کوکی‌های تاهینی جویدنی – Fit Foodie Finds



کلوچه تاهینی با دانه های کنجد روی آن.

اینها کلوچه ی کنجدی دارای طعمی غنی و بافت نرم کره ای است که از آن سیر نمی شوید! تاهینی را با خمیر مخلوط کرده و با دانه‌های کنجد می‌پوشانند تا ترد لذت‌بخشی به دست آید.

فقط با چند ماده، این دستور کوکی به سرعت ،یب می شود و مطمئناً ذائقه شما را شگفت زده می کند!

کوکی کنجدی با دانه کنجد سیاه.

کلوچه تاهینی کنجدی

اگر از قدرت لذیذی که تاهینی در قلمرو پخت دارد نمی‌دانستید، با این دستور غذای خوشمزه واقعاً لذت خواهید برد!

تاهینی چیست؟ تاهینی یک کره آجیلی خامه‌ای است که از دانه‌های کنجد تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر و خوشمزه به این شیرینی‌ها می‌دهد. تاهینی آجیلی با شیرینی شکر، کمی عصاره و،ل و شربت افرا برای ،یبی غیرقابل مقاومت متعادل می شود.

دانه‌های کنجدی که روی آن پاشیده شده‌اند، لایه‌ای از طعم و ترد اضافه می‌کنند که این کوکی‌ها را واقعا فراموش نشدنی می‌کند! و حدس بزنید چه؟ آنها برای شما نیز خوب هستند! تاهینی سرشار از پروتئین، مواد معدنی و چربی‌های سالم است که این خوراکی‌ها را برای شما لذت‌بخش‌تر می‌کند. هیپ، هیپ، هورا!

چرا آنها را دوست خواهید داشت!

یک کوکی نرم و لذیذ درست می کند که در دهان شما آب می شود.

تاهینی این کوکی ها را فوق العاده مرطوب می کند و طعمی تند و آجیلی به آن اضافه می کند.

افزودنی عالی برای من،ت ویژه بعدی شما.

یک کاسه پر از کره و شکر.

محتویات اصلی

  • آرد همه منظوره: آرد چیزی است که به این کوکی ها ساختار آنها را می دهد.
  • جوش شیرین: کمک می کند تا کوکی ها بلند شوند و آنها را سبک و جویدنی نگه می دارد.
  • کره: کره نرم شده بدون نمک طعمی غنی می بخشد و کمک می کند همه چیز با هم ،یب شود.
  • شکر قهوهای: ما از شکر قهوه ای روشن برای شیرینی و طعم استفاده کردیم.
  • شربت افرا: شربت افرا طعم لذیذی را به مخلوط می آورد و به مرطوب نگه داشتن شیرینی ها کمک می کند.
  • عصاره و،ل: عطر و طعم ک،یک عصاره و،ل کمی چیز خاص را اضافه می کند و به نشان دادن طعم های دیگر کمک می کند.
  • ارده: ستاره این غذا، تاهینی طعم آجیلی می دهد و به مرطوب نگه داشتن شیرینی ها کمک می کند! حتما از تاهینی چکه ای استفاده کنید.
  • تخم مرغ: تخم مرغ کمک می کند همه چیز به هم متصل شود و به خمیر غلیظ شود.
  • دانه های کنجد: اینها قبل از پخت روی کوکی ها پاشیده می شوند تا طعمی لطیف و آجیلی داشته باشند. سفید، مشکی یا ،یبی از هر دو گزینه های عالی هستند!

آ،ین دستور العمل های کوکی

بیشتر

کره بادام زمینی در یک کاسه شیشه ای.

طرز تهیه کلوچه تاهینی

فر را از قبل گرم کنید

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.

مواد خشک را اضافه کنید

بعد، تمام مواد خشک را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید. کنار بگذارید.

مواد مرطوب را اضافه کنید

اضافه ، کره، شکر قهوه ای، شربت افرا و و،ل در یک کاسه مخلوط کن و با استفاده از همزن برقی همه چیز را مخلوط کنید تا سبک و پف کند.

