سالاد کاب – WellPlated.com



کمربندت رو ببند، سالاد کاب به طور کامل بارگذاری شده است، آماده است تا شما را پر کند و شما را هوس کند (بله، هوس ،!) سالاد برای ناهار یا شام بعدی شما. تکه های آبدار مرغ، تخم مرغ آب پز و آووکادو خامه ای، بیکن ترد، گوجه فرنگی شیرین و پنیر تند، سبزی های رویه مخلوط با وینگرت لیموی زیپ دار.

بهترین سالاد کاب روی یک بشقاب بزرگ

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

خوردن سالاد برای یک وعده غذایی نباید به ،وان یک تنبیه به نظر برسد زیرا شما در تلاش برای انتخاب های سالم هستید.

سالاد کاب به جای اینکه یک ساعت بعد شما را گرسنه نگه دارد، پایدار و راضی می کند.

  • سالاد کاب مملو از مواد پر پروتئین و مواد مغذی و کا،ی های سالم است.
  • بله، قرار دادن کمی بیکن در سالاد نیز اشکالی ندارد. با یک سس سبک و پر از سبزیجات، مانند سالاد ،د شده BLT، متعادل است.

برای یک نسخه سرگرم کننده از سالاد کاب پاییزی با کدو حلوایی، سیب و کرن بری، این سالاد برداشت را دوست خواهید داشت.

سس سالاد کاب و سالاد رویه بزرگ

بهترین سس برای سالاد کاب

من سالاد سنتی کاب را با یک سس ساده خانگی که با آب لیمو، روغن زیتون، دیژون و نمک و فلفل درست می شود، سبک نگه می دارم.

  • این دستور تهیه سس برای سالاد کاب یا هر سالاد سبز دیگری مانند سالاد آروگولا و سالاد استیک عالی است.
  • سس سالاد کاب سالم و تازه است، اما زیاد نیست، بنابراین باعث می‌شود هر یک از مواد متمایز شوند.
  • پنیر، آووکادوی رسیده و تخم‌مرغ‌های پخته شده، حالت خامه‌ای و غلیظی زیادی به آن می‌دهند، بنابراین سس به سبک دوغ یا پنیر آبی ضروری نیست.

برای یک سس سالاد سالم دیگر، به برداشت من در مورد سس سزار تهیه شده با ماست یون، مراجعه کنید.

نکته!

یکی از راه های آسان برای درست ، سس سالاد خانگی، استفاده از شیشه مزون است. به سادگی تمام مواد را به شیشه اضافه کنید، درب آن را بگذارید و تکان دهید.

سالاد کاب در بشقاب

طرز تهیه بهترین دستور العمل سالاد کاب

اگر تماماً در مورد ارائه هستید، راحت باشید و مواد سالاد کاب را به صورت راه راه در بالای سبزی ها بچینید.

یا، ،د کنید، پرتاب کنید، چنگال خود را بگیرید و بروید!


مواد تشکیل دهنده

یادداشت مواد تشکیل دهنده

مرغ جوجه گردان ،یداری شده در فروشگاه، میانبر عالی برای افزودن پروتئین به سالاد است.

نکته!

بعد از جوشاندن سخت تخم مرغ ها را به مدت 10 دقیقه در یک کاسه آب سرد قرار دهید. این کار لایه برداری را آسان تر می کند.

  • رومین. رومای تازه ترد خوبی به آن اضافه می کند و یک ماده ضروری برای سالاد ،د شده است. کاهو یخ بی طعم را بنوشید.
  • آرگولا. در حالی که روما سبزی سنتی برای سالاد کاب است، مخلوط ، مقداری آرگولا طعم فلفلی خوبی به آن می‌دهد.
  • گوجه فرنگیها. از گی، یا انگور یا دیگر گوجه فرنگی های ،د شده دلخواه استفاده کنید.
  • آووکادو. با امگا و چربی های سالم، آووکادو سالاد را رضایت بخش و مغذی می کند.
  • پنیر. در حالی که پنیر آبی انتخاب ک،یک برای سالاد کاب است، اگر در اردوگاه “من از پنیر آبی متنفرم” هستید، فتا نیز به خوبی جفت می شود.

