پوست ماست منجمد توت فرنگی شکلاتی



پوست ماست منجمد.

این پوست ماست یخ زده توت فرنگی شکلاتی با شربت افرا شیرین می شود و با گرانولای شکلاتی مخلوط می شود تا پوسته ترد و خوشمزه ای ایجاد شود که روی آن توت فرنگی و شکلات ریخته شده است. خوشمزه!

پوست ماست منجمد در بشقاب.

یک ماست منجمد سالم و شیرین

پوست ماست منجمد نوعی دستور پخت است که شما درست می کنید و نمی تو،د باور کنید که بدون آن زندگی کرده اید. این اساساً پاسخی به تمام رویاهای شیرین میان وعده شماست! این یک دستور العمل آسان و کم چرب است که به اندازه خود ماست یخ زده خوشمزه است.

بهتر از این، این غذای یخ زده را به راحتی می توان مطابق میل خود سفارشی کرد. بنابراین با خیال راحت از هر نوع چاشنی دلخواه خود استفاده کنید، خواه میوه های مختلف، گرانولای مورد علاقه شما یا حتی اضافه ، آجیل ،د شده باشد. ما توصیه می کنیم در روزهای گرم تابستان از این پوست ماست یون، لذت ببرید، اما بیایید واقعی باشیم – در هر زم، از سال طعم فوق العاده ای خواهد داشت!

چرا شما آن را دوست دارم!

راه های بسیار زیادی برای درست ، این غذای خوشمزه وجود دارد.

دستور غذا به سادگی آماده ،، فریز ،، جمع آوری و خوردن است!

ایده آل برای تهیه پیش غذا یا آماده سازی غذا. فقط یک تکه از فریزر بردارید و بروید!

مواد منجمد پوست ماست در یک کاسه.

مواد تشکیل دهنده پوست ماست منجمد

  • ماست یون،: ما از 5% ماست یون، ساده استفاده کردیم، اما از هر ماست ساده استفاده کنید.
  • شربت افرا: یک شیرین کننده طبیعی که تمام طعم های عالی دیگر را تقویت می کند.
  • پودر کاکائو: ما از پودر کاکائو شیرین نشده استفاده کردیم زیرا سایر مواد به اندازه کافی شیرین هستند!
  • گرانولای شکلاتی: گرانولا تردی خوبی به پوست ماست منجمد می‌افزاید. ما از شکلات استفاده کردیم زیرا شکلات را دوست داریم.
  • توت فرنگی: توت فرنگی هایمان را ورقه ای برش دادیم تا پوست آن خوشرنگ و صاف بماند و به راحتی خورده شود.
  • شکلات چیپسی: تراشه های شکلات ذوب شده طعم بسیار لذیذی دارد که روی میوه ها ریخته شده است. به توت فرنگی های با پوشش شکلاتی فکر کنید!
مواد منجمد پوست ماست را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

تعویض آسان مواد

  • ماست یون، –> هر ماست ساده دیگری که دوست دارید!
  • شربت افرا –> عزیزم
  • گرانولای شکلاتی –> گرانولای ساده
  • توت فرنگی -> زغال اخته، تمشک یا هر توت دیگری که ترجیح می دهید
  • شکلات چیپسی -> تکه های شکلات یا هر چیپس شکلاتی طعم دار دیگر

آیا می تو،د از میوه های منجمد استفاده کنید؟

آره! شما می تو،د از هر میوه یخ زده یا تازه ای که می خواهید برای رویه پوسته ماست منجمد استفاده کنید. با این حال، اگر از میوه‌های بزرگ‌تری مانند توت‌فرنگی استفاده می‌کنید، بهتر است آن‌ها را تازه مصرف کنید تا راحت‌تر آن‌ها را برش دهید.

