لوبیا سفید تند چیپوتل



این دیپ لوبیا سفید چیپوتل تند با 5 ماده خامه‌ای، دودی، تند و در عرض چند دقیقه آماده می‌شود—برای غوطه‌ور ، و پخش ، در یک لحظه ایده‌آل است. بدون گلوتن، بدون لبنیات، بدون روغن، وگان!

لوبیا سفید ادویه دار Chi،le را روی سطح سفید قرار دهید

لوبیا سفید خامه ای و تند را فقط در 5 دقیقه غوطه ور کنید

وقتی صحبت از دیپ می شود، ما عاشق دستور العمل هایی هستیم که در آن کمتر، بیشتر است. منظور ما دستور العمل هایی با کمترین مقدار مواد، زمان و تلاش است – اما با حدا،ر طعم و توانایی خوشایند – درست مانند این لوبیا تند! چه برای یک موقعیت خاص، تعطیلات، شب تاکو، یا یک میان وعده بعد از ظهر پنجشنبه، این لوبیا سفید تند چیپوتل آماده برای تحت تاثیر قرار دادن است!

فقط با 5 ماده و حدود 5 دقیقه برای آماده سازی و مخلوط ،، این دستور غذای لوبیا سفید آماده برای تحت تاثیر قرار دادن و عالی برای ،، است که می خواهند چیزی با کمی دودی و لگد داغ با چیپس و چوب سبزیجات خود لذت ببرند. به علاوه، این دستور پخت آسان لوبیا با چندین نوع لوبیا کار می کند!

ما آن را به قدری دوست داریم که حتی آن را روی نان و در بسته بندی خفه می کنیم تا یک افزودنی خوشمزه و مغذی برای هر وعده غذایی داشته باشیم. به علاوه، این غذا برای آماده ، غذا و فریزر من، است.

به دنبال راه های بیشتری برای استفاده از آن قوطی های لوبیا سفید هستید؟ دستور العمل های ما را برای همبرگر لوبیا سفید، کینوآ مدیترانه ای لیموی وگان-سیر (سالاد یا گرم)، یا حتی لوبیاهای پخته آهسته پز ما را بررسی کنید. همچنین ممکن است از پیمایش این لیست از 59 روش برای استفاده از قوطی لوبیا لذت ببرید!

هزینه ،نی هر خدمت: 0.29 دلار

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

فقط به 5 ماده ساده، ارزان و من، برای آشپزی تکیه کنید تا این دستور غذای خوشمزه لوبیا سفید تند را تهیه کنید.

مواد تشکیل دهنده برای Chi،le White Bean Dip با سطح سفید اندازه گیری شده است
  • لوبیا: برای این دستور از یک قوطی لوبیا سفید (مانند لوبیا کانلینی) استفاده کردیم. با این حال، این دیپ لوبیا تند با لوبیا سیاه، لوبیا چیتی یا حتی لوبیای سرخ شده نیز کار می کند. از لوبیاهای کنسرو شده معمولی یا کم سدیم استفاده کنید.
  • فلفل چیپوتل: از فلفل چیپوتل در سس ادوبو استفاده کنید، زیرا برای این دستور پخت چیپوتل به فلفل و مقداری سس نیاز دارید. این ،صر ستاره این دستور غذا است که حاوی دود و گرمای فوق العاده طعم دهنده است.
  • سیر: سیر تازه بهترین است، هر چند می تو،د از پودر سیر در مقدار کمی استفاده کنید.
  • آب لیمو: لیموترش تازه (یا آب لیمو) بهترین کار را دارد، اما از بطری آن استفاده کنید.
  • زیره: فقط مقدار کمی از آن به طرز شگفت انگیزی با طعم های دودی و تند در این لوبیا سفید تند جفت می شود.
  • گشنیز: (اختیاری) به طعم اضافه کنید. روش دیگر، پیاز سبز می تواند موثر باشد.

شما همچنین به مقدار کمی آب نیاز دارید تا دیپ لوبیا چیپوتل را به غلظت دلخواه خود برس،د.

چه چیز دیگری می توانم به دیپ لوبیا چیلی اضافه کنم؟

  • فلفل قرمز دودی: برای تقویت بیشتر دود در این دیپ تند، کمی پاپریکا دودی اضافه کنید.
  • پودر فلفل قرمز/پودر کاین: برای تقویت بیشتر ادویه، آن را به طعم اضافه کنید.
  • گیاهان دارویی: برای استفاده بیشتر از لوبیا سفید تند و گیاهی، می تو،د مقداری پونه کوهی خشک یا آویشن خشک را به طعم اضافه کنید.
  • روغن زیتون: برای داشتن دهان نرم‌تر و ابریشمی‌تر، مقداری روغن زیتون به دیپ چیپوتل اضافه کنید.
  • پنیر خامه ای وگان: برای لوبیا سفید غنی تر و خامه ای تر.
  • پنیر گیاهی: اگر می خواهید لوبیا تند را گرم سرو کنید، می تو،د آن را با پنیر رنده شده گیاهی (مانند چدار وگان) بپاشید و آن را در فر گرم کنید تا حباب شود.

