من می دانم که داشتن بهترین دستور غذای پیش غذا در یک مهم، رقابت نیست همانطور که در، اما این دیپ ماهی قزل آلا دودی نمایش را می دزدد! نمکی، دودی، خامه ای و گیاهی، نوعی غوطه ور شدن غیر قابل توقف است که اشتهای شام را به بهترین شکل ممکن از بین می برد.
این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود
سنجاق آن!
در طول سال ها، من دستور العمل های پیش غذای زیادی را روی دوستانم آزمایش کرده ام، و (به جز تعدادی از پیش غذا های درجه یک در کتاب آشپزی منمن هرگز نشنیده ام که آنها به شکلی که در این غوطه ور شدن ماهی قزل آلا دودی به شدت فوران ،د.
شیب را پایین آوردم، سپس تماشا کردم.
رفته. مردم به کاسه آرنج می زدند تا لقمه های بیشتری بگیرند!
قدرت ستاره ای این پیش غذا چیزی است که من به ندرت رقیب آن را دیده ام. (Hot Crab Dip و Crab Stuffed Mushrooms یک اثر ازدحام مشابه ایجاد ،د.)
بعلاوه، بهتر میشود – دیپ ماهی آزاد دودی را میتوان کاملاً از قبل تهیه کرد.
آن را یک روز قبل از مهم، آماده کنید، سپس تمام تلاش خود را بکنید تا از آن دوری کنید.
بررسی 5 ستاره
من این غذای ماهی قزل آلا را برای روز کریسمس درست کردم و موفقیت بزرگی بود! چند نفر از اعضای خانواده دستور غذا را خواستند. من قطعا دوباره این کار رو می کنم.”
– کارن –
طرز تهیه دیپ ماهی سالمون دودی
این دیپ سالمون دودی سالم با ،یبی از پنیر خامهای سبک و ماست یون،، ماهی آزاد دودی داغ (که میتو،د آن را آماده ب،ید – در ادامه در مورد این موضوع در ادامه مطلب) و ادویههای سادهای که از قبل در کابینت خود دارید درست میشود.
برای یک پیش غذای خوشمزه دیگر، این کروکت ماهی سالمون را از دست ندهید.
مواد تشکیل دهنده
- ماهی قزل آلا دودی داغ. ماهی قزل آلا دودی لطیف، پوسته پوسته و عمیق، طعمی دودی را ایجاد می کند. سالمون دودی داغ نیز سالم است. سرشار از پروتئین، ویتامین ها و اسیدهای چرب امگا 3 است. (به دنبال دستور العمل های شام می گردید؟ این دستور العمل های ماهی قزل آلا را بررسی کنید.)
بهترین ماهی سالمون دودی برای دیپ
برای این دستور غذا، آن را به دنبال سالمون دودی داغ، که می تو،د در بسیاری از خواربار فروشی ها و Trader Joe’s پیدا کنید.
- ماهی قزل آلا دودی داغ غلیظ است، به راحتی پوسته پوسته می شود و طعم های شدید، شور و اومی را ارائه می دهد. در بسته بندی به نظر می رسد یک فیله پخته شده است.
- ماهی قزل آلا دودی سرد بسیار نازک تر و نرم تر است و معمولاً در برش های نازک موجود است. ممکن است آن را «سبک لو،» یا «نروژی» ببینید. قوطی سالمون دودی سرد نیز ظاهری خام و نپخته دارد.
ماهی قزل آلا دودی سرد روی شیرینی ها با پنیر خامه ای یا روی سالاد طعم عالی دارد، اما من بافت غلیظ تر، گوشتی تر و طعم قوی تر سالمون دودی داغ را برای غوطه وری ترجیح می دهم.
- پنیر خامه ای. پنیر خامه ای سبک تمام غنای و ،ی بودن مورد نیاز این دیپ را فراهم می کند. (این همچنین ترفند من برای این هالاپینو پوپرهای سبک شده است.)
