بهترین پیتزا نان فرانسوی



پیتزا نان فرانسوی.

به همین راحتی پیتزا نان فرانسوی دستور تهیه پنیر موزارلای خوش طعم، پپرونی تند، و فلفل سبز تازه روی یک نان ایتالیایی خوشمزه است.

با ما درستش کن خانگی سس پیتزا برای طعمی تازه تر و غنی تر!

پیتزا نان فرانسوی روی تخته برش.

پیتزای پنیری نان فرانسوی

چرا وقتی می‌تو،د این دستور پیتزا نان فرانسوی خانگی را – با یک سس پیتزای ساده برای بوت ،، بیشتر روی پیتزاهای نان فرانسوی منجمد ،ج کنید؟ ما روی پیتزا خود را با ،یبی از پنیر موزارلا و پارمزان، پپرونی و فلفل سبز تزیین کردیم، اما شما می تو،د پیتزای خود را هر طور که می خواهید شخصی سازی کنید!

آن را در شب های بازی، تولدها یا یک شب شلوغ هفته با خانواده سرو کنید. شما هرگز نمی تو،د با پیتزای خوشمزه نان فرانسوی اشتباه کنید.

چرا شما آن را دوست دارم!

نان به صورت کامل پخته می شود.

فلفل سبز یک لایه طعم اضافی اضافه می کند.

این یک دستور العمل فوق العاده آسان است، و برای زم، که می خواهید یک شام سریع و بدون دردسر می خواهید، گزینه ای عالی باشد.

ساخته شده با موادی که به راحتی می تو،د در فروشگاه مواد غذایی (یا در حال حاضر در خانه) پیدا کنید!

مواد لازم برای پیتزا نان فرانسوی.

مواد تشکیل دهنده ویژه

  • نان ایتالیایی: ما از یک نان ایتالیایی استفاده کردیم، اما می‌تو،د از نان‌های پخته‌شده دیگری به غیر از باگت فرانسوی استفاده کنید، زیرا آن‌ها کمی بیش از حد لاغر هستند.
  • مخلوط پنیر پیتزا رنده شده: این مخلوط پنیر رنده شده تمام پنیرهای خوش طعم و آب شده ای را که برای بهترین پیتزای پنیری نیاز دارید به شما می دهد.
  • مینی پپرونی: پپرونی با اندازه معمولی خوب کار می کند، اما مینی پپرونی فضای روی پیتزا شما را اشغال نمی کند.
  • فلفل سبز: فلفل سبز طعم ترد و خوش طعمی به آن اضافه می کند اما به اندازه کافی ملایم است که جذابیت اصلی را از بین نبرد: پنیر، سس و پوسته!
  • سس پیتزا خانگی: این سس پیتزای خانگی خوشمزه تنها از 4 ماده در 5 دقیقه درست می شود. طعم آن را دوست خواهید داشت!

سس پیتزای جدید مورد علاقه شما را معرفی می کنیم! این دستور پخت خانگی به قدری ساده و خوشمزه است که دیگر هرگز مایل به ،ید سس پیتزای گران قیمت و فروشگاهی نخواهید بود! برای تهیه آن فقط به 4 ماده اولیه نیاز دارید:

  • 15 اونس قوطی سس گوجه فرنگی
  • 6 اونس رب گوجه فرنگی
  • ¼ فنجان چاشنی ایتالیایی
  • 1 قاشق چایخوری شکر

دستورالعمل ها

  1. سس گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، چاشنی ایتالیایی و شکر را در یک قابلمه کوچک اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  2. سس را روی حرارت متوسط/ زیاد به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه بجوشد.
  3. از روی حرارت بردارید. اجازه دهید سس قبل از افزودن به پیتزا خنک شود.
پیتزا نان فرانسوی روی یک ورقه پخت.

طرز تهیه پیتزا نان فرانسوی

فر را از قبل گرم کنید

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.

پیتزا مونتاژ کنید

نیمی از پوسته نان ایتالیایی را به سمت پایین روی ورقه پخت قرار دهید. سپس ½ فنجان سس پیتزا را به طور مساوی روی هر نیمی از نان پخش کنید.

بعد، ½ فنجان پنیر رنده شده را روی سس بپاشید. سپس روی ½ پپرونی، فلفل ،د شده و باقی مانده پنیر را روی آن قرار دهید.

