مرغ سوخاری پخته – WellPlated.com



این فر مرغ سوخاری پخته تمام جذابیت های معروف غذای ک،یک را با یک پیچ و تاب سالم، آسان و کمتر به هم ریخته است!

سینه مرغ سرخ شده در بشقاب پخته شده

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

چرا این بهترین مرغ سرخ شده در فر است؟

غذاهای خاصی وجود دارند که می توانند همه را با بوی خاص خود به سفره جذب کنند، و کمتر غذایی به اندازه مرغ سرخ شده این کار را انجام می دهد.

به‌جای سر و صدا ، با سرخ ، عمیق (که نامرتب و سنگین‌تر از چیزی است که در شام‌های معمولی شب‌های هفته‌ام به دنبالش هستم)، من عاشق درست ، این نسخه «سرخ‌شده» در فر ستاره‌ای هستم.

در اینجا دلیل این است که شما نیز آن را دوست خواهید داشت:

  • ماریناد باترمیلک تند. ماریناد دوغ تند به مرغ رطوبت باورن،ی می دهد، گوشت را نرم می کند و لگد خوبی به مرغ می دهد.
  • پوشش کورن فلیک. پوششی از ذرت فل، ،د شده (تعجب، بدون پودر سوخاری!) بیرونی مرغ سرخ شده پخته شده را به طرز غیر قابل مقاومتی ترد می کند. من خیلی فکر می کنم کورن فل، غلاتی نیست، اما بعد از یک لقمه از این مرغ سرخ شده لاغر، سطح جدیدی از احترام به این غلات ساده صبحانه پیدا کردم.
  • باقی مانده کامل. حتی زم، که روز بعد دوباره گرم شد، گوشت هنوز به طرز باورن،ی شیرین و مرطوب بود، که در میان دستور العمل های سینه مرغ نادر است. (اگر مرغ پخته شده با پنیری را در هر لقمه میل می کنید، Baked Chicken Cordon Bleu را امتحان کنید.)
  • سالم. مرغ سوخاری پخته در بهترین حالت خود غذای راحتی است، بدون تمام کره، کلسترول و چربی ترانس، بنابراین می‌تو،د با تمیز ، بشقاب و لیسیدن انگشتانتان احساس خوبی داشته باشید.
سه قطعه مرغ سرخ شده در فر در یک بشقاب

بررسی 5 ستاره

“این فوق العاده بود! آنها بسیار پر از طعم و مرطوب هستند! من قطعاً دوباره از این دستور استفاده خواهم کرد، بسیار متش،!

– سپیده دم –

طرز تهیه مرغ سوخاری پخته

این دستور پخت سرخ شده از روش خشک/تر/خشک برای لایروبی مرغ با مخلوط آرد، سپس ماریناد (این دستور بدون تخم مرغ درست می شود) و سپس مخلوط کورن فلیک استفاده می کند.

در بیشتر رستوران‌ها نیز سرخ ، مرغ به همین شکل انجام می‌شود، زیرا به مرغ ظاهر ترد و بهینه‌ای را می‌دهد.

اگرچه این دستور پخت مرغ سوخاری ترد نیاز به برنامه ریزی قبلی دارد (من متوجه شدم که اجازه دادن به مرغ در طول شب مارینت ، واقعاً عامل “آبدار” را تقویت می کند)، کاملاً ارزش آن را دارد.

درست ، مرغ سوخاری پخته با بیسکوئیک را فراموش کنید. مخلوط ، پوشش خود یک ضربه محکم و ناگه، است (و طعم بهتری دارد!).

مانند پارمسان مرغ پخته شده مورد علاقه خواننده، باید چند کاسه را ،یف کنید، اما در مقایسه با ظروف یک سرخ کن، این مرغ بسیار تمیز است!


مواد تشکیل دهنده

  • سینه مرغ. سینه مرغ سرخ شده پخته بهترین است! این کاملا لطیف، آبدار و سرشار از پروتئین بدون چربی است.

مبا، بازار

گوشت متفاوتی را ترجیح می دهید؟ ران مرغ سوخاری پخته شده، بال مرغ سرخ شده پخته شده یا پای مرغ سرخ شده پخته شده را امتحان کنید. زمان مورد نیاز برای برش مرغ را تنظیم کنید، دمای داخلی را از نظر آماده بودن بررسی کنید (برای راهنمایی به ران مرغ پخته مراجعه کنید).

