پاستا قارچ اسفناج | COOKTORIA



توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این پاستا قارچ اسفناج با ماکارونی آل دنته، سبزیجات لطیف و سس ساده درست می شود. این وعده غذایی عالی برای سیر ، شما پس از یک روز طول، است.

پاستا قارچ اسفناج در بشقاب با آجیل کاج تزئین شده است

طعم این پاستا اسفناج قارچی قابل ش،ت نیست. از قارچ های خاکی گرفته تا گوجه فرنگی های آبدار و شیرین، سیر تند و اسفناج ملایم، این غذا خوشمزه است. مملو از سبزیجات سالم و سرشار از ویتامین است و بسیار سیر کننده و رضایت بخش است.

این یک ظرف همه کاره است که با طرف های زیادی کار می کند و همچنین با تنوع بسیار عالی کار می کند. پاستا، پروتئین ها، سبزیجات و ادویه ها را می توان به گونه ای تغییر داد که با ترجیحات شما و آنچه در دست دارید مطابقت داشته باشد. به علاوه، ماکارونی به خوبی گرم می شود، بنابراین باقیمانده آن یک ناهار عالی برای روز بعد است. بیایید اکنون به آنچه برای این پاستا اسفناج قارچ نیاز دارید نگاه کنیم.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • پاستا. هر نوع پاستا با اندازه متوسط ​​در اینجا کار می کند.
  • روغن زیتون. یا هر نوع روغن دیگری.
  • قارچ. قارچ Baby Bella یا crimini بهترین هستند.
  • گوجه فرنگیها. گوجه گی،ی به دلیل شیرینی که دارد ترجیح داده می شود.
  • اسفناج. اسفناج بچه طعم ملایمی دارد، بدون ساقه و برگ های لطیفی است که برای این دستور غذا عالی است.
  • سیر. با توجه به سلیقه خود کم و بیش استفاده کنید.
  • چاشنی. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز (برای کمی گرما).
  • چاشنی زدن. برای تزیین از آجیل کاج برشته شده، پنیر پارمزان یا گیاهان تازه استفاده کنید.

طرز تهیه پاستا با قارچ اسفناج

1. یک قابلمه بزرگ آب نمک را بجوش،د و پاستا را طبق دستور بسته در آن بپزید.

پختن پاستا

2. سپس قارچ ها را به مدت 5 دقیقه در یک تابه بزرگ در روغن زیتون بپزید تا شروع به قهوه ای شدن کنند.

پختن قارچ

3. حالا سیر، گوجه گی،ی، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند و آب آنها خارج شود. (در این فاصله پاستا را آبکش کنید و مقداری آب پاستا را برای بعد نگه دارید.)

اضافه ، گوجه فرنگی به قارچ

4. اسفناج، پاستا و حدود ¼ فنجان آب پاستا را به گوجه فرنگی اضافه کنید. به پختن ادامه دهید تا اسفناج پژمرده شود. در صورت ،وم از آب ماکارونی بیشتری استفاده کنید. تزیین و سرو کنید.

اضافه ، پاستا به قارچ
پاستا قارچ اسفناج در ماهیتابه

نکات و ترفندهای مفید

  • آب ماکارونی را نمک بزنید. اضافه ، نمک به آبی که پاستا در آن پخته می شود، طعم کمی شوری به آن می دهد. این بسیار موثرتر از اضافه ، آن به پاستا است.
  • از قارچ هایی که در دست دارید استفاده کنید. من عاشق قارچ بلا در این غذا هستم، اما اگر فقط قارچ دکمه ای سفید در دست دارید، ادامه دهید و از آنها استفاده کنید. هر قارچی می تواند در اینجا کار کند.
  • نودل ها را al dente بپزید. نمی خواهید پاستا را بیش از حد بپزید، بنابراین به دستورات بسته توجه کنید. از آنجا که آنها به زودی با سبزیجات وارد می شوند، ما نمی خواهیم آنها بیش از حد بپزند و لطیف شوند.
  • اسفناج را در آ، اضافه کنید. اسفناج اگر زیاد پخته شود می تواند تلخ و ،ج شود، بنابراین این ماده را تا آ، اضافه کنید تا روشن و خوش طعم بماند.

تغییرات این دستور غذا

  • انواع پاستا را جایگزین کنید. پاستاهای متوسط ​​زیادی برای انتخاب وجود دارد که شامل پنه، دیتالینی، زیتی، فارفاله، فوسیلی و جملی می شود.
  • پروتئین ها را اضافه کنید. به این غذا مقداری پروتئین بدهید تا سیر تر شود. توفو، مرغ، سوسیس، گوشت ، یا کوفته مرغ.
  • سبزیجات دیگر را جایگزین کنید. این غذا را با کدو سبز، گل کلم، کلم بروکلی، کلم پیچ، فلفل قرمز یا هویج درست کنید.
  • از سس متفاوت استفاده کنید. این را با سس آلفردو، مارینارا درست کنید، سس فلفل بوداده، یا سس کدو حلوایی خامه ای.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

باقی مانده این پاستا قارچ اسفناج را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. تا 4 روز. به خوبی گرم می شود، بنابراین فقط آن را به مدت یک یا دو دقیقه در مایکروویو قرار دهید، یا آن را روی اجاق گاز گرم کنید تا کاملا گرم شود. مواظب باشید وقتی نودل ها را دوباره گرم می کنید زیاد نپزید.

