نخود فرنگی تند با ترب



به یک غذای جانبی آسان 15 دقیقه ای نیاز دارید که واقعاً عطر و طعم را ارائه دهد؟ این نخود فرنگی تند با ترب کوهی بهترین راه حل است. یادگیری طرز پخت نخود فرنگی کار سختی نیست و شما دوست خواهید داشت که این دستور پخت چقدر آسان و سریع است.

نخود فرنگی تند با ترب کوهی را در یک کاسه سفید روی سطح سفید تکمیل کرد

این دستور پخت نخود فرنگی از “Momo،u” دیوید چانگ و “نخود فرنگی واسابی” که تقریباً در همه جا می بینید الهام گرفته شده است. این به سرعت با برخی از ،اصر منحصر به فرد ،یب می شود که واقعاً آن را به یک غذای جانبی درخشان تبدیل می کند.

ما اعتراف می کنیم که عادت به ترب کمی زمان می برد، اما طعم شگفت انگیزی به آماده سازی می دهد. آن را امتحان کنید!

این یک غذای جانبی عالی برای سرو با توفو کنجد و این کباب های گیاهی با تمپه ترشی شده است.

چرا این دستور العمل کار می کند

  • یک غذای جانبی خوشمزه و فوق العاده سریع یا به راحتی با سرو برنج آن را به یک ناهار با اندازه من، تبدیل کنید.
  • یک سبزی دست کم گرفته شده که خلاقیت و تنوع جدیدی به وعده های غذایی شما می بخشد.
  • کاملا سازگار به سلیقه خودت!

آنچه در این دستور غذا می گنجد

تنها چیزی که برای تهیه این غذای ساده نیاز دارید پنج ماده ساده است.

مواد تشکیل دهنده نخود فرنگی تند با ترب کوهی با سطح سفید اندازه گیری شده است
  • قند شکن: نوعی نخود با غلاف های لطیف و لطیف که می تو،د بخورید. آنها معمولاً در تمام طول سال در دسترس هستند و بهتر است به صورت تازه ،یداری شوند، اگرچه می تو،د از آنها منجمد نیز استفاده کنید، اما بافت آنها به اندازه تازه نیست.
  • ترب تازه رنده شده: ترب تازه در اوایل بهار یا اوا، پاییز هنگام برداشت راحت‌تر یافت می‌شود، اگرچه برخی بازارها ممکن است آن را در تمام طول سال حمل کنند. برای بهترین نتیجه، با استفاده از میکروپلن رنده کنید تا رنده ریز به دست آورید.
  • شیرو میسو: میسو سفید نیز نامیده می شود زیرا رنگ آن روشن تر از سایر انواع میسو است. این یک راه عالی برای افزودن عمق طعم به ظروف است.
  • تربچه: آنها رنگ و کمی ترد را اضافه می کنند.
  • من بید هستم: برای طعم بیشتر اومامی برای بدون گلوتن، می تو،د از آمینوهای تاماری یا نارگیل استفاده کنید.

تفاوت بین نخود برفی و نخود فرنگی چیست؟

به راحتی می توان این دو سبزی را با هم اشتباه گرفت زیرا کاملاً شبیه به هم هستند. هر دو غلاف و به رنگ سبز روشن هستند و هر دو دارای غلاف خوراکی هستند. اما شکل و بافت و شکل آنها کاملاً متفاوت است.

نخود برفی با نخودهای ریز داخل غلاف صاف تر است. آنها معمولاً در بسیاری از غذاهای سرخ ،ی استفاده می شوند زیرا در مدت زمان بسیار کوتاهی طبخ می شوند.

نخود فرنگی کمی گردتر است و بافت بسیار سفت تری نسبت به نخود برفی دارد.