وقتی تمام شد، تاهین را به مخلوط شکر اضافه کنید و از همزن برقی استفاده کنید و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و با کاردک تخم مرغ را با مایه مخلوط کنید.

خشک + مرطوب را ،یب کنید

حدود ⅓ فنجان از مواد خشک را به داخل مرطوب منتقل کنید. از یک کاردک برای ،یب استفاده کنید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا همه مواد خشک با آب مخلوط شوند.

نکته حرفه ای: خمیر کوکی باید بدون اینکه از هم جدا شود به شکل توپ در بیاید. اگر اینطور نیست، 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خمیر کوکی قابل قالب گیری باشد.

دستی یک کلوچه با دانه های کنجد گرفته است.

خمیر را به شکل توپ در آورید

دانه های کنجد را به یک بشقاب صاف اضافه کنید.

از یک قاشق غذاخوری برای برداشتن یک قاشق غذاخوری از خمیر استفاده کنید و خمیر را به شکل توپ درآورید.. توپ را بین دستان خود صاف کنید و یک طرف کوکی را داخل دانه های کنجد فشار دهید.

گلوله های خمیر کوکی را به ورقه پخت خط دار منتقل کنید. این کار را تکرار کنید تا تمام خمیر کوکی استفاده شود.

پخت کوکی ها

کوکی ها را به مدت 10-12 دقیقه بپزید یا تا زم، که در لمس نرم شوند و کمی طلایی شوند.
از فر خارج کنید و آنها را به توری سیمی منتقل کنید تا خنک شوند. سرو کنید و از شیرینی های خوشمزه خود لذت ببرید!

کوکی های کنجدی روی یک ورقه پخت.

نکات برتر برای بهترین کوکی ها

برای مراحل 3 و 4 فقط از همزن برقی استفاده کنید. پس از آن، با دستان خود خمیر کوکی را ورز دهید و به شکل توپ در آورید. به این ترتیب، در نهایت با خمیر ترد نخواهید شد.

هرچه این خمیر شیرینی را بیشتر مخلوط کنید، روغن آن بیشتر می شود. این به خاطر تاهین است، پس نگران نباشید. همه اینها بخشی از طعم و بافت لذیذ است!

خمیر کوکی نیز هر چه بیشتر در دمای اتاق بماند روغن‌تر می‌شود. باز هم، این یک مشکل نیست – فقط به این م،ی است که دستان شما پس از دست زدن به آن کمی “براق” خواهند شد.

کوکی های خود را مطابق با سلیقه خود بپزید. ما دوست داریم این کلوچه ها وقتی قهوه ای طلایی و جویدنی هستند چه طعمی داشته باشند. اگر کوکی نرم تری دوست دارید، زمان پخت را کوتاه کنید.

سوالات متداول

چرا از تاهین در پخت استفاده کنیم؟

پخت با تاهینی به شما امکان می دهد دسرهای خوشمزه، بدون آجیل و ضد آ،ژی درست کنید که مطمئناً همه اعضای خانواده را خوشحال می کند. تاهینی برای افزایش طعم و رطوبت کیک، کلوچه و براونی عالی است. این طعم لطیف آجیلی را اضافه می کند که زیاد نیست.

آیا تاهین برای شما مفید است؟

بله، تهینی قطعا می تواند برای شما خوب باشد! مطابق با WebMDنه تنها منبع خوبی از چربی های سالم است، بلکه حاوی سیسمول است که نشان داده شده است که فواید سلامتی چشمگیری دارد. سزامول به ،وان یک آنتی ا،یدان عمل می کند و به مبارزه با آسیب ا،یداتیو در سلول های شما و کاهش التهاب کمک می کند. همچنین دارای اثرات ضد پیری و ضد سرط، است که آن را به یک مکمل عالی برای هر رژیم غذایی تبدیل می کند.

آیا تاهینی نیاز به یخچال دارد؟

نه ،وما، اما اگر ضخیم تر دوست دارید می تواند کمک کند! به طور کلی، تاهینی بهتر است در یک مکان خنک و خشک به دور از گرما و رطوبت – مانند کره بادام زمینی – نگهداری شود. این می تواند به م،ای انباری، کابینت یا حتی یخچال در صورت تمایل باشد!

