مافین نارنجی کرن بری – WellPlated.com



اشتیاق من به پخت با دمای بیرون رابطه مع، دارد. هر چه دمای هوا بیشتر می‌شود، بیشتر می‌خواهم در آشپزخانه با فر داغ و همراهی خوب باشم. دستور العمل عالی برای خلق و خوی من: روشن، جشن کلوچه زغال اخته نارنجی.

کلوچه نارنجی کرن بری سرد

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

وقتی خارش پختن در نزدیکی تعطیلات افزایش می‌یابد، وسوسه‌انگیز است که همیشه یک دسر شیرین یا لذیذ را انتخاب کنید (کوکی‌های پرتقالی مادربزرگ من دوروتی با کرن بری یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های این فصل از سال است).

اما، ما به تعادل (و صبحانه!) نیز نیاز داریم.

این کلوچه ها با طعم های سنتی کرن بری و پرتقال، طعم های تعطیلات را به میان وعده ها یا صبحانه های سالم می آورند.

طعم های تعطیلات در صبحانه

اجازه ندهید دسرها همه سرگرم کننده باشند!

مافین نارنجی کرن بری با آیسینگ

بهترین دستور تهیه کلوچه پرتقال کرن بری

  • خوشمزه و مغذی. متأسفانه، ا،ر مافین های نانوایی (مانند مافین های نارنجی کرن بری در استاربا، و پانرا) مملو از موادی هستند که اساساً آنها را کیک می کند. برای کیک توهینی وجود ندارد، اما زم، که من هوس یک کلوچه می کنم، ترجیح می دهم خوشمزه باشد و مغذی.
  • مواد مفید این دستور پخت مافین سالم، که با مواد ساده ای که احتمالاً در حال حاضر در انبارتان دارید، درست شده است، بسیار برجسته و بالاتر از آنچه در یک جعبه پیدا می کنید.
  • طعم های تازه. همانطور که این کلوچه‌های پرتقال با دانه خشخاش ثابت می‌کنند، پوست پرتقال تازه و عسل پخته شده با هم مانند آفتابی است که در یک روز زمست، می‌تابد.
  • زغال اخته! من هر پاییز مشتاقانه منتظر فصل زغال اخته هستم زیرا من عاشق کرن بری تازه در پخت هستم! چیز خاصی در مورد گرفتن میوه ای تازه و در فصل در این فصل از سال و ساختن جادو وجود دارد.
کلوچه پرتقالی کرن بری سالم

بررسی 5 ستاره

“به طور جدی یکی از بهترین دستور العمل های کلوچه که من تا به حال درست کرده ام. خیلی بهتر از هر چیزی که فروشگاه ،یده وجود دارد. دستور غذا ساده است و درست ، آنها زمان زیادی نمی برد.”

– اشلی –

طرز تهیه مافین نارنجی کرن بری از ابتدا

من قول می دهم که این کلوچه های نارنجی کرن بری آسان، یک فعالیت پخت لذت بخش خواهد بود که قرار است رضایت بخش باشد.

من چندین تکرار را آزمایش کردم تا دقیقاً برای شما من، باشد.

برخی از مافین ها:

  • مرطوب و کرکی. این استاندارد برای همه دستور العمل های کلوچه سالم من است.
  • سالم. این مافین ها به اندازه کافی شیرین هستند که بین ترشی کرن بری ها متعادل شوند، اما نه آنقدر شیرین که جذابیت خود را به ،وان یک صبحانه سالم از دست بدهند. (برای بهترین ها در دنیای کیک و کلوچه، این مافین های کیک هویج را بررسی کنید.)
  • آسان. شما حتی نیازی به همزن ایستاده ندارید!
  • قابل توجه بدون سنگین بودن. در حالی که این کلوچه‌ها لطیف هستند، بافت آن‌ها هنوز به اندازه‌ای محکم است که زغال اخته را پشتیب، می‌کند و در برابر طعم تازه و روشن آن مقاومت می‌کند.

مافین های نارنجی کرن بری به سادگی فوق العاده هستند.

از آن‌ها به ،وان یک میان‌وعده بدون مراقبت لذت ببرید، در میان کارهای شلوغ تعطیلات، صبحانه بی‌نظیر بخورید، یا آن‌ها را بخشی از یک وعده برانچ کنید.


