بستنی لیچی | خورنده گزنده



این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. به ،وان یک همکار آمازون، من از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم. لطفا افشای من را بخو،د.

به همین راحتی بستنی لیچی دستور پخت خامه ای، خوشمزه است و فقط به 5 ماده نیاز دارد! این دسر لیچی با نت‌های گلی شیرین و لطیف، میان‌وعده‌ای عالی در روزهای گرم تابستان است، اما در هر زمان از سال واقعاً یک خوراکی خوشمزه است. شما به راحتی می تو،د مواد را برای یک گزینه غیر لبنی و وگان نیز تنظیم کنید!

بستنی لیچی خانگی خامه ای که در لیوان با تزئین ن،ا سرو می شود.

هیچ چیز مانند بستنی خانگی نیست که شیرینی شما را راضی کند! طعم های طبیعی میوه لیچی در این دستور غذا می درخشد. خانواده من دوست دارند این غذا را با هم درست کنند و از یک کاسه برای یک دسر خاص لذت ببرند.

بستنی لیچی خامه‌ای، یا معمولاً به ،وان بستنی لیچی شناخته می‌شود، یک خوراکی عالی برای احساس خوب است. سبک و با طراوت است و در عین حال شیرینی فراوان می دهد. شما همچنین می تو،د با حذف لبنیات و فقط استفاده از لیچی تازه از این به ،وان یک سوربت خوشمزه لیسی لذت ببرید!

لیچی معمولا در دستور العمل های چینی استفاده می شود. این یک میوه بسیار منحصر به فرد با ظاهری پیچیده با طعمی پیچیده است – و طعم عالی در دستور العمل های شیرین و خوش طعم دارد! .

لیچی فواید زیادی برای سلامتی دارد، مانند غنی بودن از منیزیم، فسفر و سایر مواد معدنی. این یک منبع عالی از آنتی ا،یدان ها نیز هست!

ا،ر بستنی های لیچی که در رستوران های چینی سفارش می دهید ممکن است دارای مواد و افزودنی های غیر ضروری مانند صمغ لوبیا باشند. من ترجیح می دهم بستنی را در خانه درست کنم تا دقیقا بدانم چه چیزی در آن وجود دارد!

👩🏽‍🍳 چرا این دستور غذا جواب می دهد

  • به طور طبیعی بدون گلوتن
  • به راحتی می توان وگان کرد
  • طعم شگفت انگیز لیچی
  • فقط به چند ماده ساده نیاز دارد
  • بچه پسند
  • سالم تر از بسیاری از بستنی ها

آ،ین ویدیوی دستور غذا!

🥘 مواد لازم

این بستنی لیچی خانگی فقط به چند ماده ساده نیاز دارد که ممکن است از قبل در دست داشته باشید. ،صر ستاره، البته، میوه لیچی است که می تواند به صورت کنسرو شده یا تازه باشد.

مواد لازم برای دستور تهیه بستنی لیچی در زمینه سفید.
  • کنسرو لیچی: لیچی روی یک درخت رشد می کند و دارای پوسته صورتی بیرونی و گوشت سفید شیرین است. این میوه استوایی بومی چین است اما در ایالات متحده نیز رشد می کند. می تو،د لیچی کنسرو شده را از فروشگاه های آمازون، والمارت، هول فودز یا خواربار فروشی های آسیایی پیدا کنید.
  • شیر تغلیظ شده: شیر تغلیظ شده به شیرینی می افزاید و دسر دلپذیرتری را ایجاد می کند. برای شکر کمتر، به دنبال یک گزینه شیرین نشده باشید. اگر می خواهید این بستنی لیچی وگان باشد، شیر تغلیظ شده را با شیر نارگیل تغلیظ شده عوض کنید.
  • خامه غلیظ: برای این بستنی می توان از خامه سنگین و خامه فرم گرفته استفاده کرد. ، سنگین ،ی ترین و غلیظ ترین نتیجه را ارائه می دهد. می تو،د از خامه نارگیل برای این دستور به ،وان یک گزینه غیر لبنی و وگان استفاده کنید.
  • شیر: برای این دستور می تو،د از انواع شیرها استفاده کنید. شیر کامل یک گزینه عالی برای خامه ترین نتایج است، اما هر جایگزین گیاهی نیز موثر خواهد بود. آن را با شیر نارگیل، شیر بادام یا شیر بادام هندی امتحان کنید. هنگام انتخاب شیر گیاهی، به دنبال شیری باشید که شیرین نشده و حاوی حداقل مواد تشکیل دهنده باشد. شما نیازی به مواد افزودنی مانند صمغ گوار ندارید.
  • عصاره و،ل: طعم و،ل با لیچی عالی است، برای طعمی ک،یک و آشنا که همه ما آن را می شناسیم و دوست داریم.

🔪 دستورالعمل

تنها با چند مرحله ساده، از یک دسر عالی لذت خواهید برد. در اینجا طرز تهیه این بستنی لیچی آورده شده است:

کاسه فریز، ،یب مواد: کاسه بستنی ساز را حداقل 24 ساعت قبل از تهیه بستنی فریز کنید. لیسک های کنسرو شده را آبکش کنید، سپس همه مواد را به مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید و تا زم، که بافت دلخواه به دست آید، مخلوط کنید. یک غذاساز باید برای این کار نیز کار کند.