چگونه دیپ لوبیا سفید تند درست کنیم؟

با حداقل آماده سازی عملی و یک غذاساز، می تو،د یک دسته از این لوبیا کانلینی تند را در چند دقیقه درست کنید.

  • 1) ابتدا لوبیای کنسرو شده را آبکش کرده و آبکش کرده و حبه های سیر را پوست بگیرید.
  • 2) سپس همه مواد را به غذاساز منتقل کرده و آنقدر پردازش کنید تا یکدست شود.
شات فرآیندی از مواد ادویه دار لوبیا سفید چیپوتل که به غذاساز اضافه شده است

آب لیمو و گشنیز را به تدریج اضافه کنید تا مزه دار شود. در صورت تمایل، گشنیز را حذف کنید.

  • 3) به لوبیای تند مزه بدهید و هر یک از چاشنی ها را به مزه تنظیم کنید، سپس لذت ببرید!

نکات و نکات دستور العمل برتر

  • بافت را تنظیم کنید: غذاساز را برای غوطه وری درشت با بافت یا پوره به قوام دلخواه خود فشار دهید.
  • چاشنی ها را تغییر دهید: بعد از مخلوط ، آن را بچشید و هر ،صری (ادویه، سس ادوبی، آبلیمو و غیره) را تنظیم کنید.
  • برای غلیظ ،/رقیق ، دیپ: مقدار آبی که به دیپ لوبیا سفید وگان اضافه می کنید را تنظیم کنید.

سوالات متداول

آیا می توانم لوبیا تند را گرم بخورم؟

می تو،د این لوبیا سفید را به صورت سرد، در دمای اتاق یا مدتی در فر/مایکروویو گرم شده میل کنید. اگر این کار را انجام دهید، حتی می تو،د قبل از گرم ،، مقداری پنیر رنده شده گیاهی به آن اضافه کنید.

آیا می توانم از حبوبات دیگر استفاده کنم؟

به غیر از لوبیا سفید، این دستور غذای تند وگان با لوبیا چیتی، لوبیا سرخ شده و احتمالاً حتی نخود نیز به خوبی کار می کند. گزینه دوم مورد علاقه ما تهیه دیپ لوبیا سیاه چیپوتل است.

آیا می توانم از حبوبات خانگی استفاده کنم؟

کاملا. فقط آن ها را بپزید تا نرم شوند، آبکش کنید و آبکشی کنید و طبق دستور که نوشته شده است ادامه دهید.

توصیه های خدمت

مانند ا،ر دیپ‌ها، می‌تو،د از این دیپ لوبیا چیپوتل وگان لذت ببرید:

  • کراکر
  • نان ،د شده یا نان تخت
  • چیپس پیتا یا چیپس تورتیلا
  • چوب شور
  • خامه ها (هویج، خیار، کرفس و غیره، چوب)

همچنین می‌تو،د از آن به‌،وان لوبیا سفید پخش شده در ساندویچ‌ها و بسته‌بندی‌ها (از جمله بوریتو) استفاده کنید، آن را در کاسه‌های سالاد/غلات بریزید، یا حتی آن را نازک کنید تا به‌،وان یک سس نمناک روی سبزیجات و سالاد استفاده کنید.

دستورالعمل های ذخیره سازی

می‌تو،د باقیمانده لوبیا سفید چیپوتل را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید یخچال به مدت 3-4 روز. در روز دوم حتی طعم بهتری دارد.

متناوبا، شما می تو،د یخ زدگی باقیمانده لوبیا چیلی را در یک ظرف دربسته (با فضای سر) قرار دهید تا تا 3 ماه. سپس در صورت نیاز اجازه دهید تا یک شب در یخچال ذوب شود.

دستور العمل های بیشتر شیب گیاهی

ع، ها توسط آلفونسو رویا

لوبیا سفید ادویه دار Chi،le را روی سطح سفید قرار دهید

لوبیا سفید تند چیپوتل

ترنس پاسکال

این دیپ لوبیا سفید چیپوتل تند با 5 ماده خامه‌ای، دودی، تند و در عرض چند دقیقه آماده می‌شود—برای غوطه‌ور ، و پخش ، در یک لحظه ایده‌آل است. بدون گلوتن، بدون لبنیات، بدون روغن، وگان!

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 0 دقیقه

زمان کل 10 دقیقه

دوره شام نهار

غذا مکزیکی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 129 کیلو کا،ی

  • بافت را تنظیم کنید: غذاساز را برای غوطه وری درشت با بافت یا پوره به قوام دلخواه خود فشار دهید.
  • چاشنی ها را تغییر دهید: بعد از مخلوط ، آن را بچشید و هر ،صری (ادویه، سس ادوبی، آبلیمو و غیره) را تنظیم کنید.
  • برای غلیظ ،/رقیق ، دیپ: مقدار آبی که به دیپ لوبیا سفید وگان اضافه می کنید را تنظیم کنید.

کا،ی: 129کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 24gپروتئین: 8gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 0.1gچربی های چند غیر اشباع: 0.2gچربی اشباع شده: 0.2gسدیم: 114میلی گرمپتاسیم: 494میلی گرمفیبر: 6gقند: 1gویتامین A: 5IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 84میلی گرماهن: 3میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.


منبع: https://plantbasedonabudget.com/chi،le-white-bean-dip/