تعویض ها و تغییرات

  • میسو نداره؟ یک فنجان آب سبزیجات را روی حرارت زیاد بپزید تا به نصف پیمانه کاهش یابد. حدود 5 دقیقه طول خواهد کشید.
  • تربچه دوست ندارید؟ به جای آن از هویج ژولین شده استفاده کنید!
  • سبزیجات بیشتری می خواهید؟ برای تنوع، می تو،د هر گونه سبزیجات رنده شده، رنده شده یا ورقه شده را اضافه کنید. هویج، خیار، کدو سبز، چغندر، یا اساساً هر گونه سبزیجات «رنده‌شده»ی که در دست دارید یا در فصل هستند را در نظر بگیرید.
  • خیلی تند؟ ترب کمتری اضافه کنید.
  • قند نمی زند؟ همچنین می تو،د از لوبیا سبز یا نخود برفی استفاده کنید اما باید زمان پخت را تنظیم کنید.
  • ترب تازه پیدا نمی شود. می تو،د به جای ترب تازه از ترب ترب شیشه ای آماده استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که خامه ترب کوهی را انتخاب نکنید زیرا کار نمی کند.

طرز تهیه نخود فرنگی با ترب

  • 1) محل ترب ریز رنده شده در یک کیسه پ،تیکی قرار دهید و در فریزر قرار دهید.
  • 2) محل تیاو تربچه را تکه تکه کرد در یک صافی کوچک و با چند پیمانه نمک بریزید. آنها را کنار بگذارید.
فرآیند افزودن نمک به تربچه
فرآیند شات تربچه در صافی
  • 3) آب را با هم ،یب کنید و میسو را در یک تابه قرار دهید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. هم بزنید تا میسو حل شود.
فرآیند اضافه ، آب به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، میسو به تابه
فرآیند هم زدن میسو در تابه
  • 4) وقتی مخلوط میسو به جوش آمدنخود فرنگی را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه مرتب هم بزنید تا نخودها سبز روشن شوند.
فرآیند اضافه ، نخود فرنگی به ماهیتابه
  • 5) حرارت را کم کنید متوسط ​​شود و سس سویا را اضافه کنید و هم بزنید تا نخودها کاملاً با مایع آغشته شوند. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
فرآیند اضافه ، سس سویا به ماهیتابه
  • 6) برداشتن ترب یخ زده را از فریزر خارج کرده و در غذاساز قرار دهید. آنقدر عمل کنید تا ترب بسیار ریز آسیاب شود. (مراقب باشید زیاده روی نکنید، در غیر این صورت ترب کلوخه می شود.)
  • 7) نخود فرنگی را انتقال دهید و آب گوشت آنها را در ظرف سرو، روی آن تربچه ها، با نمک و فلفل مزه دار کرده و ترب را روی آن قرار دهید.
  • 8) سرو کنید و لذت ببرید!

نکات تخصصی و سوالات متداول

  • هنگام پردازش ترب کوهیمواظب باشید زیاده روی نکنید وگرنه ترب کلوخه می شود.
  • تربچه ها را خشک کنید قبل از اینکه آنها را به نخود اضافه کنید.
  • نخود را زیاد نپزید. آنها به سرعت در عرض 2-3 دقیقه پخته می شوند، بنابراین قبل از شروع پخت همه چیز را آماده کنید و می خواهید کمی ترد شوند.
  • از انواع بدون رشته قندان اسنپ استفاده کنید برای صرفه جویی در زمان از حذف رشته.
  • آنها را با نخودهای برفی اشتباه نگیرید که شبیه هم هستند اما ی،ان نیستند.
آیا تفاوتی بین نخود فرنگی اسنپ و نخود فرنگی اسنپ شکری وجود دارد؟

نه، هر دو نام به یک سبزی اشاره دارد. آنها بسیار شبیه به نخودهای برفی هستند، اما پرتر هستند و نخودهای داخل غلاف بزرگتر هستند.

چه ،متی از نخود فرنگی را می خورید؟

شما همه چیز را می خورید! غلاف بیرونی همراه با نخودهای لطیف داخل آن خوراکی است.

نخود فرنگی تند با ترب کوهی را در یک کاسه سفید روی سطح سفید تکمیل کرد

نحوه خدمت

این ظرف است عالی بلافاصله ارائه شد در حالی که گرم است اما در دمای اتاق نیز عالی عمل می کند!