- ماست یون،. میدانستم که میخواهم دیپ سالمون دودی را بدون مایونز درست کنم، و ماست یون، بهترین افزودنی بود. خامه ای، تند (مانند دیپ ماهی آزاد دودی با خامه ترش)، و سرشار از پروتئین است.
- ،دل قهوه ای تند. خاکی و کمی تند.
- شوید. برای تازگی و طعم گیاهی. به علاوه، سالمون و شوید با هم کاملاً خوشمزه هستند. (من این ماهی قزل آلا شکار شده را به ،وان مدرک ارائه می کنم.)
نکته تعویض
اگر دیپ ماهی آزاد دودی بدون شوید را ترجیح می دهید، می تو،د آن را حذف کنید یا از سبزی دیگری که انتخاب می کنید استفاده کنید.
برای یک مبا، سرگرم کننده، می تو،د به جای شوید یا علاوه بر آن، ماهی قزل آلا دودی را با کپر درست کنید.
- سس تند. مادهای که باعث میشود شما بیشتر برگردید. سس ک،یک تاباسکو مورد علاقه من برای این دستور است.
- لیمو. به غوطه ور اسیدی و روشنایی می بخشد. (من همچنین دوست دارم لیمو را در کنار این پاتی های سالمون سرو کنم.)
نحوه سرو دیپ ماهی سالمون دودی
این دیپ را با یک یا چند مورد از گزینه های زیر برای تکمیل دیپ ماهی آزاد دودی سرو کنید:
- چیپس پیتا. یکی از چیزهای مورد علاقه ما برای غوطه ور شدن.
- چیپس باگل. اینها کاملاً ترد و خوشمزه هستند.
- کروستینی نوعی پیش غذای ایتالیایی. روشی فوق العاده و کمی مرتفع برای سرو این شیب برای مهم، ها.
- سبزیجات. سبزیجات ترد و خام یک گزینه غوطه وری فوق العاده هستند. سبزیجاتی مانند چیپس تربچه، چوب هویج و/یا کرفس را امتحان کنید.
- کراکر. کراکرهای مورد علاقه خود را در این غوطه ور کنید.
جهت
- ماست و پنیر خامه ای را با هم بزنید.
- آب، ،دل، ادویه جات و سس تند را اضافه کنید.
- سالمون و شوید را هم بزنید. با شوید اضافی و فلفل سیاه سرو کنید. حفاری در!
نکات ذخیره سازی
- برای ذخیره ،. 3 تا 4 روز مدت زمان ماندگاری دیپ ماهی آزاد دودی در یخچال است. آن را در یک ظرف نگهداری هوا در یخچال قرار دهید.
- یخ زدن. به نظر من، شما نمی تو،د دیپ ماهی قزل آلا را منجمد کنید. من فکر می کنم پس از یخ زدایی، بافت از بین می رود.
نکته آماده سازی غذا
تا 1 روز قبل، دستور غذا را طبق دستور آماده کنید. روی آن را بپوش،د و در یخچال بگذارید تا آماده سرو شوید.
ایده های باقی مانده
باقیمانده دیپ سالمون می تواند به یک ساندویچ خوشمزه تبدیل شود. دیپ را بین دو تکه نان پهن کنید و سایر مواد ساندویچ دلخواه را اضافه کنید (کاهو، گوجه فرنگی و ترشی خوشمزه خواهد بود). همچنین میتو،د باقی ماندههایتان را با هم زدن این دیپ در رشتههای ماکارونی کوتاه پخته و خنک، به سالاد پاستا تبدیل کنید. برای الهام بیشتر به سالمون سالمون مراجعه کنید.
چه چیزی با آب ماهی سالمون دودی می آید
منوی پیش غذای خود را با تعدادی از این دستور العمل های پیش غذای خوشمزه و سالم تکمیل کنید:
ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا
- کاسه های مخلوط کن. مجموعه ای از کاسه های مخلوط کن با کیفیت بالا در آشپزخانه من ارزشمند است.
