سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر



سینه مرغ شکم پر پنیر بروکلی

سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر هرگز طعم بهتری نداشت! مالش خشک مرغ فوق‌العاده خوش طعم و پر ، آسان بروکلی و پنیر، این دستور مرغ شکم‌پر را طعمی لذیذ و پروتئینی دارد. لذت ببرید!

سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر در یک تابه چدنی.

سینه مرغ شکم پر فوق العاده خوش طعم

این دستور پخت سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی در شرف تبدیل شدن به یکی از غذاهای مورد علاقه شما برای یک شام فوق العاده خوشمزه (و پر پروتئین!) است. این یکی از آن چیزهایی است که بسیار شیک به نظر می رسد، اما درست ، دستور العمل هایی بسیار آسان است که شما و کل خانواده از آن لذت خواهید برد.

به‌علاوه، توصیه‌هایی برای پیشنهادات سرو برای تکمیل این غذای خوشمزه ارائه می‌کنیم. بیایید وارد آن شویم، می تو،م!؟

عالی برای تهیه غذا

آیا می خواهید شام سریع و آسان باشد؟ اگر وقت استراحت دارید چند ساعت قبل از شام این مرغ شکم پر را از قبل درست کنید. آنها را در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که آماده خوردن بودید در فر قرار دهید. آماده سازی غذا آسان شد، دوستان.

سینه مرغ خام روی تخته برش.

مواد لازم سینه مرغ شکم پر بروکلی و پنیر

برای دستور کامل، برای لیستی از مواد و دستورالعمل ها، به کارت دستور غذا بروید.

مالش مرغ و خشک

  • سینه مرغ بدون استخوان و پوست (این دستور 4 سینه مرغ درست می کند!)
  • پودر سیر
  • پودر فلفل قرمز
  • آویشن خشک
  • تکه های فلفل قرمز
  • نمک و فلفل
  • روغن زیتون

اگر ادویه مرغ ما را در دسترس دارید، برای آن راحت باشید. در اینجا تست و تایید شده است.

قیمه بروکلی و پنیر

  • پنیر چدار رنده شده – با خیال راحت از جک کولبی ،د شده، چدار سفید یا حتی مخلوط مکزیکی استفاده کنید.
  • ماست یون، ساده – هر درصدی کار می کند!
  • پنیر خامه ای – ما همیشه پنیر خامه ای پر چرب را برای بهترین طعم و بافت توصیه می کنیم.
  • سیر ریز ریز شده – می تو،د از شیشه یا تازه ،د شده استفاده کنید.
  • گل کلم بروکلی – حتما از گلچه های کلم بروکلی تازه و نه فریز شده استفاده کنید!

طرز تهیه سینه مرغ شکم پر

برای تهیه این دستور پخت سینه مرغ شکم پر فقط چند مرحله کوتاه وجود دارد. بسیار شیک به نظر می رسد و ساختن آن بسیار آسان است:

فر را از قبل گرم کنید

فر را از قبل گرم کنید 375 درجه فارنهایت.

مالش ادویه را آماده کنید

پودر سیر، پودر چیلی، آویشن خشک، تکه های فلفل قرمز، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک اضافه کنید. با قاشق مخلوط کنید و کنار بگذارید. این به ،وان مالش خشک مرغ خوش طعم شما استفاده خواهد شد!

برش مرغ و فصل

سینه های مرغ را روی تخته برش قرار دهید و مرغ را از طول نصف کنید با یک چاقوی تیز، سینه مرغ را از یک طرف به هم متصل کنید، اما یک فلپ ایجاد کنید.

مالش ادویه را روی سینه مرغ بپاشید در هر دو طرف، از جمله در فلپ.

سینه مرغ خام بریده شده، آماده پر ، با کلم بروکلی و پر پنیر.

قیمه بروکلی و پنیر درست کنید

پنیر چدار، ماست یون،، پنیر خامه ای و سیر ،د شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید تا ،یب شوند.

بعد، کلم بروکلی ،د شده را به مخلوط پنیر اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کلم بروکلی پوشش داده شود.

مخلوط کلم بروکلی را به یک چهارم ت،یم کنید.

پر ، سینه مرغ

هر سینه مرغ را با 1/4 مخلوط کلم بروکلی پر کنید با قرار دادن آن در بین فلپ. فیلینگ پنیر کلم بروکلی را با بستن درب آن و محکم ، هر دو لبه سینه مرغ با 2 تا 3 خلال دندان یا بیشتر محکم کنید تا به هم ب،بد.

گوشت خوک در بشقاب.

آن را امتحان کنید!

گوشت خوک پر شده

اینها گوشت خوک پر شده از بیرون ترد هستند و در داخل مملو از قارچ های پنیری هستند که این غذاها را به بهترین وعده غذایی شب هفته تبدیل می کند.

دریافت دستور العمل

کلم بروکلی و پنیر را در یک کاسه پر کنید.

مرغ سرخ کن

یک تابه بزرگ چدنی را روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید. روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد، سینه مرغ شکم پر را به تابه اضافه کنید. هر طرف را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا هر سینه مرغ قهوه ای شود.

مرغ شکم پر

با دقت ماهیتابه چدنی را در فر قرار دهید (مراقب باشید ممکن است دسته آن داغ باشد) و با دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بپزید.، ورق زدن در نیمه راه.

برای بررسی دمای داخلی سینه مرغ از دماسنج گوشت استفاده کنید. مطمئن شوید که حداقل 165 درجه فارنهایت است قبل از اینکه آن را از فر خارج کنید. قبل از غذا حداقل 5 دقیقه استراحت دهید. لذت ببرید!

