این سرخ کن هوا ذرت روی لپه دستور غذا روش جدید مورد علاقه شما برای درست ، آشپزی خوشمزه تابست، ک،یک خواهد بود. لپه های ذرت تازه در روغن زیتون ریخته می شوند، با نمک و فلفل مزه دار می شوند و در سرخ کن هوای خوب شما (حدس زدید) به طور کامل پخته می شوند!
ذرت خوشمزه، به سبک سرخ کن هوا
با آن قابلمه بزرگ آب و گریل خداحافظی کنید، زیرا ما به تازگی بهترین روش جدید را برای تهیه ذرت روی لپه پیدا کرده ایم. ذرت لذیذ و آبدار را در ،ری از زمان درست می کند!
این غذای جانبی خوشمزه را در باربیکیو بعدی خود در فضای باز یا برای شام با خانواده سرو کنید. مهم نیست کجا آن را سرو می کنید، مطمئناً یک موفقیت بزرگ خواهد بود! اگر نمی تو،د آن را در خارج از خانه برای پختن روی گریل درست کنید، این دستور پخت ذرت نیز یک گزینه عالی است. به عبارت دیگر، برای یک روز بار، عالی است!
چرا شما آن را دوست دارم!
این یک دستور سرخ کن بادی خوشمزه است که در کمتر از 20 دقیقه آماده می شود.
خوشمزه ترین و آبدارترین ذرت را درست می کند!
یک غذای جانبی ک،یک که همه آن را دوست خواهند داشت.
ساخته شده با ساده ترین مواد.
مواد تشکیل دهنده ذرت روی بلال سرخ کن هوا
- ذرت داخل ظرف: مطمئن شوید که برای این دستور غذا مقداری زمان برای پختن و تمیز ، بلال ذرت خود اختصاص داده اید!
- روغن زیتون: بلال ذرت در روغن زیتون ریخته می شود تا به چاشنی ها ب،بد و طعم غنی تری ارائه دهد.
- نمک و فلفل: نمک و فلفل واقعا طعم ذرت شیرین تازه را نشان می دهد.
آن را امتحان کنید!
هوا سرخ کن ذرت
از این سرخ کن بادی ذرت روی بلال استفاده کنید تا سرخ کن هوای شگفت انگیز ما را بسازید. شما آن را دوست دارم!
دریافت دستور العمل
طرز تهیه ذرت سرخ کن با هوا (3 مرحله آسان!)
ذرت فصل
سرخ کن هوا را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. 4 خوشه ذرت را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و با دست روی ذرت ماساژ دهید.
ذرت را مزه دار کنید ½ قاشق چای خوری نمک و ½ قاشق چای خوری فلفل.
نکته حرفه ای: اگر تمایلی به ماساژ دادن ذرت با دستان خود ندارید، توصیه می کنیم از کیسه ای به اندازه گالن استفاده کنید تا ذرت خود را با ادویه ها بپوش،د، زیرا ما دریافتیم که انجام این کار بسیار ساده است!
ابتدا روغن زیتون را روی هر لپه ماساژ دهید و سپس آن را در یک کیسه پ،تیکی بزرگ قرار دهید. روی ادویه ها بپاشید و سپس لپه ها را خوب تکان دهید.
ذرت را بپزید
بعد، اضافه کنید 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ته سرخ کن بادی و ذرت ها را داخل سبد سرخ کن بادی بریزید. ذرت را به مدت 10 دقیقه بپزید و تا نیمه برگرد،د.
خدمت + لذت ببرید
ذرت را از سرخ کن بادی خارج کنید، هر لپه را با کره ،ید، و بلافاصله سرو کنید. لذت ببرید!
آ،ین دستور العمل های سرخ کن هوا
بیشتر
آن را Elote کنید!
نسخه ذرت خیاب، مکزیکی ما از این دستور سرخ کن هوای آسان، Air Fryer Elote را امتحان کنید!
این در اصل همان دستور غذاست، اما در پایان، لپه ها را در یک سس خوش طعم و خامه ای از سس مایونز، ماست یون،، آب لیموترش/آب لیموترش و پنیر کوتیجا با پودر فلفل کاین بغلت،د تا آن را تمام کنید. ممم!
ک،یک آشپزی تابست،
این دستور پخت ذرت روی لپه سرخ کن با هوا، غذای جانبی عالی را در یک BBQ در حیاط خلوت ایجاد می کند. در اینجا چند غذای عالی دیگر برای لذت بردن با این ذرت سرخ شده در هوا آورده شده است:
نکاتی برای سرخ ، ذرت در هوا
- در صورت نیاز، خوشههای ذرت را از وسط نصف کنید تا من،تر با سبد سرخکن شما باشد.
- شما می تو،د از ذرت منجمد برای این دستور استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که از قبل آن را کاملاً ذوب کرده اید.
- مطمئن شوید که ذرت های خود را روی هم نچینید، زیرا ذرت ها به این ترتیب یکنواخت پخته نمی شوند.
- همه سرخ کن های هوا ی،ان نیستند، بنابراین حتما ذرت خود را هر از گاهی چک کنید تا از سوختن آن جلوگیری کنید.
ذخیره سازی
باقیمانده ذرت سرخ کن بادی را در ظرف دربسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-corn-on-the-cob/