مواد تشکیل دهنده

  • کران بری. جواهری از پخت عید. من زغال اخته تازه را در اینجا به دلیل ،یدن و درخشندگی بیشترشان دوست دارم.
  • شیر. می تو،د از هر نوعی که دوست دارید استفاده کنید. اگر مقداری از پخت های دیگر تعطیلات باقی مانده است، حتی می تو،د این مافین های نارنجی کرن بری را با دوغ درست کنید.
  • پوست پرتقال + آب پرتقال تازه. این دو راز آن طعم پرتقال ستاره ای هستند. پوست آن با شکر ،یب می‌شود تا مزه آن به حدا،ر برسد.
  • ماست یون،. ماست یون، کمک می‌کند تا این مافین‌ها کرکی و مرطوب شوند و در عین حال آن‌ها را سالم نگه می‌دارد.
  • کره. بهتر است از کره برای غنای مافین استفاده کنید تا روغن. کمی پیشرفت می کند، و من قول می دهم که 100٪ ارزشش را دارد.
  • ارد. آرد همه منظوره کمک می‌کند مافین‌ها را سبک و پف‌دار نگه دارید، در حالی که آرد گندم کامل سفید، مواد مغذی بیشتری دارد.
  • دارچین. کمی دلپذیری و چاشنی را اضافه می کند.
  • عسل. یک راه خوشمزه برای افزودن شیرینی طبیعی و یک جفت فوق العاده با پرتقال.
  • لعاب پرتقال. لمس نهایی که نمی خواهید از آن بگذرید. زیبا به نظر می رسد و طعم مافین ها را بسیار جذاب می کند.

نکته!

قرار دادن شیر، ماست و تخم‌مرغ در دمای اتاق، مافین‌ها را سبک و پف‌دار می‌کند و به ،یب بهتر مواد کمک می‌کند.

جهت

پوست مرکبات در یک کاسه
  1. شکر را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید، سپس پرتقال را روی آن پوست بگیرید.
پوست مرکبات و شکر در یک کاسه
  1. این دو را به هم ،ید.
یک پیمانه با آب پرتقال و شیر
  1. آب پرتقال، شیر و ماست را با هم ،یب کنید.
  2. مواد خشک را به مخلوط شکر اضافه کنید.
تخم مرغ ها به یک پیمانه اندازه گیری اضافه می شوند
  1. بقیه مواد مرطوب را به مخلوط شیر اضافه کنید.
تخم مرغ ها در حال هم زدن
  1. هم بزنید تا یکدست شود.
زغال اخته در یک کاسه خمیر
  1. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ،یب شوند. زغال اخته را اضافه کنید.
خمیر مافین در قالب مافین
  1. مافین های کرن بری پرتقالی را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 22 دقیقه بپزید. اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس در صورت تمایل با لعاب تمام کنید. حفاری در!

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. مافین ها را در یک ظرف دربسته با حوله کاغذی در دمای اتاق روی پیشخوان تا چهار روز نگهداری کنید.
  • یخ زدن. مافین ها را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا سه ماه فریز کنید. ذوب کنید و به دلخواه میل کنید. من دوست دارم ابتدا مافین ها را به صورت جداگانه بپیچم تا بتوانم از آنها برای صبحانه و میان وعده های سریع استفاده کنم.

نکات ذخیره سازی

برای نکات بیشتر در مورد نگهداری باقیمانده غذا، این پست در مورد نحوه نگهداری کلوچه را بررسی کنید.

با مافین کرن بری نارنجی چی سرو کنیم

اسفناج و فتا کیش سریع و آسان در ظرف پای با کراست

صبحانه های خوش طعم

کیش اسفناج

1 ساعت 35 دقیقه

یک تابه با یک کاسرول صبحانه گیاهی برش داده شده برای جمعیت با یک تکه از کاسرول در یک بشقاب

صبحانه و عصرانه

کاسرول صبحانه گیاهی

1 ساعت 10 دقیقه

برش های کاملاً پخته شده از بیکن پخته شده در فر روی ورق های حوله کاغذی سفید

صبحانه و عصرانه

بیکن پخته شده در فر

25 دقیقه

مشاهده همه دستور العمل ها

دو عدد مافین کرن بری پرتقالی

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

اسکوپ مافین ضروری

برای پخت یکنواخت و بالاترین افزایش ممکن مافین، از یک قاشق خمیر مانند این استفاده کنید! بعلاوه، برای خمیر کوکی و بستنی کار مضاعف انجام می دهد.

کلوچه نارنجی کرن بری سرد

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

سوالات متداول

آیا باید کرن بری را برای کلوچه نارنجی کرن بری از قبل بپزم؟

نه، لازم نیست قبل از پختن مافین کرن بری پرتقال، زغال اخته را از قبل بپزید.

آیا می توانم کرن بری خشک را جایگزین کرن بری تازه کنم؟

می تو،د از کرن بری خشک به جای تازه در کلوچه ها استفاده کنید. از آنجایی که زغال اخته خشک فشرده تر و شیرین تر از تازه است، توصیه می کنم از نصف مقدار آن استفاده کنید (در این دستور، حدود 1/2 فنجان خشک شده است).

