مافین کیک هویج – بر اساس یک بودجه گیاهی



من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

این مافین‌های هویج موز وگان، لطیف، مرطوب، شیرین، کمی تند و بسیار آسان درست می‌شوند! به علاوه، آنها را می توان بدون شکر تصفیه شده، بدون شکر، آرد گندم کامل یا املا، بدون گلوتن، و/یا با تمام مخلوط های مورد علاقه شما درست کرد!

دستی که یک مافین هویج را روی قالب مافین گرفته است.

مافین هویج وگان مرطوب با موز

رسمی است، ما عاشق کلوچه هستیم! آنها مانند تکه‌ای از کیک در حال حرکت هستند که می‌تو،د برای صبحانه، میان‌وعده، جعبه نهار یا دسر از آن لذت ببرید. حتی بهتر از آن، این کلوچه‌های هویج وگان دو مورد از خوراکی‌های مورد علاقه ما را ،یب می‌کنند: نان موز و کیک هویج.

نتایج حاصل، مافین‌های مرطوب، لطیف، کرکی و سالم است که هم میوه و هم سبزیجات دارد، اما مطمئناً مورد علاقه خانواده است! حتی بهتر از آن، آنها پر از بافت هستند، مطمئناً شیرینی شما را راضی می کنند، و واقعاً به راحتی با یک کاسه درست می شوند (کمتر تمیز ،!)، 8 ماده ساده، کم هزینه، و فقط چند دقیقه کار با دست. در آماده سازی

زمان‌برترین بخش دستور پخت، ،د ، هویج است و حتی می‌توان آن را با غذاساز به چند ث،ه کاهش داد. سپس تمام مواد را در یک کاسه مخلوط کنید، خمیر را داخل قالب مافین بریزید و داخل مافین های هویج موزی خوشمزه بپزید.

این دستور غذا نیز فوق العاده همه کاره است. می‌تو،د مواد را مطابق با نیازهای غذایی خود تغییر دهید، از آن‌ها با یا بدون تمام مخلوط‌های مورد علاقه‌تان مانند گردو، نارگیل و آناناس لذت ببرید و آن‌ها را در مافین‌های مینی، معمولی یا جامبو یا حتی در قالب نان بپزید.

بهتر از همه، با ،یب هویج، موز و گردو (اختیاری)، این کیک هویج کلوچه حاوی تن ها فیبر، آنتی ا،یدان ها، پتاسیم، ویتامین K1، ویتامین A و اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب است. ایده آل برای لذت بردن به ،وان یک خوراکی سالم در خانه، هنگام پیاده روی یا در حال حرکت.

برای پخت بیشتر سبزیجات، می تو،د از نان سریع کدو سبز، کیک شکلاتی سیب زمینی شیرین، یا براونی کدو تنبل ما لذت ببرید.

مواد تشکیل دهنده

تهیه این مافین های کیک هویج وگان بسیار آسان است. شما فقط به 9 عدد منگنه ساده و ارزان نیاز دارید.

  • موز: استفاده از موز بیش از حد رسیده با لکه های تیره زیاد مهم است، زیرا آنها شیرین ترین خواهند بود.

اگر موز شما به اندازه کافی رسیده نیستآنها را در دمای 400 درجه فارنهایت/205 درجه سانتیگراد بپزید تا پوست سیاه شود (حدود 5 تا 10 دقیقه). بگذارید خنک شوند، گوشت آن را بیرون بیاورید و له کنید.

  • هویج: برای داشتن بهترین بافت و طعم بهتر است از هویج تازه ،د شده (نه از قبل رنده شده از فروشگاه مواد غذایی) استفاده کنید.
  • قند: ما قبلا از شکر معمولی یا قهوه ای (که طعم کاراملی و رطوبت را فراهم می کند) در این مافین های کیک هویج آسان استفاده کرده ایم. با این حال، می تو،د از موسکوادوی تصفیه نشده، شکر نارگیل یا شکر ،ما استفاده کنید.
  • روغن: از هر روغن پخت و پز ملایمی مانند روغن نباتی یا روغن نارگیل ذوب شده برای کیک هویج لطیف و مرطوب و بدون لبنیات استفاده کنید. برای کاهش روغن، مقداری از آن را با سس سیب شیرین نشده جایگزین کنید.
  • ارد: از آرد همه منظوره، سبوس دار یا آرد (یا مخلوط 50/50) استفاده کنید.
  • خمیرمایه ها: بیکینگ پودر و جوش شیرین باعث تقویت و بافت می شوند.
  • نمک: برای تقویت طعم های مختلف در مافین ها.
  • دارچین: در حالی که معمولاً چندین ادویه در کیک هویج وجود دارد، این دستور العمل آسان برای کیک هویج کلوچه با دارچین در ابتدایی ترین طعم آن خوشمزه خواهد بود.
  • گردو: (اختیاری) از گردوی خام یا کمی برشته شده، بدون نمک و ،د شده استفاده کنید. اسپند، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان یا تخمه کدو تنبل نیز موثر هستند.

