اینا رو درست کن ترد سیب زمینی سرخ کن هوا برای پوست کاملا ترد و چاشنی شده و سیب زمینی لطیف و نرم در داخل!
سیب زمینی سرخ کن هوای ترد
این سیب زمینی های سرخ کن هوای ترد، غذای جانبی عالی برای هر وعده غذایی هستند! آنها کاملاً چاشنی شده و در عرض 10 دقیقه در هوا سرخ می شوند و به حالت ترد می رسند. ما عاشق این غذاخوریها هستیم که در کنار استیک سوسیس و لوبیا سبز سرخ شده سرو میشوند. خوشمزه!
چرا آنها را دوست خواهید داشت!
کاملا چاشنی شده: شما عاشق ،یب ساده ادویه ها برای این سیب زمینی های سرخ کن هوا خواهید شد.
پخته شده در 10 دقیقه: درست است! تنها چیزی که نیاز دارید 10 دقیقه برای سرخ ، آنها در هوا است تا کاملاً ترد شوند.
همه کاره: این سیب زمینی ترد را می توان در کنار هر چیزی سرو کرد! به علاوه، از آنجایی که 100% در سرخ کن بادی درست می شوند، فضای فر را اشغال نمی کنند.
مواد لازم برای سرخ ، سیب زمینی
این سیب زمینی های سرخ کن هوا بسیار ساده هستند و فقط به چند ماده نیاز دارند. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:
- سیب زمینی قرمز بچه: نکته شماره 1 ما هنگام سرخ ، سیب زمینی در هوا این است که مطمئن شوید که اندازه سیب زمینی های شما تقریباً ی،ان باشد تا به طور یکنواخت بپزند.
- روغن زیتون: برای ترد ، سیب زمینی ها به روغن زیتون به ،وان روغن و چربی نیاز دارید.
- چاشنی ها: نمک، فلفل سیاه آسیاب شده، پودر سیر، پونه کوهی خشک، آویشن خشک، رزماری خشک، پاپریکا و پودر چیلی.
از چه نوع سیب زمینی می توانم برای سیب زمینی سرخ کن هوا استفاده کنم؟
در حالی که ما از سیب زمینی قرمز بچه استفاده کردیم، خبر خوب این است که می تو،د از هر سیب زمینی استفاده کنید! فقط مطمئن شوید که آنها را به یک اندازه برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند. در اینجا چند گزینه دیگر وجود دارد:
- سیب زمینی حنایی
- سیب زمینی آیداهو
- سیب زمینی های شیرین
- یامز
- سیب زمینی انگشتی
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کن با هوا
پیش گرم ، و آماده سازی
سرخ کن را از قبل با دمای 380 درجه فارنهایت گرم کنید و 1 تا 2 قاشق چایخوری روغن زیتون را در سرخ کن هوا بریزید.
سیب زمینی ها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و آنها را با روغن زیتون بپاشید. سیب زمینی ها را مزه دار کنید و با دستان خود روغن و چاشنی ها را روی سیب زمینی ها ماساژ دهید.
سیب زمینی سرخ شده با هوا
سیب زمینی ها را داخل سبد سرخ کن بادی بریزید و به مدت 5 دقیقه بپزید، سبد را تکان دهید و 5-6 دقیقه دیگر یا تا زم، که سیب زمینی ها در داخل پخته و بیرون ترد شوند، بپزید.
سرو کنید و لذت ببرید!
سیب زمینی ها را از سرخ کن بیرون بیاورید و با سس کچاپ، ،دل یا هر ماده دیگر سرو کنید. لذت بردن!
سس های غوطه ور برای سیب زمینی سرخ کن هوا
بدیهی است که این سیب زمینی ها در سس کچاپ غوطه ور می شوند، اما اگر به دنبال گزینه های دیگری برای غوطه ور شدن هستید، اجازه دهید هر یک از این سس های خانگی پر طعم را به شما توصیه کنیم:
نکات برتر
سیب زمینی را در اندازه های مشابه ،د کنید: مطمئن شوید که تیترهای خود را به طور یکنواخت برش دهید تا همه آنها به یک اندازه باشند. این باعث می شود که آنها با سرعت ی،، بپزند.
بپزید تا قهوه ای طلایی شود: سیب زمینی های خود را حدود 10 تا 11 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی شوند سرخ کنید. مال ما 10 دقیقه طول کشید و بیرون ترد و داخل خامه ای شد (اصلا زیاده روی نکرد!).
سرخ کن های هوا متفاوت: سرخ کن های هوا در اشکال و اندازه های مختلف وجود دارند. مانند اجاق ها، آنها می توانند در درجه حرارت متفاوت باشند. حتما سیب زمینی های خود را تا نیمه بررسی کنید تا میزان زمان اضافی مورد نیاز را بسنجید.
ذخیره سازی
این سیب زمینی های ترد بهتر است بلافاصله لذت ببرید!
با این حال، اگر سیب زمینی باقی مانده باشد، در ظرف در بسته به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری می شود.
برای گرم ، مجدد: سیب زمینی ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید، آنها را در روغن بپاشید و در دمای 450 درجه فارنهایت بپزید تا دوباره ترد شوند و گرم شوند.
سیب زمینی سرخ کن هوای ترد
اینا رو درست کن ترد سیب زمینی سرخ کن هوا برای پوست کاملا ترد و چاشنی شده و سیب زمینی لطیف و نرم در داخل! فقط 10 دقیقه زمان پخت.
آمادگی:20 دقایق
پختن:10 دقایق
جمع:30 دقایق
دستورالعمل ها
-
سرخ کن را با دمای 380 درجه فارنهایت* گرم کنید و 1 تا 2 قاشق چایخوری روغن زیتون را در سرخ کن هوا بریزید.
-
سیب زمینی ها را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و آنها را با روغن زیتون بپاشید. سیب زمینی ها را با نمک، فلفل، سیر، پونه کوهی، آویشن، رزماری، پاپریکا و پودر چیلی مزه دار کنید. از دستان خود برای ماساژ روغن و چاشنی ها روی سیب زمینی استفاده کنید. مطمئن شوید که روی سیب زمینی ها پوشیده شده است.
-
سیب زمینی ها را داخل سبد سرخ کن بادی بریزید و به مدت 5 دقیقه بپزید، سبد را تکان دهید و 5-6 دقیقه دیگر یا تا زم، که سیب زمینی ها در داخل پخته و بیرون ترد شوند، بپزید.
-
سیب زمینی ها را از سرخ کن بیرون بیاورید و با سس کچاپ، ،دل یا هر ماده دیگر سرو کنید.
نکات و نکات
- ما از سرخ کن بادی 7 کوارتی Power XL استفاده کردیم. هر سرخ کن هوا دارای یک سبد با اندازه متفاوت است. اگر سبد کوچکتری دارید، ممکن است مجبور شوید سیب زمینی های خود را در دو دسته بپزید.
- برخی از سرخ کن های هوا دمای 380 درجه فارنهایت ندارند. اگر مال شما اینطور نیست، سرخ کن هوا را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
- از روغن موجود در سیب زمینی یا سرخ کن بادی غافل نشوید. برای ترد ، سیب زمینی ها به روغن نیاز دارید.
- ما کیسه 1.5 پوندی بچه سیب زمینی ،یدیم، اما می تو،د از سیب زمینی بیشتر یا کمتر استفاده کنید و چاشنی ها را بر اساس آن تنظیم کنید.
ارزش غذایی
کا،ی: 189کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 29g پروتئین: 4g چربی: 7g فیبر: 3g قند: 2g
[ad_2]
منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-،atoes/