دماسنج گوشت

آن را امتحان کنید!

Thermoworks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. این ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.

هم اکنون ،یداری کنید

با سینه مرغ شکم پر چه چیزی سرو کنیم

این سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر، غذای اصلی فوق العاده ای را برای یک وعده غذایی سالم درست می کند. پیشنهاد می کنیم هر کدام از سالادها و سالادهای زیر را در کنار آن ها سرو کنید تا غذای کاملی داشته باشید:

طرفین

سالاد

سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر آماده تفت دادن و سپس پخته شدن است.

مرغ شکم پر – هر آنچه که باید بد،د

آیا می توانم این سینه مرغ را با مواد دیگر پر کنم؟

بله، شما می تو،د این سینه های مرغ را کاملاً با چیزهای مختلف پر کنید. در اینجا چند ایده جالب دیگر وجود دارد: اسفناج پخته + پنیر، مارچوبه + پنیر پارمزان، یا پنیر خامه ای + پیاز کاراملی شده

از کجا بفهمید سینه مرغ شکم پر پخته شده است؟

وقتی سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر شما پخته می شود، زم، که دمای داخلی مرغ 165 درجه فارنهایت باشد، می د،د. برای اطمینان از اینکه دمای داخلی 165 درجه فارنهایت است از دماسنج گوشت استفاده کنید.

آیا سینه مرغ شکم پر سالم است؟

بله، این یک دستور غذای سینه مرغ شکم پر سالم و یک گزینه شام ​​سالم عالی است! این مرغ شکم پر دارای 49 گرم پروتئین در هر سینه مرغ است. شما همچنین یک وعده سبزیجات را دریافت می کنید که درست در سینه مرغ قرار می گیرند.

سینه مرغ شکم پر را چگونه نگهداری کنم؟

سینه مرغ را قبل از قرار دادن سینه مرغ در ظرف دربسته بگذارید تا کاملا خنک شود و آن را تا 5 روز در یخچال قرار دهید.

سینه مرغ شکم پر را چگونه فریز می کنید؟

این سینه های مرغ شکم پر را بعد از پخت می تو،د فریز کنید! قبل از اینکه آنها را در پ،تیک بپیچید، بگذارید کاملا خنک شوند، سپس فویل حلبی کنید و سپس آنها را تا 3 ماه در فریزر قرار دهید.

برای گرم ، مجدد سینه مرغ شکم پر فر را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید، سینه مرغ را باز کرده و روی سینی فر قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه بپزید.

سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر در یک تابه چدنی.
سینه مرغ شکم پر کلم بروکلی و پنیر

سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر

سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر هرگز طعم بهتری نداشت! مالش خشک مرغ فوق‌العاده خوش طعم و پر ، آسان بروکلی و پنیر باعث می‌شود این سینه‌های مرغ شکم‌شده طعم و طعم خوشمزه و پروتئینی داشته باشند.

آمادگی:15 دقایق

پختن:36 دقایق

جمع:51 دقایق

چربی 26

کربوهیدرات ها 7

پروتئین 49

،اصر

چاشنی

  • 1 فنجان پنیر چدار رنده شده
  • 1/2 فنجان ماست یون،
  • 1/2 فنجان پنیر خامه ای نرم شد
  • 1 قاشق سوپخوری سیر ریز ریز شده
  • 3 فنجان ها کلم بروکلی به قطعات لقمه ای ،د شده

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • مالش ادویه را آماده کنید. پودر سیر، پودر چیلی، آویشن خشک، تکه های فلفل قرمز، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک اضافه کنید. با قاشق مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  • سینه های مرغ را روی تخته برش قرار دهید و مرغ را با چاقوی تیز از طول نصف کنید و سینه مرغ را به هم متصل کنید، اما یک فلپ ایجاد کنید.

  • مالش ادویه را روی سینه مرغ از هر دو طرف از جمله در فلپ بپاشید.

  • پنیر چدار، ماست یون،، پنیر خامه ای و سیر ،د شده را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • سپس کلم بروکلی ،د شده را به مخلوط ماست یون، اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کلم بروکلی با سس ماست یون، آغشته شود.

  • مخلوط کلم بروکلی را به یک چهارم ت،یم کنید.

  • سینه مرغ را با 1/4 از مخلوط کلم بروکلی پر کنید و آن را بین فلپ قرار دهید. فیلینگ پنیر کلم بروکلی را با بستن درب آن و محکم ، هر دو لبه سینه مرغ با 2 تا 3 خلال دندان یا بیشتر محکم کنید تا به هم ب،بد. این کار را با هر سینه مرغ تکرار کنید.

  • یک تابه بزرگ چدنی را روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید. روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد، سینه مرغ شکم پر را به تابه اضافه کنید. هر طرف را به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود.

  • ماهیتابه چدنی را با احتیاط داخل فر قرار دهید (مراقب باشید دسته آن ممکن است داغ باشد) و با دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بپزید و تا نیمه برگرد،د.

  • برای بررسی دمای داخلی سینه مرغ از دماسنج گوشت استفاده کنید. قبل از اینکه آن را از فر خارج کنید مطمئن شوید که حداقل 165 درجه فارنهایت باشد. قبل از غذا حداقل 5 دقیقه استراحت دهید.

ارزش غذایی

کا،ی: 459کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 7g پروتئین: 49g چربی: 26g فیبر: 1g قند: 2g


[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/broccoli-and-cheese-stuffed-chicken-،/