تردترین را درست کنید سرخ کن هوا ران مرغ درست شده با چاشنی مرغ خوشمزه اینها کاملاً با هر طرف شام جفت می شوند و در کمترین زمان آماده می شوند!
دستور غذای سرخ کن هوای مورد علاقه ران مرغ!
به دنبال یک ایده شام فوق العاده ساده هستید که در داخل لطیف و از بیرون زیبا و ترد باشد؟ نگاهی به ران مرغ سرخ کن با هوا نداشته باشید.
ما در Fit Foodie Finds به طور کلی از طرفداران ران مرغ هستیم زیرا کمی گوشت تیره می تواند به روح انسان کمک کند. ران مرغ معمولاً بسیار آبدارتر از سینه مرغ است و واقعاً خوشمزه است.
حالا، اگر عادت دارید ران مرغ پخته شده یا ران مرغ کبابی را هم بزنید تا زیبا و ترد شود، سرخ کن هوا زندگی شما را تغییر خواهد داد. وقتی می گویم اینها خیلی ترد هستند، منظورم همین است!
چرا این دستور را درست کنید
خیلی ترد: تردترین ران های مرغی که تا به حال خورده اید را بدون ذبح و آبدار بودن گوشت درست کنید.
7 مواد لازم: برای درست ، این غذای خوشمزه فقط به 7 ماده نیاز دارید.
در 30 دقیقه آماده می شود: ران های کاملاً پخته شده را در 30 دقیقه آماده کنید!
آنچه شما نیاز دارید
ران مرغ (با استخوان): برای این دستور، از ران های استخو، استفاده می کنیم. ما عاشق آبدار بودن داخل آن با ران های استخو، هستیم. اگر مربای شما این است، از ران مرغ بدون پوست بدون استخوان استفاده کنید. توصیه می کنیم مدت زمان پخت را از هر طرف چند دقیقه کاهش دهید تا از پخت بیش از حد جلوگیری شود.
روغن زیتون: از روغن زیتون استفاده می شود تا اطمینان حاصل شود که ران های مرغ خوب و ترد می شوند. با خیال راحت با روغن دیگری تعویض کنید.
ادویه ها: ،یب ادویه در این دستور بسیار خوشمزه است. ما از نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، آویشن و شکر قهوه ای استفاده می کنیم.
ایده های چاشنی مرغ!
اگر هر یک از چاشنی های خانگی ما را در دسترس دارید، می تو،د به جای ادویه های ذکر شده از حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری استفاده کنید.
نکات مهم برای سرخ ، ران های مرغ ترد
مرغ را خشک کنید
حذف حدا،ر رطوبت از ران مرغ مهم است. این واقعا به آنها کمک می کند تا به خوبی در سرخ کن هوا ترد شوند.
روغن را نادیده نگیرید
در نهایت روغن کمک می کند تا پوست ران مرغ شما بسیار ترد شود. ازش نگذر!
حتما ورق بزنید
با برگرداندن ران مرغ پس از 10 دقیقه، مطمئن خواهید شد که هر دو طرف آن خوب و قهوه ای می شود و به طور مساوی پخته می شود.
از یک مالش خشک روی ماریناد استفاده کنید
در حالی که میتو،د رانهای مرغ سرخکن را با ماریناد درست کنید، استفاده از یک مالش خشک باعث میشود که ،مت بیرونی آن زیبا و ترد شود.
سوالات متداول
سرخ کن بادی خود را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید و ران مرغ را به مدت 16 دقیقه بپزید و تا نیمه ورق بزنید.
بله، می تو،د مرغ خام را در سرخ کن بادی بپزید. این یکی از بهترین راهها برای اینکه آن را از بیرون خوب و ترد و از داخل آبدار کنید.
ران مرغ بسته به اندازه ران حدود 16 تا 20 دقیقه طول می کشد. اطمینان حاصل کنید که از دماسنج گوشت برای بررسی دمای داخلی برای آماده بودن استفاده کنید.
چه مدت ران مرغ را با هوا سرخ کنیم؟
ران مرغ را به مدت 20 دقیقه در سرخ کن با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید و تا نیمه ورق بزنید.
آیا می توانم از ران مرغ بدون استخوان در سرخ کن بادی استفاده کنم؟
آره! برای این دستور کاملاً می تو،د از ران مرغ بدون پوست بدون استخوان استفاده کنید. توصیه می کنیم بسته به ضخامت ران مرغ شما، زمان پخت را به 16-18 دقیقه کاهش دهید.
آیا می توانم به جای آن ران هایم را مرینیت کنم؟
ران مرغ ترشی شده در سرخ کن هوا خوشمزه است و کاملاً می توان آن را به جای مالش خشک انجام داد. فقط توجه داشته باشید که به دلیل رطوبت اضافی، احتمالا با پوستی فوق العاده ترد بیرون نمی آیند.
چگونه بفهمم ران مرغ من کاملا پخته شده است؟
بهترین راه برای اینکه بفهمید ران مرغ شما کاملاً پخته است یا خیر، استفاده از دماسنج گوشت است. اطمینان حاصل کنید که دمای داخلی ضخیم ترین ،مت مرغ 165 درجه فارنهایت باشد.
آن را امتحان کنید!
Thermoworks Thermapen
سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. این ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.
پیشنهادات خدمت
غذای خود را با برخی از غذاهای ساده مورد علاقه ما کامل کنید.
ذخیره سازی
پس از خنک شدن ران های مرغ، آن ها را در ظرف دربسته قرار دهید و به مدت 3 تا 5 روز در یخچال قرار دهید.
عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط ارین از The Wooden S،et است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-chicken-thighs/