سینه مرغ پر شده با اسفناج – Fit Foodie Finds



این سینه مرغ پر شده با اسفناج یکی از دستور العمل های مورد علاقه جدید شما خواهد بود – و دلیل خوبی دارد! هیچ‌، نمی‌تواند در برابر سینه‌های مرغ آبدار پر شده با اسفناج پف دار و پنیری مقاومت کند. این دستور غذای آسان مرغ همان چیزی است که ما به آن می گوییم: مواد خوب.

سینه مرغ پر شده با اسفناج در بشقاب.

بهترین سینه مرغ با اسفناج پنیری

من شما را نمی دانم، اما من از همان دستور العمل های مرغ خسته کننده قدیمی خسته شده ام. با این حال، این مرغ شکم پر اسفناج آسان هر چیزی جز خسته کننده است. خامه ای، پنیری، پر از طعم است و ایمان شما را به غذاهای خلاقانه مرغ خوشمزه دوباره تقویت می کند – به من اعتماد کنید!

در حال حاضر، این ظرف ممکن است شبیه چیزی باشد که باید به حرفه ای ها سپرده شود، اما در واقع فوق العاده ساده است. این درست مانند تهیه هر دستور پخت سینه مرغ است، اما با یک یا دو مرحله اضافی از آماده سازی و پختن چاشنی خود. آسان peasy!

چرا شما آن را دوست دارم!

این یک دستور العمل ساده با چند ماده اولیه است و در عرض 40 دقیقه آماده خوردن می شود!

چاشنی اسفناج خامه ای به سادگی فوق العاده است.

برای تهیه پیش غذا و آماده سازی غذا عالی است.

هر جمعیتی را شگفت زده خواهد کرد.

PS: اگر سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر ما را دوست دارید، مطمئناً این سینه را دوست خواهید داشت!

اسفناج و پیاز را در ماهیتابه تفت دهید.

جدیدترین دستور پخت مرغ

بیشتر

اسفناج مرغ شکم پر

  • پودر سیر: جام مقدس چاشنی ها از آن پزشک عمومی غافل نشوید. طعم فوق العاده ای روی مرغ می دهد!
  • نمک + فلفل: ما نیازی به توضیح نداریم که چرا شما به این دوتایی آشپزی پویا نیاز دارید.
  • سینه مرغ: ما 1.5 پوند استفاده کردیم. سینه های مرغ بدون استخوان و بدون پوست چون ساده ترین سینه برای پر ، است.
  • روغن زیتون: یک ماده کلیدی برای سرخ ، مرغ و پختن قیمه.
  • پیاز: پیاز به ،وان پایه ای خوش طعم برای قیمه اسفناج پنیری عمل می کند.
  • اسفناج: ما از اسفناج تازه بچه برای این دستور برای بهترین طعم و بافت استفاده کردیم.
  • پنیر خامه ای: ما همیشه پنیر خامه ای پر چرب را برای بهترین طعم و بافت توصیه می کنیم.
سینه مرغ شکم پر روی ورقه پخت.

طرز تهیه سینه مرغ پر از اسفناج

برای دستور کامل، برای لیستی از مواد و دستورالعمل ها، به کارت دستور غذا بروید.

فر را از قبل گرم کنید

فر را از قبل گرم کنید 375 درجه فارنهایت

مالش ادویه را آماده کنید

پودر سیر، نمک و فلفل را به یک کاسه کوچک اضافه کنید. با قاشق مخلوط کنید و کنار بگذارید. این به ،وان مالش خشک مرغ خوش طعم شما استفاده خواهد شد!

برش مرغ + فصل

سینه های مرغ را روی تخته برش قرار دهید و مرغ را از طول به دو نیم کنید با یک چاقوی تیز، بافت سینه مرغ را به هم متصل کنید اما یک فلپ ایجاد کنید.

سینه مرغ را با ادویه از دو طرف مزه دار کنید، از جمله در فلپ. کنار بگذارید.

اسفناج را بپزید

بعد، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. وقتی روغن داغ شد پیاز را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​تفت دهید. سپس اسفناج را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

در تابه را بپوش،د و اجازه دهید اسفناج به مدت 1-2 دقیقه بپزد و هم بزنید تا مطمئن شوید همه اسفناج ها پژمرده شوند. مخلوط اسفناج را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.