یادداشت مواد تشکیل دهنده

به جای ،ید پنیر فتا یا پنیر آبی، سعی کنید پنیر خود را از روی بلوک ،د کنید. نتایج بسیار تازه تر و خوش طعم تر هستند.

  • پیازچه. سبزی های ،د شده و تازه راه آس، برای افزایش طعم و مزه سالاد است. پیازچه به همراه بیکن عالی هستند.

جهت

بیکن پخته شده روی ورق برای سالاد کاب
  1. مرغ و بیکن را بپزید.
پوست کندن تخم مرغ آب پز سفت برای سالاد کاب
  1. تخم مرغ ها را به سختی بجوش،د.
سس سالاد کاب
  1. مواد سس را با همزن بزنید.
تخم مرغ آب پز سفت و گوجه گی،ی برای رویه سالاد کاب
  1. گوجه‌فرنگی‌ها و تخم‌مرغ‌ها را برش بزنید و آووکادو را خلالی کنید.
سس سالاد کاب روی سبزی ها
  1. سبزی ها را با مقداری از سس بریزید.
رویه های سالاد کاب روی سبزی ها
  1. رویه ها را بچینید و با قاشق روی سس اضافی بچینید. لذت ببرید!

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقیمانده سالاد کاب را در ظرفی دربسته تا 3 روز در یخچال قرار دهید.

نکته آماده سازی غذا

  • بیکن، تخم مرغ و مرغ را می توان تا 2 روز قبل و سس را تا 5 روز قبل آماده کرد. قطعات را در یخچال نگهداری کنید.
  • صبر کنید تا گوجه فرنگی و آووکادو را درست قبل از سرو اضافه کنید تا تازه بمانند.

چه چیزی را با سالاد کاب سرو کنید

  • شیکر سس سالاد. یک سرمایه گذاری مفید برای تهیه سس سالاد خودتان.
  • همزن کوچک. یک همزن 9 اینچی به راحتی قابل مانور است و من در 99 درصد مواقع از یک همزن با اندازه کامل استفاده می کنم.
  • سالاد اسپینر. روشی سریع برای تمیز ، و خشک ، کامل سبزی ها، و می تواند برای شستن میوه ها نیز استفاده شود!
بهترین سالاد کاب روی یک بشقاب بزرگ

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

دستور پخت سنتی سالاد کاب در یک بشقاب بزرگ

به هوس جدید خود خوش آمدید: سالاد کاب اینجاست.

سوالات متداول

تفاوت بین سالاد کاب و سالاد سرآشپز چیست؟

سالادهای کاب و سرآشپز به طور مشابه سالادهایی با سبزیجات، تخم مرغ آب پز، گوشت و سبزیجات هستند. بر خلاف سالاد سرآشپز، سالاد کاب علاوه بر این حاوی گوجه فرنگی، پنیر آبی و آووکادو است و سالاد سرآشپز معمولا با ژامبون ،د شده است.

بهترین راه برای پختن تخم مرغ برای سالاد کاب چیست؟

روش های مختلفی برای سفت ، تخم مرغ وجود دارد. تخم‌مرغ‌های آب پز فوری آسان است، یا می‌تو،د تخم‌مرغ‌ها را به آرامی در ظرفی حاوی آب جوش روی اجاق بریزید و 8 تا 9 دقیقه بجوش،د. حتماً تخم مرغ های آب پز را در حمام یخ فرو کنید تا پوست آن ها جدا شود.

چرا به آن سالاد کاب می گویند؟

مخترع ادعا شده سالاد کاب، رابرت کاب از رستوران هالیوود براون دربی است که آنچه را که به سالاد کاب تبدیل شد را با مواد باقیمانده در آشپزخانه کنار هم ریخت تا لذت غافلگیرکننده ای از غذاخوری های گرسنه را جلب کند.

