قارچ تفت داده شده {با سیر و سبزی} – WellPlated.com



اضافه ، قارچ سرخ شده به لیست غذاهای جانبی شما آنها به سرعت پخته می شوند، طعم کره، سبزی و سیر (معروف به DELISH) را می دهند و حال و هوای استیک خانه ای دارند که هنگام سرو آنها احساس زیبایی به شما می دهد.

بهترین راه برای تهیه قارچ تفت داده شده با سیر

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

من 3/4 اول زندگی ام را با تحقیر قارچ ها گذراندم و از زم، که نور را دیدم، زمان از دست رفته را جبران کردم (برای آن داستان، ویدیوی موجود در این پست سوپ قارچ را ببینید).

وقتی صحبت از غذاهای سریع به میان می‌آید، می‌تو،د تقریباً با هر پروتئین محور اصلی (فیله گوشت خوک پخته، سینه مرغ پخته، ماهی قزل آلا پخته)، قارچ‌های تفت داده شده را به راحتی می‌تو،د به‌ویژه اگر فرتان شلوغ است، جفت کنید.

آنها سالم، همه کاره هستند و در حالی که بقیه غذا را آماده می کنید، تقریباً بدون مراقبت طبخ می شوند.

قارچ تفت داده شده برای استیک یا همبرگر در یک کاسه سفید با گیاهان

سبزیجات سرخ شده مانند کلم سرخ شده، کدو حلوایی سرخ شده و هویج تفت داده شده همگی خوشمزه هستند، اما قارچ های تفت داده شده بسیار خاص هستند.

آنها را با استیک سرخ کن هوا و یک سیب زمینی پخته برای یک غذای استیک‌خانه‌ای درجه یک در خانه جفت کنید، یا آن‌ها را در هر شب از هفته برای یک غذای سریع میل کنید.

قارچ های سرخ شده در سس سویا در یک ماهیتابه انباشته شده است

بررسی 5 ستاره

“این خیلی خوبه. من هرگز از سس سویا در قارچ هایم استفاده نکردم و طعم بسیار خوبی به آن اضافه کرد.

– ماریا –

طرز تهیه بهترین قارچ سرخ شده

راز قارچ تفت داده شده یک تابه بزرگ و کمی صبر است.

  • قارچ ها محتوای آب بالایی دارند، بنابراین به طور قابل توجهی پخته می شوند.
  • وقتی این دستور غذا را شروع می کنید، مقدار قارچ مس،ه ای به نظر می رسد، اما در نهایت به مقدار بسیار کمتری خواهید رسید.
  • برای تهیه قارچ های سرخ شده که خیس نیستند، باید مایعی را که قارچ ها آزاد می کنند کاملاً بپزید (یا آن را آبکش کنید). تا زم، که این کار انجام نشود، قارچ ها نمی توانند قهوه ای شوند.

نکته!

شما تفت دادن زمان بر اساس مقدار مایع و اندازه تابه شما متفاوت خواهد بود.

  • اگر قارچ ها در تابه جا دارند، قارچ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه تفت دهید.
  • اگر ماهیتابه شما خیلی شلوغ است (مثل زم، که یک دسته بزرگ مانند این درست می کنید)، باید مدت بیشتری آنها را بپزید.

مواد تشکیل دهنده

  • قارچ. قارچ های خاکی و خوش طعم، تقریباً با هر نوع غذای اصلی به خوبی جفت می شوند. این دستور پخت قارچ سرخ شده علاوه بر اینکه واقعا خوشمزه است، سالم است. قارچ ها سرشار از آنتی ا،یدان ها، ویتامین ها و پتاسیم هستند. ویتامین C و فیبر در اینجا نیز وجود دارد.

مبا، بازار

وقتی صحبت از انواع قارچ به میان می‌آید، بسیاری از آنها وقتی سرخ می‌شوند طعم عالی دارند.

