هویج لعاب دار سیر – فیت فودی ها



هویج لعاب شده سیر.

اینها هویج لعاب شده سیر به همان اندازه سالم هستند که خوشمزه هستند! این هویج ها که در سس کره سیر طعم دار تفت داده شده اند، غذای جانبی عالی هستند.

هویج لعابی سیر در بشقاب.

دستور پخت هویج سوخاری با کره سیر

به روش جدید مورد علاقه خود برای پخت هویج خوش آمدید! لعاب سیر ما مخلوطی از سیر (بدیهی است)، شکر قهوه ای، نمک دریایی و فلفل است. طعم آن با شیرینی طبیعی هویج شگفت انگیز است و درست ، آن بسیار ساده است!

این هویج‌های لعاب‌شده را در فر با کره بپاشید و هویج‌های خوشمزه و کاراملی‌شده با طعم و مزه خواهید داشت. بعد از یک لقمه، دیگر نمی خواهید هویج خود را بخورید.

چرا آنها را دوست خواهید داشت!

این دستور غذای جانبی آسان را همه در یک ظرف قابلمه درست کنید!

بهترین راه برای وادار ، بچه ها به خوردن (و دوست داشتن) هویج.

خوشمزه ترین و خوش طعم ترین لعاب را دارد!

یک غذای خوشمزه برای تعطیلات.

هویج لعاب شده سیر در یک قابلمه.

مواد تشکیل دهنده ویژه

  • هویج: ما توصیه می کنیم هویج هایی ب،ید که به طور کلی اندازه ی،، دارند، بنابراین به طور مساوی طبخ می شوند.
  • شکر قهوه ای روشن: حس شیرینی کاملی را اضافه می کند و طعم طبیعی هویج را نشان می دهد و در عین حال سایر چاشنی های خوش طعم را متعادل می کند.
  • سیر: این دستور العمل از مقدار زیادی سیر استفاده می کند و دلیل خوبی دارد – طعم آن با هویج فوق العاده است!
  • نمک و فلفل: نمک و فلفل برای تقویت تمام طعم های لعاب عالی هستند. توصیه می کنیم برای بهترین طعم از نمک دریا استفاده کنید.
  • کره: کره چیزی است که هویج را کاراملی می کند، بنابراین آنها به طرز شگفت انگیزی خوش طعم و لطیف هستند.
  • جعفری: جعفری تازه طعم کمی خاکی به آن اضافه می کند که همه چیز را به هم گره می زند.
هویج در یک ظرف قابلمه با کره.

طرز تهیه هویج لعابی سیر

این هویج های لعاب شده سیر فوق العاده خوشمزه هستند و آماده سازی کمی دارند! وقتی همه آنها لعاب زدند، اجازه دهید فر تمام کار پخت و پز را برای شما انجام دهد.

فر را از قبل گرم کنید

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف قابلمه را با روغن زیتون بپاشید و کنار بگذارید.

مونتاژ + فصل

هویج های خود را در فاصله طول، در وسط ظرف کاسه قرار دهید. بعد از درست شدن ردیف اول می تو،د شروع به چیدن آنها روی یکدیگر کنید.

سپس شکر قهوه ای، سیر، نمک و فلفل را به هویج اضافه کنید. با دستان خود همه مواد را با هم ماساژ دهید. سپس هویج ها را دوباره بچینید و تکه های کره سرد را روی هویج ها قرار دهید.

پخت هویج

هویج های لعاب شده را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس بریزید تا مطمئن شوید که کره و شکر قهوه ای روی هویج را می پوشانند.

25 دقیقه دیگر بپزید یا تا زم، که هویج ها نرم و قهوه ای طلایی خوب شوند.

تزیین + لذت ببرید!

هویج های لعاب شده با سیر خود را از فر خارج کرده و بریزید. سپس با جعفری تزیین کنید و لذت ببرید!

هویج لعاب شده سیر در یک قابلمه.

چه چیزی را با هویج لعاب شده سیر سرو کنید

این دستور پخت هویج یک غذای جانبی عالی برای شام کریسمس است. آن را با Sous Vide بوقلمون، پوره سیب زمینی سالم، یا کاسرول لوبیا سبز ما جفت کنید! سایر غذاهای اصلی و جانبی عالی عبارتند از:

نکات برتر

حتماً ظرف کاسه را واقعاً چرب کنید چون شکر قهوه ای در فر کمی بسوزد. اگر این اتفاق بیفتد، اشکالی ندارد! فقط تمیز ، آن را کمی سخت تر می کند.

مسائل اندازه: اندازه هویج شما زمان پخت را تعیین می کند! توصیه می کنیم هویج خود را به 1/4 برش دهید، اما از آنجایی که اندازه هویج متفاوت است، زمان پخت نیز تغییر می کند.

کره را نادیده نگیرید: کره چیزی است که هویج را کاراملی می کند، بنابراین آنها به طرز شگفت انگیزی خوش طعم و لطیف هستند.

هویج لعاب شده سیر با جعفری.

سوالات متداول

آیا می تو،د هویج را زودتر لعاب دهید؟

آره! به سادگی هویج خود را در یک ظرف قابلمه جمع کنید و طبق دستورالعمل مزه دار کنید. سپس به جای ریختن آنها در فر، ظرف را با پ،تیک یا فویل حلبی بپوش،د و در یخچال نگهداری کنید تا آماده پخت شود.

آیا باید هویج را قبل از تفت دادن پوست بکنم؟

اینکه هویج خود را پوست بگیرید یا نه واقعاً به ترجیح بستگی دارد. پوست کندن هویج ظاهر مطلوب تری به آنها می دهد، اما هویج پوست کنده نشده به همان اندازه طعم خوبی خواهد داشت! با این حال، اگر تصمیم دارید هویج خود را پوست نگیرید، مطمئن شوید که قبل از پختن هویج، هر گونه ،یفی و ، را کاملاً بشویید.

چرا هویج من بعد از تفت دادن هنوز سفت است؟

اگر هویج شما سفت و متراکم است، آن ها نیم پز هستند. اگر خشک و چروکیده باشند، پس بیش از حد پخته شده اند. جوشاندن هویج برای مدت کوتاهی قبل از تفت دادن به شما کمک می کند که هویج لذیذ و لذیذ را به دست آورید.

ذخیره سازی

هویج باقی مانده است؟ اجازه دهید کاملا خنک شوند، سپس آنها را در ظرف در بسته بریزید و به مدت 3 تا 5 روز در یخچال قرار دهید.

برای گرم ، مجدد: مایکروویو را به مدت 60 تا 90 ث،ه یا تا زم، که کاملا گرم شود، در مایکروویو قرار دهید.

سیر هویج لعاب داده شده در بشقاب با یک چنگال.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/garlic-glazed-carrots/