چه چیز دیگری می تو،د به پوست ماست منجمد اضافه کنید؟

راه های بسیار زیادی برای تجربه این پوست ماست یخ زده وجود دارد. در اینجا برخی از ایده های خوشمزه مورد علاقه ما برای الهام بخشی وجود دارد:

  • آجیل و خشکبار: بادام، بادام هندی، بادام زمینی، گردو، آجیل ماکادمیا، فندق، یا پسته.
  • دانه: دانه های آفتابگردان، چیا، کدو تنبل یا کتان.
  • نم نم باران: شربت افرا، شکلات سفید/تیره، کارامل، شهد آ، یا عسل.
پوست ماست منجمد با توت فرنگی.

طرز تهیه پوست ماست منجمد خوشمزه

ورق پخت آماده

یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د و کنار بگذارید.

،یبات پوست ماست را مخلوط کنید

در یک کاسه بزرگ، ماست یون،، شربت افرا و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید تا پودر کاکائو کاملا مخلوط شود.. 1 فنجان گرانولای شکلاتی را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

انتقال به ورق پخت

سپس مخلوط ماست یون، را روی کاغذ روغنی بریزید. آن را به طور مساوی در سراسر ورقه پخت پخش کنید تا حدود ¼ اینچ ضخیم شود.

سپس روی توت فرنگی های برش خورده قرار دهید و ¼ فنجان آ، گرانولا را روی آن پخش کنید، آن را به آرامی داخل ماست فشار دهید.

شکلات را آب کنید

چیپس های شکلات را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. سپس مایکروویو را با افزایش 20 ث،ه به مدت 1 دقیقه یا تا زم، که ذوب و براق شود در مایکروویو قرار دهید.. حتما هر 20 ث،ه آنها را هم بزنید.

نم نم باران + یخ

شکلات ذوب شده را روی همه مواد بریزید. سپس ورقه پخت را به مدت حداقل 2 ساعت یا تا زم، که ماست کاملا یخ زده شود در فریزر قرار دهید.

ش،تن پوست + لذت بردن

ورقه پخت را از فریزر خارج کنید و پوست ماست یخ زده را به آرامی تکه تکه کنید.

اگر فورا خدمت نکنید، آن‌ها را در ظرف یا کیسه مخصوص فریزر قرار دهید و آن‌ها را تا زمان مصرف در فریزر نگهداری کنید. لذت ببرید!

پوست ماست منجمد.  روی آن توت فرنگی و شکلات ریخته شده است.

نکته ها و ترفندهای

فراموش نکنید که ورقه پخت خود را با کاغذ روغنی بپوش،د. اگر بیرون هستید می تو،د از کاغذ مومی یا فویل آلومینیومی استفاده کنید. به این ترتیب، می تو،د پس از یخ زدن، پوست آن را به راحتی از سینی جدا کنید.

اگر پوست ماست منجمد خامه‌ای می‌خواهید، از ماست پرچرب استفاده کنید به جای 5 درصد چربی که در این دستور استفاده کردیم. از طرف دیگر، ماست بدون چربی ممکن است باعث شود که پوست بیش از حد یخ زده شود.

حتما میوه های خود را به قطعات کوچکتر ،د کنید در صورت نیاز اگر آنها بیش از حد حجیم باشند، پوست آنها صاف نمی شود و خوردن آن را سخت تر می کند.

پوست ماست یخ زده به تکه های ،د شده بریده شده است.

سوالات متداول

آیا می توانم فقط ماست را برای پوست ماست یخ زده منجمد کنم؟

قبل از اینکه ماست را برای پوست ماست منجمد منجمد کنید، باید یک شیرین کننده به ماست اضافه کنید. برای طعم بیشتر، توت ها و شکلات را نیز توصیه می کنیم.

آیا می تو،د از فویل آلومینیومی برای پوست ماست منجمد استفاده کنید؟

آره! قبل از اینکه پوست ماست منجمد را منجمد کنید، یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپوش،د تا از ،بیدن آن جلوگیری کنید.

ذخیره سازی

پوست ماست یخ زده را در یک ظرف دربسته قرار دهید و آن را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

پوست ماست منجمد در بشقاب.

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/frozen-yogurt-bark/