پخت پیتزا

پیتزا نان فرانسوی خود را در فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید. اگر پنیر آب شده و لبه های نان قهوه ای طلایی شده است، تمام است! اگر نه، 5 دقیقه دیگر بپزید.

خدمت + لذت ببرید!

پیتزای خود را از فر خارج کنید و اجازه دهید حداقل 5 دقیقه خنک شود قبل از خدمت

حالا وقت آن است که پیتزای خوشمزه خود را بخورید. لذت بردن!

سس پیتزا خانگی.

آن را امتحان کنید!

سس پیتزا خانگی

یک دسته از سس پیتزای خانگی خود را برای استفاده در این پیتزا نان فرانسوی درست کنید. تمام خانواده آن را دوست خواهند داشت!

دریافت دستور العمل

پیتزا نان فرانسوی پخته شده روی یک ورقه پخت.

نکات و ترفندهایی برای پوسته ترد کامل

هیچ ، پیتزای نان فرانسوی با پوسته خیس نمی خواهد! در اینجا چند نکته وجود دارد که پس از کمی آزمون و خطا به آنها رسیده ایم:

قبل از افزودن سس، ،متی از مواد را روی نان فرانسوی بچینید. این می تواند هر چیزی باشد، از پنیر گرفته تا فلفل دلمه ای. اضافه ، یک مانع بین سس و نان از خیس شدن نان پیتزا شما جلوگیری می کند.

به آرامی روی نان را فشار دهید (له کنید) و قبل از اضافه ، مواد رویه، آن را کمی از قبل بپزید.. این کار باعث می شود نان کمتر جذب سس شود و نان فرانسوی کاملا ترد ایجاد شود.

یک پیتزا نان فرانسوی لذیذ خودتان

نکته جالب در مورد پیتزا این است که می تو،د آن را هر طور که می خواهید شخصی سازی کنید! این پیتزاهای نان فرانسوی برای یک شب پیتزا که خودتان آن را درست کنید عالی هستند، جایی که هر،ی می‌تواند رویه‌های مورد علاقه‌اش را اضافه کند و از خلاقیت‌های خوشمزه‌اش لذت ببرد.

در اینجا چند ایده عالی برای ایجاد پیتزای ک،یک پپرونی به سطح جدیدی از طعم وجود دارد:

انواع سس

  • مارینارا
  • سس پستو
  • باربیکیو
  • در مرتع پرورش احشام
  • آلفردو
  • بوفالو
  • لعاب با،امیک

تاپینگ تغییرات

  • پنیر: پروولون، پارمزان، رومانو، آسیاگو، چدار، فتا، هاوارتی، پنیر بز
  • گوشت: سوسیس، مرغ، ژامبون، بیکن، پروشوتو، رست بیف، چوریزو، استیک
  • سبزیجات: قارچ، فلفل دلمه ای، فلفل موز، فلفل دلمه ای، زیتون، اسفناج، پیاز، کنگر فرنگی، هالاپینو، گوجه فرنگی خشک شده، کدو سبز، سبزی
  • میوه: آناناس، هلو، زردآلو، انبه، انجیر
پیتزا نان فرانسوی برش خورده روی تخته برش.

سوالات متداول

پیتزا نان فرانسوی از چه چیزی درست می شود؟

پیتزا نان فرانسوی از نان فرانسوی ،یداری شده در فروشگاه استفاده می کند که به ،وان پوسته از طول نصف شده است. آن را با سس پیتزا و تمام رویه های پیتزای مورد علاقه خود پر کنید!

چه چیزی نان فرانسوی را متفاوت می کند؟

نان فرانسوی طول،‌تر و باریک‌تر است، و برای به اشتراک گذاشتن این پیتزا نان فرانسوی با خانواده و دوستان، گزینه‌ای عالی است.

ذخیره سازی

بگذارید پیتزا خنک شود، سپس آن را در پ،تیک، فویل یا یک کیسه پ،تیکی بزرگ بپیچید و تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

برای گرم ، مجدد: ما دوست داریم باقی مانده پیتزا را در دمای 350 درجه فارنهایت درست روی رنده های فر به مدت حدود 5 دقیقه یا تا زم، که داغ شود گرم کنیم.

پیتزا نان فرانسوی روی تخته برش.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/french-bread-pizza/