کلوچه نان موز – فیت فودی ها



مافین موزی.

اینها مافین موزی مرطوب، کرکی و کاملا شیرین هستند. آیا چیزی بهتر از نان موزی به شکل مافین وجود دارد؟!

مافین نان موزی روی میز.

کلوچه نان موز عالی

نان موز به شکل مافین! چه چیزی برای دوست نداشتن؟! این مافین های نان موزی همه چیزهایی هستند که در مورد نان موزی دوست دارید (بافت مرطوب، کرکی و طعمی کاملاً شیرین!)، اما مافین های خوشمزه درست می شوند.

چرا آنها را دوست خواهید داشت!

فوق العاده کرکی: این مافین های کرکی خوشمزه واقعا نان موزی مرطوب به شکل مافین هستند!

من، برای کودکان: بچه ها این کلوچه ها را کاملاً می بل،د! آنها یک ایده عالی برای صبحانه سالم یا حتی میان وعده میان روز هستند.

فریزر دوست: یکی از بهترین چیزهای این مافین ها این است که به خوبی یخ می زنند. بنابراین، اگر می‌خواهید میان وعده‌ها یا صبحانه‌ها را تهیه کنید، اینها باید مورد علاقه شما باشند!

خمیر مافین نان موزی در یک کاسه.

مواد لازم برای مافین نان موزی

مواد خشک

  • آرد همه منظوره: در صورت تمایل می تو،د از آرد سبوس دار سفید استفاده کنید، این کار باید موثر باشد. ما داریم نه این دستور غذا را با آرد بدون گلوتن تست کرد.
  • جوش شیرین: جوش شیرین را نادیده نگیرید.
  • نمک کوشر: نمک به تعادل شیرینی این مافین های نان موزی کمک می کند.

مواد مرطوب

  • شکر قهوه ای روشن: شکر قهوه ای در دستور غذا به این مافین های نان موزی شیرینی خوشمزه و ک،یک نان موزی می دهد. با خیال راحت آن را با شکر نارگیل جایگزین کنید.
  • کره بدون نمک: اطمینان حاصل کنید که کره شما در دمای اتاق است، تا به راحتی با هم خامه شود.
  • عصاره و،ل: مقداری و،ل تنها چیزی است که برای این مافین ها نیاز دارید.
  • موز رسیده پوره شده: واقعاً می تو،د از هر موزی برای این مافین های نان موزی استفاده کنید، اما موزهای بسیار رسیده بهترین طعم را دارند!
  • تخم مرغ: توصیه می کنیم از تخم مرغ های بزرگ استفاده کنید، بدون اندازه دیگر!
  • شربت افرا: طعمی که شربت افرا به این دستور می دهد شگفت انگیز است!
  • ماست یون،: چرا یون،؟ با جوش شیرین کار می کند تا مافین های نان موزی کرکی و مرطوب را برای شما به ارمغان بیاورد!
  • شیر بادام شیرین نشده: این خمیر می تواند کمی غلیظ باشد و شیر بادام به رقیق شدن آن کمک می کند.
خمیر مافین نان موزی در آستر مافین.

طرز تهیه مافین نان موزی

پیش گرم ، و آماده سازی

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب مافین را با آستر بپوش،د.

مواد خشک را با هم ،یب کنید

آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرفی بریزید و مواد را با همزن بزنید.

مواد مرطوب را با هم ،یب کنید

در یک کاسه بزرگ، کره، شکر قهوه ای و و،ل را با همزن برقی خامه بزنید تا یکدست و پف کند. سپس تخم مرغ ها را بشکنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. موز له شده، شربت افرا، ماست یون، و شیر بادام را اضافه کنید و با همزن برقی کم کم هم بزنید تا همه مواد با هم ،یب شوند.

مواد خشک را به آرامی اضافه کنید تا خیس شوند و هم بزنید تا یکدست شوند.

آستر مافین را پر کنید

سخاوتمندانه هر مافین را خوب پر کنید. ما بین 3/4 راه پر و تمام راه تا بالا پر کردیم.

پخت و لذت ببرید!

در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 23 تا 25 دقیقه بپزید. مافین های موزی را از فر خارج کنید و بگذارید حداقل 10 دقیقه قبل از خوردن خنک شوند.

خمیر مافین نان موز در قالب های مافین با چیپس های شکلات.

جدیدترین دستور العمل های کلوچه و نان

بیشتر

تغییرات آسان

شکلات چیپسی: 1/2 فنجان از چیپس های شکلات مورد علاقه خود را به این دستور غذا اضافه کنید تا یک کلوچه موزی شیرین تر و دسر مانند تر داشته باشید! یا این دستور مافین شکلاتی موزی را دنبال کنید.

بلوبری موز: قبل از پخت، یک پیمانه زغال اخته تازه (یا یخ زده!) را به خمیر اضافه کنید.

آجیل موز: به راحتی این مافین های موزی را با 1/2 فنجان گردوی ،د شده یا گردو گردو ،د کنید.

کیک هویج: با 1/2 فنجان هویج رنده شده و 1/3 فنجان گردوی ،د شده کمی چیزهای جالب را دوست دارید تا به این کیک هویج بپیچید!

مافین نان موز در بشقاب.

