سوپ عدس لبنانی | خورنده گزنده



این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. به ،وان یک همکار آمازون، من از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم. لطفا افشای من را بخو،د.

سوپ عدس

غنی، خوش طعم، آسان سوپ عدس لبن، (s،rbet adas) گرم و دل،ب است و برای یک وعده غذایی شبانه خانوادگی من، است. این غذای آسان که با عدس قرمز، سبزیجات، ادویه جات و آب لیمو درست شده است، سالم، گیاهی و به طور طبیعی بدون گلوتن نیز هست!

سوپ عدس لبن، اصیل در یک کاسه سفید سرو می شود و با جعفری تزئین شده است.

این سوپ عدس واقعی لبن، یکی از دستور العمل های مورد علاقه من است که در مواقعی که به یک وعده غذایی آسان، سیر کننده و سالم نیاز دارم درست می کنم. من عاشق استفاده از عدس در انواع دستور العمل ها هستم، زیرا آنها یک غذای سالم، غنی از پروتئین و فیبر و بر پایه گیاهی هستند که می توانند به روش های مختلف تبدیل شوند!

می‌تو،د آن‌ها را به سالاد اضافه کنید (مثل این سالاد فتا با سبزیجات و عدس)، از آن‌ها به ،وان جایگزین گوشت مانند این بولونی وگان یا این ولینگتون وگان استفاده کنید، آن‌ها را به کاری و دال‌هایی مانند این کاری نخود و عدس اضافه کنید و حتی آن‌ها را برگرد،د. مانند این همبرگرهای عدس، به پیت های همبرگر گیاهی!

اما یکی از ساده ترین راه ها برای استفاده از عدس اضافه ، آن به سوپ است. به این دستور سوپ لبن، «شوربت آداس» یا «شوربت آداس» نیز می‌گویند که به م،ای واقعی کلمه به «عدس سوپ» ترجمه می‌شود.

این سوپ ساده را به تنهایی سرو کنید، یا با نان وگان خانگی، نان پیتا، یا مقداری نان ،د شده مانند این نان سیر سرخ کن گیاهی برای غوطه ور شدن، با سالاد جانبی مانند آووکادو گوجه فرنگی و سالاد خیار برای روشنایی، یا با مقداری نان سرو کنید. سیب زمینی سرخ شده وگان برای یک طرف دل،ب!

این پر از طعم، فوق العاده سیر کننده، آرامش بخش و من، برای تمام خانواده است. همچنین برای تهیه غذا عالی است، بنابراین می تو،د یک قابلمه بزرگ از این سوپ عدس مدیترانه ای درست کنید و نصف آن را برای بعد فریز کنید!

👩🏽‍🍳 چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • بافت صاف
  • وگان و بدون گلوتن
  • سوپ مقوی، فوق العاده رضایت بخش
  • دوستی خانوادگی
  • یک وعده غذای قابلمه
  • فقط به تعداد انگشت شماری مواد نیاز دارد
  • یک راه عالی برای دریافت یک تن پروتئین گیاهی در یک وعده غذایی
  • بهترین دستور پخت سوپ عدس لبن،!

آ،ین ویدیوی دستور غذا!

🥘 مواد لازم

این دستور پخت شوربت آداس به مواد اولیه انباری نیاز دارد که به راحتی در فروشگاه مواد غذایی محلی شما پیدا می شود! در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

مواد لازم برای دستور پخت آسان سوپ عدس لبن، در زمینه سفید.
  • سبزیجات و روغن زیتون: پیاز زرد، هویج و سیب زمینی به این سوپ خوشمزه طعم، بافت و دل،بی می بخشد. قبل از افزودن عدس به روغن زیتون نیاز دارید تا سبزیجات خوب و کاراملی شوند.
  • عدس قرمز و آب سبزیجات: عدس قرمز رنگ پایه این سوپ خوشمزه را تشکیل می دهد! آنها خیلی سریع و آسان پخته می شوند و منبع عالی پروتئین هستند. همچنین برای دم ، سوپ به آب سبزیجات (یا آب گوشت) نیاز دارید.
  • ،یب ادویه: ،یبی از پودر زیره آسیاب شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آب لیموی تازه طعم خوبی به این دستور پخت سوپ عدس ،ی می دهد.

🔪 دستورالعمل

تهیه سوپ عدس قرمز لبن، بسیار آسان است! در اینجا طرز تهیه این سوپ آداس آورده شده است.

پیاز را آماده و تفت دهید: عدس ها را در یک صافی بشویید تا آب آن تمیز شود، آب آن را بگیرید و کنار بگذارید. در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی، روغن را گرم کنید و پیاز را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا نرم شود.

تفت دادن پیاز در قابلمه

سبزیجات را اضافه کنید: هویج و سیب زمینی را اضافه کنید. 1-2 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید و مدام هم بزنید.

پیاز، هویج و سیب زمینی را در قابلمه روی اجاق تفت دهید.

بقیه مواد را اضافه کنید: تمام مواد باقیمانده به جز لیمو را اضافه کنید. هم بزنید و بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید و 40 دقیقه بجوش،د.

