نان تست فرانسوی میمون بزرگ سرخ کن هوا



این سرخ کن هوا نان تست فرانسوی میمون ، رویای یک صبحانه خوار شیرین است! نان در مخلوط تخم مرغی از موز، شربت افرا، دارچین و کره بادام زمینی خیس می شود تا یک نان تست فرانسوی فوق العاده غنی با شکلات، گردو برشته و موز برش داده شده باشد.

سرخ کن بادی نان تست فرانسوی میمونی در بشقاب.

نان تست فرانسوی خوش طعم

مهم ترین وعده غذایی روز با این دستور پخت نان تست فرانسوی میمون ، الهام گرفته شده از بن و جری بهتر شد! ما از طرفداران بزرگ دستور العمل های صبحانه سرخ کن هوا در Fit Foodie Finds هستیم. آنها راهی سریع و آسان برای درست ، صبحانه های حماسی مانند این هستند. و اجازه دهید به شما بگویم، این یکی برای کتاب ها است.

در کمتر از 20 دقیقه، یک صبحانه خوشمزه می خورید که به نظر می رسد درست از یک رستوران فانتزی صبحانه بیرون آمده است. آن را در خانه یا در گردهمایی صبحانه شنبه بعدی خود سرو کنید، و ما تضمین می کنیم که همه به آن امتیاز 5 ستاره می دهند!

چرا شما آن را دوست دارم!

این یک صبحانه سریع است که طعم لذیذی دارد!

این نان تست فرانسوی میمونی درشت آنقدر خوب است که کل خانواده آب دهانتان را می‌نوشید.

شما می تو،د این دستور را هر طور که می خواهید سفارشی کنید. تاپینگ ها را عوض کنید یا اضافه کنید!

هر بار نان تست فرانسوی را با طعم و بافت عالی درست کنید!

مواد لازم برای سرخ کن بادی نان تست فرانسوی میمونی.

مواد تشکیل دهنده ویژه

  • روغن نارگیل: داخل سبد سرخ کن هوا را با روغن نارگیل ذوب شده پوشاندیم تا یک نان تست فرانسوی به راحتی برگردانده شود.
  • تخم مرغ: در این دستور 3 تخم مرغ بزرگ برای دو نفر سرو می شود. ما مزرعه تازه و/یا ارگ،ک را توصیه می کنیم.
  • شیر: هر نوع شیری برای نان تست فرانسوی کار می کند. از شیر بدون لبنیات مانند شیر بادام یا شیر ، نیز استفاده کنید.
  • موز: برای این دستور به حداقل 1 موز رسیده و 1 موز تازه تا نیمه رسیده نیاز دارید.
  • شربت افرا: وقتی ،ت به نان تست فرانسوی می رسد، نمی تو،د با کمی افرا اشتباه کنید!
  • دارچین: دارچین را در مخلوط تخم مرغ بپاشید. ممم!
  • کره بادام زمینی: کره بادام زمینی چکه ای برای این دستور پخت نان تست فرانسوی به سبک میمون های ، الهام گرفته شده از بن و جری کلیدی است.
  • نان خمیر مایه: ما این دستور غذا را با نان خمیر ترش دوست داریم، اما نان بریوش و نان فرانسوی به همان خوبی کار می کنند!
  • شکلات: تکه های شکلات ،د شده را روی نان تست فرانسوی قرار می دهیم تا نان آب شود و نرم شود.
  • گردوی بو داده: یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده میمون درشت. گردو یک ترد خوشمزه و رضایت بخش به این نان تست فرانسوی اضافه می کند که نمی تو،د آن را از دست بدهید!
تخم مرغ را برای نان تست فرانسوی میمونی در یک کاسه با لیسک بشویید.

طرز تهیه نان تست فرانسوی میمونی با سرخ کن با هوا

سرخ کن هوا را پیش گرم کنید

سرخ کن را از قبل با دمای 370 درجه فارنهایت گرم کنید و روغن نارگیل ذوب شده را به کف سرخ کن بادی اضافه کنید.

مخلوط تخم مرغ آماده

بعد، تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. سپس شیر، موز له شده، شربت افرا، دارچین، کره بادام زمینی و نمک را اضافه کنید به تخم مرغ ها بزنید و هم بزنید تا ،یب شوند. مخلوط تخم مرغ را در ظرف پخت یا تابه بریزید.

غوطه ور شدن + خیس ،

هر تکه نان را در مخلوط تخم مرغ فرو کنید، نان را برگرد،د و اجازه دهید مخلوط تخم مرغ در نان خیس بخورد.

نان تست فرانسوی بپزید

دو برش نان تست فرانسوی را در سرخ کن بادی قرار دهید و نان تست فرانسوی را به مدت 4 دقیقه از هر طرف بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

مونتاژ + تکرار

نان تست فرانسوی را از سرخ کن بادی خارج کنید و شکلات را روی نان تست فرانسوی داغ بپاشید تا نرم شود. شکلات را با گردوی ،د شده و موز ورقه شده بریزید. مرحله 4 را با تکه های دیگر نان تست فرانسوی تکرار کنید.

خدمت + لذت ببرید!

با هر یک از دستور العمل های صبحانه زیر سرو کنید تا برانچ عالی را کامل کنید. لذت ببرید!

نان تست فرانسوی سرخ کن با هوا در شستشوی تخم مرغ.

چه چیزی را با نان تست فرانسوی سرو کنید

این غذای کامل را با هر یک از دستور العمل های زیر که در Fit Foodie Finds داریم، یک وعده غذایی کامل کنید:

جدیدترین دستور پخت نان تست فرانسوی

بیشتر

نان تست فرانسوی در سرخ کن بادی.

نکات مهم برای نان تست فرانسوی

آن نان را غلیظ کنید: هرچه نان غلیظ تر باشد، نان تست فرانسوی شما بعد از پختن جویدنی تر و خوشمزه تر خواهد بود.

بگذارید بنشیند: بعد از هم زدن تخم‌مرغ‌ها، شیر و ادویه‌ها، نان را چند بار در مخلوط برگرد،د تا همه طعم‌های عالی را جذب کند. خیلی سریع آن را خارج نکنید. مطمئن شوید که اجازه دهید تخم مرغ اضافی از نان تست فرانسوی نیز چکه کند.

تلنگر کامل: به یاد داشته باشید که برای چرخاندن آسان، سبد سرخ کن خود را اسپری کنید! استفاده از کاردک ف،ی برای برگرداندن نان تست فرانسوی مفید بود.

ذخیره سازی

در حالی که این نان تست فرانسوی میمون ، سرخ‌کن را به بهترین نحو می‌تو،د فوراً میل کنید، می‌تو،د باقیمانده آن را تا 3 تا 5 روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

برای گرم ، مجدد: در فر یا سرخ کن با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 5 دقیقه گرم کنید.

سرخ کن بادی نان تست فرانسوی میمونی در بشقاب.

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-c،ky-monkey-french-toast/