ماهی تابه پای مرغ – Fit Foodie Finds



تابه پای مرغ.

شام هرگز اینقدر خوشمزه به نظر نمی رسید! ما تابه پای مرغ یک غذای مقوی است که جمعیت را سیر می کند و کاملاً در تابه درست می شود. لذت بردن!

تابه پای مرغ در یک کاسه.

ماهی تابه پای مرغ شگفت انگیز

این تابه پای مرغ خوشمزه یکی از وعده های غذایی من در شب است! تمیز ، آسان است، کودک نوپای من آن را دوست دارد، و سرشار از طعم و پروتئین شگفت انگیز است. به علاوه، تمام خانواده را تغذیه می کند. چه چیزی می تواند بهتر باشد؟!

چرا شما آن را دوست دارم!

غذای یک دیگ = تمیز ، آسان!

اگر همه چیز را در اختیار ندارید، جایگزینی آسان مواد تشکیل دهنده را انجام دهید.

در 90 دقیقه آماده می شود!

تمام خانواده را تغذیه می کند.

مواد لازم برای پخت مرغ در کیسه زیپلاک.

مواد لازم برای تابه پای مرغ

برای مرغ

برای مرغ در این ماهیتابه پای مرغ، ما از ران مرغ بدون پوست بدون استخوان استفاده می کنیم و آنها را به جای بیسکویت های سنتی در یک مخلوط کورن فلیک شگفت انگیز نان می کنیم. آنها فوق العاده طعم دهنده، ترد هستند و مکمل کاملی برای فیلینگ هستند.

در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • برشتوک
  • پودر سیر
  • آویشن خشک
  • فلفل قرمز
  • نمک
  • آرد همه منظوره
  • تخم مرغ
  • ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست
ران مرغ در حال نان برای تابه پای مرغ.

مواد پرکننده پای قابلمه

فیلینگ ما با مواد سنتی پای قابلمه مرغ بسته بندی شده است، اما به لطف کمی خامه غلیظ و ،یب من، ادویه ها و گیاهان تازه، فوق العاده خامه ای و خوش طعم است. شما نیاز دارید:

  • سوپ مرغ
  • پیاز سفید
  • قارچ بلا
  • سیر
  • کرفس
  • کره بدون نمک
  • مخلوط سبزیجات منجمد
  • آرد همه منظوره
  • برنج دانه بلند
  • خامه غلیظ
  • نمک و فلفل
  • آویشن تازه
  • رزماری تازه

آیا می خواهید از سبزیجات مختلف استفاده کنید؟

این دستور پخت با مخلوط سبزیجات منجمد سنتی تهیه شده است. سبزیجات منجمد مورد علاقه خود را به ،وان جایگزین یا افزودنی اضافه کنید. اگر سبزیجات تازه اضافه می کنید، آنها را زودتر بخارپز کنید. مایع یا زمان پخت کافی برای پخت کامل از خام وجود ندارد.

ابزار آشپزخانه توصیه شده

ابزار آشپزخانه پیشنهادی ما را برای آماده ، آن بررسی کنید تابه مرغ لیمویی!

مرغ سوخاری در ماهیتابه سرخ می شود.

طرز تهیه تابه پای مرغ

نان مرغ را آماده کنید

کرن فل،، پودر سیر، آویشن خشک، پاپریکا، نمک و آرد را به یک کیسه گالن بزرگ اضافه کنید و با احتیاط همه مواد را با دست له کنید. همه کرن فل، ها را پودر نکنید، باید تکه های بزرگتری از ذرت فل، وجود داشته باشد.

مرغ نان

3 تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید و تخم مرغ ها را با همزن بزنید. ران های مرغ را از تخم مرغ و سپس از مخلوط کورن فلیک رد کنید. مطمئن شوید که هر ران مرغ به طور کامل در مخلوط کورن فلیک پوشانده شده است.

مرغ سرخ کن

یک تابه بزرگ مخصوص فر را با طرفین روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد، ران مرغ را تفت دهید تا طرف اول آن قهوه ای طلایی شود.

