نان موز وگان کرکی (بدون شکر تصفیه شده!)



نان موز وگان
نان موز وگان
نان موز وگان

برای خود یک فنجان قهوه بریزید و از یک برش از آن لذت ببرید نان موز وگان. این با تخم کتان ساخته شده است، به طور طبیعی با شربت افرا شیرین شده است و از 100٪ آرد گندم کامل استفاده می کند!

نان موز وگان با کره آجیل روی آن

نان موز وگان

صبح بخیر نان موزی کاملاً کرکی و 100% گیاهی! بنابراین بسیاری از شما دستور پخت نان موزی ما را دوست داشته اید (محبوب ترین نان موزی شکلاتی است)، بنابراین وقت آن رسیده است که یک تغییر دیگر داشته باشید!

>> نان موز وگان! <<

چرا نان موز وگان درست کنیم؟

ما بسیار هیجان زده هستیم که این دستور پخت نان موزی وگان را که بدون تخم مرغ و شکر تصفیه شده تهیه شده است به اشتراک می گذاریم. این نان موزی وگان عالی است زیرا…

100% غلات کامل – ما از آرد سبوس دار سفید، آرد غلات مورد علاقه ما برای پخت استفاده کردیم!
به طور طبیعی شیرین شده است – خداحافظ شکر تصفیه شده علاوه بر شیرینی موز از ،یب شربت افرا و شکر نارگیل استفاده کردیم!
100% گیاهی – درست است! بدون شیر، بدون تخم مرغ و هیچ کره ای در این دستور غذا وجود ندارد!
یخ زدن آسان! – هر بار 2 یا 3 نان درست کنید زیرا این نان به راحتی منجمد می شود

مواد تشکیل دهنده نان موز وگان در یک کاسه.

طرز تهیه نان موز گیاهی

تخم کتان درست کنید

زمان له ، و مخلوط ، است. قبل از هر کاری باید یک تخم کتان تهیه کنید. اگر تا به حال تخم کتان درست نکرده اید، نحوه انجام این کار را در پست خود به نام طرز تهیه تخم کتان به شما نشان می دهیم.

مخلوط ، تخم کتان در یک کاسه.

شیوهی ساختن

تخم کتان

بدون تخم مرغ، مشکلی نیست. این تخم کتان گیاهی سبک و کرکی بدون استفاده از تخم مرغ است. تخم کتان به راحتی درست می‌شود و اگر نمی‌تو،د تخم‌مرغ داشته باشید، یک راه عالی برای تهیه غذاهای پخته است.

درستش کن

آماده سازی خمیر

بعد از اینکه تخم کتان خوب و خوش رنگ شد، می تو،د شروع کنید آماده ، خمیر! تمام مواد خشک را در یک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا همه توده ها از بین بروند.

بعد، در یک کاسه متفاوت، مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. با له ، موز شروع کنید تا خوب و مرطوب شود.

له ، موز یک مرحله مهم در این دستور غذا است. شما نمی خواهید موز خیلی آبکی یا خیلی ، باشد. آبریزش زیاد باعث می شود خمیر نان موز خیلی نازک بماند و اگر تکه های موز خیلی بزرگ باشند به ته می روند. ماش یکنواخت خوب هدف است.

بعد از اینکه موز له شد، بقیه مواد خیس را اضافه کنید (از جمله تخم کتان) و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

نان موز روی تخته برش

خوشمزه

نان موز شکلاتی

درستش کن

خمیر را مخلوط کنید

مواد خشک را کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید و مخلوط کنید. مراقب باشید بیش از حد مخلوط نکنید وگرنه نان شما غلیظ می شود و برای این دستور، ما پف دار و مطبوع می شویم!

انتقال خمیر

وقت آن است که خمیر را در قالب نان بریزید. ما از یک تابه نان 9 اینچی استفاده می کنیم و آن را به طور یکنواخت با اسپری پخت و پز ن،ب یا روغن نارگیل اسپری می کنیم تا مطمئن شویم که هیچ گونه ،بندگی وجود ندارد.

همچنین می تو،د یک نوار کاغذ روغنی را در کف قالب قرار دهید تا وقتی پخت تمام شد، به راحتی نان موز را درست از قالب بلند کنید.

خمیر نان موز را به آرامی بریزید داخل تابه نان و مواد را روی نان موز بپاشید. ما از گردو استفاده کردیم، اما از هر مغزی که دوست دارید استفاده کنید.

خمیر موز وگان در تابه نان.

پخت

نان موز وگان را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید. هر فری متفاوت است، بنابراین دقت کنید که نان موزی حدود 30 دقیقه باشد و اگر روی آن قهوه ای شد، آن را با فویل حلبی بپوش،د تا رویه نان موزی نسوزد.

