سیب زمینی پخته – WellPlated.com



یک سیب‌زمینی، دو سیب‌زمینی… بیایید بهترین‌ها را بپزیم سیب زمینی پخته شده! در این پست، من تمام نکاتم را برای پختن سیب زمینی عالی و کرکی به اشتراک می‌گذارم، از جمله الهام بخشیدن به تاپ و اینکه چه چیزی با آنها سرو شود (نکته: آنها با همه چیز خوب هستند).

سیب زمینی پخته شده در بشقاب با مواد رویه

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

اولین سوراخ سیب زمینی پخته شده کاملاً پخته شده جای خود را به بخار آب می دهد و کرک لطیف خوبی از سیب زمینی را که در پوست ترد محصور شده است نشان می دهد.

منظره زیبایی است. و حتی طعم زیباتر.

این اولین رودوی سیب زمینی من نیست.

  • اگر فضای فر را ندارید یا می‌خواهید حرارت آشپزخانه خود را به حداقل برس،د، می‌تو،د با من سیب‌زمینی پخته شده با هوای سرخ‌کن من، یک سیب‌زمینی پخته به همان اندازه ترد و کرکی در داخل سرخ‌کن درست کنید.
  • اگر شما یک ملکه قابلمه هستید، می تو،د آنها را در آرام پز با سیب زمینی پخته شده در قابلمه نیز تهیه کنید.
سه عدد سیب زمینی پخته با مواد رویه

بهترین روش برای تهیه سیب زمینی پخته

نحوه پخت بهتر این سبزی ریشه ای با روش ها و سوالات مختلفی احاطه شده است.

باید بدون توده یا ماس تحویل داده شود، بیرونی کاملاً ترد داشته باشد، و هیچ مهم، نباید حتی به این فکر کند که بگوید: “خب، ما دیگر هرگز در خانه آنها غذا نمی خوریم زیرا آن سیب زمینی ها بی مزه بودند.”

آیا آنها را در فویل میپیچید؟ سوراخ سوراخ؟ پخت زیاد یا کم؟ فقط از مامانت بپرس؟

من همه را تست کردم و شما را تحت پوشش قرار دادم.

دو عدد سیب زمینی پخته با مواد رویه

اسرار سیب زمینی پخته شده برتر من

  • کاملا خشک کنید. بعد از آبکشی و تمیز ، سیب زمینی ها، آنها را کاملا خشک کنید. رطوبت بیش از حد روی سیب زمینی شما به داخل پوست نفوذ می کند و از گرفتن پوست ترد مورد نظر ما جلوگیری می کند.
  • روی توری سیمی بپزید. سیب زمینی ها را روی یک توری خنک کننده سیمی در بالای ورقه پخت بپزید (یا اگر قفسه های خنک کننده ندارید، مستقیماً روی توری فر قرار دهید). این کار به ترد شدن سیب زمینی کمک می کند و از همه طرف به طور یکنواخت پخته می شود.
  • با حرارت بالا بپزید. بهترین دما برای پخت سیب زمینی پخته است 450 درجه فارنهایت (من می دانم داغ است!) این باعث ترد شدن پوست می شود.
  • دمای داخلی را از نظر آماده بودن بررسی کنید، نه ساعت را. به جای تمرکز بر روی تایمر، سیب زمینی ها را با فشار دادن و بررسی دمای داخلی آنها از نظر پخت بررسی کنید. سیب زمینی ها برای مرحله آ، آماده هستند (روکش ، با کره یا روغن ذوب شده و بازگشت به فر برای تکمیل نهایی) زم، که دمای داخلی آنها در بزرگترین ،مت بزرگترین سیب زمینی به 205 درجه فارنهایت رسید، هنگام فشرده شدن احساس نرمی می کنند و به راحتی سوراخ می شوند. با یک چنگال
سیب زمینی پخته با مواد رویه
  • تا آ، پخت با کره یا روغن ذوب شده بپوش،د. بهترین سیب زمینی پخته بیرونی ترد و شور با فضای داخلی سبک و کرکی دارد. با پوشاندن سیب زمینی در روغن یا کره به پوست ترد لذت بخشی می رسیم پایان پخت و سپس به مدت 10 دقیقه دیگر به فر برگرد،د.
  • فوراً برش دهید. برای اینکه داخل آن حالت پفکی داشته باشد، اجازه ندهید بعد از اتمام پخت، بریده نشده بماند، زیرا سیب زمینی بخار را به دام می‌اندازد و به پختن ادامه می‌دهد. در عوض بعد از بیرون آمدن از فر آن را برش دهید.
  • آنها را بالا ببرید! سیب زمینی به خودی خود ذاتاً ملایم است. به درستی با نمک، فلفل، کره و رویه های دلخواه خود مزه دار کنید.
سیب زمینی پخته کرکی با مواد روی بشقاب

