این تاکو میگو کبابی سریع و آسان با کلم کلم در 15 دقیقه آماده است! ایده آل برای یک شام شب شلوغ هفته!
بسیاری از مردم سه شنبه به تاکو می روند، اما چرا باید تاکو را فقط به یک روز در هفته محدود کنیم؟ آشپزی سریع، همه کاره، مقرون به صرفه و من، برای کودکان، من دوست دارم هر گوشت، غذای دریایی یا سبزیجاتی را که در دست داریم به یک شام تاکو سریع و آسان تبدیل کنم. بزرگترین من عاشق غذاهای دریایی است، بنابراین تقریباً همیشه یک کیسه میگو منجمد در فریزر برای شامهای لحظه آ،ی مانند تاکوهای میگوی کبابی با کلم کلم نگهداری میکنم. کاملاً رایج است که اینجا در میشیگان، تا زم، که برف روی منقل نباشد، احتمالاً بیرون از خانه هستم و با آن شام درست می کنم.
،اصر
- میگو: صدف گوشتی و آبدار به اندازه لقمه، میگو منبع عالی پروتئین و یک غذای دریایی قابل دسترس است.
- سیر: تند و معطر، هنگام پختن شیرین می شود و برخی از طعم های تند روی میگو را متعادل می کند.
- روغن زیتون: روغن زیتون هم برای ترشی ، میگو و هم برای پوشاندن گوشت ماهی استفاده می شود، روغن زیتون سالم است و طعم ملایمی دارد.
- آب لیمو: همراه با روغن زیتون، از این طعم تند و اسیدی در ماریناد و سس سالاد استفاده می شود.
- ادویه های گرم: می،ا با ،یب خوشمزه ای از زیره سبز، پاپریکا دودی، فلفل کاین و پونه کوهی چاشنی می شوند. اگر تند دوست دارید، می تو،د پودر فلفل قرمز را نیز اضافه کنید.
- نان ذرت مکزیکی: من دوست دارم از تورتیلاهای ذرت برای تاکوهایم استفاده کنم، اما می تو،د از تورتیلاهای آردی نیز استفاده کنید.
- کلم: من عاشق رنگ روشنی هستم که کلم بنفش به کلم میدهد، اما کلم سبز یا حتی کاهوی یخسبرگ موثر است.
- هویج: هویج رنده شده ترد و شیرینی بیشتری به سالاد می دهد.
- پیاز سبز: پیازچه نیز نامیده می شود، آنها طعم ملایم پیاز را به سالاد و تاکو اضافه می کنند.
- گشنیز: مگر اینکه ژنی داشته باشید که طعم آن را شبیه صابون می کند، گشنیز طعم تازه و لیمویی به آن اضافه می کند.
طرز تهیه تاکو میگوی کبابی با کلم
تاکو میگوی کبابی خود را با کلم کلم با تهیه ماریناد برای میگوی خود شروع کنید. در یک کاسه بزرگ، سیر خود را رنده کنید (یا می تو،د از خمیر سیر نیز استفاده کنید).
سپس آبلیموی تازه را اضافه کنید.
سپس زیره، پاپریکا دودی، پونه کوهی و کاین را به کاسه اضافه کنید.
سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
قبل از هم زدن با مقداری روغن زیتون تمام کنید تا کاملا ،یب شوند.
می،ای خام خود را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا همه آنها در ماریناد آغشته شوند. بگذارید حدود 10 دقیقه بماند.
سپس با استفاده از یک سبد یا ماهیتابه گریل، می،ای خود را به مدت 2 تا 3 دقیقه در هر طرف روی حرارت زیاد کباب کنید.
در حالی که میگو در حال مرینیت شدن و کباب شدن است، کلم را با ،د ، کلم، رنده ، هویج و ،د ، پیاز سبز درست کنید.
سپس در یک کاسه بزرگ، تمام سبزیجات خود را با هم اضافه کنید.
دمنوش خود را با آب لیموترش تازه بیشتری بپوش،د.
همراه با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل.
همه را با هم مخلوط کنید تا سس به طور یکنواخت در سراسر پخش شود. آن را با مقداری گشنیز پر کنید.
هر زمان که تاکو درست می کنم، تورتیلاهایم را همیشه روی شعله باز یا روی تابه گرم می کنم. درست قبل از درست ، تاکو و سرو ، تا گرم شدن تورتیلاها صبر کنید.
هنگامی که تورتیلاها گرم شدند، می،ای کبابی خود را بردارید و آنها را در یک خط در سراسر تورتیلاها قرار دهید.
روی هر ردیف میگو، کلم را با کلم پر کنید.
با فلفل تازه یا لیموترش تازه تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید. از تاکو میگوی کبابی خود با کلم کلم لذت ببرید!
تاکوهای مورد علاقه
اگر می خواهید یک اسپرد بزرگ با گزینه های زیادی برای خانواده خود تهیه کنید، در اینجا برخی از تاپینگ های بالقوه مورد علاقه من آورده شده است:
- آووکادو یا گواکامول
- خامه ترش یا ماست یون، ساده
- گشنیز تازه
- پیکو د گالو
- پنیر کوتیجا
سوالات متداول:
آیا میگو را با پوست کباب می کنید یا بیرون؟
می تو،د میگو را داخل یا خارج از پوسته کبابی کنید. ترجیح میدهم ابتدا پوستههای میگو را جدا کنم، زیرا اجازه میدهد ماریناد بهتر از پوستهی آن در گوشت نفوذ کند.
یک غذای جانبی خوب با تاکو چیست؟
آیا میگو کربوهیدرات زیادی دارد؟
نه، میگو اساساً بدون کربوهیدرات است.
غذاهای دریایی ساده تر
این غذای میگو را امتحان کردید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید. بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.
تاکوی میگوی کبابی من با کلم کلم سریع، خوشمزه و نسبتاً بدون آشفتگی شامی عالی در تابستان و شب هفته است.
بدون چنگال مورد نیاز است.
تاکو میگو کبابی با کلم کلم
این تاکو میگو کبابی سریع و آسان با کلم کلم در 15 دقیقه آماده است! ایده آل برای یک شام شب شلوغ هفته!
آماده سازی: 15 دقایق
پختن: 6 دقایق
جمع: 21 دقایق
خدمات: 4
کلم کلم
- 1 فنجان کلم قرمز (،د شده)
- ½ فنجان هویج (،د شده)
- ½ فنجان پیاز سبز (برشهای نازک)
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
- 1 قاشق سوپخوری گشنیز باغ لذیذ – کمی خشک شده
- نمک و فلفل برای چشیدن
-
یک گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید.
-
در یک کاسه کوچک، می،ا را با شش ماده بعدی کنار هم بریزید (خمیر سیر را از طریق کاین به هم بزنید).
-
در حالی که می،ا در حال کباب شدن هستند، کلم کلم را در یک کاسه متوسط بریزید. چاشنی را بررسی کنید و نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
-
میگو را در تورتیلاهای گرم شده سرو کنید و روی آن را با سالاد سرو کنید.
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
خدمت: 2تاکوکا،ی: 285کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 29gپروتئین: 21gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 1gکلسترول: 214میلی گرمسدیم: 1286میلی گرمپتاسیم: 325میلی گرمفیبر: 5gقند: 3gویتامین A: 3395IUویتامین سی: 22.9میلی گرمکلسیم: 198میلی گرماهن: 3.4میلی گرم
منبع: https://thelemonbowl.com/grilled-shrimp-tacos-with-cabbage-slaw/