اجازه دهید خنک شود

نان موزی را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود به مدت 5-10 دقیقه شما در اینجا دو گزینه دارید. اگر احساس کردید نان موزی کامل است و نیازی به زمان اضافی در فر ندارد، بلافاصله آن را از ماهیتابه خارج کنید (مراقب باشید). یا می تو،د اجازه دهید نان موز وگان در تابه نان خنک شود.

نوک بالا

همه اینها بستگی به این دارد که از چه نوع تابه ای استفاده شود، دمای فر و اینکه وسط نان موزی کاملا پخته شده باشد.

به طور کلی نان موزی را به مدت 5-10 دقیقه در قالب نان می گذاریم تا کمی بیشتر بپزد و سپس آن را برمی داریم و می گذاریم روی توری خنک کننده خنک شود.

نان موز وگان در بشقاب.

ذخیره سازی

از نان موزی 5 تا 7 روز پس از پخت لذت ببرید. قبل از اینکه نان را در بسته بندی پ،تیکی بنویسید یا در یک ظرف شیشه ای و دربسته از هوا نگهداری کنید، حتما بگذارید کاملا خنک شود.

دستورالعمل فریزر

آیا می تو،د نان موز وگان را فریز کنید؟

آره! اجازه دهید نان موز کاملا خنک شود قبل از اینکه آن را در یک تکه پ،تیک بپیچید و سپس با یک تکه فویل حلبی. تا حد امکان هوا را خارج کنید. تا 3 ماه در فریزر نگهداری شود.

لوازم جانبی پخت

اطمینان حاصل کنید که آشپزخانه شما به طور کامل با وسایل ضروری پخت و پز پر شده است.

نکات پخت نان موز وگان

آیا می تو،د از یک شیرین کننده متفاوت استفاده کنید؟

در تمام دستور العمل های پخت ما، ما سعی می کنیم از شیرین کننده های طبیعی استفاده کنیم بدون توجه به هر چیزی! به جای شربت افرا از آ، یا عسل (نه وگان) و به جای شکر نارگیل از شکر قهوه ای استفاده کنید.

آیا می تو،د از آرد بدون گلوتن استفاده کنید؟

در حالی که ما شخصاً آرد بدون گلوتن را با این دستور آزمایش نکرده‌ایم، پیشنهاد می‌کنیم از یک ،یب آرد بدون گلوتن همه منظوره استفاده کنید. آرد را زیر 1:1 قرار دهید.

آیا می تو،د به جای آن اینها را به صورت مافین درست کنید؟

بله، تو میتونی! به سادگی هر مافین را تقریباً 3/4 پر کنید. سپس در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 16-18 دقیقه بپزید.

نان موز وگان برش خورده.
نان موز وگان برش خورده.

دستور پخت نان موز وگان

این نان موز وگان سالم دستور غذا به طور طبیعی با شربت افرا و شکر نارگیل، 100٪ غلات کامل شیرین شده و با تخم کتان تهیه می شود!

آماده سازی:20 دقایق

پختن:50 دقایق

جمع:1 ساعت 10 دقایق

چربی 11

کربوهیدرات ها 52

پروتئین 5

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک تابه نان 9 اینچی را با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید.

  • ابتدا تخم کتان را آماده کنید. 1 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده و 3 قاشق غذاخوری آب گرم را در یک کاسه کوچک بریزید. هم بزنید و 15 دقیقه کنار بگذارید تا غلیظ شود.

  • سپس تمام مواد خشک (به جز گردو) را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید. مخلوط کنید تا ،یب شوند و کنار بگذارید.

  • تخم کتان خود را بررسی کنید. اگر ضخیم شده و گوپ شده است، آماده راک اند رول هستید! اگر نه، چند دقیقه دیگر صبر کنید.

  • موزها را در یک کاسه بزرگ جداگانه قرار دهید و از یک چنگال برای له ، استفاده کنید، مطمئن شوید که تکه های شیرینی زیبای موز باقی می ماند. سپس تخم کتان را اضافه کرده و مخلوط کنید. بقیه مواد خیس (به جز روغن نارگیل) را به کاسه اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

  • مواد خشک را کم کم به مواد خیس اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

  • در آ، روغن نارگیل ذوب شده را به خمیر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

  • خمیر را داخل قالب نان بریزید و مطمئن شوید که خمیر به طور یکنواخت پخش شود. روی نان موزی را گردو بپاشید و نان موزی را داخل فر قرار دهید.

  • نان موزی را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 45 تا 50 دقیقه بپزید و حدود 30 دقیقه روی نان موزی را با فویل حلبی بپوش،د.

  • از فر خارج کنید، حدود 15 دقیقه بگذارید خنک شود و سپس از قالب جدا کنید تا خنک شود.

نکات و نکات

  • بسته به میزان ضخیم بودن خمیرتان، باید مقداری شیر بادام اضافه کنید! باید شبیه خمیر پنکیک باشد.

ارزش غذایی

کا،ی: 321کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 52g پروتئین: 5g چربی: 11g فیبر: 5g قند: 29g


[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/vegan-banana-bread/