توفو سرخ کن هوای خوش طعم – Fit Foodie Finds



این توفو سرخ کن هوا از بیرون ترد، از داخل نرم و خوش طعم است. توفو را در ماریناد گوچوجانگ مرینیت می کنیم و به مدت 10 دقیقه سرخ می کنیم و با سس خامه ای خوشمزه سرو می کنیم.

توفو سرخ کن هوا در بشقاب.

توفو سرخ کن هوا

این توفوی سرخ‌کن بدون گوشت طعم‌دار و ترد است! توفو سرخ کن با هوای مرینیت شده از داخل مارینت شده، لطیف است و با برنج سفید در کناره سرو می شود. اگر به دنبال یک وعده غذایی گیاهی با پروتئین بالا هستید، این وعده غذایی شماست.

سوالات متداول سریع قبل از شروع

آیا می تو،د توفو را در سرخ کن هوا سرخ کنید؟

بله، می تو،د توفو را در سرخ کن بادی سرخ کنید. توصیه می کنیم قبل از سرخ ، توفو را فشار داده و آن را به مکعب برش دهید.

چرا به جای روغن زیتون از روغن آووکادو استفاده کنیم؟

ما به جای روغن زیتون از روغن آووکادو استفاده می کنیم زیرا بیرون توفو را سریع تر و بهتر از روغن های دیگر ترد می کند.

آیا باید توفو را قبل از سرخ ، هوا فشار دهید؟

بله، باید توفو را قبل از سرخ ، هوا فشار دهید تا رطوبت سرخ کن هوا گرفته شود. توفو در صورت وجود رطوبت زیاد ترد نمی شود.

توفو چقدر در سرخ کن هوا نیاز دارد؟

این توفو باید به مدت 10 دقیقه در هوا سرخ شود و تا نیمه آن را برگرداند تا مطمئن شوید که توفو به سرخ کن ن،بد.

چگونه از ،بیدن توفو به سرخ کن بادی جلوگیری می کنید؟

قبل از قرار دادن توفو در سبد مطمئن شوید که سرخ کن بادی روغنی شده است. اطمینان از سرد نبودن توفو قبل از قرار دادن آن در سرخ کن هوا نیز کمک می کند تا مطمئن شوید که توفو به سبد سرخ کن هوا نمی ،بد.

توفو را به مکعب برش دهید.

مواد قابل توجه

لیست طول، تری از مواد تشکیل دهنده این توفو سرخ کن بادی وجود دارد، اما مواد زیر برخی از مواد اصلی هستند که سزاوار کمی عشق بیشتر هستند.

  • توفو بسیار سفت توصیه می کنیم از توفوی سفت اضافی استفاده کنید زیرا رطوبت کمتری دارد و به خوبی در سرخ کن هوا سفت می شود. اگر از نوع دیگری از توفو استفاده می کنید، حتما توفو را مدت بیشتری فشار دهید تا رطوبت آن آزاد شود.
  • گوچوجانگ این خمیر چیلی کره ای جزء مخفی ماریناد برای رطوبت است. از آن نترسید و از آن نگذرید! می تو،د آن را در ا،ر خواربارفروشی ها پیدا کنید یا مستقیماً آن را سفارش دهید آمازون.
  • نشاسته ذرت- کمی نشاسته ذرت را به ماریناد توفو اضافه می کنیم تا وقتی در سرخ کن هوا است، بیرون آن ترد شود. مهم است که نشاسته ذرت را به مقداری مایع اضافه کنید وگرنه نشاسته ذرت در سرخ کن هوا می سوزد.
  • سس ماهی- سس ماهی مقدار من،ی از umami را به ماریناد توفو اضافه می کند. جرات نداری ازش بگذری کمی راه طول، را طی می کند.
مرینینگ توفو در سس گوچوجان.
توفو را در سرخ کن بادی قرار دهید.

طرز تهیه توفو سرخ کن بادی

مطمئن شوید که تمام راه را به سمت کارت دستور غذا رفته تا لیست کامل مواد و دستور پخت نوشته شده را دریافت کنید.

