و قاشق تمام چیزی است که نیاز دارید!

شما به راحتی می تو،د این کوکی های جویدنی و نرم را 30 دقیقه دیگر بخورید.

به دنبال آن برو!

کوکی های جو دوسر با آجیل

چگونه بهترین کوکی های جو دوسر خانگی را درست کنیم

برای تهیه بهترین کوکی جو دوسر درست از این راه گام بردارید، با گزینه‌ها و ایده‌هایی برای مخلوط ،.

  • مواد اولیه خالص و ساده هستند.
  • آنها شیرین هستند (این قطعا یک کلوچه دسر است، نه یک کلوچه صبحانه)، اما آنها cloying نیست.
  • شما واقعاً می تو،د جو، کره و نت های کاراملی شده شکر قهوه ای را بچشید (و آیا نکته این نیست؟!).

من حتی به شما نمی گویم که آیا آنها با کشمش بهترین هستند یا نه – به شما و دوستانتان اجازه می دهم که این موضوع را حل کنید.

ممکن است برای تصمیم گیری لازم باشد چندین غذا بخورید.


مواد تشکیل دهنده

  • کره. همانطور که یک کلوچه ک،یک باید، این کوکی‌های جو دوسر نیاز به کره دارند.
  • آجیل. گردو یا گردو ،د شده ترد و طعم دلپذیری به آن اضافه می کند.

نکته!

آجیل خود را برشته کنید! اگر می خواهید آجیل اضافه کنید، لطفاً مرحله اضافی را برای برشته ، آنها بردارید. این همه تفاوت را ایجاد می کند. می تو،د آجیل را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 8 دقیقه برشته کنید (دقت کنید، سریع می سوزند!)

گردوی ریز ریز شده

یادداشت مواد تشکیل دهنده

اگر ترجیح می دهید از آجیل استفاده نکنید، مشکلی نیست! فقط مطمئن شوید که خمیر خود را حداقل یک ساعت قبل از پخت سرد کنید، زیرا کوکی ها بدون اینکه مغزها روی هم نگه دارند، کمی پخش می شوند. یا می تو،د با اضافه ، کشمش یا چیپس شکلات بیشتر آزمایش کنید.

  • ادویه ها. دارچین و جوز هندی شیرینی جو دوسر را گرم و خانگی می کند.
  • شکر قهوهای. شکر قهوه ای به جای شکر گرانول سفید نیز برای گرمای ک،یک کوکی بلغور جو دوسر ضروری است.
  • تخم مرغ. یک تخم مرغ به اضافه یک زرده تخم مرغ برای غنای بیشتر.

نکته!

همه نانوایان متخصص به شما خواهند گفت، و این درست است: از تخم مرغ با دمای اتاق استفاده کنید. این کمک می کند تا تخم مرغ ها به درستی با کره مخلوط شوند و بافت یکنواختی به دست آورند.

یک مشت کوکی جو دوسر سریع
  • و،ل. من عصاره و،ل خالص را انتخاب می کنم، یک فروشگاه مواد غذایی که تفاوت زیادی در پخت ایجاد می کند.
  • جو دوسر. دو فنجان کامل جو دو سر رول شده (همچنین جو دوسر قدیمی نامیده می شود)، نام کوکی ما.

چه نوع جو برای کوکی های جو دوسر بهتر است؟

جو دوسر برای کوکی‌های بلغور جو دوسر بهترین است، زیرا ساختار خود را حفظ می‌کند و به کوکی بافت جویدنی ذاتی آن می‌دهد. جو دوسر سریع تر از جو دوسر گرد شده پودر می شود، بنابراین جو موجود در کلوچه ها به وضوح مشخص نمی شود.

  • Mix-Ins. من می دانم که کشمش یا بدون کشمش در کوکی های جو دوسر یک اردوی ت،یم شده است. بیایید کوکی درست کنیم، نه جنگ، و همه مورد علاقه خود را انتخاب کنیم: کشمش، بدون کشمش، چیپس شکلات، یا ،یبی! ایده های ،یبی بیشتر در زیر!

جهت

کره در یک کاسه برای تهیه کوکی های جو دوسر آسان
  1. کره را ذوب کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد.
آرد را در یک کاسه برای تهیه کوکی های جو دوسر
  1. در یک کاسه جداگانه، مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
هم زدن مواد برای کوکی های جو دوسر
  1. شکر قهوه ای، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و و،ل را به کره اضافه کنید. هم بزنید.
مخلوط ، مواد در یک کاسه برای کوکی های جو دوسر ساده
  1. مواد مرطوب را داخل مواد خشک بریزید. هم بزنید تا ،یب شوند.
مخلوط ، مواد کوکی بلغور جو دوسر
  1. جو دوسر را هم بزنید و مخلوط کنید.
دور کوکی های بلغور جو دوسر روی یک ورقه پخت
  1. خمیر کوکی را اسکوپ کنید و روی ورقه های پخت آماده شده با فاصله یک اینچ از هم قرار دهید.
کوکی های بلغور جو دوسر پخته شده روی ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است
  1. کوکی های بلغور جو دوسر را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه بپزید. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی سینی فر بماند سپس به توری سیمی منتقل کنید تا خنک شود. لذت ببرید!

