اگر از عاشقان استاربا، هستید، پس میخواهید از این خانه غمگین شوید دستور تهیه فوم سرد خامه شیرین و،لی.
فقط با چند ماده ساده درست شده است و می تو،د این فوم سرد ، شیرین و،لی را تا 5 روز در یخچال خود نگهداری کنید!
طرفداران استاربا،، ما با دستور تهیه فوم سرد خامه شیرین و،لی او در حال تحقق رویاهای شما هستیم!
فوم سرد ، شیرین و،لی استاربا، چیست؟
فوم سرد ، شیرین و،لی، خامه تابستانه استاربا، است که معمولاً در بالای قهوه سرد سرو میشود.
فوم سرد ، شیرین و،لی شیرین، خامهای و کفدار (با فوم AKA) کاملاً روی دمنوش سرد شما شناور است. این در اصل یک ، و،لی شیرین شده ارتقا یافته است و ما برای آن اینجا هستیم.
فوم سرد ، شیرین چیست؟
خامه غلیظ: خامه غلیظ اساس فوم ، شیرین و،لی است.
شیر 2 درصد: کمی شیر 2% به آن اضافه می کنیم تا خامه غلیظ به خامه فرم گرفته نشود، بلکه تبدیل به کف شود. این را نادیده نگیرید!
خمیر لوبیا و،لی: هیچ چیز بهتر از دیدن مشخصات کوچک خمیر لوبیا و،لی نیست. برای این کار به 1/2 دانه و،ل نیاز دارید.
شربت ساده: به راحتی می تو،د از شربت ساده ای که در فروشگاه ،یداری شده است استفاده کنید یا شربت ساده خانگی خود را درست کنید.
نمک: کمی نمک طعم دلپذیر و،ل را نشان می دهد!
چرا باید از خامه و شیر استفاده کنم؟
دلیل اینکه باید خامه را با کمی شیر رقیق کنید این است که گلوله نشود و به راحتی با قهوه شما مخلوط شود. اغلب اوقات وقتی خامه مستقیم را به قهوه اضافه می کنید، کلوخه می شود، به همین دلیل است که ا،ر مردم از نصف و نیم (خامه + شیر) استفاده می کنند.
تعویض مواد
آیا می توانم به جای آن از قهوه سرد استفاده کنم؟
به جای قهوه سرد می تو،د از قهوه سرد استفاده کنید.
حتی مطمئن نیستید که تفاوت چیست؟ قهوه سرد از طریق خیساندن به جای گرما دم میشود. دستور تهیه دم نوش سرد خانگی ما را اینجا ببینید.
چگونه بسازیم
قهوه دم سرد
این آموزش فوق العاده ساده را در مورد نحوه درست ، قهوه سرد خود در خانه فقط با 2 ماده ببینید!
دریافت دستور العمل
به جای شربت ساده از چی استفاده کنم؟
اگر نمی خواهید از شربت ساده استفاده کنید، اما همچنان می خواهید خامه شیرین خود را شیرین کنید، در اینجا چند ایده وجود دارد:
آیا می توانم از عصاره و،ل استفاده کنم؟
در حالی که ما گذشته لوبیا و،ل را ترجیح می دهیم، می تو،د از عصاره و،ل استفاده کنید اگر این تمام چیزی است که دارید. ما 1/2 تا 1 قاشق چایخوری را توصیه می کنیم.
طرز تهیه فوم سرد ، شیرین و،لی
بیایید ، شیرین و،لی استاربا، را درست کنیم!
- دانه و،ل را سوهان بکشید: ابتدا از پشت یک چاقوی کره برای ،اش دادن خمیر دانه و،ل از دانه و،ل استفاده کنید. آن را به یک شیشه کوچک اضافه کنید.
- مواد را به شیشه اضافه کنید: بقیه مواد را داخل شیشه بریزید.
- مخلوط ،: درب شیشه را بگذارید و مخلوط کنید تا همه با هم ،یب شوند. گزینه ای برای خدمت به ،وان است.
- کف: برای تبدیل ، شیرین و،لی به کف، از کف کن به مدت 15 تا 20 ث،ه آن را کف کنید.
چگونه ، شیرین و،لی را فوم کنیم
دلیل اینکه ، شیرین و،لی به ،وان “فوم” در نظر گرفته می شود این است که در واقع کف کرده و به صورت کف در آمده است. راه های مختلفی برای این کار وجود دارد.
کف ساز برقی: ما یک کفگیر برقی نسپرسو و مانند یک جواهر کار می کند. فقط مطمئن شوید که از تنظیمات سرد استفاده کنید.
کف ساز برقی دستی: کف کننده های دستی روشی ارزان برای کف ، ، شیرین و،لی است.
مطبوعات فرانسه: این یک راز کوچک ماست، اما الف مطبوعات فرانسه در واقع وقتی صحبت از کف ، به میان می آید مانند یک جذابیت عمل می کند. فقط خامه شیرین و،لی را در فرنچ پرس خود قرار دهید و از پمپ برای کف ، آن استفاده کنید.
هم بزنید: هیچ یک از موارد بالا را ندارید؟ از مقداری روغن آرنج استفاده کنید و با همزن آن را دنبال کنید.
پیشنهادات خدمت
فوم ، شیرین و،لی مانند یک ، و،لی ارتقا یافته است. این شیرین، کف آلود است و به طور جدی برای هر نوشیدنی قهوه بسیار عالی است.
- کلد دم: قهوه سرد خود را با این طعم کف آلود پر کنید.
- قهوه فرنچ پرس: شما هرگز نمی خواهید قهوه فرنچ پرس خود را به روش دیگری بنوشید، مگر اینکه روی آن را با این فوم بپوش،د.
- قهوه قطره ای: lقهوه قطره ای ک،یک؟ ما هم! این فوم آن را حتی بهتر می کند.
ذخیره سازی
اگر فکر می کنید باقیمانده خامه شیرین و،لی دارید، اگر قصد نگهداری آن را دارید، آن را کف نکنید.
آن را در ظرف یا شیشه دربسته بریزید و درب آن را ببندید و تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/vanilla-sweet-cream-cold-foam/