به این ، بروله تخم مرغی زیبا سلام کنید. فقط با 4 ماده تشکیل شده است، یک دسر فانتزی و آسان برای تعطیلات در کمترین زمان خواهید داشت!
، بروله با تخم مرغ 4 ماده
این ، بروله آسان و خوشمزه با بستنی تخم مرغ، تخم مرغ، عصاره و،ل و شکر درست می شود. اگر به دنبال این هستید که مردم را در جشن تعطیلات بعدی خود شگفت زده کنید، این ، بروله را برای آنها سرو کنید.
چرا این ، بروله با تخم مرغ را دوست خواهید داشت
این فقط با 4 ماده ساخته شده است.
مردم تخم مرغ آن را دوست خواهند داشت. اگر اهل تخم مرغ نیستید، این دستور را امتحان کنید.
این دسر را می تو،د چند روز قبل از سرو درست کنید.
استفاده از مشعل آشپزخانه به شما احساس BA زیبایی می دهد
4 ماده ای که نیاز دارید
- بستنی تخم مرغ– بستنی با تخم مرغ قطعا یک کالای فصلی در فروشگاه های مواد غذایی است. هیچ ترسی نداشته باشید، در دسامبر می تو،د آن را پیدا کنید. اگر به دلایلی تخم مرغ را پیدا نکردید، می تو،د از هر نوع بستنی استفاده کنید. بستنی دارچین یا و،لی عالی خواهد بود.
- تخم مرغ– تخم مرغ ها را نادیده نگیرید، آنها هنگام تهیه کاستارد و ، بروله بسیار مهم هستند. در این دستور هیچ جایگزینی برای تخم مرغ وجود ندارد.
- عصاره و،ل– و،ل طعم تخم مرغ را افزایش می دهد.
- قند– شکر موجود در این دستور برای بعد از پخت ، بروله است. از شکر سفید گرانول معمولی استفاده می کنیم و آن را قهوه ای می کنیم تا لایه رویی سفت و ترد شود.
طرز تهیه ، بروله با تخم مرغ
مطمئن شوید که تمام راه را به سمت کارت دستور غذا رفته تا لیست کامل مواد و دستور پخت نوشته شده را دریافت کنید.
- رامکین ها را آماده کنید با قرار دادن آنها در یک ظرف پخت.
- بستنی را آب کنید. بستنی تخم مرغ را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو بریزید و بستنی را حدود 1 دقیقه یا تا زم، که بستنی ذوب شود، مایکروویو بزنید. بستنی را هم بزنید تا یکدست شود.
- همه مواد را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ و و،ل را داخل بستنی آب شده با همزن بزنید. مخلوط را به طور مساوی در 4 رمکین مختلف توزیع کنید.
- ، بروله را بپزید. ظرف پخت را داخل فر قرار دهید و حدود 1 اینچ آب در ظرف فر بریزید. ، بروله را حدود 35 تا 40 دقیقه بپزید.
- بگذارید ، بروله خنک شود. ، بروله را از فر خارج کرده و رمکین ها را به توری خنک کننده منتقل کنید. قبل از قهوه ای شدن شکر باید کاملا خنک شوند.
- شکر را قهوه ای کنید. روی هر ، بروله حدود 1.5 قاشق چایخوری شکر بپاشید و با استفاده از مشعل آشپزخانه شکر را با دقت ذوب کنید تا قهوه ای شود.
بهترین
مشعل آشپزخانه
مشعل آشپزخانه هنگام تهیه ، ب، مقرون به صرفه و مفید استرولئه، سرخ ، گوشت، و خیلی چیزهای دیگر.
مشعل آشپزخانه ندارید؟
بدون مشعل؟ مشکلی نیست می تو،د رامکین ها را زیر مرغ گوشتی قرار دهید تا شکر ذوب و قهوه ای شود.
سوالات متداول
مواد اصلی ، بروله سنتی خامه، تخم مرغ، نمک، و،ل و شکر است. این دستور از بستنی، تخم مرغ، عصاره و،ل و شکر استفاده می کند.
اگر مشعل آشپزخانه برای این دستور غذا ندارید، می تو،د از جوجه گوشتی استفاده کنید.
خیر، برای این دستور می تو،د از هر نوع بستنی استفاده کنید. این یک راه سرگرم کننده برای مخلوط ، همه چیز است.
بله، می تو،د به جای شکر گرانول از شکر قهوه ای استفاده کنید.
دستورالعمل های ذخیره سازی
روی ، بروله را با نایلون بپوش،د یا آنها را در یک ظرف دربسته قرار دهید. فقط مطمئن شوید که ، بروله کاملا خنک شده است. می تو،د آنها را با یا بدون شکر ذوب شده و قهوه ای در یخچال نگهداری کنید.
Insturctions انجماد
اجازه دهید ، بروله کاملا خنک شود و آنها را در پ،تیک بپیچید تا فریزر نسوزند. آنها را به فریزر منتقل کنید و تا 3 ماه در آنجا بمانند. باز هم می تو،د آنها را با یا بدون شکر ذوب شده و قهوه ای فریز کنید.
دستورالعمل ذوب: آنها را از فریزر خارج کنید و بگذارید در دمای اتاق بماند تا آب شوند. اگر خامه بروله رویه شکر ندارد، صبر کنید تا آب شود و سپس مرحله 7 در کارت دستور را دنبال کنید.
جدیدترین دستور العمل های دسر
بیشتر
موارد بیشتر مورد علاقه ما…
دستور العمل های دسر
،اصر
- 2 فنجان ها بستنی تخم مرغ آب شده
- 5 زرده تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
- 2 قاشق چای خوری شکر دانه ریز
دستورالعمل ها
-
فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید و 4 عدد رامکین کوچک را در ظرفی قرار دهید. کنار بگذارید.
-
بستنی تخم مرغ را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو بریزید و به مدت 40 ث،ه تا 1 دقیقه یا تا زم، که بستنی آب شود (اما نه در حال جوشیدن) در مایکروویو قرار دهید. بستنی را هم بزنید تا یکدست شود.
-
زرده تخم مرغ را به بستنی ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا بستنی و تخم مرغ با هم ،یب شوند. عصاره و،ل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
-
مخلوط بستنی را در رامکین ها بریزید و سپس حدود ½ اینچ تا یک اینچ آب در کف قابلمه بریزید تا رامکین ها در آب بنشینند.
-
، بروله را در فر روی طبقه وسط قرار دهید و به مدت 35-40 دقیقه یا تا زم، که رویه ها شروع به حباب زدن کنند، بپزید.
-
رامکین ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید 10 دقیقه بماند. سپس رامکین ها را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
-
وقتی ، بروله خنک شد، ½ قاشق چایخوری شکر را روی هر ، برولی بپاشید. با استفاده از مشعل آشپزخانه شکر را با دقت تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود. اجازه دهید ، بروله 5 دقیقه قبل از خوردن بماند تا روی آن سفت شود.
-
روی ، بروله را با قاشق بشکنید و لذت ببرید.
نکات و نکات
اگر بستنی تخم مرغی پیدا نکردید می تو،د از هر نوع بستنی استفاده کنید.
با ما هشتگ کنید
فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/eggnog-creme-brulee/