ایده های مخلوط کوکی بلغور جو دوسر

گردوهای ،د شده و چیپس های شکلاتی مخلوط های مورد علاقه من از کوکی های بلغور جو دوسر هستند، اما شما می تو،د با برخی از افزودنی های سرگرم کننده دیگر بازی کنید و انواع خود را ایجاد کنید:

  • چیپس طعم دار. چیپس شکلات سفید، چیپس دارچین، چیپس کره بادام زمینی
  • میوه خشک شده. گی،، زغال اخته، نارگیل ،د شده
  • آب نبات. M&Ms، تکه های تافی
  • سایر آجیل های ،د شده. بادام هندی، پسته

دستور العمل های بیشتر کوکی خوش طعم بلغور جو دوسر

طعم نه چندان شیرین کوکی‌های جو دوسر باعث می‌شود که بلعیدن چندین قند و کما باعث کما شود و با دانستن اینکه «هی، جو یک غلات کامل مغذی است، کمی احساس سلامتی می‌کنید».

در اینجا حتی دستور العمل های کوکی بلغور جو دوسر بیشتری برای کشف وجود دارد:

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. کلوچه های بلغور جو دوسر را تا 1 هفته در دمای اتاق در یک ظرف دربسته نگهداری کنید (انگار تا این حد دوام داشته باشند!).
  • یخ زدن. کوکی های پخته شده را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه قرار دهید. بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود سپس به دمای اتاق منتقل کنید.

نکات ذخیره سازی

می‌تو،د خمیر کوکی‌ها را تکه تکه کرده و فریز کنید و در صورت درخواست، کوکی‌های تازه‌پخت داشته باشید!

  • بعد از درست كردن خمير، گلوله‌هايي بريزيد و روي ورقه‌اي قرار دهيد.
  • 10 دقیقه فریز کنید تا توپ ها به هم ن،بند.
  • به ظرف دربسته و ایمن در فریزر منتقل کنید و در فریزر نگهداری کنید.
  • توپ های خمیر را می توان مستقیماً از یخ زده پخت. فقط چند دقیقه به زمان پخت فراخو، شده اضافه کنید. برای بهترین نتیجه، از خمیر منجمد ظرف 3 ماه استفاده کنید.

نکته آماده سازی غذا

خمیر شیرینی آماده را تا 4 روز قبل از پخت در یخچال نگهداری کنید.

چه چیزی را با کوکی های بلغور جو سرو کنید

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای توصیه شده برای تهیه کوکی های جو دوسر

  • اسکوپ کوکی. شکل یکنواخت = کوکی های یکنواخت پخته شده.
  • تشک سیلپات. این تشک ن،ب سیلی، به پخت یکنواخت کوکی‌ها کمک می‌کند و به تابه نمی‌،بند. این یکی زیبا است زیرا دارای علامت های فاصله بین کوکی ها است.
  • قفسه خنک کننده سیمی. فقط در صورتی که تصمیم بگیرید قبل از بلعیدن کوکی هایتان خنک شوند.

این را جمع کنید

یک اسکوپ خمیر کوکی برای شیرینی های کاملاً شکل بگیرید. دسته فنری آن آسان است (ببینید من در آنجا چه کار کردم)، به علاوه قابل شستشو در ماشین ظرفشویی است.

کوکی های بلغور جو دوسر ک،یک

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

کوکی بلغور جو دوسر با گاز گرفته شده از آن

کوکی های بلغور جو دوسر صدا می زنند. بیا بریم!

سوالات متداول

چه چیزی باعث سفت شدن کوکی های جو دوسر می شود؟

مخلوط ، بیش از حد ممکن است مقصر کوکی های سخت باشد. همچنین مراقب باشید که کوکی خود را بیش از حد پخته نکنید. آنها را زود بررسی کنید آنها با لبه های آن که تازه شروع به قهوه ای شدن طلایی می کنند انجام می شود.

آیا باید خمیر کوکی بلغور جو دوسر را قبل از پخت سرد کنید؟

بستگی به دستور غذا داره در دنیای ایده آل، همیشه بهتر است خمیر کوکی ها را خنک کنید، زیرا به کوکی ها کمک می کند تا در حین پخت بیش از حد پخش نشوند و بافت بهینه ای را ایجاد کنند زیرا مواد مرطوب و خشک زمان بیشتری برای ،یب شدن دارند. برای این دستور خاص، اگر آجیل هم اضافه کنید، لازم نیست خمیر کوکی بلغور جو دوسر را قبل از پخت سرد کنیدهمانطور که آجیل خمیر را به هم ،بیده و از پخش شدن بیش از حد آن جلوگیری می کند.