  1. مایع را از توفو خارج کرده و توفو را فشار دهید با پیچیدن آن در یک حوله کاغذی یا یک دستمال چای. چیزی سنگین را برای حدود یک ساعت روی توفو قرار دهید تا رطوبت اضافی از توفو خارج شود.
  2. همه را اضافه کنید مواد لازم برای ماریناد داخل یک کاسه و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
  3. بعد از اینکه توفو فشرده شد، آن را به مکعب برش دهید و آن را حداقل یک ساعت یا بیشتر در ماریناد قرار دهید تا طعم مطلوبی داشته باشد.
  4. سرخ کن بادی را از قبل گرم کنید و توفوی مارینت شده را به سرخ کن بادی منتقل کنید. کمی از ماریناد را روی هر مکعب بریزید و توفو را به مدت 10 دقیقه سرخ کنید و تا نیمه برگرد،د.
  5. سس توفوی سرخ شده را مخلوط کرده و در کنار توفو سرو کنید. همه چیز را با کنجد و پیاز سبز پر کنید.
توفو در سرخ کن هوا ترد شد.

نکات مهم در مورد توفو سرخ کن هوا

توفوی بسیار سفت بهترین است اما می تو،د از توفوی سفت نیز استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که توفو را فشار دهید.

اگر کمی ادویه اضافی می خواهید، کمی گوچوجانگ اضافه کنید یا چند قاشق چای خوری سس سریراچا اضافه کنید.

هر سرخ کن بادی متفاوت است، بنابراین قبل از سرخ ، همه آنها، زمان و دمای سرخ کن بادی خود را با آزمایش چند مکعب توفو بررسی کنید.

ذخیره سازی

اجازه دهید توفو کاملا خنک شود و سپس توفو را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید و توفو را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

دستورالعمل گرم ، مجدد: توفو را دوباره در سرخ کن با دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 5 تا 7 دقیقه گرم کنید.

یک تکه توفو در یک سس تند.

موارد بیشتر مورد علاقه ما…

دستور العمل های بدون گوشت

،اصر

سس

  • ¼ فنجان مایونز
  • ½ قاشق چایخوری من بید هستم
  • ½ قاشق چایخوری سس فلفل قرمز سیر

دستورالعمل ها

  • مایع را از توفو خارج کرده و توفو را در یک حوله چای یا حوله کاغذی بپیچید و آن را در بشقاب قرار دهید. سپس، یک ظرف چدنی سنگین را روی توفوی پیچیده شده قرار دهید و بگذارید 1 ساعت بماند تا رطوبت آن خارج شود.

    فشار دادن رطوبت توفو سرخ کن هوا.
  • در همین حین، گوچوجان، عسل، سرکه برنج، سس سویا، روغن کنجد، سس ماهی، پودر سیر و نشاسته ذرت را در ظرفی بریزید و مواد را با همزن بزنید تا با هم مخلوط شوند. کنار بگذارید.

  • وقتی توفو به مدت 1 ساعت فشرده شد، ماهیتابه و حوله چای را بردارید و توفو را به مکعب های 1/5 اینچی برش دهید. مکعب های توفو را به سس گوچوجانگ اضافه کنید و روی آن را بپوش،د. اجازه دهید توفو حداقل 30 دقیقه (یا بیشتر برای طعم بیشتر) مارینت شود.

    مرینینگ توفو در سس گوچوجان.
  • سرخ کن را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و سبد را با اسپری پخت ن،ب اسپری کنید.

  • مکعب های توفو را در سرخ کن هوا قرار دهید و بین هر مکعب کمی فاصله بگذارید. یک قاشق و کمی از ماریناد گوچوجانگ را روی هر مکعب بردارید. روغن آووکادو را روی توفو بریزید و توفو را به مدت 10 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید و 5 دقیقه هم بزنید.

    توفو را در سرخ کن بادی قرار دهید.
  • در حالی که توفو در حال پختن است، مایونز، سس سویا و سس فلفل قرمز سیر را در یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.

  • وقتی توفو قهوه ای شد آنها را از سرخ کن بادی خارج کنید و قبل از سرو با سس مایونز، بقیه را به مدت 5 دقیقه در بشقاب بگذارید.

    توفو در سرخ کن هوا ترد شد.

نکات و نکات

  • توفوی بسیار سفت بهترین است اما می تو،د از توفوی سفت نیز استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که توفو را فشار دهید.

ارزش غذایی

کا،ی: 207کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 18g پروتئین: 2g چربی: 15g فیبر: 0.3g قند: 14g

با ما هشتگ کنید

فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!

#fitfoodiefinds

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.




منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-tofu/