کوکی های کنجدی با دانه های کنجد روی آن.

ذخیره سازی

کلوچه های تاهینی باقیمانده را به مدت 3 تا 4 روز در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید. سپس آنها را به مدت 2 هفته در یخچال قرار دهید.

برای فریز ، کوکی ها، آنها را در ظرف مخصوص فریزر یا کیسه فریزر به مدت حدا،ر 3 ماه قرار دهید.

یک دسته کلوچه با دانه های کنجد روی آن.
کوکی کنجدی با دانه کنجد سیاه.

کلوچه ی کنجدی

فقط با چند ماده، این کوکی‌های تاهینی به سرعت کنار هم می‌آیند و مطمئناً ذائقه‌های شما را شگفت‌زده خواهند کرد! لذت ببرید.

آمادگی:30 دقایق

پختن:12 دقایق

جمع:42 دقایق

،اصر

مواد مرطوب

  • 5 قاشق غذاخوری کره بدون نمک دمای اتاق
  • ¾ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
  • ¼ فنجان شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 1 فنجان تاهینی چکه ای
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • 1-3 قاشق غذاخوری اب

سایر مواد تشکیل دهنده

  • ¼ فنجان دانه کنجد خام سفید، سیاه یا ،یبی

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • همه مواد خشک را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید. کنار بگذارید.

  • کره، شکر قهوه ای، شربت افرا و و،ل را به یک کاسه همزن اضافه کنید و با همزن برقی همه چیز را با هم مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود.

  • سپس تاهینی را به مخلوط شکر اضافه کنید و از همزن برقی استفاده کنید و مخلوط کنید.

  • تخم مرغ را اضافه کنید و با استفاده از یک کفگیر تخم مرغ را با خمیر مخلوط کنید.

  • حدود ⅓ فنجان از مواد خشک را به داخل مرطوب منتقل کنید. از یک کاردک برای ،یب استفاده کنید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا همه مواد خشک با آب مخلوط شوند.

  • خمیر کوکی باید بدون اینکه از هم جدا شود به شکل توپ در بیاید. اگر اینطور نیست، 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خمیر کوکی قابل قالب گیری باشد.

  • دانه های کنجد را به یک بشقاب صاف اضافه کنید.

  • از یک قاشق غذاخوری برای برداشتن یک قاشق غذاخوری از خمیر استفاده کنید و خمیر را به شکل توپ درآورید. توپ را بین دستان خود صاف کنید و یک طرف کوکی را داخل دانه های کنجد فشار دهید. کوکی را به ورقه پخت خطی منتقل کنید. این کار را تکرار کنید تا تمام خمیر کوکی استفاده شود.

  • کوکی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زم، که نرم شوند و کمی قهوه ای طلایی شوند بپزید.

  • آن ها را از فر خارج کرده و به توری سیمی منتقل کنید تا خنک شوند.

نکات و نکات

  • مطمئن شوید که فقط برای مراحل 3 و 4 از همزن برقی استفاده می کنید. اگر برای مراحل بعدی از همزن برقی استفاده می کنید، ممکن است خمیر کوکی ترد داشته باشید. اگر این اتفاق افتاد، خمیر کوکی را به سادگی با دستان خود به شکل یک توپ بزرگ در آورید.
  • هرچه این خمیر شیرینی را بیشتر مخلوط کنید، روغن آن بیشتر می شود.
  • هر چه خمیر کوکی بیشتر در دمای اتاق بماند، روغن آن بیشتر می شود. اشکالی ندارد، کوکی ها هنوز در می آیند و دستان شما کمی براق خواهند بود.
  • این کوکی ها را میپزیم تا کمی طلایی و جویدنی شوند. برای یک کوکی نرم تر، می تو،د زمان پخت را کاهش دهید.

ارزش غذایی

کا،ی: 156کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 18g پروتئین: 3g چربی: 9g فیبر: 1g قند: 9g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط ارین از The Wooden S،et است.


[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/tahini-cookies/