تاکوهای گل کلم – بر اساس یک بودجه گیاهی



تاکو گل کلم مطمئناً سر میز شام مورد توجه قرار خواهید گرفت! این دستور غذا در حدود 30 دقیقه جمع می‌شود و آماده ، غذا از قبل آسان است تا حتی در زمان بیشتری برای شب‌های شلوغ هفته در طول هفته صرفه‌جویی شود.

تاکوهای گل کلم و عدس کامل روی یک سطح سفید پخش شده اند

من پیدا کردم که عدس را به تاکوهای گل کلم گیاهی اضافه می کنم! طعم و بافت بیشتری می‌افزاید، و همچنین تاکوها را از نظر تغذیه‌ای کمی متعادل‌تر می‌کند. اما کی میتونه بگه من درست میگم؟!؟ این چیزی است که این دستور غذا را بسیار عالی می کند، انعطاف پذیری آن!

اگر از تاکوهای گل کلم لذت می برید، باید این تاکوهای دیگر را نیز امتحان کنید تاکوهای گیاهی، تاکو توفو، یا تاکوهای صبحانه! آنها عالی با هم پیش می روند سالسا قرمز برشته شده یا سالسا گوجه فرنگی چیلی سبز.

چرا این دستور العمل کار می کند

  • فوق العاده آسان برای ساخت دستور پخت تاکو
  • طعم عالی. گل کلم تمام طعم تاکوی چاشنی را جذب می کند.
  • یک غذای گیاهی من، برای خانواده که هم بچه ها و هم بزرگسالان آن را دوست خواهند داشت!
  • شام شب هفته و سه شنبه تاکو فقط کمی بهتر شد!
  • این دستور تاکو عدس گل کلم است به طور طبیعی وگان، بدون لبنیات و بدون گلوتن!

آنچه در تاکوهای گل کلم وارد می شود

چند سبزیجات، عدس و ادویه جات تمام چیزی است که برای تهیه این دستور سریع و آسان تاکو گل کلم گیاهی لازم است. بیایید به موارد اصلی نگاه کنیم!

مواد تشکیل دهنده تاکوی گل کلم و عدس در برابر یک سطح سبک اندازه گیری شده است
  • گل کلم: ما از تازه استفاده می کنیم اما می تو،د از گل کلم یخ زده که قبلاً به صورت گلچه بریده شده است به ،وان صرفه جویی در زمان استفاده کنید.
  • ادویه ها: ما از ،یبی از زیره سبز، پاپریکا دودی، پونه کوهی، پودر سیر و پودر فلفل قرمز برای افزودن طعم و مزه استفاده می کنیم و گل کلم را به یک جایگزین گیاهی برای گوشت تاکو تبدیل می کنیم!
  • معطرها: پیاز و سیر پخته می شوند تا عمق بیشتری به مخلوط تاکو ببخشند.
  • عدس: در صورت اضافه شدن، مخلوط ، عدس، پروتئین را به گوشت تاکوی گل کلم اضافه می کند. این کاملا اختیاری است اما پروتئین این تاکوها را کمی دل،ب تر و رضایت بخش تر می کند.
  • چیپس ذرت: در صورت تمایل می تو،د آنها را با تورتیلاهای آردی تعویض کنید!
  • روکش های تاکو: هنگام سرو، مقداری گوجه‌فرنگی ،د شده، آووکادو و گشنیز را روی آن بپاشید.

تعویض ها و تغییرات

  • آیا برخی از ادویه ها را برای تاکو گل کلم عدس از دست داده اید؟ آنها را با چاشنی تاکوی ،یداری شده در فروشگاه یا خانگی تعویض کنید!
  • تورتیلا ذرت نداره؟ جای نگر، نیست! با آن سرو کنید برنج گل کلم اسپ،ایی برای یک کاسه بوریتو یا آن را در یک تورتیلا آردی برای تاکوی نرم یا یک بوریتو قرار دهید!
  • سالسا مورد علاقه خود را اضافه کنید. نیازی به ،باندن فقط با گوجه فرنگی در بالا نیست! تغییرش بده با سس انبه، سالسا خیار، یا سالسا آووکادوی خامه ای.
  • آیا می خواهید تاکو گل کلم تند درست کنید؟ برای این ،یب دودی و تند، هالاپنوهای برش داده شده یا مقداری چیپوتل را در سس ادوبو اضافه کنید.
  • آیا می خواهید این دستور غذا را بدون روغن درست کنید؟ به جای آن پیازها را در یک چهارم فنجان آب یا آب گوشت بپزید.

طرز تهیه تاکو گل کلم گیاهی

  • 1) گل کلم را ،د کنید گلچه های کوچک را درآورده و به مدت 20 دقیقه در فر تفت دهید.
چند گل کلم روی یک ورقه پخت
  • 2) با هم مخلوط کنید زیره، پاپریکا، پونه کوهی، پودر سیر، پودر چیلی، نمک و فلفل در یک کاسه متوسط.
ادویه ها را در کاسه های کوچک در برابر یک سطح سبک اندازه گیری کنید
ارسال شات فرآیند ،یب همه ادویه ها در کاسه
  • 3) پیاز ،د شده را تفت دهید به مدت 2 تا 3 دقیقه
فرآیند اضافه ، پیاز به ماهیتابه
  • 4) گل کلم تفت داده شده را اضافه کنید داخل کاسه ادویه و پرتاب کنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود. سپس آن را با پیاز به تابه اضافه کنید. سیر را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید.
فرآیند اضافه ، ادویه به کاسه گل کلم بوداده
فرآیند اضافه ، گل کلم به ماهیتابه
فرآیند اضافه ، سیر به ماهیتابه
فرآیند پخت گل کلم در تابه
  • 5) عدس را اضافه کنید و بپزید تا گرم شود، در صورت وجود.
  • 6) تاکوها را جمع کنید با اضافه ، مخلوط گل کلم به تورتیلاها و پر ، آنها با گوجه فرنگی، آووکادو و گشنیز.