آیا می تو،د این وگان را درست کنید؟

از آنجایی که این مافین های نان موزی حاوی تخم مرغ هستند، گیاهخوار محسوب نمی شوند. پیشنهاد می کنیم دستور پخت نان موز وگان را دنبال کنید و به جای نان، کلوچه را با خمیر درست کنید.

نکات مهم برای مافین نان موزی

موز له شده را اندازه بگیرید: موزها را حتما له کنید و سپس قبل از اضافه ، به خمیر مافین آنها را اندازه بگیرید. اندازه موزی که استفاده می کنید تعیین می کند که در نهایت چقدر موز له شده دارید.

آنها را مال خود کنید: این ها مافین های نان موزی ک،یک هستند، اما به راحتی می تو،د چیپس های شکلات، آجیل ،د شده یا انواع توت ها را به طعم دلخواه خود اضافه کنید.

هنگامی که در حال خوردن هستید، موز را جایگزین سس سیب کنید: بله، مردم این سوال را حتی هنگام تهیه کلوچه نان موزی می پرسند! در عوض سس سیب کار خواهد کرد. به جای 3 موز له شده از 1 فنجان سس سیب استفاده کنید.

سوالات متداول

آیا می تو،د از موز یخ زده برای نان موز استفاده کنید؟

این دستور العمل یک راه عالی برای استفاده از تمام موز یخ زده ای است که در فریزر خود دارید! قبل از له ، و اندازه گیری، اجازه دهید موز کاملاً آب شود.

چرا مافین های نان موزی من متراکم هستند؟

مطمئن شوید که از آرد پخت سبک مانند گندم کامل سفید یا آرد همه منظوره استفاده کنید تا از سفت و متراکم شدن مافین نان موز جلوگیری کنید.

آیا می تو،د نان موز را به مافین تبدیل کنید؟

آره! و دقیقاً به همین دلیل است که ما این کلوچه های نان موزی را ایجاد کردیم. شما بافت مرطوب و طعم نان موزی را دریافت می کنید اما به شکل مافین.

ذخیره سازی

اجازه دهید مافین های نان موزی روی یک توری خنک کننده کاملاً خنک شوند. سپس آنها را در یک ظرف دربسته یا کیسه پ،تیکی به اندازه گالن منتقل کنید و آنها را به مدت 2 تا 3 روز روی میز قرار دهید یا حدا،ر تا 3 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

دستورالعمل فریزر

اجازه دهید مافین های نان موزی کاملا خنک شوند و سپس در یک تکه فویل حلبی بپیچید. تا جایی که ممکن است هوا را خارج کنید و سپس به مدت 3 ماه در فریزر قرار دهید.

شما می تو،د 2 را با هم بپیچید یا همه 12 را، همه چیز به شما بستگی دارد! همچنین می‌تو،د آن‌ها را در کیسه‌ای به اندازه گالن در فریزر نگهداری کنید تا از فریزر محافظت بیشتری داشته باشید.

مافین نان موزی نصف شده.
مافین نان موزی.

مافین موزی

اینها مافین موزی مرطوب، کرکی و کاملا شیرین هستند. این مافین های نان موزی را ک،یک نگه دارید یا با چیپس های شکلاتی روی آن قرار دهید. لذت بردن!

آمادگی:30 دقایق

پختن:25 دقایق

جمع:55 دقایق

،اصر

مواد مرطوب

  • ¼ فنجان شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
  • ¼ فنجان کره بدون نمک دمای اتاق
  • 2 قاشق چای خوری عصاره و،ل
  • 3 موز متوسط ​​رسیده له شده (~1 فنجان له شده)
  • 2 تخم مرغ های بزرگ
  • ½ فنجان شربت افرا
  • ¼ فنجان ماست یون، ساده
  • ¼ فنجان شیر بادام شیرین نشده

دستورالعمل ها

  • ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب مافین را با آستر بپوش،د.

  • آرد، جوش شیرین و نمک را در ظرفی بریزید و مواد را با همزن بزنید. کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، کره، شکر قهوه ای و و،ل را با همزن برقی خامه بزنید تا یکدست و پف کند. سپس تخم مرغ ها را بشکنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. موز له شده، شربت افرا، ماست یون، و شیر بادام را اضافه کنید و با همزن برقی کم کم هم بزنید تا همه مواد با هم ،یب شوند. مواد خشک را به آرامی اضافه کنید تا خیس شوند و هم بزنید تا یکدست شوند.

  • سخاوتمندانه هر مافین را خوب پر کنید. ما بین 3/4 راه پر و تمام راه تا بالا پر کردیم.

  • در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 23 تا 25 دقیقه بپزید یا تا زم، که یک خلال دندان تمیز بیرون بیاید.

  • مافین های موزی را از فر خارج کنید و بگذارید حداقل 10 دقیقه قبل از خوردن خنک شوند.

نکات و نکات

  • موز را حتما له کنید و قبل از اضافه ، به خمیر مافین اندازه بگیرید. اندازه موزی که استفاده می کنید تعیین می کند که در نهایت چقدر موز له شده دارید.

ارزش غذایی

کا،ی: 187کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 33g پروتئین: 3g چربی: 5g فیبر: 1g قند: 16g


[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/banana-bread-،ins/