البته تعداد انواع غذاهای ایرانی که برنج مصرف میشوند زیاد میباشد و ما تعداد محدودی از آن ها را در لیست زیر قرار داده ایم. در میان غذاهای ایرانی که سرشار از پروتئین یا مواد مغذی هستند میتوان به آبگوشت، شیر برنج، باقالی پلو با ماهیچه یا گردن، خورش بز قورمه و … اشاره کرد. قابلمه را با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد و بجوشد. سپس آلبالوها را آبکش کنید و آب آن را نیز جداگانه در ظرف بریزید تا بعداً برای تهیه شربت آلبالو و یا رنگ دادن به برنج آلبالو پلو استفاده کنید. برای مطالعه ادامه طرز تهیه ته چین آلبالو خانگی به ۳ روش مختلف با مرغ یا گوشت میتوانید رو لینک مقاله طرز تهیه ته چین آلبالو کلیک کنید. در لیست غذا ایرانی، «رشته پلو» تقریبا در همه شهرها تهیه میشود.
پس از اینکه مواد خوب به هم آغشته شدند، چند لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید خورش برای حداقل 3 ساعت خوب بپزد تا جا بیفتد. سریعترین و سادهترین راه درستکردن دمی گوجه، کته کردن آن است. ابتدا باید پیاز را سرخکرده و سپس سیبزمینی، رب گوجه و ادویه مورد نظرتان را به آن اضافه کنید. برنج را در قابلمه ریخته و یکبند انگشت روی آن آب بریزید.
- در مرحله اول برای تهیه خورشت آلو اسفناج، پیازها را پوست بگیرد و بشویید.
- برای ادامهی طرز تهیه سیب زمینی و پنیر اینجا کلیک کنید.
- جوجه کباب را همراه با گوجه کبابی و برنج زعفرانی و کره می خورند که بسیار ترکیب خوشمزه ای است.
- پلو پاکستانی که هویج و نخود فرنگی و گل کلم جز مواد اصلی این غذا محسوب میشود.
معمولا کرمانیها در طرز تهیه بز قورمه از گوشت بزغاله استفاده میکنند. اسم این غذا هم مانند اسم انواع غذاهای ایرانی دیگر، از مدل به عمل آوردن گوشت این غذا گرفته شده است. “خورش بادمجان” یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی است که کمتر کسی وجود دارد که طعم آن را نپسندد. بادمجان های سرخ شده در این غذا طعم فوقالعاده ای به آن می دهد.
۱۶- آبگوشت متنجنه کرمانی
و سپس مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید تا رنگ بگیرد. در مرحله بعد گوشتهامونرو به قطعات دلخواه برش میزنیم. برای اینکه گوشتها بهخوبی سرخ شده و رنگ و روی بهتری به خودشون بگیرن، اونهارو به پیاز و ادویههای در حال تفت اضافشون میکنیم، تا بوی خامی گوشت کاملا گرفته بشه.
بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای استان زنجان
امكان دارد بارها این غذا را با نامهای كباب دیگی یا كباب بشقابی هم دیده باشید كه نشاندهندهی روشهای مختلف تهیه و طبخ آن است. كوفته تبریزی یكی از مشهورترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی ایران است. همانطور كه از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز میآید. البته كوفته در كل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نامهای گوناگون از آن یاد میشود. برای پختن ماهی شکمپر معمولاً روشهای مختلفی به کار گرفته میشود که در هرکدام از آنها مواد تشکیلدهنده متنوعی مورد استفاده قرار میگیرد.
لذت نوش جان آن با منظره سواحل زیبای خلیج همیشه فارس و صدای نی همبون برای شما یه یاد ماندنی خواهد شد. در کل اگر بخواهیم نگاه اقتصادی به غذاها داشته باشیم قلیه میگو علاوه بر داشتن میگو، به خاطر داشتن سبزی های خاص فصلی و ادویه های خاص در زمره غذاهای گرانقیمت دسته بندی می شود. یکی از بهترین غذاهای ایرانی که در مراسم های مختلف (مانند عروسی) سرو می شود، زرشک پلو است.