طرز تهیه سیب زمینی پخته در فر

این مراحل را برای تهیه سیب زمینی پخته کامل دنبال کنید.

یادداشت رژیمی

اگر روغن را به جای کره ترجیح می دهید، این دستور العمل سیب زمینی پخته گیاهی، بدون گلوتن و لبنیات است و آن را به یک دستور غذای جانبی عالی برای جمعیت تبدیل می کند.


مواد تشکیل دهنده

  • سیب زمینیها. ستاره! من سیب زمینی رست را توصیه کردم. به علاوه، آنها سرشار از ویتامین C و منبع فیبر هستند.

بهترین سیب زمینی برای سیب زمینی پخته چیست؟

  • راست. این سیب‌زمینی‌ها به دلیل محتوای نشاسته بالایی که دارند، پف‌ترین سیب‌زمینی را تولید می‌کنند و همان چیزی است که من توصیه می‌کنم.
  • طلای یوکان. اینها متراکم تر و طعم کره ای بیشتری دارند. آنها به سبک و پف دار نخواهند بود اما همچنان خوشمزه هستند.
  • سیب زمینی قرمز را برای سیب زمینی سرخ شده در فر ذخیره کنید. آنها برای سیب زمینی پخته خیلی کوچک و مومی هستند.
  • کره یا روغن. سیب زمینی ها در دمای 450 درجه فارنهایت برشته می شوند، بنابراین باید از روغنی استفاده کنید که نقطه دود بالایی داشته باشد، مانند آووکادو، سبزیجات، بادام زمینی، روغن زیتون سبک/خالص، یا روغن کانولا یا روغن قیسی. در این مورد از روغن زیتون فرابکر استفاده نکنید. کره ذوب شده نیز یک گزینه عالی برای طعم دادن بیشتر است.
  • نمک. از نمک کوشر یا نمک دریا برای ترد ، نمک لذت بخش روی پوست استفاده کنید.
  • فلفل. برای رفتن با S باید P داشته باشیم.

نکته!

برای اینکه یک سیب زمینی پخته را به بهترین شکل برش دهید، یک عدد X را با یک چاقوی سرخ ،ی بالای سیب زمینی ببرید و سپس کناره های آن را فشار دهید تا باز شود. این به شما این امکان را می دهد که واقعاً وارد آن شوید تا گوشت را پف کرده و مواد اضافه کنید. مراقب باش. گرمه!

جهت

سیب زمینی ها را قبل از پخت با چنگال سوراخ کنید
  1. سیب زمینی را اسکراب و خشک کنید. پوست های پرک.
سیب‌زمینی‌ها روی توری سیمی و تابه‌ای برای پختن در فر
  1. سیب زمینی ها را روی توری سیمی روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  2. سیب زمینی ها را در دمای 450 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزید تا مرکز بزرگترین سیب زمینی 205 درجه فارنهایت باشد.

نکته!