چه چیزی می توانم به مافین هویج وگان اضافه کنم؟

راه های مختلفی برای اضافه ، طعم و بافت اضافی به دستور پخت کیک هویج مافین وجود دارد.

  • عصاره و،ل: 1 قاشق چایخوری و،ل طعم کلی مافین موز هویج را افزایش می دهد.
  • میوه خشک شده: می تو،د چندین نوع میوه خشک را به این کلوچه های کیک هویج اضافه کنید. این شامل کشمش معمولی یا طلایی، زغال اخته، یا زردآلو یا ،ما ،د شده خشک می شود.
  • میوه: ¼ تا ¼ فنجان تکه های آناناس یا سیب ،د شده را اضافه کنید – ابتدا خشک کنید.
  • زنجبیل: برای مقداری گرما، یک پینچ سخاوتمندانه اضافه کنید (به طعم آن اضافه کنید).
  • جوز هندی: برای عمق گرم شدن بیشتر، ¼ تا ½ قاشق چایخوری اضافه کنید.
  • هل: فقط کمی برای عمق.
  • نارگیل: ¼ تا ¼ فنجان نارگیل ،د شده شیرین نشده باعث بافت می شود.
  • چیپس شکلات وگان: برای دوستداران شکلات، ¼ تا ½ فنجان اضافه کنید. از چیپس یا تکه استفاده کنید.
  • پوست پرتقال: پوست یک پرتقال را اضافه کنید (و آب آن را برای یک لعاب اختیاری ذخیره کنید).

تاپینگ ها

  • لعاب: 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال (و در صورت تمایل مقداری پوست) + پودر قند.
  • پوسته قند دارچین: شکر قهوه ای درشت + دارچین را با هم ،یب کنید.
  • فراستینگ پنیر خامه ای وگان: پنیر خامه ای وگان + کره گیاهی + پودر قند.
  • تاپینگ استروسل: مانند آنچه برای این Easy Pear Crisp استفاده می شود.
یک قالب مافین از شش عدد کلوچه هویج وگان پخته شده.

طرز تهیه مافین هویج موزی

  • 1) ابتدا فر را با دمای 375 درجه فارنهایت/190 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مافین را با کاغذ یا آستر سیلی، چرب کنید یا بپوش،د.
  • 2) با استفاده از یک چنگال (یا مینی پردازنده/مخلوط)، موزها را در یک کاسه بزرگ له کنید. همچنین هویج ها را با استفاده از حالت متوسط ​​یا ریز روی جعبه رنده ،د کنید یا با استفاده از دیسک ،دکن روی غذاساز در زمان صرفه جویی کنید.
  • 3) تمام مواد خشک (آرد، مایه خمیر، نمک، شکر و ادویه جات) و روغن را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.

مراقب باشید که خمیر را زیاد کار نکنید با شدید بودن یا هم زدن بیش از حد. چند توده ریز خوب است. اگر کمی غلیظ بود، بگذارید خمیر چند دقیقه بماند. هویج در حالی که خمیر می نشیند مایعی را در خمیر آزاد می کند.

  • 4) هویج و گردو (در صورت استفاده) را داخل آن بریزید، سپس خمیر را در قالب مافین ت،یم کنید و هر کدام را تا بالا پر کنید.
  • 5) سینی را به وسط فر منتقل کنید و حدود 25 دقیقه بپزید یا تا زم، که قهوه ای طلایی، پفکی شوند و با فشار کمی برگردند. یک خلال دندان که در مرکز قرار داده شده باید تمیز بیرون بیاید.
  • 6) در نهایت مافین های هویج موزی را از فر خارج کرده و اجازه دهید حداقل 15 دقیقه خنک شوند قبل از اینکه آنها را به توری خنک کننده منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. لذت ببرید!

توصیه های خدمت

یکی از این کلوچه های هویج وگان را در حال حرکت یا در خانه (در دمای اتاق یا گرم شده در مایکروویو یا توستر) با:

  • کره گیاهی
  • پنیر خامه ای وگان
  • کره آجیل – مانند کره بادام، اسپند یا گردو
  • اسپری شکلاتی وگان (وگان نوتلا)
  • کره سیب
  • کره نارگیل
  • یک دونه ماست گیاهی
  • یک پیمانه بستنی وگان و،لی
  • فنجان چای یا قهوه

چگونه می توان جلو و ذخیره کرد؟

می تو،د خمیر مافین آماده شده (منهای بیکینگ پودر و جوش شیرین) را در بسته در یخچال نگهداری کنید. 2 روز قبل از پخت آن را به مدت 30 دقیقه از یخچال خارج کرده و مواد مخمر را به آن اضافه کرده و بپزید.

