کوکی‌های اثر انگشتی مربای تمشک – بر اساس یک بودجه گیاهی



من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

،یبی از مربای تازه و یک ،ده نان شیرین کره ای، لذیذی خالص در هر لقمه از این وگان های آسان است. کوکی های اثر انگشتی مربای تمشک.

کوکی‌های چاپ انگشتی مربای تمشک روی یک سطح سفید پراکنده شده است

اینها خوشمزه ترین شیرینی هایی هستند که من را کاملاً به یاد بچه بودن می اندازند! امروز در حال و هوای تمشک بودم، اما شما می تو،د غذاهای کنسرو شده را با هر طعمی که دلتان می خواهد تغییر دهید.

پخت کوکی ها ممکن است کمی پیچیده به نظر برسد، اما این دستور پخت به همان اندازه که می تواند ساده است. این غذاهای مورد علاقه دوران کودکی نرم و شیرین هستند و با یک مربای خوشمزه و یک چیپس شکلات گیاهی پر شده اند.

جادوی این کوکی های انگشت شست در خمیر است. این یک خمیر قندی ساده است، اما در عین حال سبک و «کره ای» است. واقعاً آسم،!

این کوکی‌های انگشت‌نمای کوچک، گرد، اندازه‌ی لقمه‌ای و با مربای رنگارنگ خود، برای خوردن میان وعده در حین لذت بردن از برخی فعالیت‌های سرگرم‌کننده عالی هستند.

اگر عاشق طعم توت ها و شکلات های گیاهی هستید، باید این کیک های شکلاتی شاه توت را امتحان کنید! شما ناامید نخواهید شد!

مواد مورد نیاز شما

تعداد انگشت شماری از مواد ساده تمام چیزی است که برای شروع پختن این کوکی‌های اثر انگشت وگان باید جمع آوری کنید. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

مواد تشکیل دهنده کوکی‌های چاپ انگشتی تمشک با سطح سفید اندازه‌گیری شده است
  • کره گیاهی: هر برندی کار می کند! قبل از شروع مطمئن شوید که در دمای اتاق است.
  • شکر دانه ریز: یک شیرین کننده ساده که برای این کوکی های گیاهی عالی عمل می کند.
  • طعم: از عصاره بادام و عصاره و،ل استفاده کنید تا به کلوچه های تمشک خود طعم عالی بدهید.
  • ارد: برای تهیه این کوکی ها از طعم همه منظوره استفاده کنید.
  • کنسرو تمشک: این شکل غلیظ مربا برای تهیه کلوچه های اثر انگشتی مربای تمشک عالی است.
  • چیپس شکلاتی نیمه شیرین وگان: فقط کمی طعم شکلاتی اضافه می کند که با طعم تمشک بسیار خوب است. من دوست دارم از Guit، یا Trader Joe استفاده کنم.

تغییرات

  • شکلات وگان را عوض کنید. از چیپس های شکلات سفید وگان برای شیرینی لطیف یا چیپس های شکلات تلخ وگان برای طعم شدیدتر استفاده کنید.
  • کنسرو با طعم های مختلف هر چیزی کار می کند اما سعی کنید از نوعی مربا یا کنسرو استفاده کنید که خیلی ضخیم نیست که اضافه ، آن به کوکی های گیاهی دشوارتر است.
  • بدون گلوتن. آرد را با آرد 1 به 1 بدون گلوتن مورد علاقه خود عوض کنید.

نحوه درست ، کوکی‌های اثر انگشتی تمشک

برای لیست کامل مواد اولیه و دستورالعمل های دستور العمل به کارت دستور غذا بروید!

  • 1) پیش گرم کنید فر با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد).
  • 2) ضرب و شتم شکر و کره گیاهی را با همزن برقی در یک کاسه بزرگ تا زم، که پف کند.
فرآیند اضافه ، شکر به کاسه
شات فرآیند مخلوط ، مواد در کاسه
شات فرآیند مخلوط ، مواد در کاسه
  • 3) اضافه ، عصاره بادام و و،ل
فرآیند افزودن عصاره بادام به کاسه
فرآیند اضافه ، و،ل به کاسه
  • 4) اضافه ، آرد را به مخلوط کره گیاهی به مقدار نصف فنجان بزنید، آنقدر هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
فرآیند اضافه ، آرد به کاسه
شات فرآیند مخلوط ، مواد در کاسه
  • 5) رها ، خمیر کوکی را با قاشق روی یک تابه کمی چرب کرده اید. من معمولاً توپ ها را 2 قاشق غذاخوری درست می کنم زیرا کلوچه های بزرگ دوست دارم.
تصویر فرآیند استفاده از اسکوپ بستنی برای جمع آوری خمیر
فرآیند قرار دادن خمیر روی ورقه پخت
  • 6) یک فرورفتگی کوچک ایجاد کنید با استفاده از اثر انگشت خود در وسط کوکی قرار دهید و مواد نگهدارنده را اضافه کنید. یک چیپس شکلات وگان اضافه کنید بالای نگهدارنده ها
تصویر فرآیند ایجاد ت،یم در خمیر
چندین کوکی از قبل پخته شده با نقش بر روی ورقه پخت
فرآیند اضافه ، مربای تمشک به فرورفتگی در خمیر
فرآیند اضافه ، چیپس شکلات به کوکی ها
  • 7) پخت به مدت 15 دقیقه از فر خارج کنید و 30 دقیقه بگذارید خنک شود.
کوکی‌های از قبل پخته شده مربای تمشک روی یک ورقه پخت پراکنده شده‌اند

