پاستا آرگولا – دستور العمل های فصلی سالم



پاستا آرگولا آسان با روکش متن
پاستا آرگولا ساده با روکش متن
پاستا آروگولا پستو با روکش متنی

این غذای پاستای آروگولا سبز پر جنب و جوش را برای یک شام آسان شب هفته که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود، امتحان کنید. دستور غذا به سادگی ،یب می شود: پستوی خامه ای و پررنگ آروگولا با ماکارونی داغ، برگ های آروگولا خام، گوجه فرنگی خشک شده و آجیل کاج برشته شده مخلوط می شود.

ع، بالای سر پاستا آروگولا روی یک بشقاب سفید دایره ای شکل روی تخته برش چوبی

این پست شامل پیوندهای مربوط است.

چرا ما عاشق این دستور برای آرگولای ساده هستیم پاستا

این غذای پاستا جشنی از آروگولای تازه است! در این روش از آروگولا به دو صورت استفاده می شود: به ،وان پستو و در انتها اضافه می شود. نکته کلیدی این است که آرگولای خام را در آ،ین لحظه اضافه کنید تا به سختی در پاستا و سس پژمرده شود. این یک لقمه بزرگ فلفلی اضافه می کند!

نکات مهم دستور غذا

  • من، برای عصرهای شلوغ که زمان زیادی برای تهیه شام ​​ندارید
  • پستو آروگولا را می توان یک هفته قبل درست کرد، بنابراین برای تهیه غذا عالی است
  • از یک تن آروگولای تازه – 10 اونس استفاده می کند، بنابراین دستور العمل بسیار خوبی برای تهیه آن در فصل آروگولا است.
  • در 25 دقیقه آماده می شود
  • برای مبتدیان عالی است – کنار هم قرار دادن بسیار آسان

مواد لازم برای پاستا با آروگولا

نمای بالای مواد ماکارونی آروگولا روی تخته برش چوبی با روکش متنی
  • آرگولا: آرگولا که گاهی راکت یا روکت نامیده می شود، سبزی لطیف و فلفلی است. می تو،د از آرگولای بچه یا آرگولای بالغ تازه از باغ استفاده کنید. هنگام ،ید، به دنبال برگ هایی باشید که سبز روشن و پر جنب و جوش و بدون پژمردگی یا زرد شدن هستند. مثل همیشه قبل از استفاده بشویید و خشک کنید. اگر در یخچال نگهداری می شود، تا یک هفته در ظرف در بسته با دستمال کاغذی نگهداری کنید. اگر از آروگولای بالغ برگی بزرگ از باغ یا بازار کشاورزان استفاده می کنید، آن را به قطعات کوچکتر ،د کنید.
  • پاستا: هر پاستای کوچکی مانند کاواتاپی در Pasta Rucola که در ایتالیایی شناخته می شود، کار می کند. اما اگر اسپاگتی، لینگوئینی یا فتوچینی در دست دارید، از هر یک از این پاستاهای روب، استفاده کنید. برای تقویت مواد مغذی بیشتر به جای آن از ماکارونی گندم کامل استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی خشک شده: طعم گوجه فرنگی شیرین، کمی ترش و به شدت قوی ارائه می دهد که به تعادل پستوی مغزدار و آروگولای فلفلی کمک می کند. گوجه فرنگی خشک شده را می توان در ا،ر خواربارفروشی ها در پایین راهروی قومی یا نزدیک پاستا پیدا کرد.
  • آجیل کاج: از دانه های خوراکی درخت کاج به طور سنتی از دانه کاج در تهیه پستو استفاده می شود. آجیل کاج را می توان در ا،ر خواربارفروشی ها در راهروی پخت و نزدیک سایر آجیل های از پیش بسته بندی شده پیدا کرد. گردو، دانه کدو تنبل، پسته یا بادام هندی را جایگزین کنید، اما به خاطر داشته باشید که پستو بسته به آجیلی که استفاده می‌کنید، ممکن است نت‌های مغزی قوی‌تر و بافت ابریشمی‌تری داشته باشد.
  • پنیر پارمزان: طعم پنیری تند اضافی را اضافه می کند که به خوبی با طعم فلفلی آروگولا جفت می شود. اگر طرفدار طعم پارم نیستید، آسیاگو یا پکورینو رومانو جایگزین های خوشمزه ای خواهد بود!
  • رکاب آشپزخانه: سیر و نمک

آموزش گام به گام برای تهیه پاستا روکولا

مرحله 1: پاستا را بپزید

یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. مقدار زیادی نمک اضافه کنید. پاستا را اضافه کنید و طبق دستور بسته بپزید. پس از اتمام، ½ فنجان از مایع پخت و پز را ذخیره کنید و سپس به خوبی آبکش کنید.

مرحله 2: پستو را درست کنید

به یک غذاساز در حال کار مجهز به یک تیغه فولادی، سیر را از طریق دهانه تغذیه بریزید و تا زم، که ریز ریز شود، آن را پردازش کنید. سپس پردازنده را خاموش کنید و 5 فنجان آرگولا، پنیر، ¼ فنجان پینیو، روغن و نمک را به آن اضافه کنید. پالس کنید و سپس آن را پردازش کنید و در صورت ،وم کناره را بتراشید. مخلوط کنید تا مخلوط خمیری یکدست شود.