انتقال و سرمایش: مخلوط پوره لیسک را به یک کاسه همزن منتقل کنید، روی آن را بپوش،د و حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم آن تشدید شود.

پایه بستنی در یک کاسه همزن.

در کاسه منجمد بریزید: پس از سرد شدن مخلوط لیسک را در کاسه یخ زده بستنی ساز بریزید و دستورالعمل های سازنده را دنبال کنید.

خدمت: بلافاصله برای بستنی نرم سرو کنید یا آن را به ظرف دربسته منتقل کنید و قبل از سرو برای بستنی لیچی، حداقل 1 ساعت در فریزر قرار دهید.

بستنی لیچی خانگی در ظرف شیشه ای، با قاشق.

چگونه بدون دستگاه بستنی ساز بستنی درست کنیم

اگر دستگاه بستنی‌سازی ندارید، باز هم می‌تو،د این دسر را به روش «فریز و هم بزنید» درست کنید! در اینجا نحوه انجام آن آمده است:

  1. پس از سرد شدن مخلوط بستنی، آن را در ظرف دربسته و به مدت 1 تا 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
  2. آن را بردارید و هم بزنید تا کریستال های یخی که ممکن است تشکیل شده اند ش،ته شوند.
  3. این کار را چندین بار دیگر تکرار کنید تا بستنی یخ زده غلیظی داشته باشید.
  4. این فرآیند می تواند 5-6 ساعت طول بکشد.
  5. همانطور که بستنی غلیظ تر می شود، ممکن است لازم باشد آن را در مخلوط کن با سرعت بالا قرار دهید تا کریستال های یخ ش،ته شود و نرم تر شود.
  6. اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده می کنید، زمان کوبیدن حدود 40 دقیقه تا 1 ساعت خواهد بود. اما اگر دستگاه بستنی‌سازی ندارید، استفاده از روش فریزر/همزن تا ۶ ساعت طول می‌کشد.

💭 نکات تخصصی

  • برای بستنی صافآنقدر هم بزنید تا هیچ توده لیچی باقی نماند. با این حال، اگر ترجیح می‌دهید بافت آن با مقداری طعم تفاله لیچی باشد، چندین بار آن را بکوبید تا همه مواد ،یب شوند، اما آن را کمی ضخیم نگه دارید.
  • زمان‌های ریزش بر اساس متفاوت خواهد بود روی دستگاهی که از آن استفاده می‌کنید، یا اگر آن را بدون دستگاه می‌سازید. ریزش آهسته تر باعث ایجاد ژلاتوی لیچی چگال تر می شود.
  • لیچی تازه یا کنسرو شده می توان در این دستور غذا استفاده کرد.
  • طعم ها را تشدید کنید مخلوط را قبل از انجماد سرد کنید. این باعث می شود که فرآیند انجماد سریعتر شود.
  • می تو،د از دانه و،ل استفاده کنید. می توان به جای عصاره و،ل از یک دانه و،ل استفاده کرد، به سادگی دانه های و،ل را از طول نصف کنید، دانه ها را بتراشید و با مخلوط شیر مخلوط کنید.
  • این بستنی را بلافاصله برای یک گزینه سرو نرم سرو کنید. اگر بستنی قابل اسکوپ را ترجیح می دهید، قبل از سرو، حداقل یک ساعت در یک ظرف دربسته فریز کنید. اگر بستنی به سختی برداشت می شود، بگذارید چند دقیقه در دمای اتاق بماند تا نرم شود. لیچی ،د شده، میوه های تازه یا شربت شکلات را به ،وان یک تاپینگ خوشمزه اضافه کنید.

📖 تغییرات

  • طعم گل رز را اضافه کنید: از شربت یا طعم دهنده گل رز برای بستنی خوش طعم لیچی استفاده کنید. در صورت تمایل گلبرگ های رز خشک شده را روی آن قرار دهید.
  • آن را ماست منجمد درست کنید: بستنی ماست لیچی را با استفاده از ماست به جای شیر و خامه درست کنید.
  • تمشک را اضافه کنید: تمشک تازه را به همراه لیچی مخلوط کنید تا بستنی تمشک لیچی خوشمزه ای داشته باشید.
  • بستنی نارگیلی وگان لیچی: شیر تغلیظ شده را با شیر نارگیل تغلیظ شده، خامه غلیظ را به جای خامه نارگیل و شیر را با شیر گیاهی برای بستنی دوست داشتنی لیچی نارگیل وگان جایگزین کنید. این جایگزینی ها همچنان به بستنی لیچی خامه ای منجر می شود!

❓سوالات متداول دستور پخت

طعم لیچی چیست؟

لیچی طعمی شیرین و آبدار با نت های گلی لطیف دارد. می توان آن را با تلاقی گلابی، توت فرنگی، انگور و گل رز مقایسه کرد. با این میوه استوایی، ممکن است کمی مرکبات را نیز متوجه شوید. طعم لیچی کاملا با لیموناد و چای سبز جفت می شود. شیرینی مرکباتی نیز یک ژله لیچی یا شربت لیچی خوشمزه را ایجاد می کند.