برای سالاد:

  • 2 سینه مرغ متوسط پخته و ،د شده*
  • 6 برش ها بیکن ضخیم پخته و ،د شده **
  • 4 تخم مرغ های بزرگ***
  • 1 سر کاهوی رومی درشت ،د شده به اندازه لقمه (حدود 4 فنجان)
  • 3 فنجان ها بچه آرگولا حدود 3 اونس
  • 1 فنجان گوجه گی،ی یا انگور یا گوجه فرنگی دلخواه
  • 1 آووکادوی متوسط
  • 2 اونس پنیر آبی ملایم یا پنیر فتا ،د شده، حدود 1/3 فنجان
  • 2 قاشق غذاخوری پیازچه تازه ،د شده

  • مرغ و بیکن را آماده کنید (به یادداشت های دستور غذا مراجعه کنید). کنار بگذارید.

  • تخم مرغ ها را به سختی بجوش،د: یک قابلمه متوسط ​​آب نمک را روی حرارت کم بجوش،د. تخم مرغ ها را به آرامی داخل آب در حال جوش بریزید. اجازه دهید تخم‌مرغ‌ها با این ملایم بجوشد و حرارت را در صورت نیاز تنظیم کنید، برای 8 دقیقه برای زرده‌های کمی مرموز یا تا 9 دقیقه برای زرده‌های کاملا سفت شده. در حالی که تخم مرغ ها پخته می شوند، یک حمام یخ آماده کنید. به محض اینکه زمان پخت تخم مرغ ها سپری شد، با قاشق سوراخ دار تخم مرغ ها را با دقت داخل حمام یخ فرو کنید. با پشت قاشق، هر پوسته را به آرامی بشکنید، سپس آنها را به آب برگرد،د (این کار باعث می شود پوست تخم مرغ ها راحت تر کنده شوند). تخم‌مرغ‌ها را پوست گرفته و نازک ورقه‌ای یا مکعبی کنید.

  • سس را آماده کنید: در یک کاسه کوچک یا فنجان اندازه گیری مایع، آب لیمو، روغن، ،دل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

  • کمی قبل از سرو، گوجه فرنگی های گی،ی را از وسط به دو نیم کنید. آووکادو را به تاس های 3/4 اینچی برش دهید.

  • سالاد را جمع کنید: در یک بشقاب بسیار بزرگ، روم و آرگولا را قرار دهید. سس را به آرامی بپاشید، سپس بریزید تا مرطوب شود و سبزی ها را به طور یکنواخت ،یب کنید. کمی نمک و فلفل بپاشید. مرغ ها را در مرکز و در خط مستقیم بچینید. در ردیف، برش های تخم مرغ را در یک طرف و بیکن را در طرف دیگر بچینید. آووکادو را کنار بیکن و گوجه فرنگی ها را در کنار تخم مرغ ها قرار دهید. پنیر آبی و پیازچه را روی آن بپاشید. با قاشق روی کمی سس اضافه کنید. بلافاصله با پانسمان اضافی به دلخواه لذت ببرید. (همچنین می تو،د از ارائه بلوک های فانتزی صرف نظر کنید، همه چیز را در یک کاسه غول پیکر بریزید و داخل آن شیرجه بزنید.)

خدمت: 1از 4کا،ی: 594کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 9gپروتئین: 29gچربی: 49gچربی های اشباع شده: 14gچربی های چند غیر اشباع: 7gچربی اشباع شده: 25gچربی ترانس: 0.1gکلسترول: 246میلی گرمپتاسیم: 838میلی گرمفیبر: 4gقند: 2gویتامین A: 1673IUویتامین سی: 24میلی گرمکلسیم: 147میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

سالادهای پرکننده بیشتر

بله، شما می تو،د سالاد برای غذای اصلی!

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/cobb-salad/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D