  • برای سهولت نهایی، این دستور غذا را با قارچ های خامه ای ،د شده (که به آن ها قارچ بچه بلا هم می گویند) درست کنید. آنها به طور گسترده در فروشگاه های مواد غذایی در دسترس هستند.
  • برای برداشت بهتر، از ،یبی از قارچ‌ها مانند ترومپت، صدف و شیتاکه استفاده کنید.
  • از قارچ های دکمه ای سفید ساده استفاده نکنید. اینها فاقد عطر و طعم هستند، به خصوص زم، که با انواع دیگر مانند ،نی مقایسه می شوند.
  • عاشق پورتوبلو هستید؟ قبل از تفت دادن، کلاه‌هایتان را به صورت ورقه‌ای برش دهید، یا آن‌ها را برای برگر قارچ پورتوبلو ذخیره کنید.
  • روغن زیتون + کره. قارچ های تفت داده شده با کره فواید خود را دارند، اما قارچ های تفت داده شده با روغن زیتون نیز فواید خود را دارند. من از روغن و کره برای دوتایی پویا استفاده می‌کنم که سیارینگ (روغن) را با طعم غنی و رضایت‌بخش (کره) جفت می‌کند.
  • سیر. سیر و قارچ بهترین ها هستند. سیر به خصوص با کره خوب بازی می کند.

نکته!

توصیه می کنم به جای پودر سیر، سیر تازه را برای این سیر ب،ب،د. از آنجایی که مواد اولیه بسیار کمی وجود دارد، تازگی اهمیت دارد.

  • من بید هستم. من عاشق لمس پس زمینه غیرمنتظره سس سویا اومامی هستم که قارچ ها را قرض می دهد. شما همچنین می تو،د از Worcester،re استفاده کنید.
  • سرکه بازامیک. مانند ماریناد در این قارچ پورتوبلو کبابی، اسیدیته کمی شیرین با،امیک یک جفت قارچ الهی است. کره را متعادل می کند و به قارچ ها عمق می دهد.
  • آویشن تازه. آیا نمی د،د بهترین گیاهان برای قارچ سرخ شده چیست؟ برای ارائه زیبا و طعمی خوش طعم از گیاهان تازه، من دوست دارم از کمی آویشن تازه چوبی استفاده کنم.

نکته تعویض

جعفری تازه یا رزماری نیز از گیاهان عالی برای قارچ های سرخ شده هستند.

جهت

قارچ بر روی تخته برش چوبی
  1. قارچ ها را تمیز کرده و ،د کنید.
پختن قارچ تازه تفت داده شده در قابلمه
  1. با کره و روغن تفت دهید.
بهترین قارچ تفت داده شده در قابلمه
  1. قارچ ها را تفت دهید تا نرم شوند و مایع آن بپزد. سس سویا، سرکه و سیر را هم بزنید.
قارچ های سرخ شده عالی با آویشن در قابلمه
  1. گیاهان تازه را اضافه کنید. لذت ببرید!

انواع دستور غذا

  • قارچ شراب قرمز. سس سویا و سرکه با،امیک را حذف کنید و با 2 قاشق غذاخوری شراب قرمز جایگزین کنید. این کار طعم خوش طعم قارچ را افزایش می دهد. شما نیازی به استفاده از چیز خاصی ندارید، اما شرابی را انتخاب کنید که دوست دارید بنوشید. می تو،د قارچ های سرخ شده را با شراب سفید نیز درست کنید.
  • قارچ با،امیک. مقدار سرکه با،امیک را در این دستور به ۲ تا ۳ قاشق چایخوری افزایش دهید.
  • قارچ پارمزان. قارچ های سرخ شده خود را با دوش پنیر پارمزان تازه رنده شده درست قبل از سرو به پایان برس،د.
  • قارچ سیر اضافی. همانطور که نوشته شده است، این قارچ های سرخ شده کاملا سیر هستند. گفتنی است، اگر می‌خواهید فاکتور سیر را بیشتر کنید، 1 تا 2 حبه اضافه کنید. حتی می تو،د یک قطره آب لیمو در اینجا اضافه کنید!

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. قارچ ها را تا 5 روز در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقی مانده غذاها را در تابه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو گرم کنید. دقت کنید که آن را کم نگه دارید، حرارت متوسط ​​زیاد باعث پخت بیش از حد آنها می شود.
  • یخ زدن. می‌تو،د قارچ‌های تفت‌داده شده را تا 3 ماه در یک ظرف محفظه در یخچال فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.
قارچ های سرخ شده آسان با کره و روغن در فر هلندی

طرز سرو قارچ سرخ شده

جفت های عالی دیگر برای قارچ های سرخ شده

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

بهترین فر هلندی

از سوپ تا تفت داده شده سبزیجات، این اجاق هلندی همه کاره می تواند همه کارها را انجام دهد. این یک سرمایه گذاری است، اما شما از آن برای یک عمر استفاده خواهید کرد.