مرحله 3: لباس پاستا

به ماکارونی پخته شده، پستو، باقیمانده روکولا، گوجه فرنگی خشک شده و 2 قاشق غذاخوری پینیو را اضافه کنید.

مرحله 4: پاستا آروگولا پستو را بریزید

خوب پرتاب کنید. در صورت تمایل، کمی از فنجان آب پاستا را بریزید تا سس رقیق شود. بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید!

پاستا آروگولا فلفلی در ظرف سفید دایره ای با چنگال در ظرف

سوالات متداول و نکات تخصصی

چه چیزی را با ماکارونی ساده آرگولا سرو کنیم

برای آروگولا پستو آماده شوید

پستو آروگولا را می توان در ظرف در بسته در یخچال تا 1 هفته نگهداری کرد. وقتی ماکارونی را آماده کردید، پاستا را مطابق بسته بپزید و مرحله 3 دستور غذا را دنبال کنید، در نظر داشته باشید که ممکن است چند دقیقه بیشتر طول بکشد تا پستو در یخچال گرم شود.

باقی مانده

باقیمانده پاستا را در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید. یا در ظرف مخصوص فریزر بگذارید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

پس از آماده شدن برای لذت بردن، باقیمانده غذاها را در یک ظرف مخصوص مایکروویو قرار دهید و روی حرارت زیاد یا در ماهیتابه روغنی بپزید و بپزید تا کاملا گرم شود.

تغییراتی که باید امتحان کنید

  • برای تقویت طعم غنی این غذای ماکارونی ساده، آب لیموی تازه یا پوست لیمو را اضافه کنید. پس از آبکاری ماکارونی، کمی آب لیموی تازه فشرده قبل از سرو به آن اضافه کنید.
  • برای کمی حرارت، فلفل قرمز یا فلفل قرمز ،د شده را به آن اضافه کنید
  • پنیر آسیاگو یا پکورینو رومانو را با پارمیجیانو رجیانو عوض کنید
  • به جای کاواتاپی از اسپاگتی، لینگوئینی یا حتی فتوچینی استفاده کنید
  • برای یک غذای کامل که سرشار از پروتئین است، کنسرو لوبیا کانلینی، نخود یا سینه مرغ پخته مانند مرغ سیر کبابی را به آن اضافه کنید.
  • برای طعم ملایم تر، به جای آن از اسفناج بچه یا آرگولا یا حتی کلم پیچ بچه به ،وان جایگزین فصلی استفاده کنید.

دستور العمل های بیشتر آروگولا و شام پاستا

نمای نزدیک پاستا آروگولا در بشقاب سفید دایره ای با چنگال

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این غذای پاستای آروگولا سبز پر جنب و جوش را برای یک شام آسان شب هفته که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود، امتحان کنید. دستور غذا به سادگی ،یب می شود: پستوی خامه ای و پررنگ آروگولا با ماکارونی داغ، برگ های آروگولا خام، گوجه فرنگی خشک شده و آجیل کاج برشته شده مخلوط می شود.


  • 10 اونس پیچ چوب پنبه یا پاستا شکل دیگری
  • 1 حبه سیر، پوست کنده
  • 10 فنجان بچه آرگولا، ت،یم شده (دو بسته های 5 اونسی)
  • 1/2 فنجان پنیر پارمزان ریز ،د شده
  • 1/4 فنجان آجیل کاج برشته شده (نکته را ببینید) به علاوه 2 قاشق غذاخوری بیشتر برای سرو
  • 1/4 فنجان روغن زیتون اضافی
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • ¼ فنجان گوجه فرنگی خشک شده با روغن ریز ،د شده آبکش شده


  1. پاستا را بپزید: یک قابلمه بزرگ با آب کمی نمک بجوش،د. پاستا را اضافه کنید و طبق دستور بسته بپزید. ½ فنجان مایع پخت و پز را رزرو کنید و خوب آبکش کنید.
  2. در همین حین پستو درست کنید. در حالی که موتور در حال کار است، سیر را از طریق دهانه تغذیه غذاساز مجهز به اتصال تیغه فولادی بریزید. آنقدر عمل کنید تا ریز شود. دستگاه را متوقف کنید و 5 فنجان پنیر آرگولا، ¼ فنجان پینیو، روغن و 1/4 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و سپس آن را فرآوری کنید و در صورت ،وم کناره های آن را ب،اشید تا مخلوط خمیری یکدست شود.
  3. پستو را با 5 فنجان باقیمانده آرگولا، گوجه فرنگی خشک شده و 2 قاشق غذاخوری پینیو به پاستاهای پخته شده اضافه کنید. خوب هم بزنید و در صورت تمایل مایع آشپزی را به آن اضافه کنید تا رقیق شود. بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

برای برشته ، پینیوت: با دمای 350 بپزیددرجهF تا کمی طلایی و معطر شود، حدود 5 دقیقه.

درست کنید: پستو را می توان تا 1 هفته قبل درست کرد.

نحوه نگهداری: باقیمانده ماکارونی را در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

  • دسته بندی: غذای اصلی
  • روش: صفحه اجاق گاز
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 2 ¼ فنجان
  • کا،ی: 501
  • چربی: 25 گرم
  • کربوهیدرات ها: 57 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 13 گرم

کلید واژه ها: ماکارونی آروگولا فلفلی، پاستا آرگولا ساده، پاستا آرگولا

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/arugula-pasta/