سیب زمینی ها هنگام فشرده شدن باید نرم شوند و به راحتی با چنگال سوراخ شوند.

برس زدن سیب زمینی پخته با کره آب شده
  1. برس را با کره یا روغن ذوب شده ،ید. بیرون را با نمک و فلفل بپاشید. 10 دقیقه بیشتر بپزید تا پوست ترد شود.
  2. سیب زمینی ها را بعد از خارج ، از فر برش دهید. به دلخواه کرک، فصل و روی آن را بپزید. لذت ببرید!

ایده های تاپینگ سیب زمینی پخته

شما می خواهید سیب زمینی پخته را تکرار کنید تا همه این ،یب ها را امتحان کنید.

اصول اولیه

اینها رویه های سیب زمینی پخته ک،یک هستند. از همه آنها برای “بارگذاری” استفاده کنید:

  • کره (نمک یا بدون نمک)
  • نمک کوشر و فلفل سیاه
  • ماست یون، ساده یا خامه ترش
  • پیازچه یا پیاز سبز ،د شده
  • بیکن پخته و ،د شده (برای روش های پخت آسان به بیکن سرخ کن هوا و بیکن بیکن در فر مراجعه کنید)

پله بالا

برای کمی جذابیت بیشتر:

غذای کامل

سیب زمینی خود را با پر ، فلفل یا سایر پروتئین های خوش طعم به یک وعده غذایی کامل تبدیل کنید:

برش با چنگال به شکل سیب زمینی پخته شده با روکش

ایده سرگرم کننده: نوار سیب زمینی پخته

  • سیب زمینی پخته را خود غذا درست کنید و به مهمانان اجازه دهید سرنوشت خود را با “سیب زمینی پخته” انتخاب کنند.
  • انواع تاپینگ‌ها را در کاسه‌های جداگانه بچینید (به «ایده‌های رویه ، سیب‌زمینی پخته» در بالا مراجعه کنید)، و از هر مهمان بخواهید خودش را آماده کند.
  • حداقل یک پروتئین و دو سبزی به همراه پنیر، کره، نمک و فلفل بگنج،د.
  • می‌تو،د آن را یک سیب‌زمینی پخته با مضمون فلفل قرمز، با فلفل دلمه‌ای فوری همراه با فی،ین‌های سنتی چیلی درست کنید.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. سیب زمینی های پخته شده را در ظرفی دربسته تا 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. سیب زمینی های پخته شده باقیمانده را دوباره در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن. سیب زمینی های پخته شده را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر به مدت حدا،ر 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود. توجه داشته باشید که سیب زمینی پخته شده یخ زده احتمالاً آرد آلود می شود.

چه چیزی را با سیب زمینی پخته سرو کنید

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

قفسه های خنک کننده سیمی همه کاره هستند

قفسه های خنک کننده سیمی نه تنها برای خنک ، محصولات پخته شده، بلکه برای پخت و برشته ، نیز عالی هستند.

سیب زمینی پخته شده در بشقاب با مواد رویه

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

رازها اکنون آشکار شده اند، اوه.

از سیب زمینی کاملا پخته شده خود لذت ببرید!

سوالات متداول

آیا لازم است سیب زمینی هایم را قبل از پختن آن ها بکوبم؟

بله، توصیه می کنم قبل از پخت، سیب زمینی ها را سوراخ کنید. این باعث می‌شود در حین پخت مقداری بخار خارج شود و از انفجار احتمالی سیب‌زمینی جلوگیری می‌کند (و هیچ‌، نمی‌خواهد این آشفتگی در فر باشد!).

آیا سیب زمینی پخته را باید در فویل بپیچید؟

برخی افراد دوست دارند هنگام پخت سیب زمینی پخته شده خود را در فویل بپیچند. این ممکن است در طول فرآیند پخت سرعت بگیرد زیرا گرما را به دام می‌اندازد. با روش من، سیب زمینی ها هستند نه بسته بندی شده به گونه ای که یک لایه برداری ترد در حد امکان ایجاد شود – اگر آنها را بپیچید، پوست آنقدر ترد نمی شود. ارزش وقت گذاشتن را دارد!