قارچ های سرخ شده را در یک کاسه سفید انباشته کنید

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من اطلاع دهید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

جلوترش رو نگاه نکن. قارچ های تفت داده شده عالی همین جا هستند!

سوالات متداول

چگونه قارچ هایی را که خیس نیستند تفت دهیم؟

برای اینکه قارچ های تفت داده شده خیس نشوند، از یک تابه بزرگ استفاده کنید که بدون شلوغی آنها را نگه دارد (قارچ ها مایع زیادی از خود خارج می کنند و برای تبخیر شدن نیاز به فضا دارد). اگر شلوغی اجتناب ناپذیر است، زم، که قارچ ها نرم شدند، مایع اضافی را از آن خارج کنید، سپس به قهوه ای شدن ادامه دهید تا کمی ترد شوند.

چگونه قارچ ها را تمیز کنم؟

برای تمیز ، قارچ ها، آنها را با یک حوله کاغذی مرطوب یا اسفنج کمی مرطوب پاک کنید. قارچ ها را زیر آب نگذارید، زیرا مایعات زیادی جذب می کنند و خیس می شوند.

سالم ترین راه برای پختن قارچ چیست؟

در حالی که سالم‌ترین راه برای پختن قارچ روی کاغذ ممکن است مایکروویو یا کباب ، آن‌ها باشد (قارچ‌های پورتوبلو کبابی خوشمزه هستند!)، طعم و بافت این قارچ‌ها قارچ های سرخ شده غیرقابل رقیب هستند و چربی اضافه شده برای رضایت شما مهم است.

آیا می توانم سیر را حذف کنم؟

مطمئن! در حالی که فکر می‌کنم سیر طعم فوق‌العاده‌ای به قارچ‌ها می‌افزاید، در صورت نیاز می‌تو،د آن را حذف کنید.

ویدیو قارچ تفت داده شده

اگر از این ویدیو لذت می برید لطفا در کانال یوتیوب ما مش، شوید. حتماً روی نماد BELL کلیک کنید تا بتو،د اولین ،ی باشید که از ارسال یک ویدیوی جدید مطلع می شوید (و از شما برای اشتراک متشکریم!).

ویدیوی یوتیوب

  • 2 پوند قارچ بچه بلا (،ینی). یا ،یبی از بچه بلا، شیتاکه، صدف، و/یا سایر قارچ های وحشی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1 قاشق سوپخوری من بید هستم (یا تاماری بدون گلوتن)
  • 1 قاشق چایخوری سرکه بازامیک به علاوه اضافی به طعم
  • 2 قاشق غذاخوری سیر ،د شده 6 عدد میخک
  • 2 قاشق چای خوری آویشن تازه ،د شده یا 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه ،د شده، به اضافه برای سرو

  • قارچ ها را با پاک ، ،یفی ها با دستمال کاغذی تمیز کنید یا آن ها را با یک اسفنج تمیز پاک کنید. به برش هایی به ضخامت نیم اینچ برش دهید.

  • در یک تابه بزرگ یا فر هلندی، روغن را روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد و به جوش آمد، کره، قارچ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

  • قارچ ها را تفت دهید، گهگاه هم بزنید تا نرم شوند، آب آنها را آزاد کنید و بیشتر آب میوه ها بپزند، حدود 8 تا 10 دقیقه (اگر آب زیادی در ماهیتابه دارید، می تو،د آن را آبکش کنید تا سرعت بگیرد. فرآیند). سس سویا و سرکه را هم بزنید، سپس سیر را هم بزنید. اجازه دهید به مدت 30 ث،ه، مدام هم بزنید تا بپزد.

  • از روی حرارت بردارید. جعفری یا آویشن را هم بزنید. چاشنی را به دلخواه بچشید و تنظیم کنید. گرم و با مقداری سبزی اضافی سرو کنید.

  • برای ذخیره ،: قارچ ها را تا 5 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
  • برای گرم ، مجدد: باقیمانده غذا را در تابه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن: قارچ ها را تا 3 ماه در یک ظرف محفوظ در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1(از 8)کا،ی: 87کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 6gپروتئین: 3gچربی: 6gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 1gکلسترول: 8میلی گرمپتاسیم: 526میلی گرمفیبر: 1gقند: 2gویتامین A: 112IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 28میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

کناره های سبزیجات خوشمزه تر

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/sauteed-mushrooms/