بیکن سرخ کن هوای ترد (کاملاً پخته شده!)



بیکن
بیکن

به دنبال یک سریع و آسان بیکن سرخ کن هوا آموزش در این پست به آموزش آشپزی می پردازیم بیکن در سرخ کن هوا فقط در چند قدم!

بیکن پخته شده در بشقاب

اگر شما هم مثل ما هستید، عاشق بیکن هستید! چه فقط 10 دقیقه وقت دارید و ترجیح می دهید بیکن خود را در مایکروویو بپزید، یا اگر در حال پختن بیکن برای انبوه هستید و از بیکن پخته شده در فر لذت می برید.

امروز ما در حال چت ، همه چیز هستیم -> بیکن سرخ کننده هوا!

چرا بیکن هوا سرخ کن؟

آیا شما تعجب می کنید، آیا می تو،د بیکن را در سرخ کن هوا بپزید؟ پاسخ بله است.

بدون فضا در فر: تخم مرغ های پخته شده یا یک نان تست فرانسوی یک شبه را هم می زنیم و جایی برای پخت بیکن ندارید؟ برای این کار از سرخ کن هوا استفاده کنید!

بدون آشفتگی دودی روی اجاق گاز: هیچ چیز بدتر از دود ، کل آشپزخانه از پختن بیکن روی اجاق گاز نیست. هوا سرخ کن بیکن از این امر جلوگیری می کند!

بیکن برای 1 یا 2 عدد: فقط برای 1 یا 2 عدد بیکن نیاز دارید؟ پختن بیکن در سرخ کن هوا برای بیکن دسته کوچک بسیار عالی است.

سریع: زمان پخت بیکن سرخ کن هوا سریع است – بسته به ضخامت بیکن شما بین 7 تا 10 دقیقه.

سرخ کن بادی نینجا

بیکن نپخته در سرخ کن بادی

برای سرخ ، هوا از چه نوع بیکن استفاده کنم؟

پخت بیکن در سرخ کن با انواع بیکن، اعم از بیکن غلیظ، متوسط ​​یا نازک، کار می کند. بنابراین، مورد علاقه خود را ب،ید و آماده هستید.

طرز پخت بیکن در سرخ کن هوا

  1. سرخ کن خود را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. تکه‌های بیکن را با برش دادن آن‌ها از وسط آماده کنید تا در سرخ‌کن هوای شما قرار بگیرند.
  3. بیکن را به مدت 6 تا 10 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بسته به ضخامت بیکن خود سرخ کنید.

مدت زمان پخت بیکن در سرخ کن هوا

بیکن را در سرخ کن با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 6 تا 10 دقیقه بپزید و تا نیمه برگرد،د. زمان پخت بر اساس ضخامت بیکن است.

  • لاغر: 6-7 دقیقه
  • متوسط: 8 دقیقه
  • ضخیم: 9-10 دقیقه

آیا باید بیکنم را نصف کنم؟

اگر اندازه سرخ کن بادی شما اجازه می دهد، می تو،د بیکن خود را در این مدت نگه دارید. می تو،د آن را کمی روی خودش تا کنید، اما پیشنهاد نمی کنیم بیکن را روی هم قرار دهید.

آیا بیکن شما سیگار می کشد؟

از طریق بسیاری از آزمایش‌های این دستور غذا، متوجه شدیم که علت اصلی سیگار کشیدن بیکن گرم ، بیش از حد سرخ‌کن شماست. ما با دمای 400 درجه فارنهایت شروع کردیم و خیلی گرم بود و باعث دود شدن بیکن شد.

بنابراین، برای جلوگیری از استعمال دخ،ات، مطمئن شوید که سرخ کن خود را با دمای بالاتر از 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

یک نکته سریع: همیشه به یاد داشته باشید که چربی اضافی کف ماهیتابه سرخ کن خود را بعد از هر دور پخت پاک کنید.

بیکن پخته شده در سرخ کن بادی

نکات بیکن سرخ کن هوا

ضخامت مهم است: این در مورد پخت بیکن به هر روشی صدق می کند، هر چه بیکن رقیق تر باشد سریعتر پخته می شود. برای زمان پخت ما در 350 درجه فارنهایت به زیر مراجعه کنید.

  • ضخیم: 9-10 دقیقه
  • متوسط: 8 دقیقه
  • لاغر: 6-7 دقیقه

چربی اضافی را تخلیه کنید: اگر قصد دارید بیش از یک دسته بیکن درست کنید، مطمئن شوید که چربی اضافی که در کف ظرف شما می چکد را تخلیه کنید. این به جلوگیری از سیگار کشیدن کمک می کند.

تلنگر: برای پخت یکنواخت، مطمئن شوید که بیکن را در نیمه‌ی زمان پخت برگرد،د.

بدون همپوش،: تا حد امکان سعی کنید بیکن را روی هم قرار ندهید تا تا حد امکان یکنواخت بپزد. در حین پخت چروک می شوند.

دور نشو: وقتی شک دارید، دور نشوید! همه سرخ کن های هوا متفاوت هستند و ضخامت بیکن نیز متفاوت است. تا زم، که یک دسته از بیکن سرخ کن با بیکن مخصوص خود را درست نکرده اید، پیشنهاد می کنیم نزدیک بم،د و از بینی خود استفاده کنید تا در نهایت آشپزی نکنید.

نگه داشتن بیکن

بیکن سرخ کن هوا را با چه چیزی سرو کنیم

این دستور پخت بیکن بادی سرخ کن یک صبحانه ک،یک است، برخی از صبحانه های مورد علاقه ما را برای خوردن در کنار بیکن خود بررسی کنید!

ذخیره سازی

بیکن پخته شده را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

بیکن با تخم مرغ و سیب زمینی در بشقاب


منبع: https://fitfoodiefinds.com/air-fryer-bacon/