  • دوغ + سس داغ. دوغ به نرم شدن مرغ کمک می کند و بیرون را می پوشاند. کمی سس تند به گرما دل،بی اضافه می کند.

نکته تعویض!

دوغ در دست نیست؟ یک فنجان شیر را با 1 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید هم بزنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه بماند، اثر نرم کنندگی مشابهی خواهد داشت.

  • آرد همه منظوره. با لایروبی مرغ با آرد شروع می کنیم. “لایروبی دوگانه” کلید یک پوشش ترد است.
  • مخلوط کورن فلیک. ،یبی از ،ده های کورن فلیک، پاپریکا، نمک، فلفل، فلفل کاین، پودر سیر، پودر پیاز و چاشنی مرغ، ،مت دوم روکش را تشکیل می دهد. این همان چیزی است که واقعاً به مرغ سرخ شده طعم و بافت اعتیاد آور می دهد.

جهت

دوغ برای مرغ سرخ شده در فر
  1. مرغ را با دوغ و سس تند ماریناد کنید.
روکش مرغ برای مرغ پخته شده دوست
  1. مرغ ترشی شده را در یک بشقاب تمیز قرار دهید. ماریناد را رزرو کنید.
مرغ را در آرد بپوش،د تا در فر سرخ شود
  1. با آرد لایروبی کنید.
کرن فلیک مرغ سرخ شده در بشقاب پخته شده است
  1. در ماریناد رزرو شده بپوش،د، سپس در کورن فل، آغشته کنید.
مرغ سرخ شده با روکش ذرت
  1. دو طرف را کاملا با کورن فل، بپوش،د.
مرغ سرخ شده با دوغ روی یک ورقه پخت
  1. مرغ سرخ شده پخته شده را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه روی توری سیمی پوشانده شده با اسپری پخت و پز بپزید.
مرغ سرخ شده با دماسنج گوشت
  1. دما را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید و پخت را ادامه دهید تا پخته شود، حدود 15 تا 20 دقیقه دیگر.
مرغ سرخ شده پخته شده برای گاز گرفتن

بهترین دما برای سرخ ، در فر

آنها برای بیرون ترد و داخل آبدار این است که مرغ را با دمای بالا شروع کنید، سپس آن را به دمای پایین تری کاهش دهید.

  • 400 درجه فارنهایت بهترین دما برای پخت مرغ سرخ شده در ابتدا در فر است.
  • از آنجا درجه حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ در دمای 350 درجه فارنهایت به پخت ادامه دهد.

هنگام پخت مرغ در فر نیازی به پوشاندن آن ندارید.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقیمانده مرغ سوخاری پخته شده را در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید.
  • برای گرم ،. مرغ سرخ شده را دوباره روی سینی فر در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید تا داغ شود.
  • یخ زدن. من فریز ، این ظرف را توصیه نمی کنم، زیرا مخلوط کورن فلیک پس از یخ شدن خیس می شود.

با مرغ سرخ شده چی سرو کنیم

مشاهده همه دستور العمل ها

مرغ سرخ شده ترد پخته شده در بشقاب

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه مرغ سوخاری پخته

بهترین کاسه های مخلوط کن

نه کاسه در هر اندازه که قابل شستشو در ماشین ظرفشویی، مایکروویو و یخچال هستند.

مرغ سرخ شده در فر.  مرغ دوغ که در فر پخته می شود، اما طعم سرخ شده دارد!

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

با لیسیدن انگشتان خود با این مرغ سرخ شده سالم می تو،د احساس خوبی داشته باشید!

سوالات متداول

بهتر است مرغ را با پوشش بپزیم یا بدون پوشش؟

برای مرغ سوخاری پخته نباید روی مرغ را بپوش،د. پوشاندن مرغ بخار را به دام می اندازد و پوشش کورن فلیک را به جای ترد شدن خیس می کند.

آیا می توان مرغ سوخاری را بدون لبنیات تهیه کرد؟

بیشتر ماریناد قبل از لایروبی مرغ تکان داده می شود، بنابراین محتوای لبنیات حداقل است، اما اگر نیاز به حذف کامل دوغ دارید، می تو،د با مخلوط ، شیر سویا (یا شیر بدون لبنیات دیگر، دوغ بدون لبنیات درست کنید. ) با 2 قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند.

