استان خراسان شمالی از اقوام مختلف کرد، ترک، فارس، ترکمن، عرب، بلوچ و لر تشکیلشده است و هر یک از اقوام در این روزها غذاهای سنتی خاصی را طبخ میکنند. یکی دیگر از غذاهای محلی تهران است که در مناطق خاصی از تهران طبخ میشود و شامل حبوبات و سبزیهای فراوان است. غذا خوردن یکی از اصلیترین نیازهای هر فردی است، اما در مسافرت یکی از لذتبخشترین قسمتهای سفر هم حساب میشود. شکمگردی و رستورانگردی این روزهای به یکی از سبکهای گردشگری تبدیل شده است و افراد زیادی هم به چشیدن طعم غذاهای جدید علاقه دارند. لطفاً آش ترش زنجان که به ثبت رسیده را لیست غذاهای خوب ایرانی اضافه فرمایید. یکی از غذاهای سنتی و اصیل کرمانشاه سیب پلوی کرمانشاهی می باشد که در نوع خود بی نظیر است .
- بسیاری از مشتریان، رستوران شهربانو را برای دورهمی، مهمانی یا مراسم خود انتخاب میکنند.
- کلم و سبزیجات را هم خورد کرده و اضافه می کنیم تا چند دقیقه بپزد.
- خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد.
- در کنار این موضوع، توصیه میشود که برای کنترل چربی خون، در کنار میگو پلو از آب کرفس استفاده کنید.
اهالی استان مرکزی در لیست غذای ایرانی و محبوب خودشان، یک آبگوشت مقوی و خوشمزه دارند به نام «آبگوشت به و گردو». طرز تهیه آبگوشت به و گردو آسان است و در آن از سبزی خاصی هم استفاده نمیشود. همدانیها در لیست انواع غذای ایرانی محبوب خودشان، «آبگوشت بزباش» را به عنوان یک غذای مجلسی ایرانی جا دادهاند. به این غذا آبگوشت قورمه سبزی هم گفته میشود چون در طرز تهیه آبگوشت بزباش از سبزی استفاده میشود.
باقالی پلو
«کشک کدو» یکی از غذاهای محلی کرمان است که علیرغم خوشمزگی و مقوی بودنش، طرز تهیه بسیار آسانی دارد. این غذا با کشک در اصل با استفاده از کدو سبز تهیه میشود. اما شما میتوانید کشک کدو را به روشی دیگر و به سبک مازندرانی نیز تهیه کنید. در این کشک کدو از کدو حلوایی به جای کدو سبز استفاده میشود.
چوگان شیرازی یا تهچین مرغ و بادمجان
مرغ، لپه، سبزیهای محلی و معطر و ادویهها دستبهدست همدیگر میدهند تا بتوانید یک خورشت خوشمزه را کنار کتهپلای شمالی نوش جان کنید. اسم مهلبیه آشکارا فریاد میزند که پای یک غذای عربی در میان است. دسری خوشطعم که از ترکیب آرد و نشاسته ذرت، شیر، وانیل، شکر و گلاب به دست میآید مهلبیه نام دارد.
غذای سنتی تهران خورش قیمه
فسنجان خورشت نمادین و جزء جدایی ناپذیر غذاهای ایرانی در عروس ها و مهمانی هاست، که ترکیب دلپذیزی از پخت رب انار و گوشت مرغ یا اردک است. پیاز و گرد در رب غلیظی از انار به آرامی با یک دیگر پخته میشوند و سس غلیظی را به دست می دهند. گاهی برای طعم دار کردن این خورشت از زعفران و دارچین استفاده میکنند و بعضی اوقات برای ایجاد تعادل در طعم خورشت، کمی شکر به آن میافزایند. غذاهای محلی کیش را میتوانید در بسیاری از رستوران های کیش پیدا کنید ولی اگر دوست دارید یک قلیهماهی عالی را امتحان کنید به رستوران عمواکبر سر بزنید. رستوران باباقدرت، رستوران پایاب، رستوران پوریا، رستوران انرژی، رستوران رویال استار و رستوران درویش هم انواع غذاهای سنتی کیش را سرو میکنند. ممكن است در نگاه اول فكر كنید این غذا همان قیمه خودمان است و فرقی با آن ندارد.
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی در همه شهرهای ایران شبیه است ولی نوع ماهی معمولا در شمال و جنوب کشور فرق میکند. «شامی کباب» یا کتلت گوشت و سیب زمینی از محبوبترین انواع غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان یک پیشغذا یا غذای ایرانی بدون برنج در مهمانیها هم استفاده میشود. طرز تهیه شامی کباب در شهرهای مختلف متفاوت است البته همه آنها شباهتهایی به هم دارند.