مرغ کامل سرخ کن هوا – WellPlated.com



پوست ترد، گوشت آبدار و طعم ک،یک در خانه، مرغ کباب را به یکی از لذت‌بخش‌ترین شام‌هایی تبدیل می‌کند که می‌تو،د بپزید. این مرغ کامل سرخ کن هوا روند را سرعت می بخشد و باعث تمیز ، سریع می شود!

مرغ کامل پخته شده در سرخ کن هوا

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

به لطف قدرت پخت و پز شدید و با حرارت بالا، سرخ کن هوا برای پختن پروتئین های بدون چربی مانند مرغ ایده آل است. آنها را به سرعت به دمای عالی می رساند، قبل از اینکه خشک شوند.

هر دو سینه مرغ سرخ کن و ران مرغ با هوا سرخ کن به مواد اولیه هفتگی در خانه ما تبدیل شده اند.

(بال‌های مرغ سرخ‌کن هوا من بیشتر برای من،ت‌های خاص آشپزی می‌کنم، هرچند مطمئن هستم که بن خیلی دوست دارد که آن را هم به صورت هفتگی درست کنم، هه!)

من عاشق پختن یک مرغ کامل در فر هستم.

  • این باعث می شود آشپزخانه ما بوی خانه ای بدهد،
  • دوستداران گوشت سفید و تیره را به طور ی،ان آرام می کند و
  • هر بار که این کار را انجام می دهم کمی شبیه اینا گارتن یا جولیا چایلد هستم.

معایب مرغ سوخاری این است که تابه کباب می‌شود، من باید فر را برای مدت طول، روشن کنم، و اگر چیز دیگری هم هست که بخواهم با مرغ بپزم (مثل سبزیجات سرخ شده در فر)، فر شلوغ.

سرخ کن هوا را وارد کنید. مشکلات، حل شد!

مرغ کامل پخته شده در سرخ کن هوا

فواید مرغ کامل سرخ کن با هوا

  • فقط طول می کشد 45 تا 50 دقیقه برای یک مرغ 3 پوندی یا 55 تا 60 دقیقه برای تفت دادن یک مرغ کامل 4 پوندی در سرخ کن بادی در 360 درجه فارنهایت.
  • سرخ کن هوا فوق العاده است پاک شوندگی راحت– بدون نیاز به شستشو
  • فر شما مج، می ماند برای تلاش های دیگر (یا آن را کاملاً خاموش نگه دارید!).
  • این باقی مانده ها بهترین هستند. برای تهیه غذا، مرغ ،د شده ک،یک یا سینه مرغ پخته شده را با این مرغ سرخ کن بادی به سبک جوجه گردان تعویض کنید. از آن در هر یک از این دستور العمل های مرغ ،د شده استفاده کنید.
  • گزینه های چاشنی بی پایان! هر یک از مالش های مورد علاقه شما در اینجا به خوبی کار می کند. آن را با نمک و فلفل ساده نگه دارید یا یکی از ایده های چاشنی را که در زیر برای شما دارم امتحان کنید.

طرز تهیه مرغ کامل در سرخ کن هوا

وقتی مرغ را در سرخ کن هوا بریان می کنید، به دنبال پرنده ای باشید که وزن آن بین 3 و نیم تا 4 پوند باشد. بزرگتر باشد و جای گرفتن در بیشتر سبدهای سرخ کن بادی سخت خواهد بود.

  • پس از چند آزمایش، ما تشخیص دادیم که 360 درجه فارنهایت دمای من،ی برای تهیه مرغ با پوست ترد و گوشت آبدار و لطیف است که پخت را در همان زمان تمام می کند.
  • برای پخت و برشته شدن یکنواخت، سینه مرغ را به مدت 30 دقیقه به سمت پایین شروع کنید، سپس آن را برگرد،د و به پختن ادامه دهید تا به درجه حرارت برسد.

مواد تشکیل دهنده

  • جوجه. مرغ که به دلیل تطبیق پذیری و جذابیت مردم دوست داشتنی است، یک غذای سالم است. با داشتن پروتئین بدون چربی، ویتامین ها و کلسیم، یک انتخاب مغذی است.
  • نمک + فلفل. این ،یب ساده تضمین می کند که مرغ کاملاً طعم دار است. نمک همچنین به آبدار شدن مرغ کمک می کند (این تمام چیزی است که ژاک پپن برای طعم دادن به مرغش استفاده می کند!).
  • لیمو + سیر + آویشن. حفره راه دیگری برای طعم دادن به مرغ به شما می دهد. من با لیمو و سیر و آویشن پر کردم.
  • روغن زیتون. پوشاندن مرغ در روغن زیتون قبل از پختن پوستی ترد و خوشمزه ایجاد می کند.