بهتر است مرغ را روی 350 بپزیم یا 400؟

روش های زیادی برای طرز تهیه سینه مرغ پخته وجود دارد. برای مرغ سوخاری پخته شده، راز این است که ابتدا مرغ را در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید، سپس درجه حرارت را کم کنید و در دمای 350 درجه فارنهایت به پخت ادامه دهید. این کار باعث می شود مرغ از بیرون ترد و از داخل آبدار باشد.

اگر کورن فل، نداشته باشم از چه چیزی می توانم استفاده کنم؟

اگرچه مقداری از ترد و ترد بودن کورن فل، ها را از دست می دهد، مرغ دوست پخته شده را می توان با ،ده نان پانکو نیز تهیه کرد. این Chicken Katsu را برای نسخه پانکو مرغ سرخ شده در فر ببینید.

  • 6 سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان کوبیده به ضخامت 1/2 اینچ
  • 1 فنجان اب دوغ
  • 1/2 قاشق سوپخوری سس تند (من از Sriracha استفاده کردم)
  • 1/3 فنجان آرد همه منظوره
  • 2 1/4 فنجان ها دانه های ذرت ،د شده
  • 3/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 3/4 قاشق چایخوری چاشنی مرغ

  • مرغ را با دوغ و سس تند در یک کیسه زیپ‌پی بزرگ قرار دهید. در کیسه را ببندید، بچرخ،د تا تکه های مرغ کاملا پوشیده شوند و حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

  • یک توری را در وسط فر قرار دهید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک توری سیمی را با اسپری ن،ب بپوش،د و آن را روی یک ورقه فر لبه دار بزرگ قرار دهید.

  • ایستگاه لایروبی خود را راه اندازی کنید: آرد را روی یک صفحه پهن و کم عمق قرار دهید. یک کاسه متوسط ​​در کنار آن قرار دهید (این برای دوغ است). در یک کاسه جداگانه و پهن (یک ظرف پای خوب کار می کند)، ،ده های کورن فلیک، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه، کاین، پودر سیر، پودر پیاز و چاشنی مرغ را در یک کاسه کم عمق مخلوط کنید تا مواد به طور مساوی ت،یم شوند.

  • سینه های مرغ را از کیسه خارج کرده و در یک بشقاب تمیز قرار دهید. ماریناد را در کاسه متوسط ​​بریزید.

  • هر سینه را با آرد آغشته کنید تا کاملاً پوشانده شود و هر سینه اضافی را از بین ببرید. سپس مرغ ها را در ماریناد بپوش،د و اضافی آن را از بین ببرید. در آ،، آن را در مخلوط کورن فلیک فرو کنید و در صورت نیاز کمی آن را بزنید تا به ،بندگی کورن فل، کمک کند.

  • تکه های مرغ را روی توری سیمی آماده شده بچینید. به مدت 15 دقیقه بپزید. دمای فر را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید و تا زم، که مرغ پخته شود به پخت ادامه دهید (باید 155 درجه تا 165 درجه فارنهایت روی آن ثبت شود. دماسنج خواندن فوری) و ترد، حدود 15 تا 20 دقیقه بیشتر. بگذارید 5 دقیقه استراحت کند سپس سرو کنید
  • برای ذخیره ،: باقیمانده مرغ را در ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: مرغ سرخ شده را دوباره روی سینی فر در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید تا داغ شود.
  • یخ زدن: منجمد ، این غذا را توصیه نمی کنم، زیرا مخلوط کورن فلیک پس از یخ شدن خیس می شود.

*اطلاعات تغذیه ای ،نی است و به ،وان حسن نیت ارائه می شود. بدون دوغ مح،ه شده است، زیرا بیشتر ماریناد از بین رفته است.

خدمت: 1(از 6)کا،ی: 474کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 81gپروتئین: 32gچربی: 3gچربی های اشباع شده: 1gکلسترول: 72میلی گرمپتاسیم: 575میلی گرمفیبر: 3gقند: 9gویتامین A: 1776IUویتامین سی: 21میلی گرمکلسیم: 14میلی گرماهن: 27میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

موارد دلخواه بیشتر غذای راحت

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/baked-fried-chicken/