این یک پیش غذای عالی برای یک شب است با دوستان. این غذا سریع درست می‌شود، اما به اندازه کافی سرگرم‌کننده است که می‌تو،د آن را با چوب غذاخوری بخورید تا در یک رستوران احساس کنید.

از آنجایی که این غذا طعم بسیار قوی دارد، همچنین اگر روی برنج قهوه ای یا سفید ساده سرو شود عالی خواهد بود. آب های خوشمزه ماریناد به خوبی با برنج ،یب می شود.

دستور العمل های بیشتر غذای جانبی وگان

ع، ها توسط آلفونسو رویا

نخود فرنگی تند با ترب کوهی را در یک کاسه سفید روی سطح سفید تکمیل کرد
نخود فرنگی تند با ترب کوهی را در یک کاسه سفید روی سطح سفید تکمیل کرد

نخود فرنگی تند با ترب

استفان

به یک غذای جانبی آسان 15 دقیقه ای نیاز دارید که واقعاً عطر و طعم را ارائه دهد؟ این نخودهای تند تند راه حل من،ی هستند. یادگیری طرز پخت نخود فرنگی کار سختی نیست و شما دوست خواهید داشت که این دستور پخت چقدر آسان و سریع با هم ،یب می شود!

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 5 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

خدمات 2 -4 وعده

کا،ی 132 کیلو کا،ی

  • ترب ریز رنده شده را در کیسه پ،تیکی بریزید و در فریزر قرار دهید.

  • تربچه های ورقه شده را در یک صافی کوچک بریزید و با کمی نمک بریزید. کنار بگذارید.

  • آب و میسو را در ماهیتابه یا ماهیتابه بریزید و روی حرارت زیاد به جوش بیاورید و هم بزنید تا میسو حل شود.

  • هنگامی که مخلوط میسو در حال جوش آمدن است، نخود فرنگی را اضافه کنید و بپزید، مرتباً هم بزنید تا زم، که نخودها سبز روشن شوند، حدود 2 دقیقه. حرارت را ملایم کرده و سس سویا را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا نخودها به خوبی با مایع آغشته شوند. از روی حرارت بردارید.

  • ترب یخ زده را در یک غذاساز قرار دهید (اگر یک مینی آماده سازی دارید، از آن استفاده کنید)، و آن را هم بزنید تا ترب بسیار ریز آسیاب شود. (مراقب باشید زیاده روی نکنید، در غیر این صورت ترب کلوخه می شود.)

  • نخود فرنگی و آب گوشت آنها را در یک کاسه بریزید، تربچه ها را روی آن قرار دهید (ممکن است بخواهید آنها را خشک کنید، اگر خیلی مرطوب هستند)، چند ،ت فلفل سیاه اضافه کنید (و نمک اگر احساس می کنید لازم است اما با توجه به تربچه شور و این واقعیت که میسو در ابتدا بسیار شور است، احتمالاً باید قبل از اضافه ، نمک اضافی آن را بچشید)، ترب را روی آن قرار دهید و بلافاصله یا در دمای اتاق سرو کنید.

  • هنگام پردازش ترب کوهیمواظب باشید زیاده روی نکنید وگرنه ترب کلوخه می شود.
  • تربچه ها را خشک کنید قبل از اینکه آنها را به نخود اضافه کنید.
  • نخود را زیاد نپزید. آنها به سرعت در عرض 2-3 دقیقه پخته می شوند، بنابراین قبل از شروع پخت همه چیز را آماده کنید و می خواهید کمی ترد شوند.

کا،ی: 132کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 23gپروتئین: 9gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 0.2gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 0.2gسدیم: 959میلی گرمپتاسیم: 571میلی گرمفیبر: 7gقند: 12gویتامین A: 2473IUویتامین سی: 144میلی گرمکلسیم: 123میلی گرماهن: 5میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط برآورد هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیرقابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هرگونه ضرر یا خسارت ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.


منبع: https://plantbasedonabudget.com/miso-glazed-snap-peas-with-،rseradish-snow/