سوپ رامن بوک چوی {با مرغ}



خمیر قرمز میسو را می‌توان در خواربارفروشی‌های ژاپنی و در بخش یخچال در بخش محصولات سوپرمارکت‌های بزرگ با بسته‌بندی‌های توفو و ونتون پیدا کرد. همچنین خمیرهای میزو با ثبات در قفسه عالی موجود است که اکنون در لوله های فشرده به فروش می رسد. آنها در راهروی آسیایی سوپرمارکت های بزرگ هستند. اگر نمی تو،د میزو قرمز را پیدا کنید، از نوع دیگری از میزو استفاده کنید.

میرین: شراب شیرین ژاپنی است و می‌توان آن را در راهروهای بین‌المللی سوپرمارکت‌های بزرگ یا خواربارفروشی‌های آسیایی یافت.

نکته: بوک چوی را می توان به صورت ،د شده یا در صورت استفاده از بوک چوی که بسته به بزرگی آن ها از وسط یا یک چهارم برش خورده سرو کرد.

آماده ،: سوپ را از مرحله 5 تا دو روز قبل آماده کنید. سرد نگه دارید. دوباره حرارت دهید تا بجوشد و سپس قبل از سرو به مرحله 6 ادامه دهید. بهتر است تخم مرغ درست قبل از سرو درست شود.

برای درست ، بدون گلوتن: تاماری را برای سس سویا قرار دهید، از نودل برنج مانند آنی چون استفاده کنید و یک میسوی بدون جو و بدون گندم.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/bok-c،y-ramen-soup-with-chicken/