پنیر خامه ای + داخل اسفناج درست کنید

پس از خنک شدن اسفناج، پنیر خامه ای را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر خامه ای و اسفناج با هم ،یب شوند. مخلوط اسفناج را به یک چهارم ت،یم کنید.

سینه های مرغ

بعد، هر سینه مرغ را با 1/4 مخلوط اسفناج پر کنید با قرار دادن آن بین فلپ.

فیلینگ پنیر خامه ای اسفناج را با بستن درب آن و هر دو لبه سینه مرغ با 2 تا 3 خلال دندان یا بیشتر محکم کنید تا به هم ب،بد. این کار را با هر سینه مرغ تکرار کنید.

مرغ را بجوش،د

یک تابه بزرگ قابل استفاده در فر را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد، سینه مرغ شکم پر را به تابه اضافه کنید. هر طرف را به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود.

پخت سینه مرغ شکم پر در تابه.

مرغ پر شده را بپزید

با دقت ماهیتابه را داخل فر قرار دهید (مراقب باشید دسته آن ممکن است داغ باشد) و با دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید.، ورق زدن در نیمه راه.

برای بررسی دمای داخلی سینه مرغ از دماسنج گوشت استفاده کنید. مطمئن شوید که حداقل 165 درجه فارنهایت است قبل از اینکه آن را از فر خارج کنید. قبل از غذا حداقل 10 دقیقه استراحت دهید. لذت ببرید!

نکته حرفه ای: در صورت وجود پنیر آب شده در کف ماهیتابه، حتما پنیر خامه ای آب شده را قبل از سرو روی سینه مرغ بریزید. (باید تمام آن پنیر خوشمزه را تهیه کنید.)

گوشت خوک در بشقاب.

آن را امتحان کنید!

گوشت خوک پر شده

اینها گوشت خوک پر شده از بیرون ترد هستند و در داخل مملو از قارچ های پنیری هستند که این غذاها را به بهترین وعده غذایی شب هفته تبدیل می کند.

دریافت دستور العمل

سینه مرغ پر شده با اسفناج در بشقاب.

با سینه مرغ شکم پر چه چیزی سرو کنیم

این سینه های مرغ پر شده با اسفناج یک غذای اصلی فوق العاده برای یک وعده غذایی سالم است. ما توصیه می کنیم هر یک از غذاها و سالادهای زیر را در کنار آنها سر میز شام سرو کنید تا غذای کامل به بهترین شکل انجام شود:

طرفین

سالاد

دماسنج گوشت

آن را امتحان کنید!

Thermoworks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. را ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.

هم اکنون ،یداری کنید

برش سینه مرغ پر شده با اسفناج در بشقاب.

مرغ شکم پر – هر آنچه که باید بد،د

آیا می توانم این سینه مرغ را با مواد دیگر پر کنم؟

بله، شما می تو،د این سینه های مرغ را کاملاً با چیزهای مختلف پر کنید. در اینجا چند ایده جالب دیگر وجود دارد: اسفناج پخته + پنیر، مارچوبه + پنیر پارمزان، یا پنیر خامه ای + پیاز کاراملی شده.

از کجا بفهمید سینه مرغ شکم پر پخته شده است؟

وقتی سینه مرغ پر شده با کلم بروکلی و پنیر شما پخته می شود، زم، که دمای داخلی مرغ 165 درجه فارنهایت باشد، می د،د. برای اطمینان از اینکه دمای داخلی 165 درجه فارنهایت است از دماسنج گوشت استفاده کنید.

آیا سینه مرغ شکم پر سالم است؟

بله، این یک دستور غذای سینه مرغ شکم پر سالم و یک گزینه شام ​​سالم عالی است! این مرغ شکم پر دارای 49 گرم پروتئین در هر سینه مرغ است. شما همچنین یک وعده سبزیجات را دریافت می کنید که درست در سینه مرغ قرار می گیرند.

سینه مرغ شکم پر را چگونه نگهداری کنم؟

سینه مرغ را قبل از قرار دادن در ظرف دربسته و تا 5 روز در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.