سیب زمینی پخته را در چه دمایی باید بپزم؟

روش من (معروف به بهترین دستور پخت سیب زمینی پخته) به پخت سیب زمینی پخته در دمای 450 درجه فارنهایت نیاز دارد، تا زم، که سیب زمینی به راحتی با چنگال سوراخ شود و هنگام فشرده شدن نرم شود.

آیا می توانم فقط یک سیب زمینی پخته در مایکروویو درست کنم؟

البته. همانطور که می‌تو،د انگشت‌های مرغ را در مایکروویو بپزید، اما یک ناگت خیس باقی می‌ماند، راحتی پختن سیب‌زمینی در مایکروویو، بافت سیب‌زمینی پخته را قرب، می‌کند.

برای سیب زمینی پخته:

  • 4 سیب‌زمینی‌های کوچک/متوسط ​​رست هر کدام حدود 8 تا 10 اونس
  • 1 قاشق سوپخوری کره ذوب شده یا کانولا یا روغن نباتی
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی

برای تاپینگ (اختیاری):

  • کره شور یا بی نمک
  • نمک کوشر و فلفل سیاه
  • ماست یون، ساده یا خامه ترش
  • پیازچه ،د شده
  • بیکن ،د شده پخته شده (برای روش های پخت آسان به بیکن سرخ کن هوا و بیکن پخته مراجعه کنید)

  • یک توری را در وسط فر قرار دهید و از قبل با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • سیب زمینی ها را بشویید، سپس با کاغذ یا حوله آشپزخانه، خیلی خشک کنید. با سوراخ های چنگال تمام پوست ها را سوراخ کنید.

  • یک توری سیمی ایمن در فر را روی یک ورقه پخت لبه دار قرار دهید. سیب زمینی ها را روی آن قرار دهید. اگر قفسه سیمی ندارید، می‌تو،د سیب‌زمینی‌ها را مستقیماً روی توری فر بپزید (یک ورقه کوکی را روی توری زیر قرار دهید تا چکه‌های آن گرفته شود).

  • سیب زمینی ها را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزید، تا زم، که مرکز بزرگترین سیب زمینی روی دماسنج خواندن فوری 205 درجه فارنهایت باشد. سیب زمینی ها هنگام فشرده شدن باید نرم شوند و به راحتی با چنگال سوراخ شوند.

  • سیب زمینی ها را از فر خارج کنید. سطح بیرونی آن را با کره یا روغن ذوب شده ،ید. نمک و فلفل بپاشید.

  • سیب زمینی ها را به فر برگردانده و 10 دقیقه دیگر بپزید.

  • به محض اینکه سیب زمینی ها از فر بیرون آمدند، یک شکاف در آن ها برش دهید تا بخار آن خارج شود (این کار باعث می شود تا آنها پف کنند). انتهای سیب زمینی ها را به آرامی فشار دهید تا باز شوند. پف کرده و با نمک، کره و سایر مواد افزودنی دلخواه میل کنید.

  • برای ذخیره ،: سیب زمینی های پخته شده را در ظرف دربسته به مدت 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: سیب زمینی های پخته شده باقیمانده را دوباره در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن: سیب زمینی های پخته را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر به مدت حدا،ر 3 ماه منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1 سیب زمینیکا،ی: 194کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 39gپروتئین: 5gچربی: 3gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 0.2gچربی اشباع شده: 1gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 8میلی گرمپتاسیم: 892میلی گرمفیبر: 3gقند: 1gویتامین A: 91IUویتامین سی: 12میلی گرمکلسیم: 30میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

دستور العمل های بیشتر سیب زمینی

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/baked-،ato/