تنها دستور پخت سوپ توپ ماتزو که تا به حال به آن نیاز دارید، هر کاسه پر از طعم مرغ عمیق و توپ های ماتزو سبک و پفکی است.
من بسیار هیجان زده هستم که دستور پخت سوپ توپ ماتزو معروف عمه پتسی را به اشتراک بگذارم! در حالی که هر عید فصح خانواده من برای یک غذای لذت بخش دور هم جمع می شوند، نمی توانم بگویم که ما حواسمان به شام پرت نمی شود. چه بگویم، ما خانواده ای هستیم که عاشق غذا هستیم! سوپ توپ ماتزو… قطعه مقاومت! توپ های ماتزو سبک و کرکی که در آب مرغ غنی، مخملی و تقریبا ابریشمی شناور هستند. دلیلی وجود دارد که آنها آن را پنی سیلین یهودی می نامند – این سوپ همه چیز را درمان می کند، و لازم نیست فقط در عید فصح خورده شود.
،اصر
- آب مرغ: من دوست دارم خانگی درست کنم، بسیار آسان است و می تو،د آن را به صورت عمده درست کنید و برای بعد نگهداری کنید. اما آب مرغ ،یداری شده از فروشگاه نیز به خوبی کار خواهد کرد!
- ،یب توپ ماتزو: من به Manischewitz می روم، اما خواربارفروشی محلی شما ممکن است مارک دیگری داشته باشد.
- تخم مرغ: به ،وان ،ب برای توپ های ماتزو استفاده می شود.
- چربی مرغ: همچنین به ،وان schmaltz شناخته می شود، یک ،صر رایج در آشپزی یهودیان است و طعم غنی و لذیذی به آن اضافه می کند.
طرز تهیه سوپ توپ ماتزو
سوپ توپ ماتزو را با تهیه آب مرغ شروع کنید. شما همچنین می تو،د از فروشگاه ،یداری شده استفاده کنید، اما ساختن آن از ابتدا طعم بیشتری به آن اضافه می کند.
در یک قابلمه بزرگ، هویج و کرفس ،د شده را اضافه کنید.
سپس یک مرغ کامل را اضافه کنید و با آب بپوش،د.
و پیاز و سیر ،د شده را اضافه کنید.
سپس شاخه های جعفری و آویشن تازه را به قابلمه اضافه کنید.
در پایه مرغ بریزید.
و با مقداری نمک و فلفل تمام کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس آن را به مدت یک ساعت یا تا زم، که مرغ کاملا پخته شود، کم کنید تا بجوشد.
در یخچال بگذارید تا چربی ها در بالا جمع شوند و بتو،د به راحتی آن را جدا کنید. سپس دوباره گرم کنید و در یک قابلمه بزرگ دیگر صاف کنید تا فقط آبگوشت باقی بماند. می تو،د مرغ را نگه دارید تا دوباره به سوپ اضافه کنید یا آن را ،د کنید تا در غذاهای دیگر استفاده کنید.
برای درست ، توپ های ماتزو، تخم مرغ ها را در یک کاسه متوسط بشکنید و با همزن بزنید.
سپس روغن یا شمالتز را اضافه کنید.
سپس مخلوط توپ ماتزو را اضافه کنید.
با هم مخلوط کنید تا مواد با هم ،یب شوند و خمیری به دست آید.
بعد از اینکه خمیر درست شد، از یک قاشق غذاخوری و با دستانتان گلوله های خمیری کوچک درست کنید.
گلوله ها را یکی یکی به قابلمه داغ اضافه کنید و فضای زیادی برای باز شدن توپ ها باقی بگذارید.
بگذارید بپزد تا اندازه توپ های ماتزو دو برابر شود.
مقداری آب مرغ داغ را در کاسه های خود ریخته و به هر کدام چند توپ ماتزو اضافه کنید. با پیازچه یا جعفری تزیین شده، شاید با اضافه ، کمی مرغ ،د شده سرو کنید و از سوپ ماتزو توپ لذت ببرید!