با استفاده از کاردک مرغ را به آرامی، اما سریع برگرد،د. طرف دوم را تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.

فیلینگ پای قابلمه را آماده کنید

ماهیتابه را با آب گوشت و روغن زیتون پاک کنید. پیاز را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید و سپس قارچ ها را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

سیر، کرفس و کره را به تابه اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید و بگذارید 3 تا 4 دقیقه دیگر یا تا زم، که کره آب شود و شروع به غلیظ شدن کند، بپزد.

مخلوط سبزیجات را در تابه بریزید و تفت دهید و سپس آرد را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به آرد آغشته شوند.

بعد برنج و بقیه نمک و بقیه آب گوشت را به ماهیتابه اضافه کنید و مخلوط کنید. خامه غلیظ را به آرامی اضافه کنید و آویشن و رزماری تازه را با ریسمان پخت به هم ببندید و در مایع فرو کنید.

در آ، ران مرغ پخته شده را روی کل مخلوط قرار دهید و بپوش،د.

تابه پای مرغ را بپزید

ماهیتابه را با درب به مدت 35 دقیقه بپزید و سپس درب ماهیتابه را باز کنید و حرارت را روی 450 درجه فارنهایت قرار دهید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه دیگر یا تا زم، که مرغ طلایی شود بپزد. وقتی مرغ قهوه ای شد و دمای داخلی آن 165 درجه فارنهایت شد، ماهیتابه را از فر خارج کنید.

سرو کنید و لذت ببرید!

قبل از سرو، اجازه دهید کل ظرف به مدت 10 دقیقه بماند.

تابه پای مرغ در ماهیتابه، آماده برای پخت.

نکات برتر

قبل از شروع، کل دستور غذا را بخو،د. این دارای بسیاری از مراحل مختلف است که می توان آنها را از دست داد.

ران مرغ سوخاری شبیه بیسکویت استپس مطمئن شوید که بعد از پخت نان شده و قهوه ای طلایی شوند.

اگر برنج هنوز ترد است پس از خارج ، ماهیتابه از فر، مرغ را از ماهیتابه خارج کرده، ½ فنجان آب گوشت اضافی به ماهیتابه اضافه کنید، مخلوط کنید و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید برنج 15 دقیقه بماند تا برنج بیشتر بپزد.

دماسنج گوشت

آن را امتحان کنید!

Thermoworks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. را ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.

هم اکنون ،یداری کنید

تابه پای مرغ را با قاشق از ماهیتابه بیرون می آورند.

ذخیره سازی

اجازه دهید تابه پای مرغ کاملا خنک شود. سپس آن را در یک ظرف بزرگ دربسته انتقال دهید. روی آن را بپوش،د و به مدت 3-5 روز در یخچال قرار دهید.

اگر قصد دارید فریز کنید این تابه پای مرغ را توصیه می کنیم ابتدا آن را تا انتها بپزید و سپس فریز کنید.

برای ذوب و گرم ،: تابه پای مرغ را یک شب در یخچال بگذارید تا آب شود. سپس با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زم، که وسط آن گرم شود و کرن فل، ها ترد شوند، بپزید. زمان پخت بستگی به مقدار تابه پای مرغی دارد که دوباره گرم می کنید.

کاسه تابه پای مرغ.
تابه پای مرغ.

ماهی تابه پای مرغ

این تابه پای مرغ یک غذای مقوی است که جمعیت را سیر می کند و کاملاً در تابه درست می شود. لذت بردن!

