ابتدا پستو کلم پیچ را درست کنید. کف یک لیوان یا یک چاقوی سرآشپز بزرگ را بردارید و آن را روی هر حبه سیر بگذارید و محکم فشار دهید تا حبه سیر له شود تا صاف شود.
1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. وقتی روغن زیتون معطر شد سیر را اضافه کنید. سیر را تفت دهید تا معطر و کمی طلایی شود.
سیر پخته شده را به همراه کلم پیچ، پنیر پارمزان، آب لیمو، گردو، نمک و روغن زیتون باقی مانده به غذاساز پرقدرت اضافه کنید.
مواد را در غذاساز بکوبید تا مواد مخلوط شوند و سپس همه مواد را به مدت 2 تا 4 دقیقه یا تا زم، که مواد غلیظ و ،ی شوند، با حرارت بالا فرآوری کنید. در طول زمان فرآوری حتماً چند بار کناره های غذاساز را ،اش دهید.
پس از فرآوری پستو باید غلیظ و خامه ای باشد. اگر پستو هنوز خشک و ، است، یک یا دو قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید، کنارههای آن را بتراشید و به پردازش پستو ادامه دهید تا غلیظ و خامهای شود. گاهی اوقات فرآوری طول،تر پستو باعث میشود روغن گردو خارج شود و رطوبت بیشتری به پستو اضافه شود. کنار بگذارید.
سپس ،، را بپزید. روغن زیتون را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید و ،، را اضافه کنید. ،، را به مدت 3-4 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود برشته کنید. ،، را با کاردک به اطراف حرکت دهید. آب را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید ،، با درب به مدت 10-12 دقیقه یا تا زم، که آب آن جذب شود، بجوشد.
،، را باز کرده، با چنگال پف کرده و پستو را به ،، اضافه کنید. مخلوط کنید تا ،، با پستو آغشته شود. کنار بگذارید.
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و یک سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید یا کاغذ روغنی بپوش،د.
در یک کاسه کوچک، ادویه های مخصوص مخلوط ادویه را با هم مخلوط کنید تا ،یب شوند. کنار بگذارید.
مکعب های کدو حلوایی را به نیمی از ورقه پخت اضافه کنید و با روغن زیتون و نیمی از مخلوط ادویه بپاشید. روغن و ادویه ها را روی کدو حلوایی ماساژ دهید. کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک جداگانه، همه مواد برای لوبیاها را اضافه کنید و هم بزنید تا باقالی ها آغشته شوند. لوبیاها را با کدو حلوایی در وسط سینی فر پهن کنید. کدو و لوبیاها را به مدت 15 دقیقه بپزید و تا نیمه بریزید.
در حالی که کدو و لوبیا در حال پختن هستند گل کلم را آماده کنید یک سر کوچک گل کلم را به گلچه های بزرگ بشکنید و سپس گل کلم را مان،ین کنید. ما از مان،ین Kyocera در تنظیم 3.0 میلی متر استفاده کردیم. گل کلم را در یک کاسه بزرگ مان،ین کنید (حدود 4 فنجان خواهید داشت). بقیه روغن زیتون را به همراه بقیه مخلوط ادویه ها به گل کلم اضافه کنید و با احتیاط گل کلم را با روغن و ادویه ها بریزید. اگر برخی از قطعات از هم جدا شوند اشکالی ندارد.
گل کلم را با کدو حلوایی و لوبیا به سینی فر منتقل کنید و گل کلم را به مدت 10-12 دقیقه یا تا زم، که طلایی و گرم شود بپزید.
در حالی که گل کلم در حال پختن است، پیاز، جعفری، سرکه شراب قرمز، نمک و فتا را به یک کاسه سالاد بزرگ اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
بعد از پختن سبزیجات، آنها را به همراه پیاز به کاسه سالاد اضافه کنید و تفت دهید تا مخلوط شوند. ،، را به کاسه سالاد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سالاد را با مقدار بیشتری فتا بپوش،د و لذت ببرید.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/israeli-couscous-salad/