نکات تخصصی

  • وقتی ،ت به پخت می رسد، دقت کلید است! اطمینان حاصل کنید که تمام مواد را به خوبی اندازه بگیرید و قبل از شروع فرآیند مخلوط ، این کار را انجام دهید.
  • مطمئن شوید که توپ ها را به شکل گرد خوب در آورید. به این ترتیب وقتی انگشت شست خود را فشار می دهید یک چاپ زیبا ایجاد می شود. شما می خواهید یک فرورفتگی خوب در وسط با لبه های زیبا و ضخیم داشته باشید.
  • ممطمئن شوید که مربای شما به اندازه کافی صاف است که روی کوکی گیاهی شما به طور یکنواخت روی آن قرار گیرد. اگر مربا خیلی سفت یا ضخیم باشد، به شکل درستی روی تورفتگی نمی‌خورد. همیشه می تو،د مربای خود را برای چند ث،ه در مایکروویو قرار دهید تا کمی شل شود.

سوالات متداول

از چه نوع کنسروهایی می توانم استفاده کنم؟

هر گونه نگهدارنده میوه کار خواهد کرد. فقط مطمئن شوید که مربا یکدست باشد و خیلی ، نباشد.

چرا کوکی ها ، می کنند؟

اگر چند ، دیدید، فقط با انگشت خود آنها را به آرامی صاف کنید یا بگذارید بماند. ، های کوچک کاملا طبیعی است و هر کوکی را خاص می کند.

کوکی‌های اثر انگشتی مربای تمشک روی یک ورقه پخت پراکنده شده است

نحوه ذخیره سازی

کوکی های اثر انگشت وگان خود را در ظرفی در دمای اتاق تا پنج روز نگهداری کنید. کوکی ها ممکن است در حین نشستن نرم شوند.

آیا می توانم کوکی های اثر شست تمشک را فریز کنم؟ بله، تو میتونی! فقط قبل از قرار دادن آنها در ظرف مخصوص فریزر، بگذارید کاملا خنک شوند. آنها تا سه ماه در فریزر ماندگاری دارند. پس از آماده شدن برای خوردن، آنها را روی پیشخوان آب کنید.

دستور العمل های بیشتر کوکی های گیاهی که دوست خواهید داشت

ع، ها توسط آلفونسو رویا

کوکی‌های اثر انگشتی مربای تمشک روی یک ورقه پخت پراکنده شده است
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

  • در یک کاسه بزرگ، شکر و کره گیاهی را (با همزن برقی) بزنید تا پف کند. عصاره بادام و و،ل را اضافه کنید. آرد را 1/2 پیمانه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

  • قاشق غذاخوری را روی یک تابه کمی چرب شده بریزید. من معمولاً توپ ها را 2 قاشق غذاخوری درست می کنم زیرا کلوچه های بزرگ دوست دارم. با استفاده از انگشت شست، یک فرورفتگی کوچک در وسط کوکی ایجاد کنید و کنسروها را اضافه کنید و روی آن یک چیپس شکلات گیاهی قرار دهید.

  • 15 دقیقه بپزید و از فر خارج کنید و 30 دقیقه بگذارید خنک شود.

  • وقتی ،ت به پخت می رسد، دقت کلید است! اطمینان حاصل کنید که تمام مواد را به خوبی اندازه بگیرید و قبل از شروع فرآیند مخلوط ، این کار را انجام دهید.
  • مطمئن شوید که توپ ها را به شکل گرد خوب در آورید. به این ترتیب وقتی انگشت شست خود را فشار می دهید یک چاپ زیبا ایجاد می شود. شما می خواهید یک فرورفتگی خوب در وسط با لبه های زیبا و ضخیم داشته باشید.
  • ممطمئن شوید که مربای شما به اندازه کافی صاف است که روی کوکی گیاهی شما به طور یکنواخت روی آن قرار گیرد. اگر مربا خیلی سفت یا ضخیم باشد، به شکل درستی روی تورفتگی نمی‌خورد. همیشه می تو،د مربای خود را برای چند ث،ه در مایکروویو قرار دهید تا کمی شل شود.

کا،ی: 146کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 19gپروتئین: 1gچربی: 7gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 1gکلسترول: 0.02میلی گرمسدیم: 60میلی گرمپتاسیم: 21میلی گرمفیبر: 0.4gقند: 9gویتامین A: 0.2IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 4میلی گرماهن: 1میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

نویسنده: تونی اوکاموتو

دوره: دسر

غذا: آمریکایی

روش: پخت

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: بدون لبنیات، بدون تخم مرغ، کلوچه های تعطیلات، کلوچه های تمشک، کلوچه های شکری، کوکی های انگشت شست، کوکی های گیاهی، دسرهای گیاهی، کوکی های وگان، دسرهای گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/raspberry-thumbprint-cookies/