بستنی لیچی قرار است چه طعمی داشته باشد؟

بستنی لیچی تمام طعم های دوست داشتنی لیچی را با شیرینی خامه ای شیر تغلیظ شده و خامه غلیظ ،یب می کند. اگر نسخه وگان را انتخاب کنید، می تو،د طعم تازه نارگیل را انتظار داشته باشید.

بستنی خانگی را چگونه نگهداری می کنید؟

بستنی لیچی زم، بهترین است که در یک ظرف در بسته نگهداری شود و می تواند تا 3 ماه در فریزر بماند. همچنین می تو،د این بستنی را از قبل در ظرف های کوچکتر بریزید. وقتی آماده سرو شدید، اجازه دهید بستنی به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق نرم شود و سپس سرو کنید. اگر مقداری لیچی از دستور غذا باقی مانده بود، می‌تو،د آن را تا 5 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید.

بستنی لیچی خامه ای در لیوان با تزئین ن،ا سرو می شود.

🍨 دستور العمل های بستنی خوشمزه تر!

این دستور دسر گیاهی را دوست دارید؟ لطفا یک را بگذارید امتیاز 5 ستاره 🌟 در دستور پخت زیر و/یا بررسی در بخش نظرات در پایین صفحه!

شما همچنین می تو،د من را دنبال کنید فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، و پینترست برای دیدن غذاهای خوشمزه، سالم و من، برای خانواده، و اگر سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم!

📋 کارت دستور غذا

بستنی لیچی

این دستور آسان بستنی لیچی خامه ای، خوشمزه است و فقط به 5 ماده نیاز دارد! این دسر لیچی با نت‌های گلی شیرین و لطیف، میان‌وعده‌ای عالی در روزهای گرم تابستان است، اما در هر زمان از سال واقعاً یک خوراکی خوشمزه است. شما به راحتی می تو،د مواد را برای یک گزینه غیر لبنی و وگان نیز تنظیم کنید!

زمان آماده سازی3 ساعت 10 دقیقه

زمان تکان دادن40 دقیقه

زمان کل3 ساعت 50 دقیقه

دوره: دسر

غذا: آمریکایی، آسیایی

رژیم غذایی: بدون گلوتن، وگان، گیاهخوار

خدمات: 8

کا،ی: 328کیلو کا،ی

چگونه بدون دستگاه بستنی ساز یخ بزنیم:

  • پس از سرد شدن مخلوط، آن را در ظرف دربسته به مدت 1 تا 2 ساعت در فریزر قرار دهید.
  • آن را بردارید و هم بزنید تا کریستال های یخی که ممکن است تشکیل شده اند ش،ته شوند.
  • این کار را چندین بار دیگر تکرار کنید تا بستنی یخ زده غلیظی داشته باشید.
  • این فرآیند می تواند 5-6 ساعت طول بکشد.
  • همانطور که بستنی غلیظ تر می شود، ممکن است لازم باشد آن را در مخلوط کن با سرعت بالا قرار دهید تا کریستال های یخ ش،ته شود و نرم تر شود.
  • اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده می کنید، زمان کوبیدن حدود 40 دقیقه تا 1 ساعت خواهد بود. اما اگر دستگاه بستنی‌سازی ندارید، استفاده از روش فریزر/همزن تا ۶ ساعت طول می‌کشد.

نکات دیگر

  • اگر می‌خواهید بستنی‌تان یکدست شود، آن‌قدر هم بزنید تا گلوله‌های لیچی باقی نماند. با این حال، اگر ترجیح می‌دهید بافت آن باشد، چندین بار پالس کنید تا همه مواد ،یب شوند، اما آن را کمی ضخیم نگه دارید.
  • بسته به دستگاهی که استفاده می‌کنید یا اینکه آن را بدون دستگاه می‌سازید، زمان‌های چرخش متفاوت است.
  • در این دستور می توان از لیسک تازه یا کنسرو شده استفاده کرد.
  • سرد ، مخلوط قبل از انجماد طعم ها را تشدید می کند و فرآیند انجماد را سریعتر می کند.
  • برای درست ، این گیاه وگان، شیر تغلیظ شده را با شیر نارگیل تغلیظ شده، خامه غلیظ را با خامه نارگیل و شیر را با هر شیر گیاهی جایگزین کنید.
  • می توان به جای عصاره و،ل از یک دانه و،ل استفاده کرد، به سادگی دانه های و،ل را از طول نصف کنید، دانه ها را بتراشید و با مخلوط شیر مخلوط کنید.

خدمت: 0.25فنجان | کا،ی: 328کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 41g | پروتئین: 6g | چربی: 16g | چربی های اشباع شده: 10g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 4g | کلسترول: 54میلی گرم | سدیم: 83میلی گرم | پتاسیم: 376میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 40g




منبع: https://pickyeaterblog.com/lychee-ice-cream/