نکات تخصصی و سوالات متداول

  • از تفت دادن گل کلم غافل نشوید برای یک روش پخت سریعتر! تفت دادن گل کلم به آن عمق طعم بیشتری می دهد و طعم آن را شگفت انگیز می کند!
  • گل کلم را به طور یکنواخت داخل ادویه ها بریزید بنابراین تمام قطعات کاملا پوشیده می شوند.
  • برای یک وعده غذایی دلپذیر، از عدس غافل نشوید.
آیا می توانم گوشت تاکوی گل کلم را از قبل درست کنم؟

بله، تو میتونی! برای تهیه غذا عالی عمل می کند! بعد از آماده ، آن را بگذارید تا خنک شود و سپس آن را بسته بندی کنید تا تا سه روز در یخچال یا تا سه ماه در فریزر نگهداری شود. آن را دوباره در یک ماهیتابه گرم کنید تا کاملا گرم شود!

آیا می تو،د گل کلم را در تاکوی گل کلم بچشید؟

گل کلم قطعا طعم قوی دارد زیرا بخشی از خانواده چلیپایی است! همه آنها حاوی ،یبات گوگردی هستند که به آنها بو و طعم قوی می دهد. اما جای نگر، نیست، همه ادویه ها واقعاً برای استتار طعم ها کار می کنند!

تاکوهای گل کلم و عدس کامل روی یک سطح سفید پخش شده اند

چه چیزی را با تاکو سرو کنید

شب تاکو همیشه در اطراف خانه یک جمعیت خشنود است! در اینجا چند ایده سریع و آسان برای سرو این تاکوهای عدس گل کلم وجود دارد تا آنها را به یک وعده غذایی فوق العاده رضایت بخش تبدیل کنید.

دستور العمل های بیشتر گل کلم

ع، ها توسط آلفونسو رویا

تاکوهای گل کلم و عدس کامل روی یک سطح سفید پخش شده اند
تاکوهای گل کلم و عدس کامل روی یک سطح سفید پخش شده اند

تاکو عدس گل کلم

استف، لاندستروم

تاکوهای گل کلم و عدس مطمئناً در میز شام مورد توجه قرار خواهند گرفت! این دستور غذا در حدود 30 دقیقه با هم ،یب می شود و به راحتی می توان غذا را از قبل آماده کرد تا حتی در زمان بیشتری برای شب های شلوغ هفته در طول هفته صرفه جویی شود.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 35 دقیقه

دوره شام

غذا مکزیکی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 226 کیلو کا،ی

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. گل کلم خود را به صورت گلچه های کوچک ،د کنید، روی یک ورقه پخت قرار دهید و به مدت 20 دقیقه تفت دهید.

  • برای تهیه مخلوط ادویه ها، همه ادویه ها را در یک کاسه بزرگ با هم ،یب کنید. این زیره، پاپریکا، پونه کوهی، پودر سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل است.

  • حدود 5 دقیقه قبل از اینکه گل کلم تفت داده شود، پیاز ،د شده را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

  • وقتی گل کلم تمام شد، آن را در کاسه ادویه بریزید و روی آن را به طور یکنواخت بپوش،د. سپس آن را با پیاز در تابه بریزید و سیر را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه دیگر بپزید. عدس پخته شده را هم بزنید.

  • تاکوها را با اضافه ، مخلوط گل کلم به تورتیلاها و پر ، گوجه فرنگی، آووکادو و گشنیز جمع کنید.

  • تاکوها را با اضافه ، مخلوط گل کلم به تورتیلاها و پر ، گوجه فرنگی، آووکادو و گشنیز جمع کنید.

اگر تمام ادویه های مورد نیاز را ندارید، می تو،د به سادگی از یک بسته چاشنی تاکو استفاده کنید. می تو،د روغن را با ¼ فنجان آب یا آب سبزیجات (در صورت نیاز بیشتر) عوض کنید.

  • برای پخت سریع‌تر گل کلم از تفت دادن گل کلم غافل نشوید! تفت دادن گل کلم به آن عمق طعم بیشتری می دهد و طعم آن را شگفت انگیز می کند!
  • گل کلم را به طور یکنواخت داخل ادویه ها بریزید تا تمام قطعات کاملاً پوشانده شوند.
  • برای یک وعده غذایی دل،ب تر، عدس را حذف نکنید.

کا،ی: 226کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 35gپروتئین: 11gچربی: 6gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 4gسدیم: 188میلی گرمپتاسیم: 784میلی گرمفیبر: 12gقند: 5gویتامین A: 768IUویتامین سی: 42میلی گرمکلسیم: 74میلی گرماهن: 4میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.


منبع: https://plantbasedonabudget.com/cauliflower-tacos/