پس از پخت، روی مافین های هویج موزی را به صورت شل بپوش،د دمای اتاق به مدت 2-3 روز یا آنها را در ظرف دربسته با حوله کاغذی نگهداری کنید یخچال تا 5 روز

آیا می تو،د مافین کیک هویج را فریز کنید؟

این مافین های هویج موزی به خوبی یخ می زنند 2-3 ماه. ابتدا آنها را در یک سینی با فاصله بین آنها پهن کنید و فریز کنید تا جامد شوند (چند ساعت). سپس آنها را در نایلون / بسته بندی اکو بپیچید و به کیسه فریزر منتقل کنید.

اجازه دهید مافین در دمای اتاق ذوب شود یا از اجاق توستر یا مایکروویو برای آب ، سریع آن استفاده کنید.

سوالات متداول

آیا می توانم این دستور غذا را بدون گلوتن درست کنم؟

بله، در صورت نیاز می تو،د از یک ،یب بدون گلوتن همه منظوره مانند آسیاب شاه آرتور یا باب قرمز استفاده کنید. با این حال، مافین ها احتمالاً متراکم تر خواهند بود.

آیا می توانم مافین های کوچک، کلوچه های غول پیکر یا کیک نان درست کنم؟

این دستور غذا با هر یک از موارد بالا کار می کند. با این حال، باید زمان پخت را مطابق با آن تنظیم کنید. به ،وان مثال، مافین های کوچک را ابتدا در حدود 12-15 دقیقه و موارد بزرگتر را در حدود 30 دقیقه تست کنید. برای بررسی آماده بودن از خلال دندان استفاده کنید.

آیا می توانم مقدار شکر را کاهش دهم؟

بله، می تو،د مقدار شکر را به میزان دلخواه خود کم یا زیاد کنید. روش دیگر، یک جایگزین شکر مانند شکر قهوه ای بدون شکر یا اریتریتول را امتحان کنید. با این حال، دومی ممکن است بافت پخت را تنظیم کند.

آیا می توانم موز را جایگزین کنم؟

می تو،د از سس سیب شیرین نشده یا پوره دیگری مانند سیب زمینی شیرین یا کدو تنبل استفاده کنید.

نکات و نکات دستور العمل برتر

  • از موز خیلی رسیده استفاده کنید: برای شیرینی طبیعی به شما امکان می دهد میزان شکر اضافه شده در دستور غذا را کاهش دهید.
  • از آرد زیاد استفاده نکنید: هنگام استفاده از اندازه گیری فنجان، ابتدا آن را در کیسه پف کنید. از قاشق برای انتقال آن به فنجان اندازه گیری استفاده کنید و آن را با پشت یک چاقو صاف کنید.
  • خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید: این امر باعث رشد بیش از حد گلوتن می شود و می تواند به مافین های متراکم و ،تیکی/صمغی منجر شود.

شیرینی های گیاهی بیشتر

شما همچنین ممکن است از این 35 دستور العمل کیک وگان لذت ببرید.

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • فر را با دمای 375 درجه گرم کنید و قالب مافین را کمی چرب کنید.

  • موز له شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

  • شکر، روغن، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، آرد، دارچین را اضافه کنید و به آرامی با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.

  • هویج و گردو (در صورت استفاده) را داخل خمیر بریزید.

  • خمیر را با قاشق داخل قالب مافین بریزید و هر فنجان را تا بالا پر کنید.

  • به مدت 25 دقیقه یا تا زم، که کلوچه ها قهوه ای طلایی شوند، بپزید.

  • از موز خیلی رسیده استفاده کنید: برای شیرینی طبیعی به شما امکان می دهد میزان شکر اضافه شده در دستور غذا را کاهش دهید.
  • از آرد زیاد استفاده نکنید: هنگام استفاده از اندازه گیری فنجان، ابتدا آن را در کیسه پف کنید. از قاشق برای انتقال آن به فنجان اندازه گیری استفاده کنید و آن را با پشت یک چاقو صاف کنید.
  • خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید: این امر باعث رشد بیش از حد گلوتن می شود و می تواند به مافین های متراکم و ،تیکی/صمغی منجر شود.

کا،ی: 238کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 48gپروتئین: 5gچربی: 4gچربی های اشباع شده: 0.4gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 0.5gسدیم: 463میلی گرمپتاسیم: 326میلی گرمفیبر: 3gقند: 16gویتامین A: 3602IUویتامین سی: 6میلی گرمکلسیم: 62میلی گرماهن: 2میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: دسر، میان وعده

غذا: آمریکایی

روش: فر

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: کیک هویج، کلوچه هویج، کلوچه بدون لبنیات، بدون تخم مرغ، کلوچه، صبحانه گیاهی، برانچ گیاهی، کیک وگان، دسر وگان، کلوچه گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/carrot-cake-،ins/