آیا می توانم آجیل را به مافین کرن بری پرتقال اضافه کنم؟

اگر از طرفداران آجیل در کلوچه خود هستید، می تو،د تا 1/2 فنجان آن را اضافه کنید. به نظر من گردو، گردو، گردو یا بادام می توانند افزودنی های خوبی باشند. من توصیه می کنم قبل از مخلوط ، با خمیر مافین آنها را برشته کنید.

برای کلوچه ها:

  • پوست و آب 1 پرتقال حدود 1 قاشق غذاخوری پوست و ½ فنجان آب
  • 1/4 فنجان شکر دانه ریز
  • 1/2 فنجان شیر به علاوه اضافی در صورت نیاز، در دمای اتاق
  • 1/4 فنجان ماست یون، ساده بدون چربی در دمای اتاق
  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 فنجان آرد گندم کامل سفید یا آرد همه منظوره اضافی
  • 2 1/2 قاشق چای خوری پودر خمیرمایه
  • 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 2 تخم مرغ های بزرگ در دمای اتاق
  • 6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب و سرد شده است
  • 1/4 فنجان عسل
  • 1 1/4 فنجان ها زغال اخته تازه یا یخ زده اگر یخ زده است، ذوب نکنید

برای لعاب پرتقال (اختیاری اما خوشمزه!):

  • 3/4 فنجان شکر پودر شده
  • 1 قاشق سوپخوری آب پرتقال

  • یک توری را در وسط فر قرار دهید و فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب استاندارد 12 فنج، مافین را به آرامی با اسپری ن،ب بپوش،د یا با آسترهای کاغذی بپوش،د.

  • شکر را در یک کاسه بزرگ همزن بریزید. پرتقال را مستقیماً روی کاسه ،د کنید.

  • پوست را با انگشتان خود به شکر ،ید تا معطر شود.

  • پرتقال رنده شده را در یک پیمانه شیشه ای بزرگ (مایع) آب کنید. در صورت درست ، لعاب، 1 قاشق غذاخوری از آب را در یک کاسه کوچک نگه دارید و کنار بگذارید. در پیمانه اندازه گیری، آنقدر شیر بریزید تا 1 فنجان مایع به دست آید (میزان شیر مورد نیاز شما بر اساس آبدار بودن پرتقال شما متفاوت است). ماست یون، را با همزن بزنید. در حالی که بقیه مواد خشک را اندازه می گیرید کنار بگذارید (کمی غلیظ می شود).

  • در ظرف حاوی شکر، آرد همه منظوره، آرد گندم کامل سفید، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند.

  • در کاسه ای که آب پرتقال و مخلوط شیر باقی مانده است، تخم مرغ، کره آب شده و عسل را اضافه کنید.

  • هم بزنید تا ،یب شوند.

  • مواد مایع را روی مواد خشک بریزید. با یک کاردک ،تیکی، به آرامی تا کنید تا ،یب شوند، به محض اینکه آرد از بین رفت، متوقف کنید. خمیر گلوله خواهد شد. زغال اخته را خیلی آرام هم بزنید. با یک قاشق مافین، قاشق بزرگ یا پیمانه، خمیر را به طور مساوی بین فنجان های مافین ت،یم کنید.

  • مافین ها را به مدت 20 تا 22 دقیقه بپزید، تا زم، که رویه ها طلایی شوند، وقتی مافین ها را لمس کردید، به آرامی به عقب برگردند و یک خلال دندان که در مرکز مافین قرار داده شده، تمیز بیرون بیاید. تابه را روی توری سیمی قرار دهید تا به مدت 5 دقیقه خنک شود، سپس هر کدام از مافین ها را به آرامی از قالب خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند (مفین ها را برای مدت طول، تری در تابه نگذارید وگرنه ممکن است شروع به بخار شدن کنند و تبدیل به مافین شوند. خیس). مافین ها در ابتدا بسیار ظریف خواهند بود اما با سرد شدن سفت می شوند.

  • در حالی که مافین ها خنک شدند، لعاب را درست کنید: به کاسه ای که آب پرتقال رزرو شده است، پودر قند را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. روی مافین های خنک شده بریزید.

  • برای ذخیره ،: مافین ها را در یک ظرف نگهدارنده دربسته با حوله کاغذی در دمای اتاق تا 4 روز نگهداری کنید.
  • یخ زدن: مافین ها را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه فریز کنید. ذوب کنید و به دلخواه میل کنید. من دوست دارم ابتدا مافین ها را به صورت جداگانه بپیچم تا بتوانم از آنها برای صبحانه و میان وعده های سریع استفاده کنم.

خدمت: 1(از 12) بدون لعابکا،ی: 186کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 29gپروتئین: 4gچربی: 7gچربی های اشباع شده: 4gکلسترول: 43میلی گرمپتاسیم: 171میلی گرمفیبر: 2gقند: 12gویتامین A: 266IUویتامین سی: 7میلی گرمکلسیم: 72میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

کلوچه های سالم بیشتر

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/cranberry-orange-،ins/