لوبیا وگان – بر اساس یک بودجه گیاهی



من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

تنها چیزی که برای تهیه این لوبیا وگان خوشمزه نیاز دارید پنج ماده ساده است! فقط در 20 دقیقه مخلوط می شود و یک خوراکی خوشمزه را ایجاد می کند که همه دوست دارند در آن غوطه ور شوند. لوبیا سفید برای روز بازی، شب فیلم، ناهارهای ساده و خیلی چیزهای دیگر عالی است!

لوبیا وگان را در یک کاسه سفید در برابر پس زمینه سفید تکمیل کرد

دیپ لوبیا یکی از آن غذاهای همه منظوره است که هنگام خوردن غذاهای گیاهی موثر است! آن را به ،وان دیپ با دیپرهای مورد علاقه خود مانند چیپس پیتا، کراکر وگان خانگی و غیره سرو کنید!

اما همچنین به ،وان اسپری که می تو،د به نان اضافه کنید (به جای کره گیاهی) تا یک نان تست صبحانه خوشمزه درست کنید، یا یک اسپری عالی بر پایه پروتئین برای اضافه ، به ساندویچ های با طعم های مختلف!

اگر از این دیپ لوبیا سفید وگان لذت می برید، ممکن است از این دیپ لوبیا سفید کاری یا لوبیا سفید چیپوتل نیز لذت ببرید.

چرا این دستور العمل کار می کند

  • فقط پنج ،اصر.
  • طول می کشد فقط بیست دقیقه ساختن.
  • بودجه پسند دیپ لوبیا خانگی
  • ایده آل برای آماده سازی غذا.

آنچه در این دستور غذا می گنجد

پنج ماده ساده تمام چیزی است که برای تهیه یک دسته از این دستور غذای لوبیا کانلینی وگان نیاز دارید.

مواد تشکیل دهنده برای غوطه وری لوبیا گیاهی در برابر یک سطح سفید اندازه گیری شده است
  • بادام خام: طعم بی نظیری به دیپ می دهد!
  • روغن زیتون: روغن سالم کامل برای تهیه این دستور غذا.
  • سیر: حبه های سیر تازه قطعا بهترین گزینه برای طعم دادن هستند!
  • رزماری: گیاهی کمی چوبی که طعم زیادی به دیپ می‌افزاید.
  • لوبیا کانلینی: ایده آل برای مخلوط ، تا یک لوبیا سفید خامه ای.

طرز تهیه دیپ لوبیا وگان

  • 1) بادام را برشته کنید در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا تا زم، که شروع به قهوه ای شدن کنند. تابه را مدام تکان دهید تا نسوزد. وقتی آماده شد، آنها را کنار بگذارید.
فرآیند اضافه ، بادام به ماهیتابه
  • 2) روغن زیتون را گرم کنید در تابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا. سیر و رزماری را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود.
فرآیند اضافه ، روغن به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، روغن به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، سیر به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، رزماری به ماهیتابه
  • 3) بادام را اضافه کنید در غذاساز یا مخلوط کن مخلوط کنید تا تقریباً پودر شود، سپس مخلوط سیر را اضافه کنید. اگر به اندازه کافی خامه ای نیست، 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
فرآیند افزودن بادام به غذاساز
فرآیند افزودن مخلوط به غذاساز
فرآیند اضافه ، لوبیا به غذاساز
شات فرآیند پس از مخلوط ، مخلوط لوبیا در غذاساز

نکات تخصصی

  • حتما آبکش کنید و آبکشی کنید لوبیا قبل از اضافه ، آنها به داخل!
  • از رزماری تازه و سیر تازه استفاده کنید برای بهترین طعم
  • مخلوط کن یا غذاساز برای تهیه دیپ لوبیا سفید خامه ای بهترین کار را دارد.
  • در شیشه یا ظرف دربسته نگهداری شود تا پنج روز در یخچال.
  • پخش لوبیا همه کاره! می تو،د از آن مانند هوموس یا به ،وان دیپ استفاده کنید – سعی کنید آن را در بروشتا با رویه گوجه فرنگی قرار دهید یا از آن به ،وان اسپری برای ساندویچ استفاده کنید.

سوالات متداول

بهترین جایگزین لوبیا کانلینی چیست؟

اگر کانلینی پیدا نکردید، می تو،د از لوبیای سفید دیگری مانند لوبیا شمالی، لوبیا قناری یا باقلا استفاده کنید. لوبیا چیتی نیز به خوبی کار می کند زیرا طعم ملایمی دارد اگرچه رنگ آنها کمی تیره تر است.

آیا می تو،د دیپ لوبیا را منجمد کنید؟

بله، تو میتونی! با انجماد آن تا سه ماه در ظرف دربسته، عمر مفید لوبیا را افزایش دهید. اجازه دهید تا آب شود و قبل از سرو دوباره مخلوط کنید.

لوبیا وگان را در یک کاسه سفید در برابر پس زمینه سفید تکمیل کرد

نحوه خدمت

این دیپ لوبیا وگان برای گروه ها عالی است، بنابراین آن را برای هر گردهمایی روز بازی، شب فیلم یا مهم، در حیاط خلوت سرو کنید! همچنین برای وعده های غذایی در طول هفته مفید است. در اینجا چند راه برای استفاده از آن وجود دارد:

نحوه ذخیره سازی

باقیمانده آن را در یک شیشه یا ظرف دربسته تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید یا با فریز ، تا سه ماه ماندگاری آن را افزایش دهید.

دستور العمل های بیشتر شیب گیاهی

ع، ها توسط آلفونسو رویا

  • بادام ها را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زم، که شروع به قهوه ای شدن کنند، تفت دهید و مرتب تابه را تکان دهید. کنار بگذارید.

  • روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. سیر و رزماری را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود.

  • بادام ها را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا تقریباً پودر شود، سپس مخلوط سیر را اضافه کنید. اگر به اندازه کافی خامه ای نیست، 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.

  • حتما آبکش کنید و آبکشی کنید لوبیا قبل از اضافه ، آنها به داخل!
  • از رزماری تازه و سیر تازه استفاده کنید برای بهترین طعم
  • مخلوط کن یا غذاساز برای تهیه دیپ لوبیا سفید خامه ای بهترین کار را دارد.
  • در شیشه یا ظرف دربسته نگهداری شود تا پنج روز در یخچال.

کا،ی: 209کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 24gپروتئین: 9gچربی: 9gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 6gچربی ترانس: 0.001gسدیم: 6میلی گرمپتاسیم: 522میلی گرمفیبر: 6gقند: 1gویتامین A: 7IUویتامین سی: 0.4میلی گرمکلسیم: 93میلی گرماهن: 3میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

دوره: دیپس و سس

غذا: آمریکایی

روش: مخلوط کنید

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: پیش غذا، دستور العمل های لوبیا، لوبیا کانلینی، دستور العمل های دیپ، روز بازی، غذای مهم،، دستور العمل های سریع، زیر 30 دقیقه، دیپ لوبیا وگان، دستور العمل های گیاهی، دستور العمل های گیاهی، دیپ لوبیا سفید



منبع: https://plantbasedonabudget.com/when-i-dip-you-dip-we-bean-dip/