جهت

3-5 پوند مرغ کامل
  1. قلوه ها را بردارید و مرغ را با دستمال کاغذی خشک کنید. داخل حفره را نمک بزنید.
چاشنی مرغ کامل
  1. حفره را پر کنید.
چاشنی مرغ کامل
  1. با برس روغن روی سطح بیرونی مرغ ،ید.
مرغ کامل 3 پوندی
  1. نمک و فلفل بپاشید.
سرخ کن بادی مرغ کامل
  1. مرغ را در سبد سرخ کن بادی به سمت پایین قرار دهید.
3-4 پوند مرغ پخته شده در سرخ کن هوا
  1. مرغ کامل را به مدت 30 دقیقه در دمای 360 درجه فارنهایت سرخ کنید، سپس مرغ را برگرد،د.
مرغ پخته شده در سرخ کن
  1. 25 تا 30 دقیقه دیگر در هوا سرخ کنید.
3-4 پوند مرغ در سرخ کن بادی
  1. آن را از سرخ کن بیرون بیاورید و بگذارید استراحت کند. حفاری در!

پیشنهادات چاشنی

  • از ،یب همیشه من، لباس مشکی کوچک استفاده کنید از لیمو، سیر و سبزی من اینجا پیشنهاد داده ام
  • چاشنی آن را با یک مالش BBQ (و آن را با سس باربیکیو خانگی آغشته کنید).
  • برو سبک جوجه گردان مرغ سرخ کن هوا (a la Costco) با نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا.
  • یک را امتحان کنید با الهام از چین مرغ سرخ کن با مسواک زدن ،مت بیرونی مرغ با مخلوط سس سویا، عسل و پودر سیر.
  • مرغ ه، ،دل من را کانال کنید و ،مت بیرونی مرغ را با ،دل دیژون، عسل، پودر سیر و پودر پیاز بپوش،د. جوجه سرخ کن هوا ،دل عسلی.
  • برای یک خوشمزه مرغ الهام گرفته از چاشنی ایتالیایی، از مواد ذکر شده در دستور استفاده کنید و مقداری ریحان و پونه کوهی به آن اضافه کنید.

نکته!

مهم نیست که کدام گزینه چاشنی را انتخاب می کنید، مطمئن شوید که از نمک کوشر یا نمک دریا استفاده کنید (با فرض اینکه ،یب چاشنی شما قبلاً شامل آن نمی شود)، نه نمک سفره، زیرا طعم ف،ی دارد و کنترل مقدار آن سخت تر است.

پرنده را هم در بیرون و هم در داخل حفره آزادانه مزه دار کنید.

مرغ کامل پخته شده با سرخ کن

نکاتی برای مرغ آبدار

  • از یک استفاده کنید دماسنج خواندن فوری. این بهترین (و من فقط می گویم) راه برای اطمینان از این است که گوشت خود را بیش از حد نپزید. مرغ را با دمای 155 درجه فارنهایت بپزید (مرغ در حالت استراحت تا دمای 165 FDA به پختن ادامه می دهد).
  • زودتر چک کنید. همیشه می‌تو،د به پختن ادامه دهید، اما وقتی زیاده‌روی شد، دیگر زیاده‌روی می‌شود (نیاز به صرفه جویی در گوشت خشک دارید؟ روی آن را با سس قارچ پر کنید).
  • اجازه دهید گوشت استراحت کند. اجباری. 10 دقیقه استراحت به آب‌میوه‌ها زمان می‌دهد تا دوباره به گوشت اضافه شوند (در مقایسه با تمام شدن تمام تخته حکاکی‌تان).
  • آبنمک. در حالی که برای مرغ عالی اجباری نیست، اگر می خواهید گوشت خود را به سطح بعدی ببرید، یادداشتی از بوقلمون برشته شکرگزاری بگیرید و مرغ خود را با آب نمک بوقلمون خشک یا آب نمک بوقلمون خیس بخورید.
  • چکه ها را هدر ندهید! می تو،د آنها را روی سبزیجات بریزید (سبزیجات schmaltz مرغ؟! YUM). Air Fryer Brussels Sprouts را امتحان کنید یا با سیب زمینی سرخ‌کن مرغ و سیب‌زمینی سرخ‌کن هوا را بچرخ،د. در حالی که مرغ استراحت می کند آنها را در سرخ کن بادی تفت دهید.
مرغ سرخ کن هوا روی تابه

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. مرغ را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذا را به آرامی در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن. گوشت مرغ را تا 3 ماه در یک ظرف محفوظ در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته آماده سازی غذا

تا 1 روز قبل، مرغ را از مرحله 3 آماده کنید. روی مرغ را بپوش،د و آن را در یخچال قرار دهید تا زم، که دستور پخت را تمام کنید. قبل از شروع زمان پخت، اجازه دهید مرغ به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق بماند.