آشپزی شوربت آداس در قابلمه روی اجاق گاز.

،یب: از روی حرارت بردارید و اجازه دهید این اداس بی حامد قبل از مخلوط ، کمی خنک شود تا نسوزد. با استفاده از مخلوط کن غوطه وری یا مخلوط کن با سرعت بالا، این سوپ عدس وگان را مخلوط کنید تا یکدست و خامه ای شود.

آشپزی شوربت آداس در قابلمه روی اجاق گاز.

خدمت: چاشنی را به سلیقه تنظیم کنید. این سوپ عدس و سیب زمینی لبن، را با کمی آب لیمو سرو کنید.

سوپ عدس لبن، در مخلوط کن.

💭 نکات تخصصی

  • عدس خود را حتما بشویید! شستن عدس ها قبل از پختن به از بین بردن ،یفی یا ، کمک می کند.
  • برای جلوگیری از ،بندگی، حتما سوپ را در طول پخت هم بزنید تا عدس به ته دیگ ن،بد.
  • یک مخلوط کن غوطه وری (یا همزن دستی) استفاده آسان تر است برای مخلوط ، سوپ، اما اگر مخلوط کن غوطه وری ندارید، می تو،د از مخلوط کن معمولی استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که سوپ را به صورت دسته ای و پس از خنک شدن مخلوط کنید تا از پاشیده شدن آن جلوگیری شود.
  • لازم نیست عدس خود را خیس کنید: عدس قرمز قبل از پختن نیازی به خیس شدن ندارد، با این حال، باید آبکشی شود و سنگ یا ، پاک شود. اگر می خواهید در این دستور غذا از نوع دیگری از عدس استفاده کنید، باید آنها را خیس کنید تا زمان پخت کلی کاهش یابد. انواع مختلف عدس نیاز به زمان پخت متفاوتی دارند. عدس قرمز و زرد نسبت به عدس سبز و عدس قهوه ای به زمان پخت کمتری نیاز دارد.
  • بافت را در صورت نیاز تنظیم کنید: به راحتی می تو،د تمام یا فقط نیمی از این سوپ عدس له شده را بسته به قوام مورد نظر خود مخلوط کنید. برای یک سوپ غلیظ، فقط نیمی از آن را با هم مخلوط کنید تا بافت غلیظ‌تری به دست آورید.

📖 تغییرات

  • سوپ عدس لبن، با برنج: وقتی سوپ پخته شد و برای بافت بیشتر مخلوط شد، می تو،د 1/2-1 فنجان برنج سفید پخته شده، برنج قهوه ای یا حتی کینوآ را به سوپ اضافه کنید و این را به یک وعده غذایی کامل تبدیل کنید (عدس + برنج یک گیاه کامل را ایجاد می کند. پروتئین!).
  • سبزیجات مختلف: ما از پیاز، هویج و سیب زمینی استفاده کردیم، اما می تو،د سیب زمینی شیرین، گل کلم، کدو حلوایی یا حتی فلفل دلمه ای را امتحان کنید!
  • سوپ عدس و اسفناج لبن،: برای سبزیجات بیشتر، می تو،د مقداری سبزی برگدار را به این دستور پخت سوپ عدس لبن، اضافه کنید! اگر می‌خواهید سبزی‌ها کاملا پخته شوند، می‌تو،د آن را همزمان با اضافه ، عدس اضافه کنید یا می‌تو،د 5 دقیقه قبل از اتمام پخت آن را اضافه کنید تا رنگ سبز روشن‌تری پیدا کند. بچه اسفناج، چغندر سوئیس، کلم پیچ، یا سبزیجات سبز برگ مورد علاقه خود را امتحان کنید.
  • تزیینات: گشنیز تازه، جعفری تازه، ماست یون، یا ماست وگان ساده، پنیر فتا یا فتا گیاهی، یا حتی چیپس پیتای ،د شده را امتحان کنید!
  • ادویه ها: مقداری حرارت بیشتر به این سوپ عدس گیاهی با مقداری فلفل قرمز ،د شده، فلفل سیاه بیشتر یا حتی کمی فلفل کاین اضافه کنید.

❓سوالات متداول دستور پخت

آیا سوپ عدس سالم است؟

آره! این سوپ به چند دلیل برای شما فوق العاده سالم است:

شماره 1 | پروتئین گیاهی بالا & فیبر: عدس منبع عالی پروتئین گیاهی است و این سوپ را به یک وعده غذایی سالم، مقوی و سیر کننده تبدیل می کند. فیبر برای رژیم غذایی روزانه شما مهم است زیرا به هضم غذا کمک می کند، به رشد باکتری های سالم روده کمک می کند و باعث می شود مدت طول، تری احساس سیری کنید. یک وعده از این سوپ عدس له شده لبن، دارای 13 گرم پروتئین و 16 گرم فیبر رژیمی است!

شماره 2 | کم چرب و کا،ی: عدس، سبزیجات و ادویه ها به طور طبیعی کا،ی و چربی کمی دارند. چربی موجود در این سوپ از روغنی است که سبزیجات در آن تفت داده شده اند. می تو،د با حذف روغن و استفاده از آب سبزیجات یا آب برای تفت دادن سبزیجات، روغن را بیشتر کاهش دهید.