- هم بزنید. این همزن کوچک است و استفاده از آن را آسان می کند.
- آب میوه گیری مرکبات. ساده ترین (و تمیزترین!) راه برای آبگیری لیمو و لیموترش.
بهترین کاسه های مخلوط کن
این کاسه های همزن روی هم قابل شستشو در ماشین ظرفشویی و مایکروویو هستند. این مجموعه دارای اندازه ای است که برای هر دستور غذا من، است.
آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟
به من بگو چه فکر می کنی!
امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.
دیپ ماهی قزل آلا دودی برای برنده شدن پیش غذا!
نه اینکه من در حال رقابت هستم یا هر چیز دیگری.
سوالات متداول
در حالی که من ترجیح می دهم (و اکیداً پیشنهاد می کنم) از ماهی آزاد دودی گرم استفاده کنید، در صورت تمایل می تو،د از دودی سرد استفاده کنید. حتما ریزش کنید خیلی خوب
برای تهیه این دستور بدون لبنیات، باید دیپ ماهی آزاد دودی را بدون پنیر خامه ای یا ماست یون، درست کنید. در عوض، از یک جایگزین بدون لبنیات برای پنیر خامه ای و ماست یون، استفاده کنید.
در حالی که این دیپ فوق العاده تند نیست، اما کمی از ،دل قهوه ای تند و سس تند است. اگر می خواهید سس تند کمتری داشته باشد، توصیه می کنم سس تند را کم کنید تا مزه دار شود.
ویدیو غوطه ور شدن ماهی قزل آلا دودی
اگر از این ویدیو لذت می برید لطفا در کانال یوتیوب ما مش، شوید. حتماً روی نماد BELL کلیک کنید تا بتو،د اولین ،ی باشید که از ارسال یک ویدیوی جدید مطلع می شوید (و از شما برای اشتراک متشکریم!).
- 1 فنجان ماست یون، ساده و پرچرب
- 6 اونس پنیر خامه ای کم چرب (Neufchatel) در دمای اتاق
- 1 قاشق سوپخوری آب لیموی تازه فشرده
- 2 قاشق چای خوری ،دل قهوه ای تند
- 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده به علاوه اضافی برای خدمت
- 4 تا 8 سس تند داش اختیاری
- 8 اونس ماهی قزل آلا دودی داغ پوسته پوسته شده به قطعات کوچک *
- 2 قاشق غذاخوری شوید تازه ریز ،د شده به علاوه اضافی برای خدمت
- کراکر یا چیپس پیتا برای خدمت
- سبزیجات تازه ورقه ای نازک برای خدمت
- *جزء توجه داشته باشید: ماهی آزاد دودی داغ مانند فیله ماهی قزل آلا غلیظ می شود و به راحتی پوسته پوسته می شود. ماهی قزل آلا به سبک Lox (دودی سرد) می تواند استفاده شود اگر آن را خیلی ریز ،د کنید، اما من بافت و طعم دودی داغ را برای این دستور ترجیح می دهم.
- برای ذخیره ،: 3 تا 4 روز مدت زمان ماندگاری دیپ ماهی آزاد دودی در یخچال است. آن را در یک ظرف نگهداری هوا در یخچال قرار دهید.
- یخ زدن: به نظر من، شما نمی تو،د دیپ ماهی قزل آلا را منجمد کنید. من فکر می کنم پس از یخ زدایی، بافت از بین می رود.
خدمت: 1(از 8)کا،ی: 93کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 3gپروتئین: 10gچربی: 5gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gچربی ترانس: 1gکلسترول: 19میلی گرمپتاسیم: 145میلی گرمفیبر: 1gقند: 2gویتامین A: 152IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 64میلی گرماهن: 1میلی گرم
امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید
یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.
ثبت نام
دیپ های خوشمزه و سالم تر
منبع: https://www.wellplated.com/smoked-salmon-dip/