چه چیزی را با مرغ کامل سرخ کن هوا سرو کنیم

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

  • سرخ کن هوا. این مدل برای دستور پخت مرغ کامل این سرخ کن هوا من، است.
  • دماسنج خواندن فوری. دماسنج گوشت قابل اطمینان ترین راه برای بررسی پخت مرغ است. آن را در ضخیم ترین ،مت مرغ قرار دهید تا دمای داخلی آن را بررسی کنید.
  • چاقوی تیز. یک چاقوی تیز برای کنده کاری آسان ضروری است. هر استخوان بندی تیز یا چاقوی سرآشپز باید این ترفند را انجام دهد

سرخ کن بادی جادار

این سرخ کن بادی بسیار بزرگ فضای کمی برای شما فراهم می کند. سبد قابل شستشو در ماشین ظرفشویی نیز هست!

مرغ کامل پخته شده در سرخ کن هوا

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

امشب و هر شب از خواربارفروشی جوجه جوجه گردان بگذرید.

با مرغ کامل سرخ کن هوا، نیازی به آن ندارید!

سوالات متداول

اگر مرغ من در سرخ کن هوا جا نگیرد چه؟

جوجه هایی که وزن آنها نزدیک به 4 پوند است در بیشتر سبدهای سرخ کن هوا فشار زیادی دارند. اگر مرغ شما کمی از ،مت بالایی بیرون می آید یا در حال لمس المنت حرارتی سرخ کن هوا است، ادامه نده. استخوان سینه را محکم فشار دهید تا کمی ، بخورد که باعث می شود مرغ کمی صاف شود. یک مرغ 3 ½ تا 3 ¾ پوندی در سرخ کن بادی 5.5 لیتری Ninja XL من جای می گیرد.

آیا می توانم یک مرغ 5 پوندی را در سرخ کن هوا بپزم؟

در حالی که شما می توان یک مرغ 5 پوندی را در سرخ کن بادی بپزید، احتمالا برای ا،ر مدل های سرخ کن هوا خیلی بزرگ خواهد بود. اگر یک سرخ کن بادی بزرگتر به سبک فر یا 6 لیتری (یا بزرگتر) دارید، ممکن است بتو،د به راحتی یک پرنده 5 پوندی را در آن قرار دهید (همیشه قبل از شروع پخت و پز اطمینان حاصل کنید که با ،صر گرمایش تماس نمی گیرد) . حدود 60 دقیقه مدت زمان پخت یک مرغ کامل 5 پوندی در سرخ کن بادی است. همچنان مرغ را در دمای 360 درجه فارنهایت می پزید.

برای مقدار بیشتر گوشت، سینه بوقلمون سرخ کن هوا را بررسی کنید.

آیا باید مرغ را آبکشی کنم؟

نه! شستشوی مرغ کمک چند، به جلوگیری از باکتری ها نمی کند. در واقع، احتمال پخش آن در اطراف آشپزخانه شما بیشتر است.

  • 1 مرغ سوخاری 3 تا 4 پوندی* قلوه ها برداشته شده است
  • 2 1/2 قاشق چای خوری نمک کوشر ت،یم شده
  • 1 لیمو متوسط به چهار ،مت برش دهید
  • 6 حبه سیر کامل نیازی به لایه برداری نیست
  • 4 شاخه های آویشن تازه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی

  • *قبل از شروع، مطمئن شوید که مرغ شما در سبد سرخ کن هوای شما قرار می گیرد بدون اینکه به المنت حرارتی دست بزنید. من یک سرخ کن بادی 5.5 لیتری دارم و جوجه ای بین 3 1/2 تا 3 7/5 پوند نگه می دارد. اگر مرغ کمی بزرگ‌تر است، می‌تو،د استخوان سینه را محکم فشار دهید تا کمی شکافته شود تا مرغ صاف شود (اگر مرغ شما بسته است، باز ، آن می‌تواند کمک کند).
  • برای ذخیره ،: مرغ را تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذا را به آرامی در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن: گوشت مرغ را تا 3 ماه در ظرف دربسته در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1 (از 4)کا،ی: 488کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 5gپروتئین: 36gچربی: 36gچربی های اشباع شده: 9gچربی های چند غیر اشباع: 7gچربی اشباع شده: 17gچربی ترانس: 0.2gکلسترول: 143میلی گرمپتاسیم: 428میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 323IUویتامین سی: 20میلی گرمکلسیم: 43میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

دستور العمل های مرتبط

به لطف تطبیق پذیری و سهولت آن، می تو،د کارهای زیادی با مرغ سرخ کن انجام دهید. در اینجا برخی از دستور العمل های مرغ سرخ کن هوا مورد علاقه من است:

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/air-fryer-w،le-chicken/