آمادگی:30 دقایق

پختن:1 ساعت 30 دقایق

جمع:2 ساعت ها

چربی 29

کربوهیدرات ها 58

پروتئین 33

،اصر

سایر مواد تشکیل دهنده

  • 2.5 فنجان ها سوپ مرغ جدا از هم
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • ½ پیاز سفید بزرگ چرخ کرده
  • 8 اونس قارچ بلا بریده شده
  • 4 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 3 ساقه های کرفس ،د شده (~ 1 فنجان)
  • 3 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 2.5 فنجان ها مخلوط سبزیجات منجمد هویج، نخود، ذرت و غیره
  • 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • 1 فنجان برنج دانه بلند نپخته
  • ½ فنجان خامه غلیظ
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • 4 شاخه های آویشن تازه
  • 4 شاخه های رزماری تازه

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • کرن فل،، پودر سیر، آویشن خشک، پاپریکا، نمک و آرد را به یک کیسه گالن بزرگ اضافه کنید و با احتیاط همه مواد را با دست له کنید. همه کرن فل، ها را پودر نکنید، باید تکه های بزرگتری از ذرت فل، وجود داشته باشد. کنار بگذارید.

  • 3 تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید و تخم مرغ ها را با همزن بزنید. ران های مرغ را از طریق تخم مرغ و سپس از مخلوط کورن فلیک (می تو،د مخلوط را در کیسه نگه دارید) فرو کنید. اطمینان حاصل کنید که مرغ کاملاً با مخلوط کورن فلیک آغشته شده است و آن را در یک بشقاب قرار دهید. این کار را تا زم، که تمام ران های مرغ پوشانده شوند، تکرار کنید.

  • یک تابه بزرگ مخصوص فر را با طرفین (ترجیحا چدنی) روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد، ران مرغ را حدود 3 دقیقه یا تا زم، که طرف اول آن قهوه ای طلایی شود، تفت دهید. دقت کنید که ران ها را به آرامی حرکت دهید تا مطمئن شوید که به ماهیتابه نمی ،بند. با استفاده از کاردک مرغ را به آرامی، اما سریع برگرد،د. دقت کنید که نان را از مرغ جدا نکنید. طرف دوم را به مدت 2 دقیقه تفت دهید و سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کنید.

  • ماهیتابه را با ½ فنجان آب گوشت پاک کنید و سپس 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید و با ¼ قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید. پیاز را 3-4 دقیقه تفت دهید و سپس قارچ ها را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

  • سیر، کرفس و کره را به تابه اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید و بگذارید 3 تا 4 دقیقه دیگر یا تا زم، که کره آب شود و شروع به غلیظ شدن کند، بپزد. مخلوط سبزیجات را در تابه بریزید و تفت دهید و سپس آرد را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به آرد آغشته شوند.

  • بعد برنج و بقیه نمک و بقیه آب گوشت را به ماهیتابه اضافه کنید و مخلوط کنید. خامه غلیظ را به آرامی اضافه کنید و مدام هم بزنید. آویشن و رزماری تازه را با ریسمان پخت به هم گره بزنید و در مایع فرو کنید. در آ، ران مرغ پخته شده را روی کل مخلوط قرار دهید و بپوش،د.

  • ماهیتابه را با درب به مدت 35 دقیقه بپزید و سپس درب ماهیتابه را باز کنید و حرارت را روی 450 درجه فارنهایت قرار دهید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه دیگر یا تا زم، که مرغ طلایی شود بپزد. وقتی مرغ قهوه ای شد و دمای داخلی آن 165 درجه فارنهایت شد، ماهیتابه را از فر خارج کنید.*

  • قبل از سرو، اجازه دهید کل ظرف به مدت 10 دقیقه بماند.

نکات و نکات

  • اگر بعد از خارج ، ماهیتابه از فر، برنج همچنان ترد بود، مرغ را از ماهیتابه خارج کنید، ½ فنجان آب گوشت را به ماهیتابه اضافه کنید، مخلوط کنید و بپوش،د. اجازه دهید برنج 15 دقیقه بماند تا برنج بیشتر بپزد.
  • ران مرغ سوخاری شبیه به بیسکویت است، پس مطمئن شوید که بعد از پخت نان شده و قهوه ای طلایی شود.
  • اگر می خواهید مخلوط برنج شما خیلی خامه و مرطوب باشد، ½ فنجان خامه غلیظ اضافی به این دستور اضافه کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 620کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 58g پروتئین: 33g چربی: 29g فیبر: 5g قند: 4g


[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/chicken-،-pie-s،et/