شماره 3 | سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی: عدس و سبزیجات هر دو سرشار از مواد مغذی هستند. عدس به ویژه سرشار از مواد شیمیایی گیاهی است که به محافظت از بدن در برابر بیماری های مزمن متعدد مانند بیماری قلبی و دیابت نوع 2 کمک می کند. هویج سرشار از ویتامین A، آنتی ا،یدان ها و ویتامین های B است و سیب زمینی سرشار از ویتامین C و پتاسیم است!

چه چیزی باعث طعم بهتر عدس می شود؟ چرا سوپ عدس من بی مزه است؟

برای خوش طعم شدن عدس فقط به دو چیز نیاز دارید: نمک و ادویه! عدس از نظر طعم بسیار ملایمی است، بنابراین طعم هر چیزی را که با آن جفت کنید به خود می گیرد. هنگام تهیه عدس از نمک و فلفل سیاه فراوان برای طعم دادن استفاده کنید. در این دستور غذا، ادویه های گرم اضافی مانند زردچوبه و زیره، طعم زیادی به دستور سوپ عدس لیموی لبن، شما می بخشد!

یک کاسه سوپ عدس چند کا،ی دارد؟

به طور معمول، 1 کاسه سوپ عدس با اندازه متوسط ​​بین 150 تا 300 کا،ی دارد. این دستور سوپ عدس خاورمیانه ای حدود 280 کا،ی در هر وعده دارد!

چه چیزی با سوپ عدس بهتر است؟

این سوپ عدس وگان لبن، با لیمو به بهترین وجه با چیپس پیتای غلات کامل ،یب می شود تا کمی ترد، بافت و دل،بی به آن بدهد. همچنین می تو،د یک ماست ماست را برای داشتن ،صری از ، و خنکی و سبزی تازه برای روشنایی اضافه کنید.

چگونه سوپ عدس گیاهی را نگهداری کنیم؟

می تو،د باقی مانده سوپ عدس را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
برای نگهداری در یخچال: اجازه دهید سوپ کاملا خنک شود. به ظرف دربسته منتقل کنید و در یخچال قرار دهید. تا 5 روز نگه می دارد.

برای نگهداری در فریزر: اجازه دهید سوپ کاملا خنک شود. به ظرف مخصوص فریزر منتقل کنید و در فریزر قرار دهید. تا 2-3 ماه حفظ می شود. برای گرم ، مجدد از یخ زده – سوپ منجمد را به مدت 24 ساعت در یخچال ذوب کنید. سپس در یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود یا در مایکروویو گرم کنید.

سوپ عدس سنتی لبن، در یک کاسه سفید سرو می شود که با جعفری تزئین شده است.

🍲 دستور العمل های بیشتر سوپ سالم!

آیا دستور پخت این سوپ گیاهی را دوست دارید؟ لطفا یک را بگذارید امتیاز 5 ستاره 🌟 در دستور پخت زیر و/یا بررسی در بخش نظرات در پایین صفحه!

شما همچنین می تو،د من را دنبال کنید فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، و پینترست برای دیدن غذاهای خوشمزه، سالم و من، برای خانواده، و اگر سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم!

📋 کارت دستور غذا

سوپ عدس لبن،

سوپ عدس لبن، غنی، خوش طعم و آسان (شوربت آداس) گرم و دل،ب است و برای یک وعده غذایی شبانه خانوادگی من، است. این غذای آسان که با عدس قرمز، سبزیجات، ادویه جات و آب لیمو درست شده است، سالم، گیاهی و به طور طبیعی بدون گلوتن نیز هست!

زمان آماده سازی15 دقیقه

زمان پخت45 دقیقه

زمان کل1 ساعت

دوره: غذای اصلی، سوپ

غذا: مدیترانه ای، وگان

رژیم غذایی: بدون گلوتن، لاکتوز کم، وگان، گیاهخواری

خدمات: 6 وعده های غذایی

کا،ی: 284کیلو کا،ی

  • شستن عدس ها قبل از پختن به از بین بردن ،یفی یا ، کمک می کند.
  • پختن سبزیجات قبل از افزودن مواد باقی مانده به تشدید طعم کمک می کند.
  • برای جلوگیری از ،بیدن عدس به ته دیگ، همیشه در طول پخت هم بزنید.
  • سوپ باقی مانده را می توان در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کرد.
  • سوپ را می توان تا 2 ماه منجمد کرد.
  • سوپ یخ زده را به مدت 24 ساعت در یخچال یخ بزنید. برای گرم ، مجدد، در قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا به آرامی بجوشد.

کا،ی: 284کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 46g | پروتئین: 13g | چربی: 5g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 4g | سدیم: 1463میلی گرم | پتاسیم: 800میلی گرم | فیبر: 16g | قند: 5g | ویتامین A: 2390IU | ویتامین سی: 18میلی گرم | کلسیم: 46میلی گرم | اهن: 4میلی گرم




منبع: https://pickyeaterblog.com/curried-lentil-soup/