این پاستا اسفناج قارچی را با چه چیزی سرو کنیم؟

  • پروتئین ها این غذا را با آن سرو کنید سینه مرغ پر شده با اسفناج، میگو پخته شده ترد، کلم پیچ و سوسیس، یا پاتی ماهی آزاد.
  • سبزیجات. این پاستا اسفناج قارچی را با آن جفت کنید کلم بروکلی پخته ترد، مارچوبه سریع و آسان اجاق گاز، کلم برو،ل بو داده سیر، یا کدو حلوایی.
  • سوپ. با یک کاسه از آن لذت ببرید سوپ عدس و کلم، سوپ کلم بوقلمون، سوپ جو گوشت ، دل،ب، سه حبه چیلی، یا سوپ نخود مراکشی.
  • سالاد. آن را با یک سرو کنید سالاد کلم با کینوا، سالاد گوجه فرنگی آووکادو، سالاد خیار با طراوت، یا سالاد خیار خامه ای تربچه.
پاستا قارچ اسفناج با سبزیجات در پس زمینه

امیدوارم این پاستا اسفناج قارچی شگفت انگیز را دوست داشته باشید. آنقدر رضایت بخش و خوشمزه است که در هر زمان یک غذای عالی را درست می کند.

دستور العمل های خوشمزه تر برای امتحان:

پاستا قارچ اسفناج

ت،ا شف

این پاستا قارچ اسفناج با ماکارونی آل دنته، سبزیجات لطیف و سس ساده درست می شود. این وعده غذایی عالی برای سیر ، شما پس از یک روز طول، است.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

زمان کل 25 دقیقه

دوره غذای اصلی

غذا آمریکایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 241 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="21338" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="21338" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="21338" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 8 اونس ماکارونی (من از ماکارونی استفاده کردم)
  • 8 اونس قارچ بچه بلا، ورقه شده
  • 8 اونس گوجه گی،ی، برش داده شده از وسط
  • 3 بزرگ حبه سیر، ،د شده
  • 2 اونس اسفناج کوچک
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه
  • قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز یا به سلیقه

دستورالعمل ها

  • یک قابلمه بزرگ آب نمک را بجوش،د و پاستا را طبق دستور بسته در آن بپزید.

  • سپس قارچ ها را به مدت 5 دقیقه در یک تابه بزرگ در روغن زیتون بپزید تا شروع به قهوه ای شدن کنند.

  • حالا سیر، گوجه گی،ی، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند و آب آنها خارج شود. (در این فاصله پاستا را آبکش کنید و مقداری آب پاستا را برای بعد نگه دارید.)

  • اسفناج، پاستا و حدود ¼ فنجان آب پاستا را به گوجه فرنگی اضافه کنید. به پختن ادامه دهید تا اسفناج پژمرده شود. در صورت ،وم از آب ماکارونی بیشتری استفاده کنید. تزئین و سرو کنید.

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • انواع پاستا را جایگزین کنید. پاستاهای متوسط ​​زیادی برای انتخاب وجود دارد که شامل پنه، دیتالینی، زیتی، فارفاله، فوسیلی و جملی می شود.
  • پروتئین ها را اضافه کنید. به این غذا مقداری پروتئین بدهید تا سیر تر شود. توفو، مرغ، سوسیس، گوشت ، یا کوفته مرغ.
  • سبزیجات دیگر را جایگزین کنید. این غذا را با کدو سبز، گل کلم، کلم بروکلی، کلم پیچ، فلفل قرمز یا هویج درست کنید.
  • از سس متفاوت استفاده کنید. این را با سس آلفردو، مارینارا درست کنید، سس فلفل بوداده، یا سس کدو حلوایی خامه ای.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

باقی مانده این پاستا قارچ اسفناج را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. تا 4 روز. به خوبی گرم می شود، بنابراین فقط آن را به مدت یک یا دو دقیقه در مایکروویو قرار دهید، یا آن را روی اجاق گاز گرم کنید تا کاملا گرم شود. مواظب باشید وقتی نودل ها را دوباره گرم می کنید زیاد نپزید.

تغذیه

کا،ی: 241کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 48gپروتئین: 10gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 0.2gچربی های چند غیر اشباع: 0.5gچربی اشباع شده: 0.1gسدیم: 265میلی گرمپتاسیم: 526میلی گرمفیبر: 3gقند: 4gویتامین A: 1654IUویتامین سی: 19میلی گرمکلسیم: 40میلی گرماهن: 2میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!

[ad_2]
منبع: https://cooktoria.com/mushroom-spinach-pasta/