آیا می توانم به جای جو دوسر سریع در کوکی ها از جو دوسر استفاده کنم؟

آره! جو دوسر در واقع همان چیزی است که من در کوکی‌های جو دوسر سنتی خود توصیه و ترجیح می‌دهم، زیرا جو کامل‌تر است و به بافت و طعم جو دوسر بیشتر می‌افزاید.
به ،وان یک قاعده کلی، شما می تو،د جو دوسر سریع را جایگزین جو دوسر قدیمی در کوکی ها و سایر دستور العمل های پخت کنید. توجه داشته باشید که چون جو سریع بیشتر تجزیه می شود، نتایج شما چندان دل،ب یا جویدنی نخواهد بود. جو دوسر فوری (که فوق العاده پودر شده است و به هم نمی ،بد) یا جو دوسر که خیلی سفت هستند و در طول پخت به اندازه کافی نرم نمی شوند را جایگزین نکنید.

  • 1/2 فنجان کره بدون نمک 1 چوب
  • 1/2 فنجان گردو یا گردو ،د شده اختیاری*
  • 3/4 فنجان آرد همه منظوره
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده اختیاری
  • 3/4 فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
  • 1 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
  • 1 زرده تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص
  • 2 فنجان ها جو دوسر نورد شده
  • 3/4 فنجان کشمش یا چیپس شکلات یا ،یبی (ایده های بیشتر را در بالا ببینید)

  • در یک کاسه متوسط، کره را آب کنید و اجازه دهید به دمای اتاق برسد. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د. گردوها را در یک لایه روی یک ورقه پخت جداگانه پخش کنید. حدود 8 دقیقه در فر تفت دهید تا معطر و برشته شود. کنار بگذارید تا خنک شود.

  • در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

  • در کاسه ای که کره ذوب شده، شکر قهوه ای، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و و،ل را اضافه کنید. سریع هم بزنید تا خوب ،یب شوند.

  • مواد مرطوب را با مواد خشک در ظرفی بریزید. با یک کاردک ،تیکی یا قاشق چوبی هم بزنید تا ،یب شوند.

  • جو، کشمش و گردو را هم بزنید. اگر خمیر شما آنقدر نرم است که نمی تو،د آن را به دست آورید، آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید (یا برای بافت بهینه آن را چند ساعت در یخچال قرار دهید. این گفت که می تو،د فوراً ادامه دهید و همچنان کوکی های واقعاً خوشمزه دارید!).

  • با یک قاشق یا قاشق بیسکویت، خمیر را به اندازه 1 1/2 قاشق غذاخوری ت،یم کنید و به شکل یک توپ در بیاورید (عرض توپ ها حدود 1 1/2 اینچ خواهد بود و حدود 22 شیرینی خواهید داشت). اگر خمیر به دستتان ،بید، آن ها را خیلی کم با آب مرطوب کنید. گلوله ها را روی ورقه شیرینی پشمی قرار دهید و یک اینچ فاصله بین آنها بگذارید. کاسه را با خمیر شیرینی نپخته در یخچال قرار دهید تا زم، که برای تکمیل دسته های زیر آماده شوید.

  • کوکی‌های بلغور جو دوسر را به مدت 10 دقیقه بپزید تا زم، که روی و لبه‌های آن طلایی شوند، اما در مرکز آن کم‌پشت به نظر برسند. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی سینی فر بماند، سپس به توری منتقل کنید تا کاملا خنک شود (یا تا زم، که می تو،د بایستید). این کار را با باقیمانده خمیر کوکی تکرار کنید، مطمئن شوید که ورقه پخت را بین دسته ها کاملا خنک کنید وگرنه کوکی ها پخش می شوند.

  • برای ذخیره ،: باقی مانده کوکی های بلغور جو دوسر را در دمای اتاق در ظرف دربسته تا 1 هفته نگهداری کنید.
  • یخ زدن: کلوچه های پخته شده را در ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه قرار دهید. بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود سپس به دمای اتاق منتقل کنید.

خدمت: 1کوکیکا،ی: 148کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 20gپروتئین: 2gچربی: 7gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 2gچربی ترانس: 0.2gکلسترول: 28میلی گرمپتاسیم: 99میلی گرمفیبر: 1gقند: 7gویتامین A: 154IUویتامین سی: 0.3میلی گرمکلسیم: 19میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

کوکی های بیشتر

علاوه بر انبوهی از کوکی‌های جو دوسر، در اینجا چند مورد مورد علاقه دیگر وجود دارد:

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/oatmeal-cookies/