ذخیره سازی

سینه های مرغ پر شده با اسفناج را قبل از نگهداری در ظرف در بسته در یخچال به مدت 3 تا 5 روز بگذارید تا کاملا خنک شوند.

می تو،د این سینه مرغ شکم پر را فریز کنید بعد از پختن آنها! قبل از اینکه آنها را در پ،تیک بپیچید، بگذارید کاملا خنک شوند، سپس فویل حلبی کنید و سپس آنها را تا 3 ماه در فریزر قرار دهید.

برای گرم ، مجدد سینه مرغ شکم پرفر را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید، سینه مرغ را باز کرده و روی سینی فر قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه بپزید.

سینه مرغ پر شده با اسفناج در بشقاب.
سینه مرغ پر شده با اسفناج.

سینه مرغ پر شده با اسفناج

این سینه مرغ پر شده با اسفناج با پر ، اسفناج پف دار و پنیری پر شده و تا حد کمال پخته می شود. لذت بردن!

آمادگی:15 دقایق

پختن:40 دقایق

جمع:55 دقایق

چربی 32

کربوهیدرات ها 6

پروتئین 42

،اصر

  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری نمک درشت
  • 1 قاشق چایخوری فلفل
  • 1.5 پوند بدون استخوان سینه مرغ بدون پوست (~4 سینه)
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون جدا از هم
  • ½ پیاز سفید متوسط برشهای نازک
  • 5 اونس اسفناج تازه
  • 6 اونس پنیر خامه ای سرد

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • مالش ادویه را آماده کنید. پودر سیر، نمک و فلفل را به یک کاسه کوچک اضافه کنید. با قاشق مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  • سینه های مرغ را روی تخته برش قرار دهید و مرغ را با چاقوی تیز از طول به وسط برش دهید تا بافت سینه مرغ به هم متصل شود، اما یک فلپ ایجاد کنید.

  • سینه مرغ را با ادویه، از جمله در فلپ، مزه دار کنید. کنار بگذارید.

  • یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. وقتی روغن زیتون داغ شد پیاز را اضافه کنید و پیاز را به مدت 4 تا 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​تفت دهید. اسفناج را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. در تابه را بپوش،د و اجازه دهید اسفناج به مدت 1 تا 2 دقیقه بپزد و هم بزنید تا مطمئن شوید که همه اسفناج ها بپزند. مخلوط اسفناج را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و اجازه دهید اسفناج به مدت 10 دقیقه خنک شود.

  • وقتی اسفناج خنک شد پنیر خامه ای را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر خامه ای و اسفناج با هم ،یب شوند. مخلوط اسفناج را به یک چهارم ت،یم کنید.

  • هر سینه مرغ را با 1/4 از مخلوط اسفناج پر کنید و آن را بین فلپ قرار دهید. فیلینگ پنیر خامه ای اسفناج را با بستن درب آن و هر دو لبه سینه مرغ با 2 تا 3 خلال دندان یا بیشتر محکم کنید تا به هم ب،بد. این کار را با هر سینه مرغ تکرار کنید.

  • یک تابه بزرگ قابل استفاده در فر را روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. روغن زیتون را اضافه کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد، سینه مرغ شکم پر را به تابه اضافه کنید. هر طرف را به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود.

  • ماهیتابه را با احتیاط داخل فر قرار دهید (مراقب باشید دسته آن ممکن است داغ باشد) و با دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید و تا نیمه برگرد،د.

  • برای بررسی دمای داخلی سینه مرغ از دماسنج گوشت استفاده کنید. قبل از اینکه آن را از فر خارج کنید مطمئن شوید که حداقل 165 درجه فارنهایت باشد. قبل از غذا حداقل 10 دقیقه استراحت دهید.

  • اگر ته ماهیتابه پنیر آب شده بود، حتما پنیر خامه‌ای آب شده را قبل از سرو روی سینه‌های مرغ بریزید.

نکات و نکات

  • زمان پخت سینه مرغ ممکن است بسته به اندازه سینه مرغ شما متفاوت باشد.

ارزش غذایی

کا،ی: 483کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 6g پروتئین: 42g چربی: 32g فیبر: 1g قند: 2g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/spinach-stuffed-chicken-،/