سوالات متداول:
چربی مرغ (اشمالتز) را از کجا می توانم پیدا کنم؟
می تو،د آن را در ا،ر قصابی ها یا در پیشخوان قصابی فروشگاه مواد غذایی خود پیدا کنید. از طرف دیگر، می تو،د آن را خودتان با تفت دادن پوست مرغ در فر تا زم، که ترد شود، درست کنید و چربی ذخیره شده (شمالتس) را ذخیره کنید.
اهمیت سوپ توپ ماتزو چیست؟
در غذای پسح، ماتزو نشان دهنده نان فطیر است که یهودیان هنگام فرار از مصر خوردند.
باقی مانده سوپ توپ ماتزو را چگونه ذخیره می کنید؟
توپ های ماتزو و آب مرغ را جدا نگه دارید، آنها را به مدت 4 روز در یخچال در ظرف های در بسته نگهداری کنید. زم، که برای خوردن دوباره آماده شدید، آن را دوباره در مایکروویو گرم کنید.
دستور العمل های خانوادگی بیشتر
دستور العمل های عید فصح
این سوپ رو امتحان کردی؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.
چه در حال جشن گرفتن عید فصح هستید و چه به سادگی نمی تو،د در برابر یک کاسه آرامش بخش سوپ توپ ماتزو مقاومت کنید، از شما می خواهم دستور غذای خانوادگی من را امتحان کنید. در یک نظر زیر به من اطلاع دهید که چگونه می شود!
قاشق شما منتظر است.
سوپ توپ ماتزو ک،یک (پنی سیلین یهودی)
تنها دستور پخت سوپ توپ ماتزو که تا به حال به آن نیاز دارید، هر کاسه پر از طعم مرغ عمیق و توپ های ماتزو سبک و پفکی است.
آماده سازی: 1 ساعت
پختن: 2 ساعت
جمع: 3 ساعت
خدمات: 8
آماده سازی آب مرغ:
-
تمام مواد آب مرغ (مرغ کامل از طریق آویشن) را در یک قابلمه بزرگ بریزید و با آب بپوش،د. حرارت را کم کنید تا بجوشد.
-
درب آن را بردارید و اجازه دهید آب با حرارت ملایم بجوشد تا مرغ از استخوان ها بیفتد – حدود یک ساعت.
-
چاشنی را بررسی کنید و بر اساس آن نمک، فلفل یا سبزی بیشتری را برای طعم دادن تنظیم کنید.
-
از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. آب را یک شب در یخچال بگذارید تا صبح به راحتی چربی سوپ سرد شده را از بین ببرید. صبح، در حالی که سوپ هنوز سرد است، لایه چربی را از بالا جدا کنید.
-
آب را دوباره روی حرارت متوسط گرم کنید تا کاملا گرم شود. طعم چاشنی را بچشید و بر اساس آن تنظیم کنید.
-
برای صاف ،، یک عدد بزرگ قرار دهید آبکش مشبک روی یک ظرف بزرگ دیگر و استاک کرنش.
توپ های ماتزو را آماده کنید:
-
طبق دستورالعمل بسته آماده کنید، معمولا مخلوط توپ ماتزو، تخم مرغ و روغن را در خمیر مخلوط کنید.
-
حدود یک قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید و به شکل توپ در آورید. نکته کلیدی برای توپ های پف دار و عالی این است که آن ها را در یک تابه سوپ پهن و عمیق بپزید تا توپ ها فضایی برای ، شدن داشته باشند. نیازی نیست آنقدر عمیق باشد که باید عریض باشد.
عمه من مرغ را از فرآیند تهیه غذا دور میکند زیرا احساس میکند کاملاً بیطعم است و در آن مرحله پخته شده است، اما شما میتو،د گوشت را رزرو کنید و بعداً به سوپ اضافه کنید.
برای بدون گلوتن، به دنبال آن باشید می، توپ ماتزو بدون گلوتن.
کا،ی: 325کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 29.3gپروتئین: 16.4gچربی: 14.8gچربی های اشباع شده: 2.5gچربی های چند غیر اشباع: 12.3gچربی ترانس: 0gکلسترول: 104میلی گرمسدیم: 1504میلی گرمفیبر: 1.1gقند: 7.6g
منبع: https://thelemonbowl.com/matzo-ball-soup-recipe/